- Konu Sahibi mandalina01
-
ben naz yapamıyorum ya.zaten camasırı asıyo, bulasıgı yerlestırıyo, aksamda genelde yemeklerı beraber yapıyoruz, cok yorgun deılse, sabah kıyamıyorum eşimede, onun işi daha yorucu, benim işim proje, bütüngün bilgisayar basında oluyorum. birde sabah zaten 7 gıbı uyanıyorum acıkmış olarak, hazırlıyorum kahvaltıda, ilerleyen günlerde anlıcaksın,gercı herkesın aynı olmaz ama, bana boyle oluyo, sabahları daha ac uyanıyosun, ve bu aclık normal aclıga benzemıyo, yemek zorunda kalıyosun:)))
bnmde 9 haftalık diyor 26 aralık olarak hesapladık :))
hadı hayırlısı canım, kontrole artık az kaldı az:)))
haklısın senin eşin her konuda yardımcıymış zaten birde işinin daha yorucu olması cabası
eşimin hakkını yemeyim oda bana hep aydrımcıdır ama biraz daha olsa fena olmaz dimi benim işim eşiminkinden daha yorucu kendisi sadece oturup arada imza atıyor bende tüm gün milletin çenesini çekiyorum :))
bende normaldede hep aç kalkardım ama dayanabilirdim iki gündür dayanamıyorum ve sürekli açım sabah işe geldim odada bir arkadaşım ardı ağzını oynatıyordu direk ne yiyorsun dedim gayri ihtiyari nasıl devam eder bilmiyorum ama açım hala doymuyorum da
evet yaa saatler günler zor geçiyor
ee yanı simdi yapsınlar :)) bebek var dıye daha alttan alıyolar, ve daha yardımseverler:).. ayyy ne güzel iştahlı olursun inşallah canım, bak ben cok iştahsız yiyorum,ac uyanıyorum, ac kalkıyorum ama yerken iştahsızım, yanı ben eskıden daha cok yıyıordum, canım bişey cekmıyo, düşün bak 6 ay bıtıyo nerdeyse, 3 kılo aldım, allaha şükür ki depo saglam :))))
ilk haftalar zaman hiç gecmıyo gibi, ılk 2 ay özellıkle, ama snrası cook cabuk gecıyo canım, haftalar gün gibi geciyo, inşallah sen 6 aylıkkende konusuruzda bana hak verırsın ozamn:))))))
evet bizde bunu azcık kullansak :)) en azından ben kullanıyorum sonuçta onlar hasta olunca biz onlara nasıl bakıyoruz bir nevi hastalık sayılır ağrılarımız oluyor sonuçta :)))
bak bir arkadaşım hergün bir avuş ceviz mutlaka ye demişti çok yarralıymış belki duymuşsundur ama duymadıysan paylaşmış olayım
aslında kilo almamak daha iyi değilmi hep demezlermi önemli olan bebeğin vitaminli sağlıklı olması boış kilo almak doğumuda zorlaştırır diye yanılıyormuyum
teşekkur edrım canım,evet ceviz yararlı canım banada soyledıler, ama gel gelelım hergune alıstıramadım kendımı, kızıyorumda kendıme, ama aklıma gelmıyo,
süt sabah ve aksam hergun içiyorum mutlaka,
meyve ıkı porsıyon yıyorum,
salata yapıyorum genelde yemegın yanına,
ve su içmek gerekıyo en az 8 bardak.
kılo almamak iyi aslında bebegın kılosu saglıgı yerınde oldugu sürece,, ama ınsan endıse edıyo, kendınde goremeyınce bebek nasıl beslencek dıye. allaha şükür iyiyiz sımdılık.
bir cam kavanoza cevizleri doldurup masanın üstüne koy işyerinde sürekli gözünnün önünde olunca yemen daha kolay olur
mevsimlerde tam tamanı mevyenin yeşilliğin herşeyin kolay bulunduğu aylarlarada geldik
Allah hep iyilik versin asil vitaminini alsın dAsağlıklı olsunda kilo iyi değil boşver
iyi sanırım yutis kasık ağrım var şimdilik adet ağrısı çekiyorum işte hala yarın gitcem doktora 16.00 da randevum var bakalım ne diycek
sağlık ocağınada gitmem haber vermem gerekiyormuş bilmiyordum dün öğrendim tetenoz filan vuracaklarmış sanırım
minnakı göremedim haberi yok sanırım henüz terfi edince forumuda mı bıraktı ne başka forumlara yelken açtı :))))
reglime 7 gun var sol kasığımda ağrı var inş olmam.
amin canım, vallahı yazın herseyın tadı başka, cevızı oyle yapmam gerekıyo herjhlde bi turlu alısamadım, arkadslık ıstegı yolladım sana, ama kadınlar kulubune yenı uye oldum daha 1 ay olmadı, nasıl kullanacagımı bıle tam bılmıyorum, ayrıca yazı tipime ve yazı karakterıme gıcık oluyorum. profılden baska sectım ama oyle görunmuyooo( acemılık. çözcem inşallah.
kızlar size inanılmaz imrendim yaa ne güzel konuşuyorsunuz öyle
konuşmanızın ortasına daldım gibi oldu ama söylemeden edemedim
gün gelir bebeklerinizi sağlıklı bir şekilde kucaklarınıza alırsınız inşallah
acaba bigün bende sizler gibi bebeğimden bahsedebilecekmiyim ??şuan her ne kadar uzak gelsede o günleri görmek güzel olurdu
lütfen bana ve benim gibi küçük bir melek isteyen herkese dua edin olurmu
rabbim kimseyi aratmasın
herkesin evladınıda bağışlasın inşallah
inş hayırlı haberler alırsın canım,Allah kucağına aldığın günü de göstersin
ben de aslında can atıyorum bebiş için ama daha şartlarımız elverişli değilbir de ben de adet düzensizliği var,bir hormonum da yüksek çıktı.bu da gebe kalmaya engelmiş sanırım.umarım günü gelince bir engel çıkmaz da ben de evlat sahibi olurum
kelebeğin işleri yoğun herhalde o yüzden gelemiyor ama güzel haberi kaçırdı
Aminnnnn cümlemize yutiscim
inşallah sorun olmazda istediğin anda kucağında olur bebişin şimdiden o hormonun tedavisine başlasan daha iyi olmazmı
evet minnak şef oldu işeri çoğaldı bizi unuttu ama ben bizi unuttu burnu kalktı kısmını söylüyorum hep ona takılmak çok ghüzel oluyor işlerinin yoğunluğunu biliyorum burnu kalkmaz onuda biliyorum ama böyle takılmakda güzel oluyor :)))
başladım canım 2 hafta sonra biticek gidicem yine doktora.inş düşmüştür.
kız farkındayım takıldığının ama azıcık da uğrasın bea dimi
İnşallah ebruli Allahım inşallah bu ay yazmıştır bebişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?