Mehay'ın Diyet Günlüğü

evet iste bugunku kahvaltim ve kaç kalori aldigim

[1] Domates 1 ADET 14
[2] Labne Peyniri 20 GRAM 40
[3] Ayçiçek Yağı 0.3 YEMEK KAŞIĞI 25.2
[4] Yumurta Beyazı 3 ADET 45
[5] Yumurta Sarısı 1 ADET 65
[6] Ekmek (beyaz) 20 GRAM 50.8
Toplam : 240 kal.

birazdan stepperimi alip 20 dakika step yapicam ve 100 kalorisini yakicam :))

günaydın herkese tartıldım bende hemen yazıyım
boyum 1.68
kilom 58.4
yaş 28
2.5 yaşında cici bir kız annesiyim
hakeden kazansın boğazını tutan

tabi bu yarışta bulunmak isteyen arkadaşlar arasında paylaşırız liste işini... yeter ki şu takıntı kilolarımızdan kurtulalım ve en önemlisi sağlıklı beslenmeyi öğrenelim ve bir daha kilo sıkıntısı çekmeyelim... 2 gün mola sıkılanlar için iyi olur o iki günde abartmadan istediklerimizi yeriz... sonra tekrar daha programlı devam ederiz.... ama hiçbirimiz unutmayalım ki en önemlisi sağlıklı beslenmek bunu öğrenemezsek hayat boyu bu sorunu yaşarız... bence birbirimize sağlıklı, alternatif yemek tarifleri verebiliriz sonuçta diyet yemeği diye lezzetsiz şeyler yemek gerekmiyor...spor programımızı paylaşırız...benim bu hafta kv-kp gelecekler onlar kalırlar bende en az 15 gün ama diyetimi bozmamalıyım inşallah abartmam ve az az yerimD

tabiki farkli tarifler veririz birbirimizi saglikli beslenme adina ne biliyorsak paylasiriz....

kizlar listeye girmek isteyen diger arkadaslarida ekledim ben simdilik sporumu yapmak için çikiyorum...sonrada oglumu okuldan alirim anca o uyuyunca girerim birdaha 4-5 gibi hadi gorusuruz...

Kahvaltim

2 dilim kizarmis cavdar ekmeyi
5-6 kasik domatesli soganli salata
1,5 kk beyaz peynir

cayimi artik sekersiz icmeyi basardim kahvemide sekersiz sütsüz iciyorum

merhaba kızlar bende geldim.
boy:1.68
kilo:89

bende bu 14 günü isveç diyetiyle geçireceğim.
malesef bugünkü sabah kahvaltım tek şekerli kahve.
hafta sonu kaçamaklardan sonra 1.5 kilo almışım ya çok üzgünüm

sabahki menum: 1 dilim ekmek, peynir, 2 zeytin, maydanoz, roka ve kucuk bir pogaca ( pogacayi yemesem daha iyi olcakti ama yedim artik gun icerisinde dengelicem)

ara: kahve

Mrb kızlar bende aranızdayım , birlikte verelim şu kîloları , ben tek başıma yapmaya çalışıyorum 3 gün süperim ondan sonra salıyorum kendimi, burda birlikte daha iyi verip daha az kaçamak yaparız Mehaycım benide ekledin dimi listeye.

simdi bidahaki kilo bildirimi ne zaman yapcaz? bence haftaya pazartesi bildirim yaparsak aramizda güzel kilo verenler olursa, az verenler icin büyük bir motivasyon olur, yani ben gaza gelirim öyle

Kızlar beni unutmayın. Daha yeni girebildim nete. Malum pazartesi işler yoğundu biraz.
Boy:1.57
Kilo:65
2 kızım var.

ekledim canim eklememmi hiç
simdi bidahaki kilo bildirimi ne zaman yapcaz? bence haftaya pazartesi bildirim yaparsak aramizda güzel kilo verenler olursa, az verenler icin büyük bir motivasyon olur, yani ben gaza gelirim öyle
canim ben ozellikle 2 haftalik yaptin yarislari haftalik olunca bir hafta sonra simarip verdiklerimizi geri aliyoruz...en azindan 2 haftalik olursa 2 haftada bir kacamak yapariz fazla abartan olmaz diye dusundum...hem boyle daha heyecanli kim kaç kilo herkes merak edicek ve 1. olmak icin daha cok caba gostericek
en cok kiloyu ben vericem niihahahaha

gorucez bakalim bu kadar iddiali olma bence dur daha ben varim

Arkadaşlar

kilo çizelgesi nasıl yapılır. Yada kopyalayıp nereye yapıştrırıyoruz bilen varmı

iyi akşamlar kızlar...
ara; 1 mandalina
öğlen: tarhana çorbası 1 kase 1 parça peynir salatalık domates
akşam: yağsız kısır bir kase bol sebzeli..
şimdi çay keyfi:)

spor; 40 dak yürüyüş 45 dak pilates...:)

isveç diyeti yapan biri olarak kesinlikle tavsiye hatta yakın arkadaşim olsa bunu yapacak yalvarırdım yapma diye verdiğin uğrasa değmiyor iki katı tekrar alıyorsun sakın deneme

isveç diyeti yapan biri olarak kesinlikle tavsiye etmem hatta yakın arkadaşim olsa bunu yapacak yalvarırdım yapma diye verdiğin uğrasa değmiyor iki katı tekrar alıyorsun sakın deneme

isveç diyeti yapan biri olarak kesinlikle tavsiye etmem hatta yakın arkadaşim olsa bunu yapacak yalvarırdım yapma diye verdiğin uğrasa değmiyor iki katı tekrar alıyorsun sakın deneme işkence bir diyet sonraki diyetlerde motiveni düşürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…