Melek anneleriyle genel sohbet´e....

glincik canım sağol desteğin için. bliyorum hepimizin aynı duyguları paylaştığını. evet çok zor günler geçiriyoruz . hep kafamızdan uzaklaştırmayı çalışıyoruz o görüntüleri, yaptığımız hazırlıkları,aldığımız şeylri. ama sen istedikçe onlar gözünün önüne geliyo insanın. offfff bazen doluyosun işte.ama umarım sviniriz bi gün tekrar. çok istiyorum isimlerimizn yazdıklrımzın altında yine tickerlarımız olsun bebeğimizin gelişimini gösteren. baurada sen hangi testleri yaptırdın isimlerini yazsana canım. ebnikilr eksikmi acaba korktum. kkda doktor var ona sordum 9 tane daha var demiş. bana onarı yaptırmadıalr.merak ettim kan pıhtılaşma yaptırdın dimi sen . akrşılaştıralım.
şeymacım ben bakmıtım senin yazdıkalrına. kaç ay oldu canım doğumun üzerinden.başaldınmı denemlere. egrçi buna csaret etmek okadar da kolay değil.Allah hepimzie sabır dayanma gücü versin ve en kısa sürede hediyemizi göndersin bizlere

mrb kızlar nasılsınız.
buğün biraz uyudum
geç uyandım.

rüyamda kucagımda erkek bebekle beraber yeşil bir bahçedeydim
inş. hayırlara vesile olurrr.

canım benim ya gerçekten hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz hep bazılarımızın içinden geçen ama söyleyemediğimiz herşeyi sende gelinciğimde anlatmış. kızlar benim canımın parçamın bitanecik kızımın adıda büşra.canım kızım benim ben hala 41 gün oldu ama mezarına gidemedim ama inanın en kısa zamanda gidicem ondan sonra ne halde olurum bilemiyorum ama şu kesinki sizinle paylaşıp rahatlıcam.kızlar üzülüyoruz ama artık üzülmeyelim birbirimizede har zman destk olalım meleklerimizi de üzmeyelim.

gelinciğim gerçekten çok harika şeyler yazmıştım benim söylemek isteyip ağzımdan çıkamayan şeyleri yazmışsın canım.ama şu bi gerçekki gerçekten eşlerimizi Allah başımızdan eksik etmesin onların eksikliğini bize hissettirmesin onlar yanımızda oldukça Allah'ın izniyle tekrar bebişimiz olur yavrularımıza tekrar kardeş gelir inşallah.

şeymacım başın sağolsun canım Allah sabır versin inşallah hepimiz meleklerimizle cennette kavuşuruz.okudum yazılarını gerçekten çok acı.deiğin gibide inançlarımız sayesinde sabırlı davranıyoruz ilk duyduğumuz zaman ama sonrası biraz daha kötü oluyo.hiç birimiz zaten isyan etmeyelim ki ne yavrularımız üzülsün nede biz.Taktiri ilahi böyleymiş yavrularımızın bu dünyada rızkı yokmuş.hepimize hayırlısıyla Rabbim yeni sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin tekrardan.kendine çok iyi bak canım.tekrardan geçmiş olsun.

kızlar yarın büşrama canım kızımın yanına gidicem ilk defa bana dua edinde biraz dayanıklı olayımda kızımı üzmiyim olurmu?

sweetcim nerelerde oturuyosun bursa da canım bebeğin nerde yatıyo sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim canım öğretmnsin galiba nerde yapıyosun?özelden atamadım msj malum 50 değil msj

canım inşallah güçlü olursun. ben de bi gün cesaret etmeliyim ama eşim sonra diyo. canım ben inegölde oturuyorum. sen nerde oturuyosun.

kızlar yarın büşrama canım kızımın yanına gidicem ilk defa bana dua edinde biraz dayanıklı olayımda kızımı üzmiyim olurmu?

Canım benim Rabbim yardımcın olsun ben kabire yaklaştıkca adeta koşmaya başladım yollar uzadı varamadım yanına sanki çok zor oldu ama ertesi gün öyle güçlüydüm ki kendimi teselli edebiliyordum biliyorum oğlum güç verdi ve kızını görünce sende güçlenirsin inşallah.sEN yine de çok üzülme de miniğini üzme emi.

Canım kromozom ve kan pıhtılaşma testi yapıldı doktorum sadece bunları verdi bakalım sonuçlar çıkmış inşallah hayırlı sonuçlar olur canım.Bu sitedeki doktora nereden sordun 9 test daha var demiş ya sana benden 2 tane istedi bende bi sorayım nasıl soruyoruz nereye giriyoruz ki bilmiyorumkismile

canım bazen çıkıyo topik bahçeci kliniği diye bişey de anlamadım zaten. kafamı krştırdı zaten boşver ya.

meleklerimiz kardeşlerini göndersin.bu ara kızımı çok özlüyorum.canım sıkılıyo.onun küvezde yatışını hergün gidip geldiğim günlerimi unutamıyorumm.allahım hepimize sabır versin.buara hep ağlamaklı geçiyo günlerim.yağmurum benim canım kızım hasreti gitgide büyüyo içimde.

yelz nasılsın arkadaşım çoktandır girmiyordun siteye. Çalışmaya başlamıştın galiba işler nasıl gidiyor biraz kafan dağılıyor mu en azından çalıştığın saatlerde? Seninle aynı günlerde doğum yapmıştık başladın mı çalışmalara?

iim cnm.neolsun zaman geçirmeye çalışıyom.daha başlamadım ama başlicam beklemeye tahammülüm kalmadı.nerdeyse 4 ay oldu.korkuyorum ama aynı şeyleri yaşamaktan ama umutlanmadanda olmuyo bakalım nasip.rabbim hepimize nasip etisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…