meleğim uçtu uçtu kondu göbişime

tmm cnm sağolasın hiç çıkarmıyorum çorabımı yaz geldi hala hırka giyerim incede olsa eğilirken belime birşey saplanır gıbı oldu korktum bir an.

kesin birşeyler söyleyip çok umut verip sonradan üzülmeni istemiyorum o yüzden birşey diyemiyorum ama sana dua ediyorum inşallah vardır birşeylerde sen şimdilik moralini bozma ama umutda bağlama bence olursa da büyük süpriz mutluluk olsun anlatmak istediğimi anlatabildimmi bilmiyorum ama kesinlikle üzülmeni istemiyorum moralini neşeni yüksek tut

amin canım inşallah. allahım saanadaaa yakın zamanda hayırlı saglıklı bir evlat nasip etsin inşallah. umudunu kaybetme, tam bian herşey bitti dersin, hersey o anda CAN BULUR...

tamamm canım teşekkür ederim,hamıle oldugunu saglık ocagına haber verıyosun, ama tetanoz aşısını bana ılk 16 haftalıkken saglık ocagından soyledıler ama dogum doktorum 16.hfta erken dedi, ozamn yatrmadım,bıdahakı ay yaptırırısın demıstı. 22 haftalıkken ılk tetanoz asısını yaptırdım, 2.dozuda hazıranın 4 unde gıtcem ozamn yaptrcam nasıpse..

Allah razı olsun cnm sabrın sonu selamettir Allah ım meryem anamızın gibi evlat nasip eder inşallah.

hımm anladım ben yarın haber veririm aşıda olurum diye düşünmüştüm ama erkenmiş boşune gitmeyim ozaman yarın

hımm anladım ben yarın haber veririm aşıda olurum diye düşünmüştüm ama erkenmiş boşune gitmeyim ozaman yarın

yinede saglık ocagına hber verılıyo, ben 2.ayda gtmıstım herhlde, ordada kan sonuclarına fılan bakmıslardı, saglık ocagıda her ay gel dedıler, bende ilk dogum dr una gıdıyorum.. aradada saglık ocagına gıdıp tahlıllerı gösterıyorum, ,zaten elimde tahlıllerde olunca orda yapacak baska bı işlem kalmıyo canım,

hımm ben özele gitcem özeldede tahlil yaptırmam sağlık ocağında yapıyorlarsa aynı tahlilleri oraya giderim benim içinde kolaylık olur devlet hastanelerinden sıra almak biraz daha zor oluyor ya her ay ne tahlilleri yaptırıyorsun sen guatr filan bakıyorlarmış onlarmı

Aminnnnnn sosyal aminnn Allah tün isteyenlere sağlıklı hayırlı evletları tez zamanda versin İnşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebişin olur burada beraber seviniriz

AMİİİİNNN canım hele o günleri bi göreyim mucizem bana gelsin tüm topiklere yazcam BEN HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMM diyemalesef henüz diiliiimm ama
böyle yazınca bile çok şık durdu hakikaten
ALLAH tüm isteyenlere nasip etsin şuraya bağıra çağıra yazalım

amin canım inşallah. allahım saanadaaa yakın zamanda hayırlı saglıklı bir evlat nasip etsin inşallah. umudunu kaybetme, tam bian herşey bitti dersin, hersey o anda CAN BULUR...

AMİİİNNN canımmm...umut fakirin ekmeği zaten tam umudumu yitiriyorum sonra ufacık bişey oluyor yine umutlanıyor insan...bu ay kafaya takmamayı deniyorum ama ne kadar becerebilirsem...yarın cuma kızlar bize dua edin...ALLAH sabrımızın mükafatını versin inşallah...siz hamile arkadaşlar da sağlıklı sıhhatli bebişlerinizi alın kucaklarınıza inşallah

ben ozel hastaneye gidiyorum canım, muayene ucreti 22 lıra fılan verıyorum,gerısını sıgorta karsılıyo.. yoo ben guatr hıç baktırmadım, doktorumda oyle bısey demedı, genelde kan ıdrar tahlılı yaptırdım,onlar ıcınde ayrı bı ucret odemedım ..ayrıca ultrason ıcınde ayrı bı para almıyolar, bazı hastaneler alıyo, sedece doppler ultrason ıcın ek olarak 15 lıra daha vermıstım.

oyle düşünme canımm,umudun hep olsun, neler oluyo hayatta.
amin inşallah. allah en kısa zamanda sizede nasıp etsın canım hayırlısıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…