- Konu Sahibi melekaysee
kızlar tatilin bilançosu maalesef 2 kilo 65.9 görünüyorum yarından itibaren tam gaz devam yediklerimi de yaZMAYA
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kahvaltımı da yazayım
1,5 dilim beyaz ekmek
1 dilim peynir
5-6 zeytin
1 adet domatesde ekle canım seviyorsan tabi![]()
evet ayşe çok mutluyum yaa ama tek korkum büyük ihtimalle istanbul olmayacak.26 yı açtım bakalım neresi gelecekben sana ne dedimmm...bakk her şeyin hayırlısı konusunu bile açmıyordun süper cok sevindimmmmmmmmmmmm.......
ayşeeeee nasılsın canım?okulda nasıl tepkiler aldın?merak ettim.herkes beni çok beğendi okula yeni bir öğretmenimiz geldi doğum yaptığımı demişler inanmamış hiç doğum yapmış gibi değil demiş çokkk sevindim ben de.
senin gibi bende yaklaşık 2 kilo aldım 65 66 arası gidip geliyorum
işten ziyade ailemin tepkisi süperdi cnm..ilk kez bu kadar ince gördük seni dedilerayşeeeee nasılsın canım?okulda nasıl tepkiler aldın?merak ettim.herkes beni çok beğendi okula yeni bir öğretmenimiz geldi doğum yaptığımı demişler inanmamış hiç doğum yapmış gibi değil demiş çokkk sevindim ben de.
senin gibi bende yaklaşık 2 kilo aldım 65 66 arası gidip geliyorum
evet ayşe çok mutluyum yaa ama tek korkum büyük ihtimalle istanbul olmayacak.26 yı açtım bakalım neresi gelecek
canım bebişin nasıl oldu büyümüştür=)hmm o alınanları hemen ver duymamiş olayım hehehe=) ama çok güzel bi duygu di mi hiç doğum yapmamişa benzetilmek=)
bu arada ben de 52- 53 arası değişiyorum=)2 gün önce 52.4 tüm dün 52.8 dim:)
sıralamana baktım kacıncı sıradasın sonuc ne zaman belli olacak cnm
hoşgeldinmerhaba canım :) kilolarmz hemen hemen aynı. bnde bu sabah 64.9 gördüm
inş en kısa zamanda istedgmz fiziğe kavuşuruz. kahvaltı menüne baktım haşlama yumurtyı şiddetle tavsiye ediyorum tok tutması özelliğiyle.![]()
Merhaba kızlar
Yarından itibaren menülerimi yazmaya devam ediyorum ama kilo bildirimi yapamayacağım uzun bir süre :)