Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mutlu son ile biten hikayeniz hayırlısı ile tüm kardeşlerime anne olmak isteyenlere nasip etsin Rabbim dikkatimi ayaklar havaya evet onu hep yapıyorum ama yumurtalıklara masaj yazmışsınız nasıl bir masaj onu bilemedim canım ayaklar yukardayken mi yapılacak beb ayaklarım yukarıda yarım veya 1 saat beklıyorum Bakalım bekleyişteyim hayırlısı insallah sabahları ve akşamları hafif kasık sancısı var ama adet olacakmışım gibi her an öyle hissediyorum soran arkadaslarıma hep yok yok diyorum hatta dün akşam marketten ped bile aldım yanı olcak diye öyle kuzum senin adın ama çok sevindim tam umudunu artık kaybetmeye başlamışken Rabbim göndermiş dilerim bizlere sen nasip olur sana da artık sağlıklı güzel bir evlat diliyorum güzel bir hamileligın olur insallah Cevapladığı için ayrıca çok teşekkür ederim ☺
[/QUOTE]

Merhaba bu gün dr kontrolüm vardı onun İçin ancak yazabildim ☺
Evet ayakların yukarıdakin yumurtalıklarının olduğu yerleri ovala masaj yap birinden duymuştum çok etkisi olur demişti .. sende aklına geldiği zamanlarda yaparsın ve bol bol dua ve çok düşünme diycem ama olmuyor çok iyi anlıyorum rahat bırak kendini
Tabiyki yazarım ne demek bende sürekli bu sayfalara bakardım tek bir cümle bile insanı rahatlatıyor
Dualarım tüm kardeşlerimle ♥ Her zaman yazarım hiç sorun değil ne istersen sorabilirsin ♥♥♥
Sevgiler

Son düzenleme:
Tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. 5 yılın ardından en son ne yapmıştın da vesile oldu hamile kalmana? Yoksa o ay hiç birşey yapmadın da o şekilde mi hamile kaldın?
[/QUOTE]
Allah razı olsun çok teşekkür ederim
O ay hiçbirşey yapmadım ve en önemlisi tüp bebeğe adapte olmuştum
Sanırım Zihni’m rahattı
Gerçi bunlar hikaye gerçekten rabbim bu zaman nasip etti diyorum hamd şükür olsun
Darısı sizlere inşallah isteyen herkese
Sevgiler

Hoşgeldin bacım hayırlı olsun Allah sağlıkla kavuştursun ne güzel olmuş nasip vakti gelmiş şükür
Bu arada rica ederim evet iyiki açmışım burda güzel insanlarla birarada paylaşım yapmak çok güzel isteğin üzerine listeye alıyorum seni ama takipte kal emi bazıları ismini yazdırıp çekip gidiyorda onları görürsem listeden siliyorum zaten
[/QUOTE]

Hoşbuldum
Şuan aktif olarak takip edebilirim çünkü izinliyim evde vakit bol oluyor
Ama işe dönünce sanırım bu kadar hızlı bakamayabilirim o zaman sizde silersiniz
Benim için sorun olmaz
Sevgiler

Bu arada kızlaaaaaarrr Bu gün dr kontrolüm vardı hamd olsun iyi geçti 12 hafta oldu cinsiyet İçin çok mu erken bana hiçbirşey söylemedi dr um erkek olsa görünürdü dedi arkadaşlarım ama bir fikri olan var mı acaba
27 Temmuz’da bakacaklar cinsiyete

Çok erken cinsiyet için o haftada

Çok erken cinsiyet için o haftada
[/QUOTE]

Yaaaaa olsun hayırlısı olsun eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde hayırlı bir evlat olsun inşaaalllahhh
Ama işte merak etmeden de duramıyor insan
Cevap İçin teşekkürler

Hoşbuldum
Şuan aktif olarak takip edebilirim çünkü izinliyim evde vakit bol oluyor
Ama işe dönünce sanırım bu kadar hızlı bakamayabilirim o zaman sizde silersiniz
Benim için sorun olmaz
Sevgiler ♥♥♥♥
[/QUOTE]

Yoo silmem olsun o zamanda fırsat buldukça bakarsın burayı temelli terketmiyosun sonuçta hamileliğinin sonuna kadar çalışacak mısın peki? Allah kolaylık versin öylede zor olur ya

İnofolic folik asit canım piyasada çok markalar var ben folidoce almıştım onun içinde +B12 'de var bide Solgar tavsiye etmişlerdi ama o daha pahalı olduğundan bunu aldım

Bana doktor folattro yazdi onu kullaniyorum icinde iyotta var belki tiroidim var diyedir. Inofolic i farkli bisey mi acaba diye sanmistimmm. Folattroda 55₺ bu arada merak edenler icin. Icinde baska vit lerde var sanirim bakmistim ilk verdiginde doktor. Tesekkr edermmm

Oğlan olupda daha ileri haftalarda öğrenenlerde oluyor evet genelde erken belli olur ama kendini göstermeyen bebeklerde olabiliyor. Şekli duruşu nasıl peki? Oğlanlar genelde sırtüstü dümdüz yatarlar ve kafaları biraz daha büyük olur hayırlısı olsun inşâllah

Bişey değil canım doktor daha iyi bilir tabi onu verdiyse vardır bir nedeni tiroitlilere göredir belkide dediğin gibi
Yarasın inşâllah

kızlar ben dün tarlusala başladım bugün kahverengi lekelenmem oldu başına böyle bir şey gelen var mı?
aynı dertten konu açılmış ama kimse bir şey bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…