günaydın tatlışım.. iyi dileklerin için sağol güzelim.. Allah hepimize bir evlat nasip edecek inşallah canım.. ama sabretmek, umut etmek, vazgeçmemek gerekiyor.. ben çok sabırsız biriyim normalde.. her ay sonu regl olduğumda ağlardım evlendiğim aydan itibaren.. hep bir umutsuzluk hakimdi.. benim çocuğum olmucak.. bak gördün mü olmadı işte.. hep böyleydim.. evliliğimin 2.senesinde doktora gittik ve normal yolla bebeğimizin olmayacağını öğrettik... ben yine başladım.. işte ben şansızım, ben çocukları çok seviyorum o yüzden benim çocuğum olmayacak.. ve bir süre doktora gitmedim.. sonuç negatif olcak ya.. 3.senesinde aşılama yaptırdık.. sonuç negatif.. ama ben tutmayacağından o kadar eminim ki zaten sigarayı bile bırakmadım.. neyse olmadı ben yine küstüm.. derken 5.senemizde tekrar denemeye karar verdik.. yine çok umutsuzdum.. hatta bu işlemler, iğneler, beklemeler hiç bana göre birşey değildi zaten.. ama sonuç ortada işte... içimde bir melek taşıyorum.. Allahım izin verdiği sürece bu gerçek.. burda ne zorluklarla başetmiş şu an mucizesiyle olan bir sürü arkadaşımız var.. çok şükür..
o yüzden yılmadan mücadeleye devam.. ne diyor Merve arkadaşımız.. biz savaşçı anneleriz yılmak yok..