Melek anneleriyle genel sohbet´e....

Bizi kuzularımıza duyduğumuz özlem böyle yapıyo dışarı çıkmayı bile hiç gözüm kesmiyo hamile görüyorum bebek kıyafetleri planladıklarım ve sonra yarım kalışım Ama kuzular göbişe gelince acımız geçmicek ama hafiflicek

benim kanamam 20 gün sürdü 2 hafta yoğun sonra silinti gibi geldi bitti sandım 1 hafta daha sürdü yine silinti gibi oldu geçti 1 hafta sonrada adet kanamammış meğer ben hala lohusalık sanmıştım adetim oldu.şimdi senin kaçıncı gün 1 ay oldu sanırım dimi

acımızı hem kimse geçiremez hemde silemezki bu bizim parçamız gibi olcak hep bende bakamıyorum ya içim parçalanıyo bebeklere çok sevmek istiyorum ama elim gitmiyo sadece uzaktan bakınmakla yetiniyom onuda zorla.ama dediğin gibi inşallah hafifler acımız en hayırlı zamanda.

valla canım ben doğum yapalı bugün 38 gün oldu hala kanamam devam ediyo ama 6 gün önceye kadar çok az geliyodu şimdi 6gündür çok yoğun geliyo heralde bende adet görüyorum üstüne galiba bakalım 2 gün sonra kesilcemmi :)

iyi o zaman gelinciğim korktum bende neden bu kadar uzun oldu diye.neyse bitsin diye dört gözle bekliyorum zaten...kaydirigubbakcemile3

oooooo sohbetler edilmiş ben kaçırmışım. misafirim vardı bugün. eve gelince d eyorgundum biraz dinlendim derken ancak fırsat bulabildim. ben bol bl misafir çağırıyorum misafirliğe gidiyorum arkadaşalrıma vakit geöirmeye çalışıyorum napıyım kızlar. demek kilolardan basettiniz. ben 80 le doğuma girdim. 65 kiloyla hamile kalmıştım. Allah şükür doğum öncesi kiloma ulaştım ama göbüş var tabi. ben hamile kalırsam zaten 2 ay sonra 5 aylık gibi olucak zaten bu göbekle. okulda korseyle idare edişyoruz da. çıkardım mı millet dicek heemn hamilemisin. ama kilo vermeey devam ben hem yememe dikkat ediyorum hem spor. yoksaki çok iştahlıyımdır he.ağzımın tadını bilirim yani. aklinialirimsmile daha da vermek istişyorum hamilelik olursa rahat geçsin diye. ozmanda dikkat edicem. benim durumumda fazla kilo almamam gerekiyo.

yarın öğlen görüşürüz tatlı melek annesi arkadaşlarım. bziizm d yüzümüz gülücek değil mi ya. gelsin o günel o gün çabuk. o günleri hayal ettikçe kalbim çok fena atıyo yoksa dayanamıyorum bu iyi hissetmme artık daha iyiyim oyunalarına. kendimi çok eksik hissediyorum. herkes çocukalrından bahsederken sessiz kalmaktan. ilerde ben d eşöyle yapıcam demekten. hep geleceğe yönelik konuşmaktan. offffff daralıyorum. bunalıyorum. keşke dediğim an derin çukurların içine çekiyoalr sanki beni.olmuyo. her dışarı çıktığımda bebeğime bişey almadan gelemzdim. şimdi hiçbişey almak istemiyorum. hayat çok anlamsızmış meğer onsuz.yarım kaldım. kopup giden parçamı istiyorum.

hıcc sorma canım ya bızsız sohbet etmıslerrr bakkk helekötükedihüso
neyyysee kızlarrrr ben nee yaptım bı bılsenızzzzzz dunnn esımm korunmayı unuttu ve tam yumurtlama dönemımm kızlar ya hamıle kalırsammm esım daha sonra ıtıraf ettıı bılerek yaptımm dedıııı ayyyyyyyyyyyyy inşlllh hamıle kalırımmmmmm hayırlısıylaaaaaa

inşallah hhamile kalırsın canım ya kazayla ne kadar harika bişey olmuş olur işte.ne güzel valla ben hala eşime sarılıp yatmakla yetiniyorum kızlar yaaa........:dance:

sana üzülme dicem ama canım boş bi kelime olduğunu biliyorum artık bene aynı duruma düşüyorum çünkü sen misafir çağırıp kafanı dağıtıyosun bende öğlenleri kursa gidiyorum sizin sohbetininizi kaçıırıyorum ya.bende 67le hamile kaldım 80le doğum yaptım şuan 71im kızlar ama göbek çok var ya ((( napcaz biz bu göbüşleri.:1rolleyes:

ben sauna kemer siparişi verdim iki güne gelir bir topikte okudum çok etkisi oluyomuş inşallah kurtulurum gerçi o kadar sorun yapmıyorum daha iki ay oldu hamile kalmadıktan sonra veririm

ben sauna kemer siparişi verdim iki güne gelir bir topikte okudum çok etkisi oluyomuş inşallah kurtulurum gerçi o kadar sorun yapmıyorum daha iki ay oldu hamile kalmadıktan sonra veririm

Ayy inşallah işe yarar bende sadece esnek bir deri kaldı dik durmaya çalışıyorum ammaaaaannn canı ne zaman isterse o zaman geçsin çokta tın ben artık göbişimi seviyorum barıştıkk kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…