ihanet şiddet falan yok bizdegercekden bı mucıze belkı bu bebek bı ısarettır, neden bosandınız bılmıyorum ihanet veya sıddet yoksa belkı bı cok sey degısebılır belkı cok guzel olabılır.
babası kesınlıkle bılmelı...
Tamamen katılıyorum. Bunun bir sebebi var bence. Çok dua et canım, eşine de söylemelisin. O da bilmeli. Akıbetiniz ne olursa olsun onun da mucizesi bu bebek. Hakkında hayırlısı olsun. Allah sana sabır ve gönlüne ferahlık versin inş.Rabbim nelere kadir...
Canım şu an belki olayın şokundasın..
Ellerini koyacak yer bulamıyorsun ne yapacağını bilmiyorsun ama dua et hep...
Rabbim hiçbir şeyi kullarının kötülüğü için vermez..
Bence yine de eşine söyle derim..
Madem konuşabiliyorsunuz muhakkak bilsin böyle bir mucizeyi..
Boşanma kararınızın sebebini elbette bilmiyorum ama bunu bilmesine hakkı var...
Allah inşallah hakkında hayırlısını nasip eder..
Çok karmaşıksın çok belli yazdıklarından..
Rabbim hayırlı bir karar vermeni sağlasın inşallah..
beklediğim yorum buydu biliyor musun? çok sağol....İnşallah sağlıkla doğar bebeğin.
Dediğin gibi gerçekten mucize olmuş. Hiç sıkma canını. Sevin hatta. Üç kişilik çok güzel bir aile olacaksınız. Düşünse büyüdüklerinde 3 kadın nasıl güzel vakit geçirirsiniz. Tabi o aşamaya kadar zorlukları elbette olur ama güçlü ol ve bebeğini sağlıkla kucağına almaya odaklan.
İnsanların da boşanmak üzereyken birliktelik olur mu dedikodularını da duyma bile. Senin hayatın istediğin gibi yaşarsın kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Burada sadece eşine söylemek sorumluluğun var. Diğer soruları duyma bile.
Tekrar rahatsızlığınız için geçmiş olsun bebeğiniz için de tebrik ederim. Sağlıkla huzurla kucağına al inşallah.
babasının hemen haberı olmalı
kımbılır belkı yıkılan yuvayı tekrar bıraya getırır bu süprız bellımı olur
insan bazen hiç tanımadığı birini bile dostu gibi hissedebiliyormuş demek kiBurun Diregiminden Tut Kalbimi Bile Sızlattı Bukonunuz Allatan Ümit Kesilmez
Bakın Beklemediginiz Biranda Allah Kalbinize Vermiş Mutlulugu
Eşinizi Karşınıza Alıp Konuşmalısınız Bu konuyu Hernekadar Ayrılmışta Olsanız Eşinizden Birparça Taşıyorsunuz..
Bebegine Ve Kızına Güzel Bak Güçlü Kadın......
Bol Bol dua Et.. Bu Senin Şansın...
beklediğim yorum buydu biliyor musun? çok sağol....
söyleyeceğim ama nasıl bilmiyorum
bu arada sen benim ufaklığı kız yapmışsın hemen :)
evet benim de aklımdan kız geçiyor ama senin de içine doğdu demek ki :)
sevindim şimdi
Size Herkonunuzda Yardımcı Olabilirim Birtek Ben Degil Burdaki Herkes Dostunuz Kardeş Gibiyiz Aynı :)insan bazen hiç tanımadığı birini bile dostu gibi hissedebiliyormuş demek ki
demek ki iyi insanlar hala varmış
elbette konuşacağım ama bu nasıl söylenir bilemedim
bir de biliyordum sakladım falan zannedecek muhtemelen herkes
bir de onlara anlatmak lazım
offffffffff
var maalesef ama bir yılda falan ödeyebilirim aslında ama nasıl çalışırım doğum izninde para alınmıyorSakın eşinize geri dönmeyin. Ama bunu bilmek onunda hakkı. Çok borcunuz var mı hala?
var maalesef ama bir yılda falan ödeyebilirim aslında ama nasıl çalışırım doğum izninde para alınmıyor
aklımda deli sorular...
Allah sana mutlu ve huzurlu bir aile içinde büyütebileceğin evlatlar versin inşallah.Neden böyle kız dedim bilmiyorum. Yazını okurken hayalimde 3 kadının cıvıl cıvıl neşeli hayatı canlandı inan. Çok zor bir süreç ama ileri güzel günleri düşün, mutlu ol ki bebek de bunu hissetsin. Herşeyden önce kız-erkek farketmez sağlıklı olsun yeter. Benimde bir kızım var bazı sebeplerden şu anda ikinciyi düşünemiyorum. Ama çok isterdim bir hatta iki kızım daha olsun. Rabbim bana da mucizeyi yaşatsın inşallah.
evet belgesi olmasa ultrason resimleri olmasa ben bile inanmayacaktım zaten... :):)Size Herkonunuzda Yardımcı Olabilirim Birtek Ben Degil Burdaki Herkes Dostunuz Kardeş Gibiyiz Aynı :)
Söylemesseniz Farklı Şeyler Düşünebilir Herkes..
oyüzden Söylemeyi Tercih Edebilirsiniz.
Bebeginizin Ultroson Resimlerini Falanda Gösterin...
Kaçhaftalık Oldugunu Falan gösteren Bi belge..
İnsanları Şeytana Uymayıp Kötü Düşünmesinler Bacım.....
gidip görüşmek lazım elbette ama önce işyerimle konuşmam lazım bakalım sonra beni çalıştıracak mı? burda hamilelik sırası diye birşey var komik ama var gerçekten ve sıra bende hiiiiiiç değildiYeniden yapılandırılmasını istesen bankadan, sağlık sorunların yüzünden daha makul bir fiyat belirlerler belki.
haklısın ama hormonlar ne oyunlar oynuyor bir bilsentam yorum yapabilmek için eski konunuzu okudum.
bu evlilik zaten kurtarılacak veya kurtarılmaya değecek bir evlilik değil. bence boşanma kararı doğru bir karar.
bebeğe gelince, zaten yasal süreyi aşmış durumdasınız, her koşulda doğuracaksınız (ki ben de olsam doğururum)
bir mesleğiniz var, iyi bir işiniz var. borçları da halledince 2. bebeğin sıkıntı yaratacağını hiç zannetmiyorum.
duygusal anlamda çalkantılısınız o yüzden nasıl olacak düşüncesi sarmış sizi.
Allah büyük illa ki yardım edecektir size.
Hayrlı uğurlu olsun bebeğiniz şimdiden.
gidip görüşmek lazım elbette ama önce işyerimle konuşmam lazım bakalım sonra beni çalıştıracak mı? burda hamilelik sırası diye birşey var komik ama var gerçekten ve sıra bende hiiiiiiç değildi
evet ya benim derdim büyük değil Rabbim büyük.... o beni düşünmüştürRabbimin mucizesi o..isteyen kabul etsin isteyen etmesin..sen onun annesisin yeterki sen vazgeçme minnoştan...Rabbim yardımcın olur inşallah..içini ferah tut..ağlama sakın tam aksine gül hep..dua et bol bol...babasına söylemelisin kesinlikle.hakkı var sonuçta..sağlıkla hayırlısıyla kucağına al inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?