- Konu Sahibi mandalina01
-
canım hiçbir belirtim yoktu adet ağrılarım vardı ama adet göremedim sıkılıp duruyordum ağrıları geldi kendi gelmedi ne oluyor diye mide bulantısı filan yoktu hala da yok hafif kasık ağrılarım var şuan akşamları daha yoğun oluyor başka hiç bir belirti yok
her ay aynı günmü oluyorsun adet tarihlerin değişiyormu bende hep değişirdi düzenli değildi o yüzden ağrılarımı yaşadığımı düzensiz olduğundan hala gelmediğini düşünmüştüm
aynen bende de değişiyor adeti günlerim ama ben bu ay rahim filmi çektirmiştim ondan acaba diyorum.. benm de sadece adet olcakmışım gibi belirtim var bie biraz şişkinliğim oluyor adet olcağım zamanda oluyrodu bide bu ay soğan kürü denemiştim ama bende hiç bir belirti yok göğüslerim hafif şişlik bile yok( umarım gebeyimdir ..
AminnnAGRILAR COK NORMAL DIMI? BENDE DE OLUYO DR KORKUTTU BENI ILACI ICKI DUSMESINI ENGELLIYELIM FELAN DEDI AKLIMI HEP O SOLEDIGINDE BISE OLCAK DIYE AKLIM CIKIYO AMA BEN NORMAL HERSEYI YAPIYORUM ÖYLE SAKINMIYORUM RABBIM HAYIRLSINI VERSIN
inşallah canım inşallah bence biraz daha bekle adetin şöyle 5 yada 6 gün geçsin sonra bir test yap inşallah dualrın kabul olmuştur
inşallah canım inşallah bence biraz daha bekle adetin şöyle 5 yada 6 gün geçsin sonra bir test yap inşallah dualrın kabul olmuştur
inşallah:)) akşam yataktayken daha çok sağ kasığım ağrıyor inş. meleğim benmledir.... amin...
bence 8 yada 9 gun bekle ben 1 hafta gectı yaptım cıkmadı sonra cok tuhaf hıssettım kendımı yok oldugundan emın bı sekılde yaptım 2. Cizgı benı benden aldı goturduu :) bıraz daha bekle derım ben
inşallah:)) akşam yataktayken daha çok sağ kasığım ağrıyor inş. meleğim benmledir.... amin...
aminnn
doktorlara aklım ermiyorki
benimkide kendini sakın dedi uzanma eğilme ani hareket etme kesenin bağlı olduğu yerler sırtlar bel filanmış özellikle dolaplardan uzanıp birşey almaya kesinle kalkışma dedi ağrılar içinde şuan bünyen yabancı cisim olarak algılıyor ağrılar normal dedi aşırı çok olursa gel bakalım ona göre hafif ağrı kesici veririz kendi kafana göre alma bir de daha öncesindevitamin hapı başlamadığımdan vitamin verdi sadece
inşallah medne inşallah
bende 7 gün filandı tahminimce geçti test yaptım umutsuzca :))
hepsi cok farklı konusuyo zaten ılk basladıgım dr dogru duzgun bişe anlaymıyodu şimdi yeni iyi dr arayısındayım daha 9.haftamdayım
hepsi cok farklı konusuyo zaten ılk basladıgım dr dogru duzgun bişe anlaymıyodu şimdi yeni iyi dr arayısındayım daha 9.haftamdayım
canımm bu ne güzel topik adı böyle:)) hayırlı olsun maşallah Allah Kucağına almayı da nasip etsin sağlıkla.ben de yeni hamişim 7. haftamdayım benim de tek şikayetim kasık ağrıları insanı gerçekten korkutuyor aklıma bin türlü şey geliyor ama Rabbim bizleri ve uçup uçup göbişimize konan bebişleri korusun:))
bende nasıl heycanlanıyodum ıstıyodumm kafayı sıyırcaktım dusunmekten ilk benımle oldugunu hıssettıgımde kendımı cok tuhaf hıssettım degısık duygular :)
Amin asil Amin
ayy bakalım duyacakmıyız kalp atışını şimdiden çok heyecanlı ya
doktor hareketlerine çok dikakt etti başka bir doktorda benim iş arkadaşlarımdan pratisyen oda ilk üç ay organların oluşumu olduğundan yemene hareketine çok dikkat et birde son üç ay çok öenmli dedi
bizde 8.haftada duyduk canım:)), valla tıksınmıyosan yemege calıs,gereklı olan herseyden,
sbh ve aksam süt iç,
hergun 1 yumurta,
haftada bır et balık ve tavuk,
cevız& badem
zaten yemek lıstesı gıbı bısey vermıstır dr, ona uymaya calıs, bulantı ve tıksıntı baslayınca yıyemıyosun, sen belkı sanslı olursun hııç tıksınmezsın inşallah..bana dr 12.hftadan snra yemen lazım artık dedı, ogun oturdum zoorla yumurta yedım, içim bulana bulana, ama o gunden snra yemege devam ettim. bulantı ve istifralarda 10 ve 19.hftalarda sabah oldu.
ama bence bütün zamanlar onemlı canım, cunkü bebek içerde gelısmeye davam edıyoo.
allahtan bulantı tiskinti yok şuanda her bulduğumu yiyorum ve canım tatlı şeyleri daha çok çekiyor sanki
süt sabahları içiyorum sadece bademla aam yokta fındık bol yiyorum aynımıdır bilmiyrum
liste vermedi herşeyi ye çok yağlı yeme dedi sadece
peynir yumurta hergün kahvaltıda bulunuyor da az az tıkıyorum ağzıma
balık ne zamandır almamıştım aslında bu akşam balık alıp yapsam iyi olur
yogurt mesela, bende yogurt peek yemıyorumama süt içiyorum sbh aksam, günde 2 porsıyon meyve ye,zaten şimdi yaz geldi, hersey güzel mevsımınde,
evet kızartma yaglı yıyecekler banada dedıler ama bende balıgı kızartmadan yıyemıyorum ya, illa gircek yagın ıcıne, fırında pek sevmıyorum.
çay kahve gibi içeçeklerde gunde 2 fıncanı gecmesın dıyolar, ben normalde cayı cook severdım, ama hamılelıkte bı tıksntı geldı sımdı zaten ıcemıyorum, anca sbh 1 bardk aksamda 1 belkı:)) ama eskıden 10,12 bardak ıcıyordum gunde, ee işim ofıste bilgisayr basnda oldugu ıcın, masa bası sonucta, içiliyoodu.
benım liste evde, yazarım yıne listeyebakınca canım, aklıma gelenler bunlar :))),
benm doktorumda ıyı allaha sukurler olsun, kadına 20 gun onceden randevu almak gerekıyo, doktorunuda sevmene sevındım valla, insanın ıcıine sindimi rahatlıyo resmen:)
Mandalina hayırlı uğurlu olsun.
Bende beş on dakika önce testimi yaptım pozitif çıktı ama doktora görünmeden ailemi ayaklandırmak istemedim.Yarın herşey belli olur.
Sağlıklı ve hayırlı bir evlat dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?