meleğim uçtu uçtu kondu göbişime

AGRILAR COK NORMAL DIMI? BENDE DE OLUYO DR KORKUTTU BENI ILACI ICKI DUSMESINI ENGELLIYELIM FELAN DEDI AKLIMI HEP O SOLEDIGINDE BISE OLCAK DIYE AKLIM CIKIYO AMA BEN NORMAL HERSEYI YAPIYORUM ÖYLE SAKINMIYORUM RABBIM HAYIRLSINI VERSIN

inşallah canım inşallah bence biraz daha bekle adetin şöyle 5 yada 6 gün geçsin sonra bir test yap inşallah dualrın kabul olmuştur

AGRILAR COK NORMAL DIMI? BENDE DE OLUYO DR KORKUTTU BENI ILACI ICKI DUSMESINI ENGELLIYELIM FELAN DEDI AKLIMI HEP O SOLEDIGINDE BISE OLCAK DIYE AKLIM CIKIYO AMA BEN NORMAL HERSEYI YAPIYORUM ÖYLE SAKINMIYORUM RABBIM HAYIRLSINI VERSIN
Aminnn
doktorlara aklım ermiyorki
benimkide kendini sakın dedi uzanma eğilme ani hareket etme kesenin bağlı olduğu yerler sırtlar bel filanmış özellikle dolaplardan uzanıp birşey almaya kesinle kalkışma dedi ağrılar içinde şuan bünyen yabancı cisim olarak algılıyor ağrılar normal dedi aşırı çok olursa gel bakalım ona göre hafif ağrı kesici veririz kendi kafana göre alma bir de daha öncesindevitamin hapı başlamadığımdan vitamin verdi sadece

Son düzenleme:
inşallah canım inşallah bence biraz daha bekle adetin şöyle 5 yada 6 gün geçsin sonra bir test yap inşallah dualrın kabul olmuştur

bence 8 yada 9 gun bekle ben 1 hafta gectı yaptım cıkmadı sonra cok tuhaf hıssettım kendımı yok oldugundan emın bı sekılde yaptım 2. Cizgı benı benden aldı goturduu :) bıraz daha bekle derım ben

inşallah:)) akşam yataktayken daha çok sağ kasığım ağrıyor inş. meleğim benmledir.... amin...

İnşallah medne inşallah

bence 8 yada 9 gun bekle ben 1 hafta gectı yaptım cıkmadı sonra cok tuhaf hıssettım kendımı yok oldugundan emın bı sekılde yaptım 2. Cizgı benı benden aldı goturduu :) bıraz daha bekle derım ben

bende 7 gün filandı tahminimce geçti test yaptım umutsuzca :))

inşallah:)) akşam yataktayken daha çok sağ kasığım ağrıyor inş. meleğim benmledir.... amin...

hepsi cok farklı konusuyo zaten ılk basladıgım dr dogru duzgun bişe anlaymıyodu şimdi yeni iyi dr arayısındayım daha 9.haftamdayım

canımm bu ne güzel topik adı böyle:)) hayırlı olsun maşallah Allah Kucağına almayı da nasip etsin sağlıkla.ben de yeni hamişim 7. haftamdayım benim de tek şikayetim kasık ağrıları insanı gerçekten korkutuyor aklıma bin türlü şey geliyor ama Rabbim bizleri ve uçup uçup göbişimize konan bebişleri korusun:))

hepsi cok farklı konusuyo zaten ılk basladıgım dr dogru duzgun bişe anlaymıyodu şimdi yeni iyi dr arayısındayım daha 9.haftamdayım

bende daha önceden araştırmıştım 2 yıldır olmuyordu nedeni için doktor ararken şikayetlerini sorunlarını hastaların netten okuduğum kadarıyla bu gittiğim doktoru öven çok oldu detaylı anlatışını filan bir kaç doktora da gittim daha önce ama bebek olunca buna gittim ve bu zamana kadar boşuna diğerlerine gitmişim diyorum inşallah böyle devam ederde

doktor önemliymiş rahat sın karşında sohbet gibi tüm sorularını soruyorsun aklında soru işareti kalmıyor sıkılmıyorsun soracaklarını unutmuyorsun rahatsın o yüzden doktoru sevmek lazımmış

kalp atışlarını duymuşsundur sen ayy organlarıda başlamıştır oluşmaya şimdi ne versen oona vitamin olacak dimi

Amin hepimiz sağlıkla kucağıma alalım inşallah
Amin Allahım onları bize bağışlasın
kasık ağrıları sende de akşamları daha fazla oluyormu bende gün içinde az akşamları daha çok oluyor

bende nasıl heycanlanıyodum ıstıyodumm kafayı sıyırcaktım dusunmekten ilk benımle oldugunu hıssettıgımde kendımı cok tuhaf hıssettım degısık duygular :)

evet nasıl birşey olduğu anlatılıyamıyor biraz şaskınlık biraz inanamazlık bir miktar sevinsemmi ne yapsam durumu :))

bizde 8.haftada duyduk canım:)), valla tıksınmıyosan yemege calıs,gereklı olan herseyden,
sbh ve aksam süt iç,
hergun 1 yumurta,
haftada bır et balık ve tavuk,
cevız& badem
zaten yemek lıstesı gıbı bısey vermıstır dr, ona uymaya calıs, bulantı ve tıksıntı baslayınca yıyemıyosun, sen belkı sanslı olursun hııç tıksınmezsın inşallah..bana dr 12.hftadan snra yemen lazım artık dedı, ogun oturdum zoorla yumurta yedım, içim bulana bulana, ama o gunden snra yemege devam ettim. bulantı ve istifralarda 10 ve 19.hftalarda sabah oldu.
ama bence bütün zamanlar onemlı canım, cunkü bebek içerde gelısmeye davam edıyoo.

allahtan bulantı tiskinti yok şuanda her bulduğumu yiyorum ve canım tatlı şeyleri daha çok çekiyor sanki
süt sabahları içiyorum sadece bademla aam yokta fındık bol yiyorum aynımıdır bilmiyrum
liste vermedi herşeyi ye çok yağlı yeme dedi sadece
peynir yumurta hergün kahvaltıda bulunuyor da az az tıkıyorum ağzıma
balık ne zamandır almamıştım aslında bu akşam balık alıp yapsam iyi olur

yogurt mesela, bende yogurt peek yemıyorum ama süt içiyorum sbh aksam, günde 2 porsıyon meyve ye,zaten şimdi yaz geldi, hersey güzel mevsımınde,
evet kızartma yaglı yıyecekler banada dedıler ama bende balıgı kızartmadan yıyemıyorum ya, illa gircek yagın ıcıne, fırında pek sevmıyorum.
çay kahve gibi içeçeklerde gunde 2 fıncanı gecmesın dıyolar, ben normalde cayı cook severdım, ama hamılelıkte bı tıksntı geldı sımdı zaten ıcemıyorum, anca sbh 1 bardk aksamda 1 belkı:)) ama eskıden 10,12 bardak ıcıyordum gunde, ee işim ofıste bilgisayr basnda oldugu ıcın, masa bası sonucta, içiliyoodu.
benım liste evde, yazarım yıne listeyebakınca canım, aklıma gelenler bunlar :))),
benm doktorumda ıyı allaha sukurler olsun, kadına 20 gun onceden randevu almak gerekıyo, doktorunuda sevmene sevındım valla, insanın ıcıine sindimi rahatlıyo resmen:)

evet haklısın içimi çok rahatlattı doktor böyle devam eder inşallah
her balığı değil ama bazı balıklar fırında çok güzel oluyorçupra mesela tavsiye ederim bende kızartma balık sevmem
şimdi taze meyve sularından evde kendin sıkıp suyunu hazırlayacaksın şişeye koyup yanında gezdiircen iyi olur aslında bende akşam evde hazırlasam sabah işe getirsem çay yerine birbardak meyve suyu
geçen gün eşimde aynısını dedi ben çok kısmetliyim herşeyin olduğu mevsimde bebek oldu neye aşersen bulmam kolay olur :)))

Mandalina hayırlı uğurlu olsun.
Bende beş on dakika önce testimi yaptım pozitif çıktı ama doktora görünmeden ailemi ayaklandırmak istemedim.Yarın herşey belli olur.
Sağlıklı ve hayırlı bir evlat dilerim.

İNŞALLAHHH Aminnnnn evet doktora görünmekte fayda var önce sağlık ocağında kan tahlili yapıyorlar sıra filan beklemeden bence şimdide gidebilirsin
hayırlısıyla olur inşallahhhhhhh haberini bekliyorum

Ben de bu konuda soru soracak birilerini arıyordum aslında.Sağlık ocağına gittiğimde doktora görünmem gerekiyor mu yoksa direk labaratuarla mı bağlantı kurmam gerek? Sağlık ocağına daha önce hiç işim düşmedi, büyük hastanelere giderdim.O yüzden bu konuda cahilim biraz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…