- 3 Haziran 2016
- 115
- 114
- 103
- 40
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.561
Amin amin canım Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasıp etsinSenin değerin de yüksek çıkacak gibimaşallah ya, Allahım ne olur tez zamanda bizim de dileklerimiz olsun ya
Çok erken cinsiyet için o haftadaBu arada kızlaaaaaarrr Bu gün dr kontrolüm vardı hamd olsun iyi geçti 12 hafta oldu cinsiyet İçin çok mu erken bana hiçbirşey söylemedi dr um erkek olsa görünürdü dedi arkadaşlarım ama bir fikri olan var mı acaba
27 Temmuz’da bakacaklar cinsiyete ☺
Hoşgeldin bacım hayırlı olsun Allah sağlıkla kavuştursunne güzel olmuş nasip vakti gelmiş şükür
Bu arada rica ederim evet iyiki açmışım burda güzel insanlarla birarada paylaşım yapmak çok güzelisteğin üzerine listeye alıyorum seni ama takipte kal emi bazıları ismini yazdırıp çekip gidiyorda onları görürsem listeden siliyorum zaten
Ayyy insallah hamişliktendirBugün regl günüm hala olmadım bel ağrım yok kasık ağrım var sadece göğüsler şiş hassas. Midem bulanıyor ama her regl aynısı olur bana
Amin canımcım Allah razı olsun Hamişlerin duası kabul olurmuşCanım benim Allah razı olsun çok teşekkür ederim Rabbim sizlere de nasıp etsin
İnofolic folik asit canım piyasada çok markalar var ben folidoce almıştım onun içinde +B12 'de var bide Solgar tavsiye etmişlerdi ama o daha pahalı olduğundan bunu aldım
Hayirli ugurlu olsunnnn saglikla gelsinnMavi Boncugumm canım bugün yine test yaptım artık kesinleşti çok şükür beni de ekleyebilirsin hamişlere testi atıyorum. Eki Görüntüle 2281185
Amin çok teşekkürlerHayirli ugurlu olsunnnn saglikla gelsinn
Bu arada kızlaaaaaarrr Bu gün dr kontrolüm vardı hamd olsun iyi geçti 12 hafta oldu cinsiyet İçin çok mu erken bana hiçbirşey söylemedi dr um erkek olsa görünürdü dedi arkadaşlarım ama bir fikri olan var mı acaba
27 Temmuz’da bakacaklar cinsiyete ☺
Bana doktor folattro yazdi onu kullaniyorum icinde iyotta var belki tiroidim var diyedir. Inofolic i farkli bisey mi acaba diye sanmistimmm. Folattroda 55₺ bu arada merak edenler icin. Icinde baska vit lerde var sanirim bakmistim ilk verdiginde doktor. Tesekkr edermmm
Hepimize yarasin guzel haberlerle gelelim insalkahBişey değil canım doktor daha iyi bilir tabi onu verdiyse vardır bir nedeni tiroitlilere göredir belkide dediğin gibi
Yarasın inşâllah
Canım benim Allah razı olsun. Haklısın Rabbimin hikmetinden sual sorulmaz. Çok teşekkür ederim. Rabbim inşAllah tüm isteyenlere en hayırlısını nasip eder
Kuzum ne gibi belirtilerin oldu? Mesela ben 3 gundur felan hic yemek yememis gibi açımm. Iştahim açık. Folik asit kullanıyorum ondan mı ama 4 aydır kullanıyorum 3 gündür iştahım açık. Anlatsana biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?