Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok erken cinsiyet için o haftada

Yaaaaa olsun hayırlısı olsun eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde hayırlı bir evlat olsun inşaaalllahhh
Ama işte merak etmeden de duramıyor insan
Cevap İçin teşekkürler ♥
[/QUOTE]
Aminnn öle merak edıyor valla

Kuzum ne gibi belirtilerin oldu? Mesela ben 3 gundur felan hic yemek yememis gibi açımm. Iştahim açık. Folik asit kullanıyorum ondan mı ama 4 aydır kullanıyorum 3 gündür iştahım açık. Anlatsana biraz
Bende folik asit kullandım sürekli ama o iştah acmıyor

kızlar ben dün tarlusala başladım bugün kahverengi lekelenmem oldu başına böyle bir şey gelen var mı?
aynı dertten konu açılmış ama kimse bir şey bilmiyor

Benim bildiğim tarlusal adetin gelmesi için içiliyordu? Adetin gelmiş olabilirmi canım ? Doktorlar tarlusalı içince 10 gün içinde adet gelir diyorlar banada bi keresinde vermişti doktor adetim gecikmişti sökülsün diye verdi ama içmemiştim sonra kendiliğinden geldi

kızlar bişi sorcam size biraz uzun alacak ama ?
ben şimdi 6 gün gecikti hastalandım. bu ayın 6sında regli oldum 9unda bitti
12sinde ilişki oldu yumurtlama doğurganlık dönemi falan değildi.
sonra ayın19unda ilişki oldu ve ardından 2 gün kahverengi akıntım oldu.
( yumurtlamın çatladığını bu arada 17-18-19unda anladım çünkü çok kasık ağrılarım, akıntım ve yan ağrılarım oldu.)
sonracığıma 21inde de ilişki oldu
22 sinde ve akşam kahverengi akıntım oldu ve bitti.
2 gün önce test yaptım silik çıktı ?
bat'a son 13 gün sizce nedir bu ?

Oğlan olupda daha ileri haftalarda öğrenenlerde oluyor evet genelde erken belli olur ama kendini göstermeyen bebeklerde olabiliyor. Şekli duruşu nasıl peki? Oğlanlar genelde sırtüstü dümdüz yatarlar ve kafaları biraz daha büyük olur hayırlısı olsun inşâllah
[/QUOTE]

Evet kişiden kişiye değişebiliyor
Oturuyor gibi sanki
İnşasallaaahhh hayırlısı tabi
Teşekkür ederim

Birkaç gün sonra çıkar mı ki canım? Daha erken mi yumurtladın acaba canım?bilemedim valla.silik çizgi için bir hafta falan şart en iyi ihtimalle bildiğim kadarıyla

Birkaç gün sonra çıkar mı ki canım? Daha erken mi yumurtladın acaba canım?bilemedim valla.silik çizgi için bir hafta falan şart en iyi ihtimalle bildiğim kadarıyla
bilmiyorum canım valla inaan kafaam o kadar çok karıştı ki işte 12sinde oldu diyorum o mu tuttu acaba ama bat'a 13 gün kala kahverengi akıntım niye ..

bilmiyorum canım valla inaan kafaam o kadar çok karıştı ki işte 12sinde oldu diyorum o mu tuttu acaba ama bat'a 13 gün kala kahverengi akıntım niye ..

bilmiyorum canım valla inaan kafaam o kadar çok karıştı ki işte 12sinde oldu diyorum o mu tuttu acaba ama bat'
canım benim de yumurtlama döneminde kahverengi akıntı olmustu bir Defasında o zamanlar bilmiyordum hamile falan kaldım lekelenme oldu sandım öyle olmadığını araştırdıkça anladım yumurtlamada basen olabilir ben de bir defa olmustu neden oldu bilmiyorum normalde yumurtlama akıntısı açık renklidir şeffaftır

aynen canım normalde öyle şimdi kahverengilik bitti bol akıntıım var 2ye yumurtluyorum sanırım :)

Kuzum ne gibi belirtilerin oldu? Mesela ben 3 gundur felan hic yemek yememis gibi açımm. Iştahim açık. Folik asit kullanıyorum ondan mı ama 4 aydır kullanıyorum 3 gündür iştahım açık. Anlatsana biraz
Benimde iştahım çok açıldı birde tat alıyomuşum gibi yiyorum oryalara dogru kokuyormuş gibi oluyor bugun affedersin dısarda yiyelim dedik ama herşey koktu eşime sordum sanki kokuyor diye eşim çok hassas bu konularda koksa yemezdi piskolojik mi bilmiyorum ama bekliyorum işte rabbim bütün isteyen kardeşlerimin kucaklarını boş bırakmasın

Ayyy neler yaşamışsın bende çok korktum o aletten yaa...evet nazar diyorum bende kuranı kerimi hatim etti bu sene.. sadakasını da veriyoruz ama olacağın önüne geçilmiyor işte.. ben bu ay ovulasyon testi kullanıyorum sen yapıyo musun bişey?

Tabi benimki 20 sene önceydi şuanda öyle bir hata yapmazlar heralde Allah kabul etsin
Ben hiç ovulasyon testi kullanmadım şimdide kullanmıyorum zor geliyor bana o sürekli yapmak bide saati falan var ne bileyim sıkıcı geliyor bana. Sadece kabak çekirdeği yiyorum bazende folik asit içiyorum öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…