- Konu Sahibi gelincik37_34
-
Aynı şeyleri düşünüyoruz canım.Hemen hemen hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz.Benim bebeklerim için düşük denmesini bile hazmedemiyorum.Ha karnımda ölmüşler ha doğunca farkeden birşey yok biliyorum ama tahammül edemiyorum.Hayır diyorum ben doğum yaptım.Son ana kadar doğana kdr kalp atışlarını duydum sürekli.Birini kaybederken bi yandan diğerinin kalbi dinleniyordu.Doğduktan sonra 4-5 defa atıp durmuş kalpleri. :gitme:kızlar baya sohbet etmişsiniz. hisettiğiniz şeyleri bende hissediyorum. hamile görmek bend e isemiyorum. karşılaşıcağım zman hemn kçıyorum. amilelerden bebeklerden bahsederken hacvlara bakıyorum. çünkü bianda gözlerim doluveriyo. kıskandığımdan değil,sadce kendi hallerimi hatırladığım için. bend ekarnımda bbebeğim kıpır kıpırkn çok mutluydum onlar da o an orda lar ama içleirnde bebekleri kıpır kıpır diyorum. ölzem duyuyorum o günelirme. ve çok özlüyorum oğlumu. bunu hissetmemiz de normal. doğum yapan ya da yapacak olan var ama gitmeyi görmyi düşünmüyorum, bunu kaldıracak durumda değilim işte. abzen yanında bebkelr ne gzüel dimi,işte şu zman çok tatlı oluyolar, yok emzirmek şöyle gzüel aman çok mutluyum falan diye konuşanalr oluyo artık ya farkında değiller bizi yaralayabilecekelrinden ya da umursamıyolar. aman ne yaparlarsa yapsınlar. Allah görüyo.inşallah bi gün biz de mutlu olucaz. doyasıya anneliği tadıcaz. ben d eçok inanıyorum hamiş haberleri gelmeye başlıyacak artık topiğimize. hadi hepimizin hakkında hayırlısı.
Bende senin gibi düşünüp sonra sıyırıyorum kendimi.eyvahedigeldismile Zamanın geçmesini bende çok bekledim.Ama isteyip istemediğimi bilmiyorum.İstiyor gibi yaşıyorum.Ayrıca 14 şubata gelmesi elbette kötü olmuş ama farklı bi tarihte olsa acı yine aynı acı canım benim :gitme:çok acı çok kötü gerçekten benimde işte 45 gün oldu pazar günü anca ilk dafa gitiim mezarına o küçücük yavrum küçücük mezarın içinde toprağın altında yaşıyo da ben neden burdayım diye çok kötü oldum ama sonradan onun orda çok iyi herkese nasip olmayan cennette olduğu aklıma gelince rahatlıyorum.bizimde az önce yurt dışından akrabalar geldi geçmiş olsun dediler ben daha onlar bişey demeden dayanamadım başladım zaten ağlamaya tutamadım kendimi.beraber doktor kontrollerine hatta aynı dr gittiğim arkadaşımda benden 14 gün sonra doğum yaptı kızımın yanına gidip onu öyle gördükten sonra bide onu görmeye gittim düşünsene.hep hayaller kurardık onunla aldığım çoğu bebek eşyalarıda aynı onunkiyle çok kötü oldum eve gelince eşime hemen bebek istiyorum ben dedim ama nafile benim daha çok erken malesef beklemem gerekiyor. ama o zaman geçer mi yada nasıl geçer inan hiç bilmiyorum? işe girmek istiyorum bende en kısa zamanda inş bi yer bulabilirimde başlarım işe toparlarım inş dağıtırım kafamı biraz bari.düşünsene herkes 14 şubatı kutlarken ben o gün kızımın yanında olucam ve onu o gün kaybetmem de çok acı geliyo bana
haklısın canım acı hep aynı tarihin önemi yok ama işte bizim için ne desen boş insan kendini acayip şeylerle üzüp acayip şeylerlede bazen mutlu ediyoruz işte.ne diyim ki bişey de diyemiyorum sadece üzülüyorum ve ÖZLÜYORUM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?