Mehay'ın Diyet Günlüğü

dogruya yarismanin birinci ikincisi belli insallah sondan olmayiz

protein diyetini kendi kafana göremi uyguluyorsun, yoksa bir listeye göremi??

ben kafama göre takiliyorum az yemeye calisiyorum ve aksam 18den sonra kesinlikle birsey yemiyorum bakalim nereye kadar

senin menun cok zayif degilmi acikmiyormusun ?

eee birinci nasil olcam ya

saka saka, ben aralarda sade neskafe iciyorum acligimi bastiriyor, gece cok kötü acikiyorum :18:

ben kendimi kismadimmi kiloyu veremiyorum, simdilik böyle devam edicem, kahvaltimi doyana kadar yiyorum, 2 dilim tam bugdayli siyah ekmek beni acayip doyuruyo cok sükür

bakalim gorecegiz bastan birinci sondanmi birinci :))))gerci birincilikte gozu olan arkadas bugun pastalari borekleri goturuyodur simdi o yuzden hala sansimiz var bastan birinci olmaya :))))yok canim dukan diyeti yapiyorum ve atak yani saf protein gunleri ilk 5 gun sonra protein yanina sebze ekleyecegim.aksam 6 dan sonra yememek cok guzel bence cok duydum bunun faydasini.bende artik oyle yapmaya calisiyorum gerci esimle heraksam yine gec kaldin rejimimi mahvettin diye tartisip duruyorum ve artik karar aldim onu beklemeyecegim.cunku onu bekleyince 8 e 9 akaliyor yemek..senin vermen gereken kilo cok degil sanslisin bence..basaracagiz inaniyorum

ayy evet o arkadas anca toparlar kendisini 1 haftaya dukani bende bir ara yapmistim ama kilo vermem durmustu 10 günde 2 kilomu vermistim ne, aslinda atakta 2-3 kilo veriyosun, bide benim karnim sisti, gerci ben hep aciktikca yedim, heralde abartmis olabilirim ben persembeden beri aksam 18den sonra yemiyorum insallah diyetten sonradan böyle devam edicem

ha benim hedefim aslinda 50 kilo olmak e simdilik bi 55lere geleyimde sonrasina bakarim, boyumda 1,56 o yüzden cok fazlam var yani bi 10 kilo vermem lazim aslinda

kizlar 2 haftada kac kilo vermeyi hedeflediniz yada kac kilo vermeyi hayal ediyorsunuz

2 haftada 3 kilo vermek istiyodum ama hayal oldu çünkü hala tam bir düzen oturtmuş durumda değilim bu gun 1 paket cips yedim :26:bu gidişle hedefim kilo almamak yok yok yarın başlasam tam olarak 2 kilo verip 56 olsam yeter asıl hedef 2013 e 52 kilo girmek bakalım başara bilcemmi

valla bakalim simdilik iyi gidiyor hala tartilmadim o yuzden bilmiyorum verdimmi kac verdim ....benim atak 5 gun surecek insallah dedigin gibi 2-3 veririm bende.bu kadar eziyete katlaniyoruz bari degsin dimi ama.ama sanirim sen hata yapmissin cunku oylesine sinirsiz ama oylesinede kuralli bir rejim dukan.kitabi okuduysan aslalari var adamin.asla ogun atlamayin diyor belki senin o yuzden durmustur.aslina bakarsan diyet yaparken yaptiklarimizin ne kadar saglikli oldugunu hayatimizi bu sekilde surdurmemiz gerektigini anliyoruz ama iste malesef yemek yemeyi sevmemiz ,pisirdigimiz yemekler ve hayat kosullari devamini engelliyor.mesela altidan sonra yememek kesinlikle eminim faydali ama 6 da yersen yanliz yemek durumundasin birde calistigini dusunursen mumkun olmuyor.ben simdilik calismadigimdan herseyi uyguluyorum birde calisirsam o zaman zor iste.yada soyle yapacaksin davetler ,ozel durumlar haric aksam yemegini kaldiracaksin..valla ben suna inaniyorum eger herhangi bir planin yoksa hamilelik gibi falan kendine bir yil zaman verip her ya 2-3 kilo vermeyi hedef koyacaksin ve yavas yavas vereceksin.ama ben hamilelik dusunuyorum ve onun oncesi verebildigim kadar verecegim.ve karar verdim bundan sonraki hayatimda birde gebelik sonrasi bir rejim daha yapacagim sonra kilomu hep koruyacagim.ayyyy ne uzun yazdim kusura bakma.insallah istedigimiz kilolara ulasiriz canim..

Son düzenleme:

hala gec kalmis degilsin elff,zararin neresinden donersen kardir bence :)))))1 paket cipsmi?coook ayip :)))))

kizlar 2 haftada kac kilo vermeyi hedeflediniz yada kac kilo vermeyi hayal ediyorsunuz

valla verebilirmiyim verememmi bilmiyorum ama hayalim 6 kilo verip 70 i gorebilmek.insalllaaaaaah :))))ya bide su suratlari falan nasil yapiyosunuz .?

insallah istediyin kiloya inersin bak sana bize birincilik icin kiyasiya mücadele veriyoruz hadi sende yarin toparlan menünüde buraya yazmaya basla o zman kacamak yapmak zorluyo

evet 3.gunde bitti.bugun nemi yedim:

sabah:bir sutlu nescafe ve kucuk bir yogurt

ogle:2 yumurtali ve beyaz peynirli omlet

aksam:firinda karides ve iki kucuk yogurt

4 lt su,3 yesil cay,1 saat spor

ben kitabi okumustum ögünde atlamadim acikmadan yedim bide saat sinirlanmasi yok diye aksam 21e kadar rahtdim yani bence ondandir

neyse bende sen gibi isvec yapmistim defalarca ilk 6 kiloyu koruyabildim sonra devamda verdim, ama ondan sonrakilerinde verdiklerimi geri aldim yani ben kac kere 57lere kadar indim ama sonrasinda bogazimi tutamadim

simdilik kafama göre yaptigim diyet iyi gidiyo

kiz ne gebeligi ben zaten 3 senedir veremediyim hamilelik kilolarimi vermeye calisiyorum Allahima sükür 3 cocugum var Allah olmayanlara versin

artik verelim hepberaber su kilolariiii

valla verebilirmiyim verememmi bilmiyorum ama hayalim 6 kilo verip 70 i gorebilmek.insalllaaaaaah :))))ya bide su suratlari falan nasil yapiyosunuz .?

Allah gönlüne göre verdirsin kilolarini

suratlar otomatikmen cikiyor alinti yaptiginda hemen yazi yazdigin boslugun altinda istediyin surata tikla okadar

Bugünki yediklerim

Sabah nesfit ve süt

Öğle. Salata 1 kase çorba
Ara 1 elma

Akşam : 1 kase çorba
1,5 tabak sebzeli kebap
2dilim ekmek
Ara. Meyva

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…