meleğim zamansız geldin....

gercekden bı mucıze belkı bu bebek bı ısarettır, neden bosandınız bılmıyorum ihanet veya sıddet yoksa belkı bı cok sey degısebılır belkı cok guzel olabılır.
babası kesınlıkle bılmelı...

kafam çoook karışık tabi hormonlar da tavan düşünemiyorum bile resmen cam kırmış babasının işten gelmesini bekleyen çocuk paniği var üstümde..
konuşmak lazım di mi?
Tabi ki konuşmak lazım. Aldırmak için yasal süreyi bile geçmişsiniz. Bilmek babanın hakkı. Hayırlısı olsun Hakkınızda.

actığınız konuyu okudum
evet gerı donemezsınız donmemelısınız
pekı ya maddı durumunuz yetecekmı cocuklara bakmaya
2. el kıyafet arayan bır suru konunuz var
eskı esınızden dolayı borcunuz varmı

İnsan çocuk olunca varı yoğu herşeyi evladı oluyor.Onun mutluluğu sizin mutluluğunuz demek. Eşinizle anlaşamayabilirsiniz ama bi destek almayı denedinizmi.Bizlerin vebalini yavrular çekmesin onlarında mutlu olmaya hakkı var

kafam çoook karışık tabi hormonlar da tavan düşünemiyorum bile resmen cam kırmış babasının işten gelmesini bekleyen çocuk paniği var üstümde..
konuşmak lazım di mi?
kesinlikle bilmesi lazım. oturup adam akıllı konuşun. aldatma ya da şiddet değilse belki de yuvanızı kurtarmanıza sebep gelmiştir meleğiniz.

İncitici konuştuğum u düşünmüyorum
Detayları konuya yazsaydınız soru sormazdım.
İnciticide gelmezdi
Hayırlı günler

var evet çok ciddi bir gelirim var ama çok ta ciddi borcum var şu anda
bir yıla kadar bitiririm inşallah ama çalışabilirsem tabi

yinede 3 aylık hamilelik 3 haftalık boşanma süreci herşey hemenmi oldu boşanacağınız adamLA BÖYLE MÜNASEBETE GİRİLMEMİLDYİ..

Okuyunca duygulanmamak elde degil. Bir mucize geldi hayatiniza hersey cok guzel olacak buna inanin.

var evet çok ciddi bir gelirim var ama çok ta ciddi borcum var şu anda
bir yıla kadar bitiririm inşallah ama çalışabilirsem tabi
annenleırn durumu pekı
bırde bebek yasal olarak alınamaz ama saglıgınızı tehdıt ederse alabılırler
fakat sız bu bebegı ıstıyorsunuz anladıgım kadarıyla

Sakın eşinize geri dönmeyin. Ama bunu bilmek onunda hakkı. Çok borcunuz var mı hala?

annenleırn durumu pekı
bırde bebek yasal olarak alınamaz ama saglıgınızı tehdıt ederse alabılırler
fakat sız bu bebegı ıstıyorsunuz anladıgım kadarıyla
elbette artık ben herşeyi başarırım kendim hallederim modundan çıkıp yardıma ihtiyacım var moduna geçebilirsem yardımcı olanlar çıkacaktır ama... aması var işte...

sağol desteğin için... amiiiin diyorum

adam çocuk bakabilecek adam olsaydı zaten hala kocam olurdu :) ona güvenip yola çıkamam hayat bana bunu defalarca kez kafama vura vura öğretti

buraya yazmak için biraz uzun bir konu bugün pamuk kalbindan taşınıyorum diye bir konum var bakmak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…