Melek anneleriyle genel sohbet´e....

canım benim Allahım sabır versin
zor kolay değil biraz sabretmen gerek canım ya
yeni doğum yapmışın.

benim 5 ay bitmek üzere ben hala kendime tam anlamıyla gelemedim.
inş. en kısa zamanda bebeklerimiz olur.

gerçekten zaman geçiyomu acaba?başkaları için çok çabuk geçiyo üzülme fazla unutursun sana bişey olmamış ya diyolar ama geçmiyo işte geçmiyo.oyalanmak için zaman geçsin diye şimdi kursa başladım gidiyorum ondan sonrada hemen bir iş bulup gircem.evde durdukça daha çok aklıma geldi çünkü hiç bir eşyasını kaldırmadım odası öyle duruyo bir tek beşiğini topladım sordu eşim hastaneden çıkmadan önce istersen kaldırayım eşyaları diye ama istemedim onları öyle büyük hevesle almıştım ki kendi elimle bile bir kaç birşey örmüştüm ama hepsi dolap ta kaldı acaba tekrar bi kızım olurmu? onları ona giydirmek nasip olur mu?Rabbim bana hayırlısıyla sağlıklı yanımda kalan bi evlat versin de yater ki kız yada erkek hiç farketmez ama kızımın yeri hep kalbimde..........

unutursun diyenler yanılıyor unutulmuyor
o acı içinde kalıyor zaman geçtikce yeniden hamile kalmak için can atıyorsun şuan ben öyleyim
inş. en kısa zamanda kalırız.
işe başlamayı düşünerek iyi yapıyorsun
oyalanacak birşeylerin olur.
bence kızının eşyalarını kaldır
gördükce daha zor oluyor çünkü.
Allahım sabır versin canım.

bizim evde kızımın bi tırnak makası kalmıştı onu bile görmeye dayanamadım çok kötü oldum sonra onuda verdim daha acın yeni onlara baktıkça daha çok acı çekiceksin bence kaldır yada odasını kilitle anahtrı saklasınlar aradan zaman geçince bakarsın şuan eminim daha idrak edemedim hayalmi gerçekmi ayılmış değilsin bisüre sonra tam idrak edersin sonra onları görmek sana daha çok acı verir

ewet unutulmuyo ama ne yapayım eşyalarını toplamaya kaldırmaya da kıyamıyorum onları görünce ağlamıyorum ki sadece bakıyorum.yada bana öyle geliyo bilmiyorum işte kafam çoooook karışık yaa ne yapıcağımı ne yapmak istediğimi inanın daha bende bilemiyorum ama şuan tek bildiğimi bir gerçek var oda tekrar bebek istediğimi eminim ki sizler içinde öyledir.inşallah Rabbim bize ve isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evletler nasip eder.

ahhhhh kızlar ya hepimiz aynı şeyelri hissediyoruz. ben d ebu aralar baya kötüyüm her akşam ağlıyorum. çok özledim oğlumu. geçen sene mayıs ayında hamile olduğumu öğrenmiştim o vakitler geldi yine. bnim oğlumun herşeyi hazırdı ama hepsini kaldırdı eşim dursalardı daah kötü lurdum heralde. 2 gün kıyafeteliyle yatmıştım. sonra zor aldı götğrdü eşim. herşey onlrı htırlatıy. evet hepimzi şun bebek istiyoruz çünkü tek tesellimizin bu olacağını düşünüyoruz ama umarım saplantı halien getirip gelmlerini geciktirmeyiz. Allah yardım etsin bize.

canlarım nasılsınız yaaa nolur böyle yapmayın yaa bırbırımıze destek olmamız lazımm allahın takdır ılahısı buuuu lutfenn arkadaslarr lutfenn canlarımm

[/FONT]

canım ya gerçekten çok sevindim Rabbim'in işi belli olmaz belki hayırlı zamanı bu zamandır bakarsın olur.gerçekten çok sevindim insan mutlu bişey duymayı çok istiyo gerçekten.
hayırlııs canım bakalım yaa zannetmıyorum pek ama o kadar kötu oluyorum kı karnımda sankı bı canlı oynuyoo onu dusundukce kızım aklıma gelıyo

inşallah olur canım ya. valla bu haber bize d eiyi geli. belli mi olur bi sefer bi seferdir. nasipse olur.
nasip canım sen nasılsın napıonnn

hıcc bısey dusunmek ıstemıyorum canım valla yaaa hayırlısı ıse olur belkı rabbımın bıldıgı bısey vardırr yoksa esımmmmmm hıcc ıstemıyodu yalvarıyodum aglıyodum ıstemıyodu sana bısey olursa kahrolurum dıyoduuu ama oldu ıste yaaa bakalım tutacakmı zaten zannetmıyorumm ama

kızlar canım çok sıkkın bu akşam. saatlerdir ağlıyorum.başım okadar feci ağrıyoki dayanılmaz.kızlar galiba ben kendimi kandırıyorum umutlu olucam güzel günelr gelicek diye. ben oğlumu çok özledim. hayatım, ben artık eskisi gibi değiliz.çünkü o yok yanımda. herşey anlamsız geliyo. evet gerçek olan bu ve bunu kendime bile itiraf etmekten korkarken gerçekelr yüzüme çarpıveriyo aniden. ben oğlumun mezarına kayettiketn 20 gün sonra gitmiştim. bidaha da gitme cesareti bulamdım. eşim d eiyi olman için şimdilik gitme ilerde kadeşi gelince gidicez diyodu. ama öyle bi yerdeki nezman çarşıya çıksak mezarlığın yanından geçiyoruz ve ben hep gidip gelirken iç geçirir dua okurdum kimi zman ağlayarak. ama bugün kafam dağılsın diye çarşıya çıktığımda dolmuş bugün tam mezarlığın ön kapısının ordan geçti ve benim oan ağrılar salandı başıma, bıçaklr batırıldı sanki kalbime. ben kendime gelip hava alıyım diye dışarı çıkarken oğlum orda toprağın altında minicik mezarını gördüm ve hala kendimi toplayamadım.ağlamaktan mahvoldum saatlerdir engel olmıyorum yaşlar süzülüyo gözlerimden. meğer günlerdir ayalrdır içime akıtıyomuşum da dışarı akmak için fırsat kolluyomuş gözyaşalrım.umut tekrar mutlu olabilme ,hayyallerime kaldığım yerden devam edebilme çabası hepsi yalanmıydı ben kendimi mi kandırdım acaba aylardır. asıl gerçeği oğlumun yokluğunu gözardı ederk. bugünlerde herşey sanki yüzüme vuruyo bunu. milletin çocuğuyla ilgilenirken ki hallerini önemsemiyomuş gii görünmek hatta benim d eonalrı sevmem hepsi birie kandırmacamıydı. aslında bunların hepsi olan herşey bana oğlumun yokluğunu içimdeki acıyı haykırıyo. bu günelrde hiç iyi değilim.sanki burnmun ucunda bebek kokusu , elelrim bebeğime dokunuyo.dolabını açıp o aldığım gzül elbiselerini iydiriyorum yatağına yatırıyorum ama yok bunalrın hepsi hayal. oğlum yok. keşke oğlum yanımda olsaydın, keşke beni , bizi bırakmasaydın,yaşamaktan bukadar kolay vazgeçmeseydin, birazcık inatçı olsaydın da tutunup kalsaydın içimde.şimdi bomboşum sensiz,hayatım anlamsız.gözyaşalarım neki dışarı akan, içim kan ağlıyo bebeğim. annen seni çok özledi denizim. gel neolur.dindir acımı.bazn kardeşini gönder en azından teselli bulayım diyorum ama beklemek ,korkmak. okadar güçlümüyüm bilmiyorum sanırım değilim.
beni sizlerden iyi anlayan olmaz herlade. sizinle paylaşmak istedim melek anneleri.

Canım benim bitanem hep birlikte atlatıcaz öyle kolay değil 70 80 ninde ölen yaşlılarımıza bile üzülüyoruz yakıştıramıyoruz ki bizim meleklerimize yakışması mümkün mü bende 1 defa gidebildim oğlumun yanına rüyalarımda çok ağlıyorum birilerine anlatıyorum oğlum öldü diyorum ya da küçük bebekler yürümeye başlamış çocuklar görüyorum gündüz kaçtığımız özlem gece yakalıyor bizleri. cennetin basamkları yokmuş o basamakları dünyada yaptıkların sabrettiklerinle Allaha teslimiyetimizle yapacağız inşallah bu kadar kolay olsaydı karşılığında cennet verilir miydi düşünsene cennette bizim yavrularımız senin denizin benim haktanım betülün berili ve cicinin kuzusu dünyada bizim asla sunamayacağımız ne kadar çok imkanın olursa olsun sağlayamayacağımız aklımıza hayalimize sığmayan bir yerdeler dün cumaydı cuma günleri çocuklar ailelerine ziyarete gelirmiş kuzularımız bizi bırakmıyor ki hiç bırakmadı zaten biz göremiyoruz bizim zayıflığımız asıl onlar yaşıyo biz ölüyüz yavrum benim hep sağ omzumda diyorum ve öyle alıştırdım ki buna kendimi ağladığımda üzüldüğümde bile elim omzuma gidiyor tamam ağlamıyorum oğlum diyorum.Canım benim dışarda gördüklerimiz ve benim oğluma mevlidinde giydirmeyi düşündüğüm kıyafet hala vitrinde bunlar her zaman bir şekilde karşımıza çıkacak başkaları için çok kolay çıkıyo öldü ölmüş demek bizim önce içimiz sızlıyo boğazımız düğüm düğüm oluyo evet bebeğimiz vefat etti diyebiliyoruz ancak doğup büyüyen için ölüm ne kadar normalse bizim kuzuların ömrüyle sabit buda normal bizim 2 gün iyi ertesi gün hıçkırıklara boğulmamızda çok normal kaybedilen canımızın kanımızın parçası,Eşim birgün dedi ki ben daha yeni eve geldim hastaneden yanımda uzanıyo keşke ömrümün yarısını verme şansım olsaydı ama yok dedi düşündüm sonra benim en büyük hazinem var yanımda oğlum gitti bu kimsenin suçu deil ama benim eşim vardı ve sakın bir daha böyle söyleme dedim çünkü benim en büyük tesellim oydu.Biliyorum çook uzun oldu canım ağlıcaz kahrolcaz ama sabredicez.Mevlam ağlatır yine o güldürür Zamanı gelince de kardeş yapıcaz ama abileri hep başka ayrı bir yerde yine olacaklar

bu arada 2 dir ben leptopu açarken sorun yaşıyorum virüs var kızlar sanırım uzun süre giremezsem bilin ki benim leptop addaaa çökmüştür :gitme:

Bazen bana da 3 ayolmuş diyorum kısa geliyo ama içinde olan biten sıkıntı ve acıları özlemi düşünüyorum kaç sene bilmiyorum.Ameliyatın ilk günü annemler eve gelmişler bütün eşyalarını dolabına koymuşlar ve ters çevirmişler hiç bir şey yok ortada dolabın üzerine de resimlerimizi yapıştırmışlar not tuttuğum ajandamı ultrason resimleri cd lerini herşeyi almışlar kaldırmışlar canım sende kaldır tatlım içten içe canın yanıyo biliyorum ama ilerisi için sağlığın çokk önemli kuzun kardeşini gönderdiğinde çok ii olmalısın sağlıklı olmalısın ki bebekte hemen ve sağlıklı olsun dimi

kızlar bu arada dün hastaneden aradılar test sonuçları çıkmış haftaya eşimin izninde alıcaz Allahım inşallah sağlıklı güzel sonuçlar olur Yarabbim yar ve yardımcımız ol sabır güç ver

Canım başın sağolsun takdir böyleymiş ultrason görüntüleri mahvetti beni Rabbim hepimize sabır güç versin.:Saruboceq:

Canım başın sağolsun takdir böyleymiş ultrason görüntüleri mahvetti beni Rabbim hepimize sabır güç versin.:Saruboceq:

Allah razı olsun canım.Amin çok teşekkür ederim.
ben yazını okumuştum daha önce nasıl bir enfeksiyonmuş bu böyle gerçi canım bu bir bahane ömürleri bu kadarmış kuzuların.
Bilmem ki dr.um anlattı ama toparlayamıyorum henüz :sm_confused:

bebek odasında fener kıyafetinni görünce bizde fener kıyafeti almıştık o geldi gözümün önüne
senağlama

hoş geldin canım ben seni takip ediyordum ama hiç yazamadım ne denebilirki hepimizin içi acıyo dayanmak çok zor rabbim bize sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…