- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.581
Çok erken cinsiyet için o haftada
Bende folik asit kullandım sürekli ama o iştah acmıyorKuzum ne gibi belirtilerin oldu? Mesela ben 3 gundur felan hic yemek yememis gibi açımm. Iştahim açık. Folik asit kullanıyorum ondan mı ama 4 aydır kullanıyorum 3 gündür iştahım açık. Anlatsana biraz
Bende de yoktu yeni cıktı. Heveslenmek istemiyorumBende folik asit kullandım sürekli ama o iştah acmıyor
kızlar ben dün tarlusala başladım bugün kahverengi lekelenmem oldu başına böyle bir şey gelen var mı?
aynı dertten konu açılmış ama kimse bir şey bilmiyor
Birkaç gün sonra çıkar mı ki canım? Daha erken mi yumurtladın acaba canım?bilemedim valla.silik çizgi için bir hafta falan şart en iyi ihtimalle bildiğim kadarıylakızlar bişi sorcam size biraz uzun alacak ama ?
ben şimdi 6 gün gecikti hastalandım. bu ayın 6sında regli oldum 9unda bitti
12sinde ilişki oldu yumurtlama doğurganlık dönemi falan değildi.
sonra ayın19unda ilişki oldu ve ardından 2 gün kahverengi akıntım oldu.
( yumurtlamın çatladığını bu arada 17-18-19unda anladım çünkü çok kasık ağrılarım, akıntım ve yan ağrılarım oldu.)
sonracığıma21inde de ilişki oldu
22 sinde ve akşam kahverengi akıntım oldu ve bitti.
2 gün önce test yaptım silik çıktı ?
bat'a son 13 gün sizce nedir bu ?
Canım bence normal olabilir, bak ekşide onunla ilgili yazmış birileri, ona bak istersen.kızlar ben dün tarlusala başladım bugün kahverengi lekelenmem oldu başına böyle bir şey gelen var mı?
aynı dertten konu açılmış ama kimse bir şey bilmiyor
bilmiyorum canım valla inaan kafaam o kadar çok karıştı ki işte 12sinde oldu diyorum o mu tuttu acaba ama bat'a 13 gün kala kahverengi akıntım niye ..Birkaç gün sonra çıkar mı ki canım? Daha erken mi yumurtladın acaba canım?bilemedim valla.silik çizgi için bir hafta falan şart en iyi ihtimalle bildiğim kadarıyla
bilmiyorum canım valla inaan kafaam o kadar çok karıştı ki işte 12sinde oldu diyorum o mu tuttu acaba ama bat'a 13 gün kala kahverengi akıntım niye ..
bilmiyorum canım valla inaan kafaam o kadar çok karıştı ki işte 12sinde oldu diyorum o mu tuttu acaba ama bat'
canım benim de yumurtlama döneminde kahverengi akıntı olmustu bir Defasında o zamanlar bilmiyordum hamile falan kaldım lekelenme oldu sandım öyle olmadığını araştırdıkça anladım yumurtlamada basen olabilir ben de bir defa olmustu neden oldu bilmiyorum normalde yumurtlama akıntısı açık renklidir şeffaftırbilmiyorum canım valla inaan kafaam o kadar çok karıştı ki işte 12sinde oldu diyorum o mu tuttu acaba ama bat'a 13 gün kala kahverengi akıntım niye ..
aynen canım normalde öyle şimdi kahverengilik bitti bol akıntıım var 2ye yumurtluyorum sanırım :)canım benim de yumurtlama döneminde kahverengi akıntı olmustu bir Defasında o zamanlar bilmiyordum hamile falan kaldım lekelenme oldu sandım öyle olmadığını araştırdıkça anladım yumurtlamada basen olabilir ben de bir defa olmustu neden oldu bilmiyorum normalde yumurtlama akıntısı açık renklidir şeffaftır
Benimde iştahım çok açıldı birde tat alıyomuşum gibi yiyorum oryalara dogru kokuyormuş gibi oluyor bugun affedersin dısarda yiyelim dedik ama herşey koktu eşime sordum sanki kokuyor diye eşim çok hassas bu konularda koksa yemezdi piskolojik mi bilmiyorum ama bekliyorum işte rabbim bütün isteyen kardeşlerimin kucaklarını boş bırakmasınKuzum ne gibi belirtilerin oldu? Mesela ben 3 gundur felan hic yemek yememis gibi açımm. Iştahim açık. Folik asit kullanıyorum ondan mı ama 4 aydır kullanıyorum 3 gündür iştahım açık. Anlatsana biraz
O zaman değerlendirme zamanı diyelimaynen canım normalde öyle şimdi kahverengilik bitti bol akıntıım var 2ye yumurtluyorum sanırım :)
Ayyy neler yaşamışsın bende çok korktum o aletten yaa...evet nazar diyorum bende kuranı kerimi hatim etti bu sene.. sadakasını da veriyoruz ama olacağın önüne geçilmiyor işte.. ben bu ay ovulasyon testi kullanıyorum sen yapıyo musun bişey?Ahhhhhhh yavrucak belkide nazar değdi bol bol sadaka vermek lazım ☹ Rabbim yavrularımızı her türlü şerden kem gözlerden kazalardan belalardan korusun amin
Benimde çocukken sağ kolum kırılmıştı bak aklıma geldi 12 yaşındaydım araba çarpmıştı kolumu o gün doktor yokmuş diye sadece sarıp yolladılar 2 gün boyunca öyle durdum uyuyamadım acıdan☹ sonra morardı kolum iç kanama başlamış Allah'tan daha kötüsü olmadı alçıya aldılar 1 ay durdu sonra bide alçıyı alırlarken ayrı eziyet çektim o aletle alçıyı keserken kolumu da kesti gerizekâlı doktor kesik izleri hala var beceremedi çok uğraştılar falan zordu ya sağlık gibi büyük nimet yok çok şükür bugünümüzeçocuklar şükürki çabuk toparlanıyorlar inşâllah kızında çabucak iyileşir. Hamdolsun bende iyiyim adet oldum bitti
Ayyy neler yaşamışsın bende çok korktum o aletten yaa...evet nazar diyorum bende kuranı kerimi hatim etti bu sene.. sadakasını da veriyoruz ama olacağın önüne geçilmiyor işte.. ben bu ay ovulasyon testi kullanıyorum sen yapıyo musun bişey?
Burdayım çiçeeaaammmm. Eve yeni geldim de uzandım acıkınn bacaklarım ağrımışKürklü nerdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?