- Konu Sahibi gelincik37_34
-
Başın sağolsun seninki çok daha acı mutlu sona o kadar yaklaşmışken.
Bu duygularımda yalnız olmadığımı bilmek güzel.Kimse anlamıyo herkes gençsiniz yine yaparsınız diyo.Sanki giden 1 kilo çürük domates tekrar alırsın der gibi.Gidenin bir can olduğunu hele de kendi canın olduğunu kimse anlayamıyo.Ben de anlatmaktan vazgeçtim artık zaten.Yaşamayan anlayamaz.Toparlandım sayılır yine arada bi ağlıyorum tabi.Herşeye rağmen yeni bi bebek için güçlü olmak gerek.
Allah sana da sabır versin en kısa zamanda sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına. :Saruboceq:
ben de hamile görmek istemiyorum artık bu çok bencilce bir duygu belki ama şu anda feci bir kanamam ve sancım var kıvranıyorum resmen sebebi minik bebeğim gidiyor canımı yaka yaka gidiyor sabahtan beri ağlayıp ağlayıp susuyorum 2.oldu bu sebebi belli bile değil kendini bilmez densiz bazı yakınlarımız arayıp bebek yok mu daha aaaa ama çok uzattınız diyorlar ya o an onları öldürmek istiyorum vahşice . insanlar çok cahil ve anlayışsız Allahım karakterim mi değişiyor anlamıyorum...
Hepimiz aynı duygular içindeyiz aslında kızlar bende hamile görmeye hele hele benden sonra hamile kalan kimseye tahammülüm olmuyo kimseye belli etmiyorum ama içimde hep bir acı özlemimizden bu böyle oluyo işte ama yolu yarıladık ben inanıyorum ki 1 aya kadar hamiş haberi alıcaz sonra bizde katılcaz bu kervana sağlıcakla alacağız yavrularımızı uzun ömürlü.Sabır kızlar sabır Rabbim bu acılarımzı görüyo mükafatsız bırakmaz bu acıyla bırakmaz yarının sahibi var canlarım hep beraber atlatıcaz inşallah.
canım inşallah güçlü olursun. ben de bi gün cesaret etmeliyim ama eşim sonra diyo. canım ben inegölde oturuyorum. sen nerde oturuyosun.
Canım benim Rabbim yardımcın olsun ben kabire yaklaştıkca adeta koşmaya başladım yollar uzadı varamadım yanına sanki çok zor oldu ama ertesi gün öyle güçlüydüm ki kendimi teselli edebiliyordum biliyorum oğlum güç verdi ve kızını görünce sende güçlenirsin inşallah.sEN yine de çok üzülme de miniğini üzme emi.
Hoşbuldum canım amin teşekkür ederima.s.hoş geldin canım ben seni takip ediyordum ama hiç yazamadım ne denebilirki hepimizin içi acıyo dayanmak çok zor rabbim bize sabır versin
glincik canım sağol desteğin için. bliyorum hepimizin aynı duyguları paylaştığını. evet çok zor günler geçiriyoruz . hep kafamızdan uzaklaştırmayı çalışıyoruz o görüntüleri, yaptığımız hazırlıkları,aldığımız şeylri. ama sen istedikçe onlar gözünün önüne geliyo insanın. offfff bazen doluyosun işte.ama umarım sviniriz bi gün tekrar. çok istiyorum isimlerimizn yazdıklrımzın altında yine tickerlarımız olsun bebeğimizin gelişimini gösteren. baurada sen hangi testleri yaptırdın isimlerini yazsana canım. ebnikilr eksikmi acaba korktum. kkda doktor var ona sordum 9 tane daha var demiş. bana onarı yaptırmadıalr.merak ettim kan pıhtılaşma yaptırdın dimi sen . akrşılaştıralım.
şeymacım ben bakmıtım senin yazdıkalrına. kaç ay oldu canım doğumun üzerinden.başaldınmı denemlere. egrçi buna csaret etmek okadar da kolay değil.Allah hepimzie sabır dayanma gücü versin ve en kısa sürede hediyemizi göndersin bizlere
şeymacım başın sağolsun canım Allah sabır versin inşallah hepimiz meleklerimizle cennette kavuşuruz.okudum yazılarını gerçekten çok acı.deiğin gibide inançlarımız sayesinde sabırlı davranıyoruz ilk duyduğumuz zaman ama sonrası biraz daha kötü oluyo.hiç birimiz zaten isyan etmeyelim ki ne yavrularımız üzülsün nede biz.Taktiri ilahi böyleymiş yavrularımızın bu dünyada rızkı yokmuş.hepimize hayırlısıyla Rabbim yeni sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin tekrardan.kendine çok iyi bak canım.tekrardan geçmiş olsun.
arkadaşlar merhaba benide alırmısınız aranıza :kedi: 4 ay oldu ama hala tam olarak toparlamış değilim kendimi. bir iyi bir kötüyüm tam bir dengesiz oldum.çevremdeki insanlar yeter artık toparlan diyor bana ama kimse anlamıyor beni arkadaşlar yaa. anlarsanız bi sizler anlarsınız beni.sizde benim gibi dengesiz gelgit akıllı eyvahedigeldismile oldunuzmu?
şeymacım yatıyorum kalkıyorum Allah'ıma dua ediyorum zaten sürekli ki yeni bebişlerimiz tekrardan olsun diye.inşallah sesimizi duyar ve bize de meleklerimizin kardeşlerini gönderir Rabbim.:Saruboceq: sonrada hep beraber gülüp oynayalım.:teytey::teytey:
canım benimde inegöl de çok taıdığım var ama tam olarak oraları bilmiyorum yani.sen bursalı değimisin canım.cici canım ben yabancıyım bursaya pek bilmiyorum. inegöldeyim ben gezmeye falan geliyoruz bazen okadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?