Melek anneleriyle genel sohbet´e....

nasılım bilemiyorum şuanı soruyosan uçup giden kuşlardan slam yolluyorum oğluma bir ses bekliyorum bir umut kusların sesinden başka bişey duyamıyorum sesim bana geri dönüyor titreyen ellerimi ovuyorum onsuz yaşamaya çalışıyorum

CANIMIN ICI YAPMA BÖYLEE meleklerımızı uzmeyelım ben tam kendımı toparladım derkenn sızden böyle seyler duyuyorumm mahvoluyorummm toparlanmamız lazımmmmm kıı yenıden anne olabılelımmm derdı veren rabbım dermanını da verıyooo lutfennnnnnlmaz:

zaten kızlar bi birimiz tamam toparlandım diyo. sonra dieğri kötü oluyo. sonra diğeri. işte bi evladı kucağımıza alıp onun telşına büyüme hızına kendimzii kaptırmadan zi iyi olmıcaz. o yüzden kendimii iy, hissetmemiz lazımki hemn hamile ollım. stresle gelmez bu inatçı bebşler. ben geçen hafta çok kötüydüm. bu ara kendimi telkin ediyorum ama hayırlsı bakalım.

evet canım ya bı tane hayırlısıyla kucagımıza alıncaaa bıraz olsunn acımız dınecekk aslında hep bırbırımızı kandırıyoruzz ıyıyım dıyoruz ama ıcımız öyle demıyoooo ama ıyı olmamız lazımkıı bebısımızz gelsınnnnnn sweetbaby sen calısmalara mı basladın canımmmmkaydirigubbakcemile2

arkadaşlar merhaba benide alırmısınız aranıza :kedi: 4 ay oldu ama hala tam olarak toparlamış değilim kendimi. bir iyi bir kötüyüm tam bir dengesiz oldum.çevremdeki insanlar yeter artık toparlan diyor bana ama kimse anlamıyor beni arkadaşlar yaa. anlarsanız bi sizler anlarsınız beni.sizde benim gibi dengesiz gelgit akıllı eyvahedigeldismile oldunuzmu?

Canım benim başın sağolsun tabi ki, aranızdasın canım benim,Birkaç gün önce çok kötüydüm ama şimdi iyiyim birde evde başka sorunlar çıktı Allahtan halledildi yani zaman zaman artık başka dertlerede üzülmeye başlanıyo o zaman daha ii anlıyo insan evet hayat devam ediyo evladımızı kaybettik çok zor ama diğer taraftan başka sorunlar çıkıyo ve başka şeyler için üzülmeye ağlamaya başlıyosun.Rabbim bu ateşle bırakmıyo kimseyi.
Evet senin yaşadığın gelgitleri burda tüm arkadaşlar yaşıyo hala da yaşıyoruz seninde böyle olman çokk normal.Geçmeyecek ama atlatıcaz tekrar yavrularımıza kavuşmak için toparlanmamız yeniden anne olmaya hazır olmak için çook ii olmalıyız.Canım benim sende toparlanacaksın bunu önce kafana koymalısın çünkü hayatımıza devam etmeliyiz.

Hep birlikte başarıcaz inşallah sende takıl hep birlikte takip edelim sonra halay çekecez bakalım ilk kim hamiş kalacak :teytey::teytey::teytey:

Sen neden kaybettin yavrunu bu arada sezaryen oldun bizler gibi sanırım ama bakk 4 ayın bitmiş bile benim 3 ay olacak nisanın 4 ünde bahara hmiş kalıcaz delikafadulden
hamiş kalmaya son 3 ay kala folik kullanılacak sende kullanıyosun dimi

CANIM BENIM hoşgeldınn aramıza tabıkı hıc bırımız burada olmayı ıstemezdık ama rabbım herkese nasıp etmıyp bu duyguyu bakkkk ne gusel bızler anne olabıldıkkk rabbım bızlere annelık duygusunu tattırdı o duyguyu yaşayabılmek ıcın hastane hastane dolanıp hamıle kalamayanlar da varrr en azından rabbımıze sonsuz tesekkur etmelıyızkı bıze hamılelıgı annelıgı yasattı....NE YAPALIM BUNADA SUKURRR BENDE COK DENGESIZ OLDUMMM cokkk parçaladım kendımı ama sonra namazıma bagladım kuranıma bagladımmm dualerla rahtlamaya basladım ne kadar rahatlasamda ıcım tabıkı buruk amaaa kendıme ezıyet etmekten vazgececegımmmm yoksaaa rabbımızımm cok zoruna gıdecek bılıyorummmm....bak ne gusel 4 ayın bıtmış 2 ayın kalmıs canım benım ne guzellll bıız gelıncıkle aynıyızzz 3 ayımız bıttı senın bebegının rahatsızlıgı neydı canım sezeryan mı oldun

canım aranıza alırmısınız ne demek. keşke burda olmak kaderimizde yazılmış olmasaydı ama malesef işte. bu derde boyun eğmek, bu acıy katlanmak, bu sabrı göstermeye çabalamak varmış nasibimizde. hepimiz bebebğimiz olucak diye sevinip herşeyini hazır eip gelmesi için gün sayrken youmuz buraya düşüverdi. ama burası iyi geliyo. senin gibi hissedenelrin olduğunu, yalnız olmadığını bilmek. çok zr evet hepimiz dengesiz olduk çıktık. bi gün iyi olmalıyız sabretmeliyiz meleklerimi kardeşelrini gönderecekelr diye artık umut etmek mi kendimizi kandırmak mı diyelim bi gün hayat altüst oluyo hiçbişeyi gözümüz görmüyo,sanki heryer karanlık. seni çok iyi anlıyoruz. ama aşıcaz bu günelri. yine o duyguları yaşıyacağız inşallah bunun için dualrımız eksik etmeyelim. Allahım duysun sesimizi bizim yüreğimizi en azından meleklerimziin kardeşelriyle teselli etsin.

herkese tünaydınnnn. cvplarınız için teşekkürler meleğim gelincik. ama sanırım benim yaşadıklarım sizinkilerin yanında hafif kalıyor. çünkü ben daha 6 haftalıkken düşük yaptım. meleğim keşke dediğin gibi olsa hamile kalabilsem normal yollardan ama ben tüp bebekle kavuşmuştum 5 seneden sonra. zaten beni bu kadar üzende bu çünkü normal yollardan hamile kalamıyorum hem eşimde hem bende sorun var.

umarım sweetbaby tekrar yaşarız o duyguları ama benim işim çok zor. birde yeni çıkan tüp bebek yasası vurdu tek embriyo az şans. ama işin enteresanı burda duyduğum hamilelik haberleri beni çok sevindiriyor en azından birileri daha bebeklerine kavuşacak dye mutlu oluyorum dilerim Allahtan sizlerinde sevincini burda paylaşırım

arkadaşlar merb.allah hepimize sabır versin.
sizlere şunu sormk istiyorum.
meleklerimizi rüyamızda görebilir miyiz?her gece dua ediyorum,görmek için ama hiç görmedim.
onun o güzel yüzünü tekrar görmek istiyorum,koklamak istiyorumm

Herkese merhaba.Ben de 21.haftada kaybettim oğlumu 3 ay oldu.Çok üzüldüm çok ağladım.Şu an daha iyiyim.Son haftalara doğru kaybetmek de çok acı.Haftası küçük veya büyük evlat acısı işte yakıyo yüreği her şekilde.Allah hepimize sabır versin.Tek duam Allah kucağıma aldıktan sonra acısını göstermesin.
Arkadaşlar ben kimseyle paylaşamadığım bişeyi paylaşmak istiyorum en iyi sizler anlarsınız.Ben etrafımda hamile olanları duyunca kıskanıyorum mutlu oluyorum ayrı ama kıskanıyorum mümkünse görüşmek istemiyorum hamile arkadaşlarımla.
Bir de mutlu olduğum anlarda pişman oluyorum.Sanki sürekli yas tutmalıymışım acısını yaşamalıymışım gibi geliyo.Bebeğim alındıktan 2 hafta sonra tatile gittik eşimle kafa dağıtmak için.Bol bol gezdik evde pek oturmadık çünkü evde yalnız kaldığımızda sürekli ağlıyodum.Ama şimdi bunlardan dolayı vicdan azabı duyuyorum.Sanki mutlu olmaya hakkım yokmuş gibi geliyo.
Benim gibi hissedenler var mı aranızda çok merak ediyorum yoksa ben mi kötü biriyim oğluma yeterince üzülmedim mi ((((((

Canım merb.Bende 38+5 haftalık kızımı kaybettim,çok zor günler yaşadım.ve benimle aynı dönemde hamile kalan arkadaşlarımın hiçbiri ile görüşemiyorum şuan hepsi doğum yaptı ve ben onların doğum yaptığını duyduğumda çok üzüldüm neden ben yapamadım,onlar yaptı dedim.şaunda hiçbiri ile görşmüyorum.
ben toparlanmak için çok çaba sarfediyorum çünkü benim bi eşim var ve allah tekrar nasip ederse yüne hamile kalıcam ve bu kez sağlıkla alıcam kucağıma inş.buyüzden psikolojini yüksek tutmak zorundasın.eşin için ve ilerde dünyaya getirceğin bebeğin için.
bende senin gibiydim aynı güldüğümde yada başka şeylerler uğraşırken,ben nasıl bi insanım nasıl çabuk acımı unutabiliyorum,ben mutlu olmamalıyım diye düşünüyordum ama öyle değil işte.Biz nekadar çok ağlar üzülürsek bebeklerimiz de üzülür.Ve bizim bir ailemiz var onlar için güçlü olmalıyız.bebeklerimiz şuanda gittikleri yerde eminmki mutlular bizim veremeyeceğimiz bi nir mutluluk hemde.bu dünyadan kirlenmeden gittiler,ve bizleri bekliyorlar.böyle düşün canım sende.
eşini ihmal etme,sen nekadar çabuk toparlanırsan bi sonraki hamileliğini okadar çok sağlıklı yaşarsın.
allah sabır versin inş.

ayrıca hamile yada bebeği olan arkadaşlarınla görüşme.kendini nezaman hazır hissedersen ozaman görüş.seni anlayacaklardır emin ol.
bende kızımın mezarına bir kez gidebildim,cesaretim yok hala.kendimi daha da topladığımda gidicem inş.
sende gözyaşı dökme olur mu?onlar gittikleri yerde mutlular.

valla bende çok dua ediyorum ama birtürlü göremedim gören arkadaşlarımız varmış belki zamanla görürüz meleğimizi bende çok özlüyorum rabbim diyorum hiç olmazsa rüyamızda hasretimizi gider olmuyo

canım senin yaşadıklarını bende yaşıyorum hamileleri görneye tahammülüm yok ama sana kıskanıyomuşsun gibi geliyodur sadece onları görünce kendi yaşadıklarımız hayellerimiz umutlartımız geliyo aklımıza o yüzsende çok üzülüyoruz görmek istemiyoruz mümkün olduğunca öyle ortamlardan uzak dur bazen bende mutlu olduğumda güldüğümde vicdan azabı çekiyorum ben nasıl anneyim evledım öldü hala gülüyorum diyorum ama elimizden bişey gelmiyoki zaman zaman gel gitler yaşıyacağız buna zamanla alışıcaz tabiki üzüldük ama bizi sevenler için hayata tutunmamız lazım

Başın sağolsun seninki çok daha acı mutlu sona o kadar yaklaşmışken.
Bu duygularımda yalnız olmadığımı bilmek güzel.Kimse anlamıyo herkes gençsiniz yine yaparsınız diyo.Sanki giden 1 kilo çürük domates tekrar alırsın der gibi.Gidenin bir can olduğunu hele de kendi canın olduğunu kimse anlayamıyo.Ben de anlatmaktan vazgeçtim artık zaten.Yaşamayan anlayamaz.Toparlandım sayılır yine arada bi ağlıyorum tabi.Herşeye rağmen yeni bi bebek için güçlü olmak gerek.
Allah sana da sabır versin en kısa zamanda sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…