meleğim zamansız geldin....

tuptip

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
278
403
303
42
olsun yine de hoşgeldin...
özür dilerim öncelikle senin geleceğini duyduğumda ablanı duyduğum zamanki kadar sevinemedim. ama kızma annene sen çok zamansız çıkıp geldin.
doktor amcanlar senin bir mucize olduğundan bahsediyorlar hatta incelemek için izin istiyorlar çünkü ben ameliyattan sonra senin yerleşebileceğin yeri kaybetmiştim.
imkansızdın onlara göre artık mümkün değildin ben hayatımı ablana şükrederek geçirecektim. ablan dediğime de bakma o da daha 2 yaşında...
ben senin varlığını bile taaa 15. haftada farkettiysem başka sıkıntılardan doktora gitmeye fırsat bulamadığımdan, ameliyatın yan etkileri sandığımdan...
bir kaç hafta oldu babanla ayrılalı ama konuşuyoruz elbette. seni duysa sevinir mi ki? sevinmezse ben üzülür müyüm ki? sevinmesi birşeyi değiştirir mi ki?
doktor amcanlar yine ümitsiz aslında sana maalesef pek yaşama ihtimali tanımadılar. ama biliyor musun ablana da böyle demişlerdi. ama o direndi. ben hep o zaman ona "diren kızım" demiştim. Allah seni de içime koymuş sen de diren meleğim.
ama yaramazsın çok belli şimdiden allak bullak ettin beni.
seni nasıl söylerim daha yeni boşanma haberi verdiğim insanlara ne derler ? (aldır derler yapamam)
işyerime nasıl derim ben tekrar hamileyim diye?(çalışmazsam ne oluruz 3 kişi)
aileme nasıl anlatırım seni? (birinin seni istemem iması bile darmadağın kırar beni ama annemde nasıl büyütsün ikinizi?)
herşey bir yana o kıskanç cadı ablan nasıl karşılayacak seni onu da bilmiyorum :) (zaten ayrılığı anlayamadı üzülüyor bir de yeni kardeş)
insanlar benim hakkımda ne düşünecek?
boşanmış bir çiftin bebeği olarak doğunca kızar mısın ki bana?
korkma sakın sakın asla vazgeçmem senden aklına bile getirme ben evlat için belki de bu dünyada en çok dua eden insanlardan olarak kıyamam sana kıymam sonra ablanın yüzüne bakamam ama kötüyüm nolur anla beni
canım ben ilk kez şimdi suçlu çocuklar gibi ellerimi saklıyorum.
seni söylemeye korkuyorum
ne yapacağımı bilmiyorum
nedenli nedensiz ağlıyorum
azıcık destek istiyorum

Offf offf niye her sıkıntıyı kadın yüklenmek zorunda?? Neden her sıkıntın odak noktası biz ve çocuklar?? Neden boşanıyorsun? Belki bu bebek sizin için bir sebeptir. Barışırsınız. Babaya Söylemeyi düşünüyor musun?

Canım valla ağladım okurken bunu sana yazarken de.Rabbim yardımcın olsun.Eşinle cok mu kötü ayrıldınız biraraya gelemez misiniz?söylesen belki sevinir hı?

Sağlıkla büyütünde 15. Haftadamı anladınız ben tam anlamadım bu nasıl oldu ya
Boşanma kararı aldın ayrılırken veda busesimi aldınız eşinizden kusura bakmayın sürelere takıldım
hımm ben sizin anlamadığınızı anladım. anlatayım hemen
boşanma kararı çok yeni 2-3 haftalık olay
evet 15. haftasındayım hamileliğimin.
rahimimin büyük kısmı alındığı için böyle bir ihtimal dahi yoktu. şüphelenmedim bile...

birşey soracağım üslubunuzun ne olursa olsun karşınızdakini incitebileceği hiç aklınıza geldi mi?

bilmiyorum gerçekten ama gerçekten bilmiyorum

Neden ayrılıyorsunuz ?

Canım valla ağladım okurken bunu sana yazarken de.Rabbim yardımcın olsun.Eşinle cok mu kötü ayrıldınız biraraya gelemez misiniz?söylesen belki sevinir hı?
çok kötü derken seviyesizlik yok işin içinde ama zaten o kararı da zor almıştım dönesim pek yok ama offff nolur akıl verin ya çıkamadım işin içinden...

Biraz daha detay alabilirmiyiz.neden doktorlar imkansiz diyordu.ne ameliyati oldunuz.

Rabbim nelere kadir...
Canım şu an belki olayın şokundasın..
Ellerini koyacak yer bulamıyorsun ne yapacağını bilmiyorsun ama dua et hep...
Rabbim hiçbir şeyi kullarının kötülüğü için vermez..
Bence yine de eşine söyle derim..
Madem konuşabiliyorsunuz muhakkak bilsin böyle bir mucizeyi..
Boşanma kararınızın sebebini elbette bilmiyorum ama bunu bilmesine hakkı var...
Allah inşallah hakkında hayırlısını nasip eder..
Çok karmaşıksın çok belli yazdıklarından..
Rabbim hayırlı bir karar vermeni sağlasın inşallah..

çok kötü derken seviyesizlik yok işin içinde ama zaten o kararı da zor almıştım dönesim pek yok ama offff nolur akıl verin ya çıkamadım işin içinden...

babanın acilen haberi olmalı diyorum ben. bu yükü tek başına üstlenemezsiniz.
siz doğum izninizde olduğunuz sürede maddi olarak tüm yükümlüğü boşansanız da eşiniz almak zorunda.
siz bunları düşünmek zorunda değilsiniz.

Gerçekten zor bir durum ama mucize diyorsunuz ya bence insanların ne dediğine takılmayın.Elbette zor olacak ama siz ondan vazgeçtiğinizde herkes kendi hayatına döncek siz hep aklınızını bir köşesinde onu taşıyacaksınız.
Sizi zor zamanlar bekliyor olabilir,bence hiç vazgeçmeyin.Neden sadece siz bakacaksınız,babası boşanmış olsanız bile onun da babası.

Boşanma sebebiniz nedir? Belki bu Bebek kararınızı tekrar gözden geçirtir size.
kafam çoook karışık tabi hormonlar da tavan düşünemiyorum bile resmen cam kırmış babasının işten gelmesini bekleyen çocuk paniği var üstümde..
konuşmak lazım di mi?

Allah yar ve yardımcınız olsun belki bebek geri birleştirir. Ayrılma nedeniniz neydi bilmiyorum ama benim eşim şuan asker iki aydır görmüyorum eşsiz olmak çok zormuş çok. Helede bir evladınız olunca. Sizin durumunuz çok üzücü. Hep üzülmüşümdür eşinden ayrılanların çocuklarına.Hayatta yaşanması gereken en güzel şey evlat sevgisi evlat için huzurlu bir aile. Özel değilse nedenini yazarmısınız

bakın eşiniz inançlı bir insansa, bir çocuğun masraflarının tamamen babaya ait olduğunu biliyordur, bunu talep etmekten asla çekinmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…