eee anladikki birinci ikinci belli bizde eh iste kendi capimizda biseyler yapip duruyoruz :))))menuyu ben gunun sonunda yayinliyorum .ben protein regimi yapiyorum cok zorlandigim soylenemez cunku protein tok tutuyor ve susatiyor.ee bide isvec diyetinden sonra valla bu hic zor gelmiyor.aslinda isvec diyetinin en kotu yani aralarda cay dahil hicbirsey yememek icmemek.benim tek sorunum cok yavas veriyor olmam.dogru duzgun yiyor,spor yapiyor ,su iciyorum ama buna ragmen sonuclar tatmin etmiyor.neyse hedefim buyuk ama onunuze buyuk hedefler koymayin gozunuzu korkutmayin diyorlar bu yuzden ilk hedefim 76 dan 70 e inmek ...sonra 65 sonrada 60...
senin menun cok zayif degilmi acikmiyormusun ?
ay çok saol canım yaa gıcık olmuştum ben neden yapamıyorum diye :))
çok şükür sana rastladım yoksa inat etmiştim çözene kadar uğraşıcaktım
rica ederim canim hadio bakalim gorelim cetvelde kilolar nasil gidiyor :))))
dogruya yarismanin birinci ikincisi belli insallah sondan olmayiz
protein diyetini kendi kafana göremi uyguluyorsun, yoksa bir listeye göremi??
ben kafama göre takiliyorum az yemeye calisiyorum ve aksam 18den sonra kesinlikle birsey yemiyorum bakalim nereye kadar
bakalim gorecegiz bastan birinci sondanmi birinci :))))gerci birincilikte gozu olan arkadas bugun pastalari borekleri goturuyodur simdi o yuzden hala sansimiz var bastan birinci olmaya :))))yok canim dukan diyeti yapiyorum ve atak yani saf protein gunleri ilk 5 gun sonra protein yanina sebze ekleyecegim.aksam 6 dan sonra yememek cok guzel bence cok duydum bunun faydasini.bende artik oyle yapmaya calisiyorum gerci esimle heraksam yine gec kaldin rejimimi mahvettin diye tartisip duruyorum ve artik karar aldim onu beklemeyecegim.cunku onu bekleyince 8 e 9 akaliyor yemek..senin vermen gereken kilo cok degil sanslisin bence..basaracagiz inaniyorum
kizlar 2 haftada kac kilo vermeyi hedeflediniz yada kac kilo vermeyi hayal ediyorsunuz
ayy evet o arkadas anca toparlar kendisini 1 haftayadukani bende bir ara yapmistim ama kilo vermem durmustu 10 günde 2 kilomu vermistim ne, aslinda atakta 2-3 kilo veriyosun, bide benim karnim sisti, gerci ben hep aciktikca yedim, heralde abartmis olabilirim ben persembeden beri aksam 18den sonra yemiyorum insallah diyetten sonradan böyle devam edicem
ha benim hedefim aslinda 50 kilo olmak e simdilik bi 55lere geleyimde sonrasina bakarim, boyumda 1,56 o yüzden cok fazlam var yani bi 10 kilo vermem lazim aslinda
2 haftada 3 kilo vermek istiyodum ama hayal oldu çünkü hala tam bir düzen oturtmuş durumda değilim bu gun 1 paket cips yedim :26:bu gidişle hedefim kilo almamakyok yok yarın başlasam tam olarak 2 kilo verip 56 olsam yeter asıl hedef 2013 e 52 kilo girmek bakalım başara bilcemmi
kizlar 2 haftada kac kilo vermeyi hedeflediniz yada kac kilo vermeyi hayal ediyorsunuz
kizlar aradaki farki hesaplayabilmek için herkes pazartesi sabah kahvaltidan once tartilip kilosunu mutlaka yazsin buraya olurmu??
Kkhvjvxjf fjhflg Kayhan igfioo
2 haftada 3 kilo vermek istiyodum ama hayal oldu çünkü hala tam bir düzen oturtmuş durumda değilim bu gun 1 paket cips yedim :26:bu gidişle hedefim kilo almamakyok yok yarın başlasam tam olarak 2 kilo verip 56 olsam yeter asıl hedef 2013 e 52 kilo girmek bakalım başara bilcemmi
valla bakalim simdilik iyi gidiyor hala tartilmadim o yuzden bilmiyorum verdimmi kac verdim ....benim atak 5 gun surecek insallah dedigin gibi 2-3 veririm bende.bu kadar eziyete katlaniyoruz bari degsin dimi ama.ama sanirim sen hata yapmissin cunku oylesine sinirsiz ama oylesinede kuralli bir rejim dukan.kitabi okuduysan aslalari var adamin.asla ogun atlamayin diyor belki senin o yuzden durmustur.aslina bakarsan diyet yaparken yaptiklarimizin ne kadar saglikli oldugunu hayatimizi bu sekilde surdurmemiz gerektigini anliyoruz ama iste malesef yemek yemeyi sevmemiz ,pisirdigimiz yemekler ve hayat kosullari devamini engelliyor.mesela altidan sonra yememek kesinlikle eminim faydali ama 6 da yersen yanliz yemek durumundasin birde calistigini dusunursen mumkun olmuyor.ben simdilik calismadigimdan herseyi uyguluyorum birde calisirsam o zaman zor iste.yada soyle yapacaksin davetler ,ozel durumlar haric aksam yemegini kaldiracaksin..valla ben suna inaniyorum eger herhangi bir planin yoksa hamilelik gibi falan kendine bir yil zaman verip her ya 2-3 kilo vermeyi hedef koyacaksin ve yavas yavas vereceksin.ama ben hamilelik dusunuyorum ve onun oncesi verebildigim kadar verecegim.ve karar verdim bundan sonraki hayatimda birde gebelik sonrasi bir rejim daha yapacagim sonra kilomu hep koruyacagim.ayyyy ne uzun yazdim kusura bakma.insallah istedigimiz kilolara ulasiriz canim..
valla verebilirmiyim verememmi bilmiyorum ama hayalim 6 kilo verip 70 i gorebilmek.insalllaaaaaah :))))ya bide su suratlari falan nasil yapiyosunuz .?
evet 3.gunde bitti.bugun nemi yedim:
sabah:bir sutlu nescafe ve kucuk bir yogurt
ogle:2 yumurtali ve beyaz peynirli omlet
aksam:firinda karides ve iki kucuk yogurt
4 lt su,3 yesil cay,1 saat spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?