Melek anneleriyle genel sohbet´e....

:1shok:

bilmiyorumkismile :1shok: :bbo: kafamçokkarıştı

Canım ne güzel işte insana uğraşacağı meşakkat olması çok ii kafan dağılır hayat devam ediyo ve etmeli ki sen öğretmensin daha çabuk toparlamalısın cıvıl cıvıl öğrencilerin yaşam enerjilerin var çok güzel bir sorumluluk ben uykuya dalmadan hep derim kendi kendime telefonumun açılış notudur bu yarının sahibi var her sabah yeni bir sen doğacaksın unutma
mevlam ağlattıysa güldürecek inşallah.Sonra burda halaya durcaz :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: canımız mı sıkkın hep birlikte üzülcez ağlıcaz çare arıcaz olumunekankayizsmile bahar geliyo ve ben yaz mevsimini sevmezdim hep sonbahar vardı benim için artık bütün mevsimler yaprak dökümü oldu ve hasretle bekliyorum yazı baharı

ayyyyy naptın kız. gerçi sen yapmamışsın.kaydirigubbakcemile3. am içimden d eseviniyorum ha. hadi inşallah ya oluveriyomuş bi d e. süppppper olur. hadi ya bi hamiş haberine ihtiyacımız var.

offff sorma canım valal misafirler geliyo yada bn gidiyorum o ara iyiyim ama içine at at üzüldüğünü belli etme eve geliyorum başla ağlamaya. eritcez göbüşleri . gerçi benim göbek eritme telaşım yok kalırsa kalsın. amacım kilo vermek. nasılolsa göbek şişecek diyorum. ayyyyyy hadi ya şişsin. bak kendim söylüyo kendim seviniyorumsempatiksalakcinni

gerçketen öyle seviyorum çocukları. okul ve öğrencielrim iyi geldi bana. çekicez dimi halayı. bakalım halayın başınd akim olucak. sonra kimelr arkadan gelicek. sorma ya bend egüneşli cıvıl cıvıl havaları severdim ama şimdi çok da parlak gelmiyo bana hiçbişey.çünkü eksik hissediyoruz kendimizi. offf güneşi pırıl pırıl göreceğimiz zmanlar gelsin hemen.eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

canım benim inşallah en hayırlı zamanda şişer tekrar göbüşlerimiz o zaman çok sevincez valla çok harika bişey olur inşallah.bende çoğu zaman özellikle yalnız kalınca çok üzülüyorum bende ama geçecek inşallah unutmıcaz ama hatıraları kalıcak. ben hiç bi eşyasını kaldırmadım ona çizme almıştım pembiş pembiş bi tane da mini etek almıştım kızıma o kadar mutluydumki aldığım zaman onları zamanı gelip giydirmeyi çok istiyodum ama kısmet olmadı. artık herşeyin hayırlısı ne yapalım bakıyorum kıyafetlerine kokluyorum onun kokusu gibi olmaz ama idare ediyorum işte ne yapalım.ama yeni bebeişlerimizin inşallah kokularını içimize çekmneyi nasip eder Allah'ım bize.

inşallah hhamile kalırsın canım ya kazayla ne kadar harika bişey olmuş olur işte.ne güzel valla ben hala eşime sarılıp yatmakla yetiniyorum kızlar yaaa........:dance:

Şeniz CANIM BENIMMM YAA kısmet bakalım hayırlısı olsun ama ya ruyamda gelınlık gıymıstım ılk hamılelıgımden önce gunum gecmıstııı hamılelıkten suphelenıyodumm ruyamda kendımı gelınlıkle görmustummm ve 1 hafta sonra hamıle kaldıgımı öğrendımm...ya bu seferde ruyam cıkarsaaopuyorumnanaktan

yaa gelıncık bu nasıll yorummmmmm yaaaaa

Çok şaşırdım sevinmek istiyorum ama bilemedim Hayırlısı olsun canım yanlış anlama ya daha zaman var kaza maza ama korkuyo insan biyerde buna aslında sevinmem lazım biliyorum ama karıştım ben ne diyim bilmem ki Rabbim hayırlısını nasip etsin cancazım

mrb melek anneleri
ayy herkes hamile ya acaba benimmi
dikkatimi çekiyor
apartmanımızda 2 doğum bir hamile var.
maşallahh onlara.
darısıda bizlere inş.

bende buğünlerde erken uyanıyorum
erkende uyuyorum
uyku kalmıyor tabi.
evet bende sabah girmeye çlışırken sorun veiyordu.
evet ya bizim apartmandakilerin 3 üde kız maşallahh
bir tatlılar öylesine.

Rabbim isteyen umutla bekleyen herkese özellikle melek annelerin hayırlı sağlıklı uzuuuun ömürlü evlatlarnasip etsin inşallah :Saruboceq:

[/FONT]
canım ya gerçekten çok sevindim Rabbim'in işi belli olmaz belki hayırlı zamanı bu zamandır bakarsın olur.gerçekten çok sevindim insan mutlu bişey duymayı çok istiyo gerçekten.

hakkında hayırlısı olsun canım
negüzel hamile kalsan keşke
sen nezaman doğum yapmıştın canım.
keşke hemen hamie kalsak demi
.

kızlar ben çok kötüyüm yaaaa. akşam yatağa yattım eşime sarıldım uyucaktım gülerken birden bire kızımı özledim aklıma geldi başladım ağlamaya. rüyamdada hep bebek görmeye gidiyodum arkadaşıma. zaten 40 çıksın diye bekliyodum gitmek için beraber hamileydik bir hafta vardı aramızda hep beraber gidiyoduk knt falan benden 15gün sonra doğum yaptı o da onun bebeğini görmeye gidicem çok istiyorum ama bir yandanda korkuyorum ya fena olursam diye. napıcam ben yaaaaaaaaa kızımıda çok özledim çok kötüyüm kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaa.bebek istiyorum ben......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…