- 23 Kasım 2008
- 1.117
- 901
- 448
isveç diyeti yapan biri olarak kesinlikle tavsiye etmem hatta yakın arkadaşim olsa bunu yapacak yalvarırdım yapma diye verdiğin uğrasa değmiyor iki katı tekrar alıyorsun sakın deneme işkence bir diyet sonraki diyetlerde motiveni düşürüyor
ya canim seninkiler yemekmis oyle olsa birer kasik yerimde benimkiler hep hamur isi hepsinden birer tane yesem 2 gun almam gereken kaloriyi tek bir ogunde alirim benolsun ne yapayim diyetim bozulmasin sonra yapar yerim o yuzden 2 pogaca 2 sekerpare yiycem sadece sabah kahvalti yapmiycam ama aksamada sadece elma yerim oglende bunlari yerim....
sen simdi gul , eglen ,sarki soyle bende bildirim gunu geldiginde senin karsinda halay çekicem
ya ben sabahlari kalkar kalkmaz sade have icerim, 10 -11 gibi kahvalti, aksam yemeyimi gecen haftadan beri öglenleri yiyorum, aksamlarida meyve yada yogurt, aksam 18den sonra hicbirsey
bugün saat 13de terminin vardi disardaydik esimle e evede geldiyimizde saat 16ya geliyordu esimde cok aciktigi icin hatta kendisi döner yiyelim yok pizza yiyelim diye tutturmustu arabada zor ikna ettim salcali sucukla kandirdim adami
ayyy cok tatlisin sekerim ya beraber cekeriz senle halayi canim ben halaya dayanamamtey tey tey
hmm sekerpare agir gelir 2 tane sen 1 tane ye, cokmu seviyorsun, mesela benim esim dün tatli almis 4 tane baklava cesidi antepfistikli canim cekti tadina dahi bakmadim
bence aksam spor yapip eritirsin yediklerini
hahah bugunluk iyi atlatmissin ...
sabahlari kaçta kalkiyorsun peki???bende bu ara sabahlari kahve içiyorum hep yoksa ogun sayisi cikiyor 5e 6 ya bende
tavsiyen için teşekkürler ama bu benim ikinci yapışım tam tersi ben bu diyetle çok motive oldum.
hızlı kilo verimi sağladığı için bir nevi gaza geldim kilo verme konusunda.yavaş yavaş vermeye başlasam bi süre sonra sıkılacaktım
ama böyle son 3 aydır hiç sıkılmadan diyetlere devam edebiliyorum.bu arada yaklaşık 7 kilo verdim 13 günün sonunda ilk yaptığımda
bu arada dün kliomu bildirmeme rağmen listeye alınmamışım üzüldüm
bu gidisle 1. ve 2. olarak beraber çekicez gibime geliyor zateniyice hirs yaptik
insallah sondan olmayiz hehemaksat eglenceli gecsin diyet serüvenimiz diyilmi
resmen 14 günlük diyetin 14 yarismacisi var
evet bayilirim sekerpareye en sevdigim tatlilardandir ....gerçi butun serbetli tatlilara bayilirimda bu irmikli tatlilarin ayri bir yeri var bende2 tanesi 300 kaloriymis
2 pogacada 440 kalori etti 740 kalori:18::18: aksam spor yapamam oglum ustume çikiyor mekik çekerken falan karnimin ustunde oturuyor oyun oynuyorum saniyor
ay benimkilerde öyleydi mekik cektirtmiyorlardi banasimdi onlari yatirdiktan sonra rahat ediyorum, senin oglun kac yasinda?
çok adil degilmiherkese birer gun diyet hakki dusuyor
herhalde 15 kisi olduk simdi :13:
3 yasinda canim yatinca yapayim diyorum ama erkende yatmiyorki keratabenle yatiyor benle kalkiyor
seninkiler buyumusler sanirim :44:
evet duzen bozuldu
canim benim çikmam lazim yemek yiycez hadi gorusuruz belki yarin giremem persembeye gorusuruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?