- Konu Sahibi gelincik37_34
-
ben folike başlayalı 1 ay olacak bu kutu bitmek üzere 5 günlük hapım kaldı
Canım benim vericez inşallah normal doğum mu yapmıştın sen 1 yın kaldı demek delikafadulden süper ya
:teytey::teytey:
hıcc sorma canım ya bızsız sohbet etmıslerrr bakkk helekötükedihüsooooooo sohbetler edilmiş ben kaçırmışım. misafirim vardı bugün. eve gelince d eyorgundum biraz dinlendim derken ancak fırsat bulabildim. ben bol bl misafir çağırıyorum misafirliğe gidiyorum arkadaşalrıma vakit geöirmeye çalışıyorum napıyım kızlar. demek kilolardan basettiniz. ben 80 le doğuma girdim. 65 kiloyla hamile kalmıştım. Allah şükür doğum öncesi kiloma ulaştım ama göbüş var tabi. ben hamile kalırsam zaten 2 ay sonra 5 aylık gibi olucak zaten bu göbekle. okulda korseyle idare edişyoruz da. çıkardım mı millet dicek heemn hamilemisin. ama kilo vermeey devam ben hem yememe dikkat ediyorum hem spor. yoksaki çok iştahlıyımdır he.ağzımın tadını bilirim yani. aklinialirimsmile daha da vermek istişyorum hamilelik olursa rahat geçsin diye. ozmanda dikkat edicem. benim durumumda fazla kilo almamam gerekiyo.
hıcc sorma canım ya bızsız sohbet etmıslerrr bakkk helekötükedihüso
neyyysee kızlarrrr ben nee yaptım bı bılsenızzzzzz dunnn esımm korunmayı unuttu ve tam yumurtlama dönemımm kızlar ya hamıle kalırsammm esım daha sonra ıtıraf ettıı bılerek yaptımm dedıııı ayyyyyyyyyyyyy inşlllh hamıle kalırımmmmmm hayırlısıylaaaaaa
yarın öğlen görüşürüz tatlı melek annesi arkadaşlarım. bziizm d yüzümüz gülücek değil mi ya. gelsin o günel o gün çabuk. o günleri hayal ettikçe kalbim çok fena atıyo yoksa dayanamıyorum bu iyi hissetmme artık daha iyiyim oyunalarına. kendimi çok eksik hissediyorum. herkes çocukalrından bahsederken sessiz kalmaktan. ilerde ben d eşöyle yapıcam demekten. hep geleceğe yönelik konuşmaktan. offffff daralıyorum. bunalıyorum. keşke dediğim an derin çukurların içine çekiyoalr sanki beni.olmuyo. her dışarı çıktığımda bebeğime bişey almadan gelemzdim. şimdi hiçbişey almak istemiyorum. hayat çok anlamsızmış meğer onsuz.yarım kaldım. kopup giden parçamı istiyorum.
sana üzülme dicem ama canım boş bi kelime olduğunu biliyorum artık bene aynı duruma düşüyorum çünkü sen misafir çağırıp kafanı dağıtıyosun bende öğlenleri kursa gidiyorum sizin sohbetininizi kaçıırıyorum ya.bende 67le hamile kaldım 80le doğum yaptım şuan 71im kızlar ama göbek çok var ya((( napcaz biz bu göbüşleri.:1rolleyes:
iyi o zaman gelinciğim korktum bende neden bu kadar uzun oldu diye.neyse bitsin diye dört gözle bekliyorum zaten...kaydirigubbakcemile3
ben sauna kemer siparişi verdim iki güne gelir bir topikte okudum çok etkisi oluyomuş inşallah kurtulurum gerçi o kadar sorun yapmıyorum daha iki ay oldu hamile kalmadıktan sonra veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?