- 28 Haziran 2011
- 63.832
- 160.143
- 898
- Konu Sahibi mandalina01
-
Amin hepimize inşallah sosyal
o tahliller ilk 3 gün den birinde yapılması gerekiyor gelecek aya kaldı malesef
birde canım bizde doktor eşime de tahlil yaptırdı sadece bana yapmadılar
Ben de bu konuda soru soracak birilerini arıyordum aslında.Sağlık ocağına gittiğimde doktora görünmem gerekiyor mu yoksa direk labaratuarla mı bağlantı kurmam gerek? Sağlık ocağına daha önce hiç işim düşmedi, büyük hastanelere giderdim.O yüzden bu konuda cahilim biraz:)
bende öyle düşünüp yaptırmadım canım bi dahaki aya kısmetse yaptırıcam olursa olur napalım kendimi yesemde olmayınca olmuyo kısmet artık,canım ben eşimi ikna edemedim ki doktorum söylemişti eşinde gitsin doktora diye ama nerdeee....offff off
bu güzel topikte içini kararttım kusura bakma canım benim
ben gene karaları bağladım
bir kere karaları bağlama sakın zamanını bekle bak sende diyosun ne zaman kısmetse diye
eşin gitmesede sen git tahlillerini muaeni bir ol bakalım sosyal duruma göre eşinde gider sonra onu takma kafana üzme kendini sen ne kadar mutlu olursan rahat olursan bebişin o kadar kolay gelir
yok canım içimi karartmadın şundan bir kaç hafta öncesine kadar aynıydım bende
haklısın canım bugün daha umutluyum
ben gittim doktora ama ikinci bir doktora daha gitmek istiyorum oda bi dahaki aya kaldı herşeyi sil baştan yaptırıcam hakkımızda hayırlısı olsun
ben rahatım bebişte rahat olsunda gelsin
5 haftalık mı canım şu an ne güzel içinde bişi var
evet yutiss 5 haftalıkmış küçücük doktorun dediğne göre 8. haftasında 5 kuruşluk bozuk para boyutunda olacakmış :)))
evet yutiss 5 haftalıkmış küçücük doktorun dediğne göre 8. haftasında 5 kuruşluk bozuk para boyutunda olacakmış :)))
evet haklısın içimi çok rahatlattı doktor böyle devam eder inşallah
her balığı değil ama bazı balıklar fırında çok güzel oluyorçupra mesela tavsiye ederim bende kızartma balık sevmem
şimdi taze meyve sularından evde kendin sıkıp suyunu hazırlayacaksın şişeye koyup yanında gezdiircen iyi olur aslında bende akşam evde hazırlasam sabah işe getirsem çay yerine birbardak meyve suyu
geçen gün eşimde aynısını dedi ben çok kısmetliyim herşeyin olduğu mevsimde bebek oldu neye aşersen bulmam kolay olur :)))
cok küçücük oluyoo ya, bende şok olmuştum canımm, 7mm fılan oluyo fasulye kadar:)) ve kalp olarak atıyoo, o an şükrediyosun zaten, aklın hayalın almıyoo.
ah keske meyve suyu sıksamda getırsem, ben meyve alıyorum yanıma, oda iyi oluyo canım.. evet valla yaz iyi, benmkınınde son ayları yaza geldi, ne varsa meyvelerden yıyorum :))
ben gittiğimde danışmaya anlattım derdimii doktora sıra verdi sonra hemşirenin adını söyledi ona anlatın gereğini yapar dedi gittim aile hekimimin hemşiresini buldum anlattım hemen aldı beni labaratuara götürdü tahliller yapıldı cep telefonu numarasını verdi şu saatte ara tahliller çıkmışsa gelir alırsın boşuna gelmemiş olursun dedi ama her ilde hatta her sağlıkocağında farklıdır durum zaten küçük yerler orada çalışan birine sordunmu yardımcı olacaktır
öğrendin mi bebiş ne kadarlıkmış :)
biz daha duymadık bakalım duyunca neler yapacam
7mm yaa ne kadar küçük o sonra kocaman insan oluyor nasıl akıl alsın şuraya bak
evet canım yaa, bebegıim son kontrolde 24 cm di:))) merk edıyorum nekadr oldu, dahada 2 hfta var kntrole. 24cm ama gene inanamıyosun!!!!!!
canımın cektıgı kıraz zamanı gelmeden kıraz ıstemıstım, oda zaten 2,3 hfta snra cıktı, zaten ben hıııçç hamıle gıbı deılım o konuda yacanım bişey cekmıyoo, iştahlı deılım yani. eskıden dha cook yerdım, hatta eşim bazen öğlen yedıklerını soyluyoo, canım ceksinde yiyeyım dıye, ama bende tık yok (((((((((((((((
mandalınayı bende cook severım, ama cnm cekmıyo şimdilik:)
maşallah maşallahh Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin asil
benimkide olacakmı okadar acaba :))
kaç kilo aldın asil her ay nasıl değişti kilo durumun
canın çekmiyor ama midende bulanmıyor dimi yiyorsun sonuçta bebişe vitamin lazım
amin canım, allah hepimize nasıp etsın o günü saglıkla inşallah.olur ya zaman ılk 2 ay gecmıyo ama, ondan snra su gibi gecıyo, biz hala eşimle ınanamıyoruzzzz artık gerıye sayıyorum 100 gun kadar kaldı nasıpse:)
kılo bakımından kımine gore sanslıyım, ama oyle hissedemıyorum, bebegımı merk edıyorum cunku kılo almayıncaa,, iştahım olmadıgı için ılk 4 ayda 2 kılo aldım sadece, en son 22.haftada gttıgımde kontrole toplam 3,300 gr almıstım.(ben zaten 68 kılo yla hamıle kaldım, en son 71,300 düm canım boyumda 170.)benım 10.ve 19. hfta cook iştahsız ve sabahları ıstıfrayla gecmıstı, mutfaga gıremedım resmen mutfak kokuyo gıbı gelıyodu, annem verdı yemekleri sagolsun 2 ay o vermedıgındede eşim yapıyodu bşeyler, oylelıkle zorla 1 tabak yıyordum aksam, ooglende işyerınde yıyoruz zaten, ozamn alamadım peek..iştahım hala normal degıl ama acıkıyorum, ve eskısıne gore ıyıym, tıksınmıyorum en azından ve yemek yapabılıyorum:), yıyorumda canım cekmesede, ac oldugum için yıyorum;(
yumurta 3 ay yıyemedım, dr yemen lazım artık deyıncee, zorlaaa yedım bı yumurta, ogunden snra yıyroum, sırf bebek ıcın yedıgım oluyo bazen sofrada, acsın ama yıyemıyosun, kötü bişey....
Amin asil
bana zaman geçmiyor gibi geliyor
100 gün sonra kucağında bugün göbişinde olan gün gün büyüyen yavrun ne güzel
kilo almak çokta iyi değil daha öncede demiştimçünkü çok kiloda oldumu doğumda sıkıntılar olabiliyor
bende 54 kiloyum hala 54 ilede hamile kalmış oldum boyumda 168
sezeryanmı normal doğummu karar vedinizmi doktorla bu konuda konuştunuzmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?