- Konu Sahibi gelincik37_34
-
hıcc sorma canım ya bızsız sohbet etmıslerrr bakkk helekötükedihüso
neyyysee kızlarrrr ben nee yaptım bı bılsenızzzzzz dunnn esımm korunmayı unuttu ve tam yumurtlama dönemımm kızlar ya hamıle kalırsammm esım daha sonra ıtıraf ettıı bılerek yaptımm dedıııı ayyyyyyyyyyyyy inşlllh hamıle kalırımmmmmm hayırlısıylaaaaaa
yarın öğlen görüşürüz tatlı melek annesi arkadaşlarım. bziizm d yüzümüz gülücek değil mi ya. gelsin o günel o gün çabuk. o günleri hayal ettikçe kalbim çok fena atıyo yoksa dayanamıyorum bu iyi hissetmme artık daha iyiyim oyunalarına. kendimi çok eksik hissediyorum. herkes çocukalrından bahsederken sessiz kalmaktan. ilerde ben d eşöyle yapıcam demekten. hep geleceğe yönelik konuşmaktan. offffff daralıyorum. bunalıyorum. keşke dediğim an derin çukurların içine çekiyoalr sanki beni.olmuyo. her dışarı çıktığımda bebeğime bişey almadan gelemzdim. şimdi hiçbişey almak istemiyorum. hayat çok anlamsızmış meğer onsuz.yarım kaldım. kopup giden parçamı istiyorum.
neyyysee kızlarrrr ben nee yaptım bı bılsenızzzzzz dunnn esımm korunmayı unuttu ve tam yumurtlama dönemımm kızlar ya hamıle kalırsammm esım daha sonra ıtıraf ettıı bılerek yaptımm dedıııı ayyyyyyyyyyyyy inşlllh hamıle kalırımmmmmm hayırlısıylaaaaaa
sana üzülme dicem ama canım boş bi kelime olduğunu biliyorum artık bene aynı duruma düşüyorum çünkü sen misafir çağırıp kafanı dağıtıyosun bende öğlenleri kursa gidiyorum sizin sohbetininizi kaçıırıyorum ya.bende 67le hamile kaldım 80le doğum yaptım şuan 71im kızlar ama göbek çok var ya((( napcaz biz bu göbüşleri.:1rolleyes:
Canım ne güzel işte insana uğraşacağı meşakkat olması çok ii kafan dağılır hayat devam ediyo ve etmeli ki sen öğretmensin daha çabuk toparlamalısın cıvıl cıvıl öğrencilerin yaşam enerjilerin var çok güzel bir sorumluluk ben uykuya dalmadan hep derim kendi kendime telefonumun açılış notudur bu yarının sahibi var her sabah yeni bir sen doğacaksın unutma
mevlam ağlattıysa güldürecek inşallah.Sonra burda halaya durcaz :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: canımız mı sıkkın hep birlikte üzülcez ağlıcaz çare arıcaz olumunekankayizsmile bahar geliyo ve ben yaz mevsimini sevmezdim hep sonbahar vardı benim için artık bütün mevsimler yaprak dökümü oldu ve hasretle bekliyorum yazı baharı
:1shok:
bilmiyorumkismile :1shok: :bbo: kafamçokkarıştı
ayyyyy naptın kız. gerçi sen yapmamışsın.kaydirigubbakcemile3. am içimden d eseviniyorum ha. hadi inşallah ya oluveriyomuş bi d e. süppppper olur. hadi ya bi hamiş haberine ihtiyacımız var.
CANIM YA BILMIYORUM KI BI KEREDEN BISEY OLUR MU AMA YUMURTLAMA GUNLERIME BAKTIM TAM O GUN VARDIR BUNDADA BI HIKMET DIDMI INSALLAH OLUR KIZLAR YAAAAzemuszemus
inşallah hhamile kalırsın canım ya kazayla ne kadar harika bişey olmuş olur işte.ne güzel valla ben hala eşime sarılıp yatmakla yetiniyorum kızlar yaaa........:dance:
yaa gelıncık bu nasıll yorummmmmm yaaaaa
mrb melek anneleri
ayy herkes hamile ya acaba benimmi
dikkatimi çekiyor
apartmanımızda 2 doğum bir hamile var.
maşallahh onlara.
darısıda bizlere inş.
Şeniz CANIM BENIMMM YAA kısmet bakalım hayırlısı olsun ama ya ruyamda gelınlık gıymıstım ılk hamılelıgımden önce gunum gecmıstııı hamılelıkten suphelenıyodumm ruyamda kendımı gelınlıkle görmustummm ve 1 hafta sonra hamıle kaldıgımı öğrendımm...ya bu seferde ruyam cıkarsaaopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?