meleğim uçtu uçtu kondu göbişime

Aminnnnnn Allahım tüm isteyenlere versin sağlıkla hayırlısıyla inşallah

sosyal haberini dört gözle bekliyorum

Amin sosyal Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin
umudunu hic kaybetme sonuc ne olursa olsun herseyde vardır bir hayır Mevlam ne zaman nasip etmis o zaman olacaktır umudunu tüketme

burada 3 tane özel hastane var o yüzden bir birleriylr rekabet pek etmiyorlar
dün 42 lira verdik hastaneye ultrosana soktu resmimizi cekti doktoruda cok sevdik tam istediğim gibi birine benziyor konuskan espirili detaylı anlatıyor filan keseyi gördü 5 haftalıkmıs bana 3 seye dikkat et dedi bunlar olursa gel ve soyle olmazsa 3 hafta sonra 8 haftalık olunca kalbini dinlemeye gel dedi kabız olmayacakmısın idrarda yanma olursa haber verecekmisim su dönem akıntı cok olur kuru ve temizlige dikkat et dedi birde yapmaman gereken haraketleri gösterdi :))

Aminnnnnn Allahım tüm isteyenlere versin sağlıkla hayırlısıyla inşallah

sosyal haberini dört gözle bekliyorum

Amin sosyal Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin
umudunu hic kaybetme sonuc ne olursa olsun herseyde vardır bir hayır Mevlam ne zaman nasip etmis o zaman olacaktır umudunu tüketme

AMİİİİİNNN canım amiiinn..nolur benim içinde dua et inş ALLAH senin dualarını kabul eder...zaman zaman umudumu kaybetmiyor değilim canım malesef bu ay gene hastalandım,dua ediyorum,isyan etmiyorum allahıma havale ediyorum ama insanların çocuk yokmu demelerinden bunalıp strese giriyorum.ALLAHIM elbet zamanını biliyordur inşallah herkese tez zamanda verir hayırlı evlatlar...üç aylar geliyor inşallah bu ayların yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul olur

hastayken hormun tahlili yaptırmak istiyorum acaba özele gitsem hormon tahlili yaptırmak istiyorum desem yaparlarmıki canım?

Amin canım inan hep dua ediyorum kendimde yasadığım icin cok iyi anlıyorum biliyorum

hormon tahlilini ben özele gitmistim oradaki doktor yazdı ama özelde pahalı olduğu için yazdığı kağıdı devletten sıra alıp oradaki doktora gösterdim bunları yaptırmak istiyorum dedi yazdı devlette tahlillerimi yaptırdım sonucları yine özeldeki doktora götürdüm ayrıca devlettekinede gösterdim ondanda bilgi almıstım

bugün üçüncü günümdü canım aslında bugün yaptırabilseydim çok iyi olucaktı ama bugünde pazar,ee napayım şimdi ben acaba?????

ALLAH dualarını kabul etsin canım inş sanada hayırlı evlat nasip etsin

Amin hepimize inşallah sosyal

o tahliller ilk 3 gün den birinde yapılması gerekiyor gelecek aya kaldı malesef

birde canım bizde doktor eşime de tahlil yaptırdı sadece bana yapmadılar

allah saglıkla kavustursun canımm, hele kalbını duymak şok edıyo ınsanıı, kara ufacık bı nokta va atıyoo şaşırıp kalıyon zaten insan:), cook güzel duygular, allah ısteyen herkese versın en kısa zamanda hayırlısıyla...

Amin asil Amin
ayy bakalım duyacakmıyız kalp atışını şimdiden çok heyecanlı ya
doktor hareketlerine çok dikakt etti başka bir doktorda benim iş arkadaşlarımdan pratisyen oda ilk üç ay organların oluşumu olduğundan yemene hareketine çok dikkat et birde son üç ay çok öenmli dedi

meraba canm... umarım gebeliğin güzel geçiyodur.;:) hamile olduğunu öğrenmeden önce belirtilerin nelerdi,ne zman belirtilerin başladı ?? benimde 3 gündür adetim geçiyor ama adet belirtimden başka hiç bi belirtim yok.testte yapmıyorum belirtim yok die sadece sağ kasım ağrıyor bide şişkinm biraz o kadar ne göğüs ağrısı ne mide bulantısı nede başka bişey ( büyük ihtimalle gebe dilim ama bu bekleyişde az da olsa umut veriyor bana...inş. hayırlısıyla gelir benm de meleğim... amin..

slm canm hamile olduğunu öğrenmeden önce ne gibi belirtin vardı yazarmısın? benm de 3 gündür gelmedi kırmızılarım ama bende hiçbir belirti yok senin ne belirtin vardı bide ne zaman başladı belirtilerin??

canım hiçbir belirtim yoktu adet ağrılarım vardı ama adet göremedim sıkılıp duruyordum ağrıları geldi kendi gelmedi ne oluyor diye mide bulantısı filan yoktu hala da yok hafif kasık ağrılarım var şuan akşamları daha yoğun oluyor başka hiç bir belirti yok
her ay aynı günmü oluyorsun adet tarihlerin değişiyormu bende hep değişirdi düzenli değildi o yüzden ağrılarımı yaşadığımı düzensiz olduğundan hala gelmediğini düşünmüştüm

canım belirti hala yok sayılır üşütmüşüm gibi kasıklarım ağrıyor okadar başka belirtim yok daha öncesindede sadece adet sancıları çektim ama adet göremedim

aynen bende de değişiyor adeti günlerim ama ben bu ay rahim filmi çektirmiştim ondan acaba diyorum.. benm de sadece adet olcakmışım gibi belirtim var bie biraz şişkinliğim oluyor adet olcağım zamanda oluyrodu bide bu ay soğan kürü denemiştim ama bende hiç bir belirti yok göğüslerim hafif şişlik bile yok ( umarım gebeyimdir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…