- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.601
Kabak çekirdeği ne için yememiz gerekkiTabi benimki 20 sene önceydi şuanda öyle bir hata yapmazlar heraldeAllah kabul etsin
Ben hiç ovulasyon testi kullanmadım şimdide kullanmıyorum zor geliyor bana o sürekli yapmak bide saati falan var ne bileyim sıkıcı geliyor bana. Sadece kabak çekirdeği yiyorum bazende folik asit içiyorum öyle işte
NasipppBende de yoktu yeni cıktı. Heveslenmek istemiyorum
Aminnnn canım Allah razı olsun darısı tüm isteyenlere
Kabak çekirdeği ne için yememiz gerekki
Magnezyum canım kabak çekirdeği :)Kabak çekirdeği ne için yememiz gerekki
Amiin canım inşallahAminnnn canım Allah razı olsun darısı tüm isteyenlere
Yavvv sen niye didişiyon milletteSelam kizlarazicik.banlanmistim da simdi döndüm. Hafif bulantilar basladi istahim kapandi ama iyi durumdayim cok şükür
Selam kizlarazicik.banlanmistim da simdi döndüm. Hafif bulantilar basladi istahim kapandi ama iyi durumdayim cok şükür
Kiz bisey demedim saniyorum amaYavvv sen niye didişiyon millette
Aleyküm selam canım hoşgeldin farkettim bende senin profiline bakmıştım konuyu da okudum hatta:)
İyi geceler hanımlar nasılsınız.
Az önce test yaptım ve inanamıyorum zor bir dönemden geçiyordum ve ilaç gibi geldi geçen aylar belirtilerimi yazmıştım nasip bu aymış sizlere göstermek istedim eşim kan tahlili yaptırmadan çok sevinmeyelim dedi yanılma olur mu sizce
İnşallah canım teşekkür ederimGayet net çıkmış bence canım. İnşallah hamilesindir.
İyi geceler hanımlar nasılsınız.
Az önce test yaptım ve inanamıyorum zor bir dönemden geçiyordum ve ilaç gibi geldi geçen aylar belirtilerimi yazmıştım nasip bu aymış sizlere göstermek istedim eşim kan tahlili yaptırmadan çok sevinmeyelim dedi yanılma olur mu sizce
Çok teşekkür ederimBenimde bu şekilde çıkmıştı kan verdim sonuç 170'di. Hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?