evet tabi olabilir neden olmasin? her yaris bir kisi alir listeyi belki ben surekli yapamam oglumu okula getir otur ev isi vaktim olmuyor bazen...listesizde olmaz yarismanin zaten...
2 gun mola da guzel fikir boyle ayda 3-4 kilo bile versek super olur....
tabi bu yarışta bulunmak isteyen arkadaşlar arasında paylaşırız liste işini... yeter ki şu takıntı kilolarımızdan kurtulalım ve en önemlisi sağlıklı beslenmeyi öğrenelim ve bir daha kilo sıkıntısı çekmeyelim... 2 gün mola sıkılanlar için iyi olur o iki günde abartmadan istediklerimizi yeriz... sonra tekrar daha programlı devam ederiz.... ama hiçbirimiz unutmayalım ki en önemlisi sağlıklı beslenmek bunu öğrenemezsek hayat boyu bu sorunu yaşarız... bence birbirimize sağlıklı, alternatif yemek tarifleri verebiliriz sonuçta diyet yemeği diye lezzetsiz şeyler yemek gerekmiyor...spor programımızı paylaşırız...benim bu hafta kv-kp gelecekler onlar kalırlar bende en az 15 gün ama diyetimi bozmamalıyım inşallah abartmam ve az az yerimD
ekledim canim eklememmi hiçMrb kızlar bende aranızdayım , birlikte verelim şu kîloları , ben tek başıma yapmaya çalışıyorum 3 gün süperim ondan sonra salıyorum kendimi, burda birlikte daha iyi verip daha az kaçamak yaparız Mehaycım benide ekledin dimi listeye.
canim ben ozellikle 2 haftalik yaptin yarislari haftalik olunca bir hafta sonra simarip verdiklerimizi geri aliyoruz...en azindan 2 haftalik olursa 2 haftada bir kacamak yapariz fazla abartan olmaz diye dusundum...hem boyle daha heyecanli kim kaç kilo herkes merak edicek ve 1. olmak icin daha cok caba gostericeksimdi bidahaki kilo bildirimi ne zaman yapcaz? bence haftaya pazartesi bildirim yaparsak aramizda güzel kilo verenler olursa, az verenler icin büyük bir motivasyon olur, yani ben gaza gelirim öyle
en cok kiloyu ben vericem niihahahaha
Arkadaşlar
kilo çizelgesi nasıl yapılır. Yada kopyalayıp nereye yapıştrırıyoruz bilen varmı
kızlar bende isveç diyetine başlamıştım ama hafta sonu şehir dışına gideceğim için yapamayacağım.
pazartesi bende sizinle başlamak için heyecanlanıyorum 13 günlük isveç programıma.
bu arada kilo için çizelgeyi ben bir türlü halledemedim nereden ekliyoruz profile
102 ile başladığım bu serüvene şu an 88.8 ile devam etmekteyim spor yapmıyorum ama başlayacağım.
26 yaşındayım evliyim çocuğum yok
kızlar bende isveç diyetine başlamıştım ama hafta sonu şehir dışına gideceğim için yapamayacağım.
pazartesi bende sizinle başlamak için heyecanlanıyorum 13 günlük isveç programıma.
bu arada kilo için çizelgeyi ben bir türlü halledemedim nereden ekliyoruz profile
102 ile başladığım bu serüvene şu an 88.8 ile devam etmekteyim spor yapmıyorum ama başlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?