Tabi ki konuşmak lazım. Aldırmak için yasal süreyi bile geçmişsiniz. Bilmek babanın hakkı. Hayırlısı olsun Hakkınızda.kafam çoook karışık tabi hormonlar da tavan düşünemiyorum bile resmen cam kırmış babasının işten gelmesini bekleyen çocuk paniği var üstümde..
konuşmak lazım di mi?
siz bir de beni görseniz keşke.Alla alla rahimin yarısı yokken nasıl hamile kaldınız inanın şoklardayım
kesinlikle bilmesi lazım. oturup adam akıllı konuşun. aldatma ya da şiddet değilse belki de yuvanızı kurtarmanıza sebep gelmiştir meleğiniz.kafam çoook karışık tabi hormonlar da tavan düşünemiyorum bile resmen cam kırmış babasının işten gelmesini bekleyen çocuk paniği var üstümde..
konuşmak lazım di mi?
İncitici konuştuğum u düşünmüyorumhımm ben sizin anlamadığınızı anladım. anlatayım hemen
boşanma kararı çok yeni 2-3 haftalık olay
evet 15. haftasındayım hamileliğimin.
rahimimin büyük kısmı alındığı için böyle bir ihtimal dahi yoktu. şüphelenmedim bile...
birşey soracağım üslubunuzun ne olursa olsun karşınızdakini incitebileceği hiç aklınıza geldi mi?
var evet çok ciddi bir gelirim var ama çok ta ciddi borcum var şu andaactığınız konuyu okudum
evet gerı donemezsınız donmemelısınız
pekı ya maddı durumunuz yetecekmı cocuklara bakmaya
2. el kıyafet arayan bır suru konunuz var
eskı esınızden dolayı borcunuz varmı
Ben anlamadığım boşanma arifesinde çiftler neden, nasıl sevişiyorlar...
Hepinizin hakkında en hayırlısı olur inşallah.
annenleırn durumu pekıvar evet çok ciddi bir gelirim var ama çok ta ciddi borcum var şu anda
bir yıla kadar bitiririm inşallah ama çalışabilirsem tabi
Okuyunca duygulanmamak elde degil. Bir mucize geldi hayatiniza hersey cok guzel olacak buna inanin.
elbette artık ben herşeyi başarırım kendim hallederim modundan çıkıp yardıma ihtiyacım var moduna geçebilirsem yardımcı olanlar çıkacaktır ama... aması var işte...annenleırn durumu pekı
bırde bebek yasal olarak alınamaz ama saglıgınızı tehdıt ederse alabılırler
fakat sız bu bebegı ıstıyorsunuz anladıgım kadarıyla
sağol desteğin için... amiiiin diyorumRabbim nelere kadir...
Canım şu an belki olayın şokundasın..
Ellerini koyacak yer bulamıyorsun ne yapacağını bilmiyorsun ama dua et hep...
Rabbim hiçbir şeyi kullarının kötülüğü için vermez..
Bence yine de eşine söyle derim..
Madem konuşabiliyorsunuz muhakkak bilsin böyle bir mucizeyi..
Boşanma kararınızın sebebini elbette bilmiyorum ama bunu bilmesine hakkı var...
Allah inşallah hakkında hayırlısını nasip eder..
Çok karmaşıksın çok belli yazdıklarından..
Rabbim hayırlı bir karar vermeni sağlasın inşallah..
adam çocuk bakabilecek adam olsaydı zaten hala kocam olurdu :) ona güvenip yola çıkamam hayat bana bunu defalarca kez kafama vura vura öğrettiGerçekten zor bir durum ama mucize diyorsunuz ya bence insanların ne dediğine takılmayın.Elbette zor olacak ama siz ondan vazgeçtiğinizde herkes kendi hayatına döncek siz hep aklınızını bir köşesinde onu taşıyacaksınız.
Sizi zor zamanlar bekliyor olabilir,bence hiç vazgeçmeyin.Neden sadece siz bakacaksınız,babası boşanmış olsanız bile onun da babası.
buraya yazmak için biraz uzun bir konu bugün pamuk kalbindan taşınıyorum diye bir konum var bakmak istersenAllah yar ve yardımcınız olsun belki bebek geri birleştirir. Ayrılma nedeniniz neydi bilmiyorum ama benim eşim şuan asker iki aydır görmüyorum eşsiz olmak çok zormuş çok. Helede bir evladınız olunca. Sizin durumunuz çok üzücü. Hep üzülmüşümdür eşinden ayrılanların çocuklarına.Hayatta yaşanması gereken en güzel şey evlat sevgisi evlat için huzurlu bir aile. Özel değilse nedenini yazarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?