Melek anneleriyle genel sohbet´e....

Senin de başın sağolsun cnm.Ben daha çok etrafımdakiler acıyarak bakmasın diye güçlü durmaya çalışıyorum.Eşim bile farkında olmuyo bazen içimde kopan fırtınaların ona bile belli etmemeye çalışıyorum.Allah beterinden saklasın ne diyelim.Hepimiz kavuşucaz inşallah bi gün bebeklerimize.

anlamazlar canım anlamazlar gene yapasın hemen yap bekleme biraz korun derler her kafadan bi ses sende vazgeçersin anlatmaktan yanlarında güçlü durursun belli etmezsin acını bu seferde ne çabuk toparlandın hayret ediyorum sana derler her şeye bişey bulurlar yani böle zalim dünyada böle zalim insanlarla yaşıyoruz malesef

Hepimiz aynı duygular içindeyiz aslında kızlar bende hamile görmeye hele hele benden sonra hamile kalan kimseye tahammülüm olmuyo kimseye belli etmiyorum ama içimde hep bir acı özlemimizden bu böyle oluyo işte ama yolu yarıladık ben inanıyorum ki 1 aya kadar hamiş haberi alıcaz sonra bizde katılcaz bu kervana sağlıcakla alacağız yavrularımızı uzun ömürlü.Sabır kızlar sabır Rabbim bu acılarımzı görüyo mükafatsız bırakmaz bu acıyla bırakmaz yarının sahibi var canlarım hep beraber atlatıcaz inşallah.

ben de hamile görmek istemiyorum artık bu çok bencilce bir duygu belki ama şu anda feci bir kanamam ve sancım var kıvranıyorum resmen sebebi minik bebeğim gidiyor canımı yaka yaka gidiyor sabahtan beri ağlayıp ağlayıp susuyorum 2.oldu bu sebebi belli bile değil kendini bilmez densiz bazı yakınlarımız arayıp bebek yok mu daha aaaa ama çok uzattınız diyorlar ya o an onları öldürmek istiyorum vahşice . insanlar çok cahil ve anlayışsız Allahım karakterim mi değişiyor anlamıyorum...

CANIM gecmıs olsunnn bu durumda ne denır bılmıyorum ama rabbım hayırlısını nasıp etsın canım takma kımseyı kafana boşver onlar ne konustuklarını bılmıyorlarrrr bıtanemmmm boşver onları

inşallah canım ınsallah bakalım ben bu ay hasta olmazsammm kesın hamıleyımmmmm yaaa aslında korkuyorummm bı yandanda ıstıyorummmm ya ıkı kereden bısey olursa ben hamıleyımmmm hemde yumurtlama gunlerımdekaydirigubbakcemile2zemuszemus

kızlar ben geldim kaç gündür ewde nette bi problem vardı giremiyorum.özledim sizinle konuşmayı kaç gündür neler oldu.

canım inşallah güçlü olursun. ben de bi gün cesaret etmeliyim ama eşim sonra diyo. canım ben inegölde oturuyorum. sen nerde oturuyosun.

canım benim ben gittim gördüm kızımı ilk defa ağladım konuştum meleğimle çok özlemişim onu bundan sonra anneme giderken hep uğrıcam yolumun üstünde çünkü artık alıştırcam sürekli kendimi giderek bebeğimi her özlediğimde yanında biticem hemen.tabi inşallah bu dediklerimi yapma gücünü kendimden kaybetmem.bende yıldırımdayım canım biliyomusun bursa nın içini.

gelinciğim gerçekten dediğin gibi insan koşa koşa gidiyor.kızıma yağmur falan umrumda olmadı koşarak gittim adeta.konuştum sevdim kızımı bana en kısa en hayırlı zamanda Rabbim de sende bir tane kardeş gönder dedim.inşallah gönderirler canım ya çok özlüyoruz onları ama avunmak için bir şeyler olur en azından tekrar canımızdan birer parçalar yanımızda olsun istiyorum çok.kızımı gördüm ve ondan bir gün sonra da gittim benimlei aynı hamile olan arkadaşımın bebeğini görmeye gittim biraz fena oldum ama dayandım ne yapayım.akşamda baya ağladım hatta az öncede ağladım aklıma geldi.bi ağlıyosun bi gülüyosun ama gülerken bile acın hiç dinmiyo hep aynı devam ediyo çok özlüyorum artık meleğimi kızlar yaaaaa.yeni bebek istiyorum gerçekten hemde çoook:ecrin_bebek:

DML,yelz,glnk hoşgeldiniz kızlar ve hepinizin başı sağolsun geçmiş olsun Allah sabır versin arkadaşlar.bizim durumumuzu bizlerden başka anlıcak kimse yokki herkes geçer üzülmeyin desede geçmiyo işte.kimse bilmiyo geçtiğini sadece öyle sanıyorlar.ama bizler üzülmeyelim ki minik meleklerimizde üzülmesinler bizler için sakında mutlu olduğunuz zamanlarda kendinizi suçlamayın ki yavrularımız bizi mutlu görüp de babalarıyla beraber onlarda mutlu olsunlar demi ama artık üzülmeyelim ki bebişlerimizde üzülmesin sağlıklı bir şekilde tekrardan kucaklarımıza alalım kardeşlerini.

hoş geldin canım ben seni takip ediyordum ama hiç yazamadım ne denebilirki hepimizin içi acıyo dayanmak çok zor rabbim bize sabır versin
Hoşbuldum canım amin teşekkür ederima.s.

Amin cnaım inşaallah.Üç buçuk ay oldu :gitme:Evet başladık dr.umuz 3 ay bekleyin demişti.Reglim bi kaç gün geçti ama olucam sanırım.4-6 ay kdr düzensizlik olurmuş zaten.Hayırlısı bakalım.Ben hemen cesaret ettim bir an bile tereddüt etmedim beklemek istemiyorum çünkü gün geçtikçe kendimi biraz daha kötü hissediyorum.:çok üzgünüm:

Çok teşekkür ederim canım.Amin!..İnşaallah umduğumuz sonuçları alırız.Bebişlerimizin kardeşleri kısa zamanda gelsin inşaallah :Saruboceq:

canım hoşgeldin.başın sağolsun seninde benimde 45 gün oldu hiç kolay olmuyo geçmiyo zamanlar.isterse 10sene geçsin genede toparlanamayız kendi içimizde herkese söylemesi kolay geliyo sadece kimse bizim içimizi bilmiyo.senin meleğin neden dolayı gitti canım.

şeymacım yatıyorum kalkıyorum Allah'ıma dua ediyorum zaten sürekli ki yeni bebişlerimiz tekrardan olsun diye.inşallah sesimizi duyar ve bize de meleklerimizin kardeşlerini gönderir Rabbim.:Saruboceq: sonrada hep beraber gülüp oynayalım.:teytey::teytey:

Gün geçtikçe daha kötü hissediyorum kendimi.Sanki zaman-hayat beni bir yerlere sürüklüyor gibime geliyor.Günlerim çok yoğun geçiyor belki de ondan böyle hissediyorum bilemiyorum.Ama kardeşleri gelir inş.derken bile dayanamıyorum.Anaokulunda göreve başladım daha kırkım çıkmadan.İyi mi kötü mü yaptım bilmiyorum.Bazen çocukların sayesinde unutuyorum herşeyi,düşünmeme fırsat olmuyor.Bazen de sırf onları gördüğüm için hatırlıyor daha kötü oluyorum.Yengemin hamile haberini almam da kötü oldu ayrıca öğrt.ark.lardan biri de yeni doğum yaptı sayılır.Okulda sütünü sağıyor vs kendimi kötü hissediyorum.Kaçıyorum resmen.Bebeğinden felan bahsediliyor,okula getirmeyi de düşünüyormuş.O zaman ne yaparım bilmiyorum.Müdürümüzü söyler çıkarım okuldan sanırım.Sesini duymaya bile tahammül edemem.Bugün yengeme de karnın biraz daha çıkmaya başlarsa yanına gelemem dedim.Şu an o kadar kötüyüm ki.Oturup saatlerce ağlamak istiyorum.Her hafta sonu yavrularımızın yanına gidiyoruz.En geç iki haftada bir gidiyoruz.Tohum ektik toprağından birazda evimize getirdik.Saksıya koydum yeşeriyor orda. :çok üzgünüm:
Babası gül buketi getirmişti ikisini aldım götürdüm mezarlarına koydum evde solacağına orda solsun dedim.Hem onlarda var hem bende.O kadar çok özlüyorum ki onları.Arkadaşlarla paylaşım yaptığımız topiğe girdim biraz önce.Çoğu yapmış doğumunu.Benimse çizelgemde 11 gün kaldı yazıyor.Çok yıpranıyorum,dayanamıyorum :gitme::gitme:

Bilmiyorum canım yaa.Ben ille de olsun tekrar hamile kalayım diyemiyorum.Rabbim ver diyemiyorum.İstersen ver diyorum,olcaksa olsun diyorum.Böyle bi acıya tekrar katlanabileceğimi ama kendimi böyle görmeyeceğimi düşünüyorum.Bilmiyorum ya bilmiyorum iyi değilim :gitme:

kızlar baya sohbet etmişsiniz. hisettiğiniz şeyleri bende hissediyorum. hamile görmek bend e isemiyorum. karşılaşıcağım zman hemn kçıyorum. amilelerden bebeklerden bahsederken hacvlara bakıyorum. çünkü bianda gözlerim doluveriyo. kıskandığımdan değil,sadce kendi hallerimi hatırladığım için. bend ekarnımda bbebeğim kıpır kıpırkn çok mutluydum onlar da o an orda lar ama içleirnde bebekleri kıpır kıpır diyorum. ölzem duyuyorum o günelirme. ve çok özlüyorum oğlumu. bunu hissetmemiz de normal. doğum yapan ya da yapacak olan var ama gitmeyi görmyi düşünmüyorum, bunu kaldıracak durumda değilim işte. abzen yanında bebkelr ne gzüel dimi,işte şu zman çok tatlı oluyolar, yok emzirmek şöyle gzüel aman çok mutluyum falan diye konuşanalr oluyo artık ya farkında değiller bizi yaralayabilecekelrinden ya da umursamıyolar. aman ne yaparlarsa yapsınlar. Allah görüyo.inşallah bi gün biz de mutlu olucaz. doyasıya anneliği tadıcaz. ben d eçok inanıyorum hamiş haberleri gelmeye başlıyacak artık topiğimize. hadi hepimizin hakkında hayırlısı.

çok acı çok kötü gerçekten benimde işte 45 gün oldu pazar günü anca ilk dafa gitiim mezarına o küçücük yavrum küçücük mezarın içinde toprağın altında yaşıyo da ben neden burdayım diye çok kötü oldum ama sonradan onun orda çok iyi herkese nasip olmayan cennette olduğu aklıma gelince rahatlıyorum.bizimde az önce yurt dışından akrabalar geldi geçmiş olsun dediler ben daha onlar bişey demeden dayanamadım başladım zaten ağlamaya tutamadım kendimi.beraber doktor kontrollerine hatta aynı dr gittiğim arkadaşımda benden 14 gün sonra doğum yaptı kızımın yanına gidip onu öyle gördükten sonra bide onu görmeye gittim düşünsene.hep hayaller kurardık onunla aldığım çoğu bebek eşyalarıda aynı onunkiyle çok kötü oldum eve gelince eşime hemen bebek istiyorum ben dedim ama nafile benim daha çok erken malesef beklemem gerekiyor. ama o zaman geçer mi yada nasıl geçer inan hiç bilmiyorum? işe girmek istiyorum bende en kısa zamanda inş bi yer bulabilirimde başlarım işe toparlarım inş dağıtırım kafamı biraz bari.düşünsene herkes 14 şubatı kutlarken ben o gün kızımın yanında olucam ve onu o gün kaybetmem de çok acı geliyo bana

ayyy inşallah sweetcem ya ne olur bizlerde hamiş haberlerini en hayırlı zamanda verelim.eee neler yapıyosun nasılsın ne zmandır giremedim nete bi sorun vardı da konuşamadımda kimseyle baya zor geçti günlerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…