Melek anneleriyle genel sohbet´e....

bana kalsa ben beklemicem ama korkuyomm.hep iştesi var yeni bir acı yaşarım diye bu beni durduruyo eyvahedigeldismile

bakırköye gıttım ya uzman doktor dedı kı kız hemen mı hamıle kalcan dedı evettt dedımmm dedıkı hemen kalsan bı zararı olmaz ama bınde bır görulen seyler var dedı bak bebegının rahatsızlıgıda 1ooo de görulen rahatsızlıktı dedııı bunları dusun dedı 6 ayda kararlastırdıkk pazarlık yaptım resmen dr lakaydirigubbakcemile5

sweetcim ne güzel ya benim hiçbir aktivitem yok hep yorgunu dışarı bile çıkmak içimden gelmiyo senin için sevindim inşallah tahliller de hayırlısı ile sonuçlanırda içimiz rahatlar.Ben çıkmak zorundayım kızlar hepinizi de bulmuşken çıkmak içimden gelmiyo ama çooook öpüyom cancağızlarım.Atlatıcaz hepsi buruk bir hatıra olacak yavrularımız hep sağ omuzumuzda olacak sizleri ççok seviyorum kızlarr çok öptüm şekerler görüşürüzz

canım haklısın valla çoğu zman zehir d eolmuyo değil bana o dışarı çıkmalarım faaln. ama işte ordan burdan konuşunca vakit geçiyo. dışarda bebek mağazalarını görünce hamile örünce çok etkileniyrum.

inşallah canım bebiş haberleri fazla uzamadan duyulmaya başlar.ama daha benim 38 ya ne zaman biter ne zaman geçer zaman hiç bilmiyorum.bazen çok kötü oluyorum çok özlüyorum kızımı ya.

canım benimde her şeynormaldi işte benim hesabıma göre günümü geçmiştim ama dr göre daha vardı doğuma diye gittim sevinerek gülerek kızım geliyo diye gidince öğrendim ki kızım melek olmuş zaten.ben gördüm bebeğimi doğduktan sonra çok güzeldi gerçekten aynı bi melek gibiydi hele dudaklarını ne ben neden eşim annem falan hiç unutamıyo sanki ruj sürmüş gibi kıpkırmızıydı.bembeyazdı sanki uyuyodu da birazdan uyanıp ağlıcakmış gibi.ben dokunmaya korktum ama hasta bakıcı dokun dedi öyle dokundum yüzüne o kadar.ama henüz benim hala kanamam bitmediği için kabrine gidemiyorum çok istiyorum ama çokda kötü oluyorum di,ye korkuyorum.çünkü artık ağlamak üzülmek istemiyorum üzülünce göğüslerim ameliyat yerim falan sızlıyo çok kızımda üzülüyodur diye hemen susuyorum.doğumdan beri doya doya ağlamadım biliyomusun hiç?ağlamaya başlıyorum kızımın yüzü aklıma gelince sanki gözyaşlarım kuruyo akmıyo.ama dünde giremedim biraz kötüyüm dışarda tvde bi bebek görsem sevmeyi çok istiyorum ama dokunamıyorum bakamıyorum içim parçalanıyo çok kötü oluyorum yaaaaaaaaaa.

canım ona bakarsan benım kırkı bıtmıs hemen hamıle kalan tanıdıgımda var hemde 3 tane sezeran yapmıs 4.yu kırkı cıkmıs hemen hamıle kalmıssırnaşık şey

ya kızlar sezeryanla kaç tane bebek yapabiliyoruz.ben 3 tane diye biliyorum ama sen 4 yazmışın canım merak ettim şimdi kız ben hep 3 tane bebeğim olsun istiyodum daaaaaaaa tabi Allah'ın izniyle.

C

Canım benim ya bu günler zor geçti benimde dikişlerimden ağlayamıyodum doya doya seninde söledin gibi kuzucum üzülür diye hemen topluyodum kendimi bana bakmak ister misin diye sordular ama ben dayanamazdım biliyorum çünkü toparlanamam die bu bebekler seçilmiş byük ihtimal çünkü benim oğlumda çok güzelmiş kaşları kirpikleri uzun uzunmuş boyuda uzun görkemliymiş bebmbeyazmış sahiden rabbim bu güzellikleri dünyay yakıştırmamış gibi

kızlar ya bu döbişler sizde de var mı yoksa sadece bende mi yaaaa 55 e kadar düştüm ama deri esnediğinden ve gebelikten öncesi gibi olmıcak ama ben 49 kg dım ve pantolonlarımın düğmesini acmadan giyodumm şimdi çok kiloluyum sanki sizde durumlar nasıl şimdi aç karına 55-56 boy 163-164

senin durumun çok iyi ben 71kiloyum( 2. ayım bitti 1 ay daha korunucam bu kiloyla hamile kalıcam doğumdan sonra fazla veremedim hiç bişey yiyemiyorum ama gitmiyo bu kilolar

gelinciğim inşallah kardeşleride onlara benzer de öyle çok güzel olurlar.bu arada bende 67le hamile kaldım şuan 71e kadar düştüm.dahada düşemiyorum ama galiba daha erken demi 38gün oldu ama aslında çokta takmıyorum kiloyu falan hem boyumda uzun 170 fazlada öle kilolu gibi durmuyorum sadece biras göbüş var işte ama eşim sağolsun çok beğendi beni böle sakın daha fazla zayıflama böle tombiş tombiş daha ii oldun diyo bakalım ne olcak.bu arada illa 6 ay beklemek zorundamıyız kızlar ya benim içim içime sığmıyo bitane daha olsun hemen istiyorum.gerçi böyle istemek olmuyo Rabbim inşallah en hayırlı zamanda en hayırlı evlat verir hepimize.

Cicim sen boydan kurtarıyon ama vermek en azındn benim için 2-3 kg daha çok gözel olucak senin daha çok yeni kanamanla zaten daha da düşeceksin biraz da diyetle ben dikişten korkuyorum birde hemen hamileliği bazen vücut kabul etmiyomuş tekrar aynı acı yaşamaktansa dişimizi sıkıp beklemeliyiz hem ruhen hem bedenen daha faydalı olıcak Allahın izniyle olıcak ve dediğin gibi bebişlerimiede benzerse ama sağlıklı ömürlü olsunda gerisi önemli deil sağsalim alalım

ewet canım ya Allah hayırlısıyla yeni bebeişlerimize uzun hayırlı sağlıklı ömür versin.öyle gerçekten bakma böyle söylüyorum da ne olursa olsun beklerim yeterki sağlıklı olsun sıkı sıkı tutunsun bize inşallah.

aklımızda hep çalışmalara başladığım an alıp başlıcam bende hemen geçen hamileliğimdede önceden başlamıştım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…