Mehay'ın Diyet Günlüğü

meraba canim kalori hesabi yap bence fazla kaçirmazsinyarinda bende misafir var insallah abartmam bende....:18:

Zaten hep kalori hesabı yapıyorumda dün zamanım olmadığından hesaplayamadım, değilse hesap yapmak artık alışkanlık haline geldi :), bide telefona program yükleyince daha kolay oldu, sanada şimdiden kolay gelsin

Maşallah baya kişi var herkese başarılar bakalım kim birinci olacak

günlük yediklerimizi yazacakmıyız kendi topiğime yazıyorum birde buraya yazmak zor geliyor

ama kural kuraldır derseniz yazarım arkadaşlar

gunde kaç kalori sinirin var peki?
mehaycım içinde bulunduğumuz günü saymazsak daha çabuk geçerDD
haklisin sanirim
Maşallah baya kişi var herkese başarılar bakalım kim birinci olacak
evet canim baya kisi var...ben bierinci olurum diye dusunuyorum çok mutevaziyimdir
günlük yediklerimizi yazacakmıyız kendi topiğime yazıyorum birde buraya yazmak zor geliyor

ama kural kuraldır derseniz yazarım arkadaşlar
arkadasim yazarsan daha yii olur tabi ama hem oraya hem buraya ayni anda yazmak zor diyorsan oraya yazdiklarini kopyalayip buraya yapistirabilirsin o fazla vaktini almaz
hu huuu bana da yer varmı aranızda

arkadasim yarisma 14 gunluk bir yaris oldugundan ve 2 gunu geride biraktigimiz için sen birdahaki yarismaya katilabilirsin ancak...ama yarista bulunmasamda olur bu yaris bitene kadar dersen gel buyur paylas sende bizimle nasil beslendigini...

bugunun oztini geçeyim hemen....bu arada iki gundur yarismaya oyle bir motive olmusumki istah falan kalmadi...

[1] Pfanner Meyve Suyu(Limon) 0.4 BARDAK 39.2
[2] Turşu 500 GRAM 50
[3] Elma 1 ADET 60
[4] brokoli çorbası 1 kase 140
[5] fındık (1 adet) 7 adet 63
[6] Et Tava 0.3 PORSİYON 173.4
[7] Step (40 adım/dak) 17.5 dak 160.16
[8] Süt 0.150 LİTRE 102
[9] Cornflakes 30 gr 111

Toplam : 578.44 kal.

gorusuruz bu kadar iddiali oldugunu hatirlatirim sana o gun

kiz sen salam diyetimi yapiyorsun yoksa? salama yuklenmissin hep

kilonu bildir arkadasim en son olarak senide ekliyorum....

napiyim mehaycim gaza gelip diyetimi bozmamak icin iddiali konusiyimki diyeti bozmaya yüzüm tutmasin

sally cim saka bir yanada yarindan korkuyorum ben valla misafir gelecek menude çok guzel su boregi, peynirli pogaca, uzumlu cevizli rulo pogaca biz buna nokul diyoruz sekerpare ve patates salatasi var menumde....hangisinden yemesem karar veremedim bir turlu:18::18:

bugün gec kalktigim icin kahvaltimi öglen yapmis oldum

2 dilim cavdar, 2 dilim ince kasar, az tereyagi

aksam 2 dilim ekmek bugdayli, 4-5 catal salcali sucuk
krem peynir 2-3 catal pekmez

2 saat sonra leslie 45 dak. yapicam sonrada mekik cekicem menümü hic beyenmedim
yarin daha dikkatli olucam ins.

evet sacma olmus biraz hadi kahvalti neysede aksam yemegi denen bisey yok ortada...cok sagliksiz
sen 2 ogunmu yiyorsun canim???

ayy hepside diyet disi yemekler anacim ya bence sen hepsinden birer kasik ye, hem misafire ayip olmaz hemde senin gözün kalmaz yemeklerde
dünden benim misafirim vardi bende ayip olmasin diye hepsinden 2-3 kasik kadar yedim, bende pirinc pilavi
mantarli sebzeli tavuk sote, patates gratin, ve salata saat 5de yedim sonra birsey yemedim zaten 18den sonra agzima sadece su bitki cayi giriyo

ya canim seninkiler yemekmis oyle olsa birer kasik yerimde benimkiler hep hamur isi hepsinden birer tane yesem 2 gun almam gereken kaloriyi tek bir ogunde alirim ben olsun ne yapayim diyetim bozulmasin sonra yapar yerim o yuzden 2 pogaca 2 sekerpare yiycem sadece sabah kahvalti yapmiycam ama aksamada sadece elma yerim oglende bunlari yerim....

evet sacma olmus biraz hadi kahvalti neysede aksam yemegi denen bisey yok ortada...cok sagliksiz
sen 2 ogunmu yiyorsun canim???

ya ben sabahlari kalkar kalkmaz sade have icerim, 10 -11 gibi kahvalti, aksam yemeyimi gecen haftadan beri öglenleri yiyorum, aksamlarida meyve yada yogurt, aksam 18den sonra hicbirsey

bugün saat 13de terminin vardi disardaydik esimle e evede geldiyimizde saat 16ya geliyordu esimde cok aciktigi icin hatta kendisi döner yiyelim yok pizza yiyelim diye tutturmustu arabada zor ikna ettim salcali sucukla kandirdim adami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…