Mehay'ın Diyet Günlüğü

tavsiyen için teşekkürler ama bu benim ikinci yapışım tam tersi ben bu diyetle çok motive oldum.
hızlı kilo verimi sağladığı için bir nevi gaza geldim kilo verme konusunda.yavaş yavaş vermeye başlasam bi süre sonra sıkılacaktım
ama böyle son 3 aydır hiç sıkılmadan diyetlere devam edebiliyorum.bu arada yaklaşık 7 kilo verdim 13 günün sonunda ilk yaptığımda

bu arada dün kliomu bildirmeme rağmen listeye alınmamışım üzüldüm

hmm sekerpare agir gelir 2 tane sen 1 tane ye, cokmu seviyorsun, mesela benim esim dün tatli almis 4 tane baklava cesidi antepfistikli canim cekti tadina dahi bakmadim
bence aksam spor yapip eritirsin yediklerini

hahah bugunluk iyi atlatmissin ...
sabahlari kaçta kalkiyorsun peki???bende bu ara sabahlari kahve içiyorum hep yoksa ogun sayisi cikiyor 5e 6 ya bende

hmm sekerpare agir gelir 2 tane sen 1 tane ye, cokmu seviyorsun, mesela benim esim dün tatli almis 4 tane baklava cesidi antepfistikli canim cekti tadina dahi bakmadim
bence aksam spor yapip eritirsin yediklerini

evet bayilirim sekerpareye en sevdigim tatlilardandir ....gerçi butun serbetli tatlilara bayilirimda bu irmikli tatlilarin ayri bir yeri var bende 2 tanesi 300 kaloriymis
2 pogacada 440 kalori etti 740 kalori:18::18: aksam spor yapamam oglum ustume çikiyor mekik çekerken falan karnimin ustunde oturuyor oyun oynuyorum saniyor

hahah bugunluk iyi atlatmissin ...
sabahlari kaçta kalkiyorsun peki???bende bu ara sabahlari kahve içiyorum hep yoksa ogun sayisi cikiyor 5e 6 ya bende

sabahlari 7de veya 8de kalkiyorum benim cocuklar yediye dogru ayaktalar bende aksamlari cok ac oldugum icin hemen uykuya dalamiyorumki, saat 1e 2ye kadar ayaktayim malesef sabahlar kahve iyi geliyo yoksa kendime gelemiyorum bide sade kahve istahimida kapatiyo aksama kadar 4 fincan iciyorumdur

arkadasim dun kaçta bildirdinki kilonu hiç gormedim inanki bildir hemen ekliyorum senide son olarak...

14 günlük yaris listesinde bulunan üyeler

mehay.................................64
sally84................................60
lisabella...............................76
sesi....................................91.5
sinosis................................59.2
10umutsuz............................59.3
hmyrali................................57.3
sevda40..............................78.7
rehbermelek60......................81.1
fadime02.............................96.8
asude04..............................68.8
elff.....................................58.4
Sympathique........................65
dagyolu...............................69
pegasusunicorn.....................88.8

Hadi bakalim basarilar....kaldi 13 gun

Son düzenleme:

ay benimkilerde öyleydi mekik cektirtmiyorlardi bana simdi onlari yatirdiktan sonra rahat ediyorum, senin oglun kac yasinda?

buralar cosmus kizlar:)))valla eskiden olsa birinciligi hicbirinize birakmazdimda ee yaslandik metebolizmada yavasladi.acikcasi gecen iki hafta yaptigim isvec diyeti benim moralimi cok bozdu tabiki (((millet en az yedi veriyorken ben 5.5 verince demoralize oldum iste.eskiden kolay kilo verirdim ama artik oyle kolay veremiyorum.bu 14 gunde 6 kilo versem dunyalar benim olur ama zor.neyse birinciler belli sanirim bende 3 .olayim bari :))))

maşallah kızlar,herkes ne güzel diyet yapmış liste yazmış banada bi haller oldu 2gündür abartılı yemeye başladım:44:
bide eşim 9da gelcek işten, benimle akşam yemeği ye diye tutturuyo ohh ben nası vercem bu fazlalıkları,
ama yılmak yok,azmedip vericem çıtır hatun olucam,inşallah

oh ne güzel millet yarışın havaına girmiş ben daha başlayamadım evde olmayınca düzen olmuyo saçma sapan karışık şeyler yedim o yüzden yazamıyorum yarın düzene gire bilirsem öğünleri yhazarım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…