- Konu Sahibi gelincik37_34
-
bana kalsa ben beklemicem ama korkuyomm.hep iştesi var yeni bir acı yaşarım diye bu beni durduruyo eyvahedigeldismile
kızlar size özel msj attım okuyun.
canım benım bundan sonra bırbırımıze destek olacagız yaza dogru bu topıkde bebıs haberlerı ucusacak ınsallah zor gunler yasadık kolay degıl ama atlatacagız meleklerımız bızı uzgun görmesınler...benım 3 ay oldu ne zaman gectıı zaman anlamadımmmm ama kızımıııı cokk özledımmm cokkkkk
İnşallah canım aminnn.Ben otopsi istemedim kıyamadım göremedim bile 1 defa kabrine gidebildim şimdi test sonucunu bekliyoruz ben ve eşimden kan aldılar kromozom ve kanda pıhtılaşma varmı diye bakılıcak az kaldı sonuçlara.Otopsi istemediğimizden tam olarak nedenini bilemiyoruz ama doktorum kalpten kaynaklı oluyo bu tür ölümler dedi.Sonuçlarla birlikte doktora gidicem 1 hafta öncesine kadar kalp atışı her şeyi normaldi.1 hafta sonra kont.gittiğimde nst de kalp atışı bulunamadı çok kötü zor bir andı tarifi imkansız.3 yıllık evliyim 25 yaşındayım bende 3 ay olacak oğluşum gideli ama Rabbim sabrını veriyo canım kısmet inşallah bu bahar yaz arası çalışmalara başlıcaz Rabbim sağlık sıhhat versin bizde burada hep birlikte atlatıcaz inşallah opuyorumnanaktan
canım ona bakarsan benım kırkı bıtmıs hemen hamıle kalan tanıdıgımda var hemde 3 tane sezeran yapmıs 4.yu kırkı cıkmıs hemen hamıle kalmıssırnaşık şey
Ccanım benimde her şeynormaldi işte benim hesabıma göre günümü geçmiştim ama dr göre daha vardı doğuma diye gittim sevinerek gülerek kızım geliyo diye gidince öğrendim ki kızım melek olmuş zaten.ben gördüm bebeğimi doğduktan sonra çok güzeldi gerçekten aynı bi melek gibiydi hele dudaklarını ne ben neden eşim annem falan hiç unutamıyo sanki ruj sürmüş gibi kıpkırmızıydı.bembeyazdı sanki uyuyodu da birazdan uyanıp ağlıcakmış gibi.ben dokunmaya korktum ama hasta bakıcı dokun dedi öyle dokundum yüzüne o kadar.ama henüz benim hala kanamam bitmediği için kabrine gidemiyorum çok istiyorum ama çokda kötü oluyorum di,ye korkuyorum.çünkü artık ağlamak üzülmek istemiyorum üzülünce göğüslerim ameliyat yerim falan sızlıyo çok kızımda üzülüyodur diye hemen susuyorum.doğumdan beri doya doya ağlamadım biliyomusun hiç?ağlamaya başlıyorum kızımın yüzü aklıma gelince sanki gözyaşlarım kuruyo akmıyo.ama dünde giremedim biraz kötüyüm dışarda tvde bi bebek görsem sevmeyi çok istiyorum ama dokunamıyorum bakamıyorum içim parçalanıyo çok kötü oluyorum yaaaaaaaaaa.
kızlar ya bu döbişler sizde de var mı yoksa sadece bende mi yaaaa 55 e kadar düştüm ama deri esnediğinden ve gebelikten öncesi gibi olmıcak ama ben 49 kg dım ve pantolonlarımın düğmesini acmadan giyodumm şimdi çok kiloluyum sanki sizde durumlar nasıl şimdi aç karına 55-56 boy 163-164
C
Canım benim ya bu günler zor geçti benimde dikişlerimden ağlayamıyodum doya doya seninde söledin gibi kuzucum üzülür diye hemen topluyodum kendimi bana bakmak ister misin diye sordular ama ben dayanamazdım biliyorum çünkü toparlanamam die bu bebekler seçilmiş byük ihtimal çünkü benim oğlumda çok güzelmiş kaşları kirpikleri uzun uzunmuş boyuda uzun görkemliymiş bebmbeyazmış sahiden rabbim bu güzellikleri dünyay yakıştırmamış gibi
senin durumun çok iyi ben 71kiloyum( 2. ayım bitti 1 ay daha korunucam bu kiloyla hamile kalıcam doğumdan sonra fazla veremedim hiç bişey yiyemiyorum ama gitmiyo bu kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?