- Konu Sahibi gelincik37_34
-
amınn cancagazımm nasılsınn yaaaa görusemıyoruzzzzzcanım başın sağolsun rabbim inşallah sağlıklı uzun ömürlü yavrularımızı tez zamanda gönderir inşallah.
CANIMIN ICI YAPMA BÖYLEE meleklerımızı uzmeyelım ben tam kendımı toparladım derkenn sızden böyle seyler duyuyorumm mahvoluyorummm toparlanmamız lazımmmmm kıı yenıden anne olabılelımmm derdı veren rabbım dermanını da verıyooo lutfennnnnnnasılım bilemiyorum şuanı soruyosan uçup giden kuşlardan slam yolluyorum oğluma bir ses bekliyorum bir umut kusların sesinden başka bişey duyamıyorum sesim bana geri dönüyor titreyen ellerimi ovuyorum onsuz yaşamaya çalışıyorum
zaten kızlar bi birimiz tamam toparlandım diyo. sonra dieğri kötü oluyo. sonra diğeri. işte bi evladı kucağımıza alıp onun telşına büyüme hızına kendimzii kaptırmadan zi iyi olmıcaz. o yüzden kendimii iy, hissetmemiz lazımki hemn hamile ollım. stresle gelmez bu inatçı bebşler. ben geçen hafta çok kötüydüm. bu ara kendimi telkin ediyorum ama hayırlsı bakalım.
arkadaşlar merhaba benide alırmısınız aranıza :kedi: 4 ay oldu ama hala tam olarak toparlamış değilim kendimi. bir iyi bir kötüyüm tam bir dengesiz oldum.çevremdeki insanlar yeter artık toparlan diyor bana ama kimse anlamıyor beni arkadaşlar yaa. anlarsanız bi sizler anlarsınız beni.sizde benim gibi dengesiz gelgit akıllı eyvahedigeldismile oldunuzmu?
arkadaşlar merhaba benide alırmısınız aranıza :kedi: 4 ay oldu ama hala tam olarak toparlamış değilim kendimi. bir iyi bir kötüyüm tam bir dengesiz oldum.çevremdeki insanlar yeter artık toparlan diyor bana ama kimse anlamıyor beni arkadaşlar yaa. anlarsanız bi sizler anlarsınız beni.sizde benim gibi dengesiz gelgit akıllı eyvahedigeldismile oldunuzmu?
canım aranıza alırmısınız ne demek. keşke burda olmak kaderimizde yazılmış olmasaydı ama malesef işte. bu derde boyun eğmek, bu acıy katlanmak, bu sabrı göstermeye çabalamak varmış nasibimizde. hepimiz bebebğimiz olucak diye sevinip herşeyini hazır eip gelmesi için gün sayrken youmuz buraya düşüverdi. ama burası iyi geliyo. senin gibi hissedenelrin olduğunu, yalnız olmadığını bilmek. çok zr evet hepimiz dengesiz olduk çıktık. bi gün iyi olmalıyız sabretmeliyiz meleklerimi kardeşelrini gönderecekelr diye artık umut etmek mi kendimizi kandırmak mı diyelim bi gün hayat altüst oluyo hiçbişeyi gözümüz görmüyo,sanki heryer karanlık. seni çok iyi anlıyoruz. ama aşıcaz bu günelri. yine o duyguları yaşıyacağız inşallah bunun için dualrımız eksik etmeyelim. Allahım duysun sesimizi bizim yüreğimizi en azından meleklerimziin kardeşelriyle teselli etsin.
Herkese merhaba.Ben de 21.haftada kaybettim oğlumu 3 ay oldu.Çok üzüldüm çok ağladım.Şu an daha iyiyim.Son haftalara doğru kaybetmek de çok acı.Haftası küçük veya büyük evlat acısı işte yakıyo yüreği her şekilde.Allah hepimize sabır versin.Tek duam Allah kucağıma aldıktan sonra acısını göstermesin.
Arkadaşlar ben kimseyle paylaşamadığım bişeyi paylaşmak istiyorum en iyi sizler anlarsınız.Ben etrafımda hamile olanları duyunca kıskanıyorum mutlu oluyorum ayrı ama kıskanıyorum mümkünse görüşmek istemiyorum hamile arkadaşlarımla.
Bir de mutlu olduğum anlarda pişman oluyorum.Sanki sürekli yas tutmalıymışım acısını yaşamalıymışım gibi geliyo.Bebeğim alındıktan 2 hafta sonra tatile gittik eşimle kafa dağıtmak için.Bol bol gezdik evde pek oturmadık çünkü evde yalnız kaldığımızda sürekli ağlıyodum.Ama şimdi bunlardan dolayı vicdan azabı duyuyorum.Sanki mutlu olmaya hakkım yokmuş gibi geliyo.
Benim gibi hissedenler var mı aranızda çok merak ediyorum yoksa ben mi kötü biriyim oğluma yeterince üzülmedim mi((((((
arkadaşlar merb.allah hepimize sabır versin.
sizlere şunu sormk istiyorum.
meleklerimizi rüyamızda görebilir miyiz?her gece dua ediyorum,görmek için ama hiç görmedim.
onun o güzel yüzünü tekrar görmek istiyorum,koklamak istiyorumm
Herkese merhaba.Ben de 21.haftada kaybettim oğlumu 3 ay oldu.Çok üzüldüm çok ağladım.Şu an daha iyiyim.Son haftalara doğru kaybetmek de çok acı.Haftası küçük veya büyük evlat acısı işte yakıyo yüreği her şekilde.Allah hepimize sabır versin.Tek duam Allah kucağıma aldıktan sonra acısını göstermesin.
Arkadaşlar ben kimseyle paylaşamadığım bişeyi paylaşmak istiyorum en iyi sizler anlarsınız.Ben etrafımda hamile olanları duyunca kıskanıyorum mutlu oluyorum ayrı ama kıskanıyorum mümkünse görüşmek istemiyorum hamile arkadaşlarımla.
Bir de mutlu olduğum anlarda pişman oluyorum.Sanki sürekli yas tutmalıymışım acısını yaşamalıymışım gibi geliyo.Bebeğim alındıktan 2 hafta sonra tatile gittik eşimle kafa dağıtmak için.Bol bol gezdik evde pek oturmadık çünkü evde yalnız kaldığımızda sürekli ağlıyodum.Ama şimdi bunlardan dolayı vicdan azabı duyuyorum.Sanki mutlu olmaya hakkım yokmuş gibi geliyo.
Benim gibi hissedenler var mı aranızda çok merak ediyorum yoksa ben mi kötü biriyim oğluma yeterince üzülmedim mi((((((
ayrıca hamile yada bebeği olan arkadaşlarınla görüşme.kendini nezaman hazır hissedersen ozaman görüş.seni anlayacaklardır emin ol.
bende kızımın mezarına bir kez gidebildim,cesaretim yok hala.kendimi daha da topladığımda gidicem inş.
sende gözyaşı dökme olur mu?onlar gittikleri yerde mutlular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?