Melek anneleriyle genel sohbet´e....

Aynı şeyleri düşünüyoruz canım.Hemen hemen hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz.Benim bebeklerim için düşük denmesini bile hazmedemiyorum.Ha karnımda ölmüşler ha doğunca farkeden birşey yok biliyorum ama tahammül edemiyorum.Hayır diyorum ben doğum yaptım.Son ana kadar doğana kdr kalp atışlarını duydum sürekli.Birini kaybederken bi yandan diğerinin kalbi dinleniyordu.Doğduktan sonra 4-5 defa atıp durmuş kalpleri. :gitme:
Sabır ilk zamandadır derler ya ben ilk anda sabır ettim de gün geçtikçe daha da zorlanıyorum.
Psikolog bi kaç arkadaş asıl kaybın 9 ay dolunca anlaşılacağını söylemişti.Sanırım haklılar.Ben o güne yaklaştıkça daha çok kahroluyorum.Çizelgemi de kaldırmadım henüz.Günler bitsin öyle kaldırıcam.Çok özlüyorum yavrularımı.Bazen karnımın sağ ve sol taraflarında hafif kıpırdanmalar hissediyorum.Baloncuk patlar gibi.Bi an elim karnıma gider gibi oluyor.Sanki orda sevip okşayacak bi bebeğim varmış gibi.Psikolojik olduğunu düşünmüyorum.Son zmnlarda oluyor ve hiç aklımda yokken ders anlatırken bile olabiliyor.O anlarda kendimi salıp ağlayasım geliyor yapamıyorum.Sürekli içime atıyorum.
Aslında kıyameti geciktirmemeli.Bağıra bağıra ağlayıp sonra susup oturmalı.O kadar yoğun geçiyor ki günlerim sürekli kendimi bastırmak zorunda kalıyorum.Şu okul bi bitsin ne olacak bakalım :gitme:

Bende senin gibi düşünüp sonra sıyırıyorum kendimi.eyvahedigeldismile Zamanın geçmesini bende çok bekledim.Ama isteyip istemediğimi bilmiyorum.İstiyor gibi yaşıyorum.Ayrıca 14 şubata gelmesi elbette kötü olmuş ama farklı bi tarihte olsa acı yine aynı acı canım benim :gitme:

haklısın canım acı hep aynı tarihin önemi yok ama işte bizim için ne desen boş insan kendini acayip şeylerle üzüp acayip şeylerlede bazen mutlu ediyoruz işte.ne diyim ki bişey de diyemiyorum sadece üzülüyorum ve ÖZLÜYORUM.

Aynen canım.Ben bu aralar destek almayı düşünüyorum.İhtiyaç duymuyordum ama içten içe birşeyler olduğunu hissediyorum.Gittikçe kötüye gidiyorum. :gitme:

valla bilmiyorum canım alsammı almasammı bende düşünüyorum evde şuan yalnızım ve yalnız olunca insan daha kötü oluyor.

Evet bende yalnızım eşimi bekliyorum.Uyumadığımı bilse çok kızar.Uyumayıp uykusuz kalıyorum diye çok kızıyor.
Ben iyice düşünmeye başladım destek işini.Zaman geçtikçe kötüye gitmese düşünmem ama kendimi izliyorum sonuç:iyi değil mafoldumben

bende yatmadım ama eşim sabah geliyo dayanamıyorum o zmna kadar.sen kaç yaşındasın canım buda ilk hamileliğnmiydi?

bende 21im canım yaazarak burda duygularımızı biraz rahatlıyorum ben ama genede konular açılınca bebek görünce çok kötü oluyorm yüzüne bakamıyorum dışarda bebeklrin kafamı başka tarafa çevirip ilgilenmemiş gibi yapıyorum ama içim kan ağlıyo işte

drlar ne kadar süre sonra tekrar olabilceğini söylediler sana canım bana 6 ay bekle en az ama en iyisi 1yıl diyolar ama ben o kadar beklemek istemiyorum.biliyomusun canım en çok istediğim şey hep ikiz bebeklerim olsun isterdim ama olmadı.ne kadar güzel bişey yaşamışsın sende canım doğal yollarla inşallah en hayırlı zamanda tekrar öyle 2 tane 3 tane bebişin olur.bende olsun çok istiyorum 2tane Rabbim inşallah hep hayırlısını yaşatır bize.

Bebeklerim beşizdi canım.Dr.um 3 ay bekleyin dedi.Temmuza kadar kendiliğinden olmazsa müdahale edermiş.ılaç tedavisi uygulanmıştı sadece yine aynısı olur sanırım.Bana kalsa 1 yıl bekleyin derim ama istiyorsunuz biliyorum 6 ay bekleyelim dedi

bende 6 ay beklemeyi düşünüyorum bide eşim askere gidicek benim okuyo hala o yüzden bu sefer inşallah o askerdeyken hamiş kalırımda o gelince artık hayırlısıyla aldırırız bebişimizi istediğimiz zamn bakalım her şeyin hayırlısı artık Rabbim tekrar bizlere anne baba olmayı öpüp koklamayı nasip etsin sanada inşallah tekrar bi çok bebiş versin canım :))))

ben hala buralarcayım canım ya net kesikti bi geldi oturdum kaldım kocam da yok namaz da kılcam kaldı valla bu saate eee sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…