- Konu Sahibi gelincik37_34
-
kızlar ben çok kötüyüm yaaaa. akşam yatağa yattım eşime sarıldım uyucaktım gülerken birden bire kızımı özledim aklıma geldi başladım ağlamaya. rüyamdada hep bebek görmeye gidiyodum arkadaşıma. zaten 40 çıksın diye bekliyodum gitmek için beraber hamileydik bir hafta vardı aramızda hep beraber gidiyoduk knt falan benden 15gün sonra doğum yaptı o da onun bebeğini görmeye gidicem çok istiyorum ama bir yandanda korkuyorum ya fena olursam diye. napıcam ben yaaaaaaaaa kızımıda çok özledim çok kötüyüm kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaa.bebek istiyorum ben......
canım benim Allahım sabır versin
zor kolay değil biraz sabretmen gerek canım ya
yeni doğum yapmışın.
benim 5 ay bitmek üzere ben hala kendime tam anlamıyla gelemedim.
inş. en kısa zamanda bebeklerimiz olur.
gerçekten zaman geçiyomu acaba?başkaları için çok çabuk geçiyo üzülme fazla unutursun sana bişey olmamış ya diyolar ama geçmiyo işte geçmiyo.oyalanmak için zaman geçsin diye şimdi kursa başladım gidiyorum ondan sonrada hemen bir iş bulup gircem.evde durdukça daha çok aklıma geldi çünkü hiç bir eşyasını kaldırmadım odası öyle duruyo bir tek beşiğini topladım sordu eşim hastaneden çıkmadan önce istersen kaldırayım eşyaları diye ama istemedim onları öyle büyük hevesle almıştım ki kendi elimle bile bir kaç birşey örmüştüm ama hepsi dolap ta kaldı acaba tekrar bi kızım olurmu? onları ona giydirmek nasip olur mu?Rabbim bana hayırlısıyla sağlıklı yanımda kalan bi evlat versin de yater ki kız yada erkek hiç farketmez ama kızımın yeri hep kalbimde..........
hakkında hayırlısı olsun canım
negüzel hamile kalsan keşke
sen nezaman doğum yapmıştın canım.
keşke hemen hamie kalsak demi.
hayırlııs canım bakalım yaa zannetmıyorum pek ama o kadar kötu oluyorum kı karnımda sankı bı canlı oynuyoo onu dusundukce kızım aklıma gelıyo[/FONT]
canım ya gerçekten çok sevindim Rabbim'in işi belli olmaz belki hayırlı zamanı bu zamandır bakarsın olur.gerçekten çok sevindim insan mutlu bişey duymayı çok istiyo gerçekten.
nasip canım sen nasılsın napıonnninşallah olur canım ya. valla bu haber bize d eiyi geli. belli mi olur bi sefer bi seferdir. nasipse olur.
hıcc bısey dusunmek ıstemıyorum canım valla yaaa hayırlısı ıse olur belkı rabbımın bıldıgı bısey vardırr yoksa esımmmmmm hıcc ıstemıyodu yalvarıyodum aglıyodum ıstemıyodu sana bısey olursa kahrolurum dıyoduuu ama oldu ıste yaaa bakalım tutacakmı zaten zannetmıyorumm amaÇok şaşırdım sevinmek istiyorum ama bilemedim Hayırlısı olsun canım yanlış anlama ya daha zaman var kaza maza ama korkuyo insan biyerde buna aslında sevinmem lazım biliyorum ama karıştım ben ne diyim bilmem ki Rabbim hayırlısını nasip etsin cancazım
kızlar canım çok sıkkın bu akşam. saatlerdir ağlıyorum.başım okadar feci ağrıyoki dayanılmaz.kızlar galiba ben kendimi kandırıyorum umutlu olucam güzel günelr gelicek diye. ben oğlumu çok özledim. hayatım, ben artık eskisi gibi değiliz.çünkü o yok yanımda. herşey anlamsız geliyo. evet gerçek olan bu ve bunu kendime bile itiraf etmekten korkarken gerçekelr yüzüme çarpıveriyo aniden. ben oğlumun mezarına kayettiketn 20 gün sonra gitmiştim. bidaha da gitme cesareti bulamdım. eşim d eiyi olman için şimdilik gitme ilerde kadeşi gelince gidicez diyodu. ama öyle bi yerdeki nezman çarşıya çıksak mezarlığın yanından geçiyoruz ve ben hep gidip gelirken iç geçirir dua okurdum kimi zman ağlayarak. ama bugün kafam dağılsın diye çarşıya çıktığımda dolmuş bugün tam mezarlığın ön kapısının ordan geçti ve benim oan ağrılar salandı başıma, bıçaklr batırıldı sanki kalbime. ben kendime gelip hava alıyım diye dışarı çıkarken oğlum orda toprağın altında minicik mezarını gördüm ve hala kendimi toplayamadım.ağlamaktan mahvoldum saatlerdir engel olmıyorum yaşlar süzülüyo gözlerimden. meğer günlerdir ayalrdır içime akıtıyomuşum da dışarı akmak için fırsat kolluyomuş gözyaşalrım.umut tekrar mutlu olabilme ,hayyallerime kaldığım yerden devam edebilme çabası hepsi yalanmıydı ben kendimi mi kandırdım acaba aylardır. asıl gerçeği oğlumun yokluğunu gözardı ederk. bugünlerde herşey sanki yüzüme vuruyo bunu. milletin çocuğuyla ilgilenirken ki hallerini önemsemiyomuş gii görünmek hatta benim d eonalrı sevmem hepsi birie kandırmacamıydı. aslında bunların hepsi olan herşey bana oğlumun yokluğunu içimdeki acıyı haykırıyo. bu günelrde hiç iyi değilim.sanki burnmun ucunda bebek kokusu , elelrim bebeğime dokunuyo.dolabını açıp o aldığım gzül elbiselerini iydiriyorum yatağına yatırıyorum ama yok bunalrın hepsi hayal. oğlum yok. keşke oğlum yanımda olsaydın, keşke beni , bizi bırakmasaydın,yaşamaktan bukadar kolay vazgeçmeseydin, birazcık inatçı olsaydın da tutunup kalsaydın içimde.şimdi bomboşum sensiz,hayatım anlamsız.gözyaşalarım neki dışarı akan, içim kan ağlıyo bebeğim. annen seni çok özledi denizim. gel neolur.dindir acımı.bazn kardeşini gönder en azından teselli bulayım diyorum ama beklemek ,korkmak. okadar güçlümüyüm bilmiyorum sanırım değilim.
beni sizlerden iyi anlayan olmaz herlade. sizinle paylaşmak istedim melek anneleri.
gerçekten zaman geçiyomu acaba?başkaları için çok çabuk geçiyo üzülme fazla unutursun sana bişey olmamış ya diyolar ama geçmiyo işte geçmiyo.oyalanmak için zaman geçsin diye şimdi kursa başladım gidiyorum ondan sonrada hemen bir iş bulup gircem.evde durdukça daha çok aklıma geldi çünkü hiç bir eşyasını kaldırmadım odası öyle duruyo bir tek beşiğini topladım sordu eşim hastaneden çıkmadan önce istersen kaldırayım eşyaları diye ama istemedim onları öyle büyük hevesle almıştım ki kendi elimle bile bir kaç birşey örmüştüm ama hepsi dolap ta kaldı acaba tekrar bi kızım olurmu? onları ona giydirmek nasip olur mu?Rabbim bana hayırlısıyla sağlıklı yanımda kalan bi evlat versin de yater ki kız yada erkek hiç farketmez ama kızımın yeri hep kalbimde..........
Merhaba kızlar sanırım benimde aranıza katılma zamanım geldi.Belki haberimi gördünüz belki görmediniz isterseniz aşağıdaki linklerden bakabilirsiniz anlatmaya yeni bi cesaretim yok.Hepimize geçmiş olsun ve hepimizin başı sağolsun.senağlama
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...sizlerime-hamileyim-hemde-normal-sekilde.html
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...nde-ikisini-dogar-dogmaz-nasil-dayanilir.html
Canım başın sağolsun takdir böyleymiş ultrason görüntüleri mahvetti beni Rabbim hepimize sabır güç versin.:Saruboceq:
Bilmem ki dr.um anlattı ama toparlayamıyorum henüz :sm_confused:ben yazını okumuştum daha önce nasıl bir enfeksiyonmuş bu böyle gerçi canım bu bir bahane ömürleri bu kadarmış kuzuların.
senağlamabebek odasında fener kıyafetinni görünce bizde fener kıyafeti almıştık o geldi gözümün önüne
Merhaba kızlar sanırım benimde aranıza katılma zamanım geldi.Belki haberimi gördünüz belki görmediniz isterseniz aşağıdaki linklerden bakabilirsiniz anlatmaya yeni bi cesaretim yok.Hepimize geçmiş olsun ve hepimizin başı sağolsun.senağlama
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...sizlerime-hamileyim-hemde-normal-sekilde.html
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...nde-ikisini-dogar-dogmaz-nasil-dayanilir.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?