- 2 Mayıs 2012
- 1.438
- 2
- 66
- Konu Sahibi mandalina01
-
evet ya çok tuhaf hafta sonu gidecem doktora bakalım
yaa ben bilmediğim için pazar günü düğünde ne hopladım zıpladım dolaplardan kaç gündür neler indirip kaldırıyorum var ya hele sucuk bir aydır her gün yiyorum çiğ köftede sık sık yapılmayacak herşeyi yapmışım Allahım korusun bundan sonra dikkat edecem
ufff folik asit hamilelikten önce başlanmıyormuydu
folık asıte hamılelıkten once de baslanıyo, ama hamılelıkte ılk 3 ay daha folıkasıt ıcıyosun, snra dr degıstırıyo, vıtamın demir fılan verıyo canım, dr soyle r zaten durumuna gore, sunları yap bunları yapma der,bende daha hamıle oldugumu bilmeden cıgkoftede yemıstım, kola fılanda ıcıyodum hele cay gunde 6,8 bardak ıcıyodum, kı cok şükür o ilk 6 haftada bısey olmamış kuzuma. ciğ yıyeceklerde bakterı mıktarı fazla oldugu ıcın bebege zararlı demıştı dr um,kola haftada bıkez fılan ıcıyorum ama asıtlı icecekler zararlı aslında...
tebrik ederim canım in şallah sıkıntısız devam etsin hamileliğinsağlıklı-hayırlı evladını kucağına almak nasip olsun inşallah darısı biz bekleyenlerin başına inşallah
Ayyyyyyyyyy Rabbime şükürler olsun
çooooookkkkk sevindim canım benim....
Rabbim hayırlı sağlıklı imanlı evlat nasip etsin.
Sağlıkla kucağına almak nasip etsin...
Darısı isteyen tüm arkadaşlarımıza inşallah...
Hevuk'uma, Meg'ime, BurcuHayal'ime ve hatırlayamadığım isteyen tüm arkadaşlarımıza Rabbim bu duyguları yaşatsın....
hadi hayırlısı olsun allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin minik meleğini
ayy ben çok tehlikedeyim aslında dediklerini fazlasıyla yaptım sigarada içiyordum duyduğum andan ,itibaren bıraktım ama kimbilir kaç gündür ne eziyetler ettim yavruma
valla bende 6.hafta ogrendım, ınsan bılmedenyapıyo, allah korusun canım
cuma günü 15.50 de sıra aldım doktordan bakalım neler olacak neler diycek
yaa aslında her akşam bir test yapasım var
günaydınlarrr iyi haberlerini bekliyoruz canım :))) ben testi ilk evde yapmıstım pazar günüydü, ikinci cizgi silik cıktı akşam bıdaha yaptım:) 2. si yine biraz daha acık cıktı, nasıl merk ettım o pazar aksamı nasıl gectı bılmıyorum, ptesı 8.3o da hastanedeydim :)))
ne heyecanlı bişey ya
birde dün kızlar beni korkuttu dış gebelik olabilir hemen doktora git diye
hamileymişim
akşam test yaptım yok dedim yanlıştır belki az önce yine hastanede yaptırdım evet hemde yüksek dediler hala inanamıyorum sanki normal bir gün sanki hamiş değilmişim gibi inanamıyorum yaaaa
en kısa zamanda dr a gıtmen iyi olur tabı canım, cumaya bısey kalmadı zaten, merk etme iiyi şeyler düşün.
tebrıkler allah analı babalı buyutsun
cuma günü 15.50 de sıra aldım doktordan bakalım neler olacak neler diycek
yaa aslında her akşam bir test yapasım var
tebrik ederim Allah ım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder bizimde 2 yıldır olmuyor hiç bir sorunda yok reglim 24 mayıs inş.olmam eğer olursam soğan kürüne başlıycam.Allah ım inş.bizlerede nasip eder bu duyguyu.
inşallah ebruli Allahım tez zamanda sanada tüm isteyenlerede versin soğan kürünüde içerken burnumu tıkar öyle içerdim ardından koşa koşa diş fırçalardım naneli sakız filan kokusu çok midemi bulandırmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?