- Konu Sahibi mandalina01
-
amin cnm çok sağol ben inanıyorumki olucak bir gun hep dua ediyorum Rabbime bu halimizede şükürler olsun.sen ne zaman başladın küre.en son doktora gittiğimde yumurta istenilen boyuta geliyor fakat çatlamıyor demişti doktor soğan kürü iyi gelir inşallah.
ben soğan kürü yapıp sonra bırakalı çok oldu aylar önce bıraktım sonuç alamadığım için doktor ise sorun yok her şey normal diyordu ama 2 yıldır olmuyordu hiç ummadığım anda geldi
soğan kürünün iyi geldiği insanlarda var inşallah sanada iyi gelir bebişinde bir an önce gelir Allahım tez zamanda versin
Amin inşallah tez zamanda bende hamileyim diye yazarım çok istiyorum bunu
İnşallah bende beklediğim için ne demek olduğunu çok iyi biliyorum hiçbir duamda kendime etmedim "Allahım her isteyene tez zamanda aratmadan sağlıklı hayırlı evlatlar ver "diye dua ettim inşallah kabul olur da her isteyenin beklemeden bebişi olur insanın kendisinin üzülmesinin çevrenin sözleribakışları herşeyi ayrı acıtıyor canını biliyorum İnşallah Allahım herkese versin
Amin cnm Amin benimle evlenenlerin çoktan çocukları oldu çevremdekilerde hep soruyorlar bebek varmı düşünüyormusunuz diye cevap veremiyorum üzülüyorum çok Allah ım banada nasip eder inşallah bu duyguyu.her namazımda herkeze dua ediyorum inanki.
Allahım kabul etsin dualrını ebruli seni çok iyi anlıyorum Allah bir an önce sağlıklı evlatlar versin her isteyene
Amin cnm Amin benimle evlenenlerin çoktan çocukları oldu çevremdekilerde hep soruyorlar bebek varmı düşünüyormusunuz diye cevap veremiyorum üzülüyorum çok Allah ım banada nasip eder inşallah bu duyguyu.her namazımda herkeze dua ediyorum inanki.
Napıyorsun mandiş,nasıl geçiyor günler bebişinledoktora gittin mi? kelebek nerde ya ona da söyledin mi
allahım dualarını kabul etsin canım, en kısa zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah...
sabah eşim kahvaltı hazırlamış köy sütü köy peyniri çeşitleri süzme yoğurt zeytinyağ haşlanmış yumurta bu sabahki kahvaltım buydu dün burada kızlar sucuk yeme demişlerdi eşime dedim sucuk yasakmış diye adam bu sefer abarttı anam bu kahvaltı nereye kadar
günaydın canım, ooo iyisinnnnn, benmkı bana sadece pzar sbhları hazırlıyo, cunku sadece pazar calısmıyoruz... diğer sbhlar bana kalıyo ıhale, cunku ben ondan 45 dk snra evden cıkıyorum,zamanım oluyo hazırlamak ıcın, bebek olunca nasıl olcak ama merak edıyorum:))))
ohh maşallah :)) öğrendin mi tatlım ne kdarlık olduğunu?sabah eşim kahvaltı hazırlamış köy sütü köy peyniri çeşitleri süzme yoğurt zeytinyağ haşlanmış yumurta bu sabahki kahvaltım buydu dün burada kızlar sucuk yeme demişlerdi eşime dedim sucuk yasakmış diye adam bu sefer abarttı anam bu kahvaltı nereye kadar
ohh maşallah :)) öğrendin mi tatlım ne kdarlık olduğunu?
yarın gitcem doktora umut 16.00 da yarın randevum o zamana kadar meraktayım :))
bende merak ettim
günaydınn asill
evet kahvaltı konusunda iyiyim her sabah eşim hazırlıyor ama ben eşimden beş dakika önce çıkıyorum hafta sonuda beraber hazırlıyoruz
oo sabahları 45 dakika kesinlikle uyuyarak geçiririm ben olsam :)))
bu zamanlarda yapabildiğimiz nazı yapalım bir daha çekmezler :))
internetten tahmini hesaplamalara bakıyorumda 5 haftalık çıkıyor 10 oca doğum tarihi çıkıyor
internetten tahmini hesaplamalara bakıyorumda 5 haftalık çıkıyor 10 oca doğum tarihi çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?