Melek anneleriyle genel sohbet´e....

geçmez canım geçmez dışardan bakılınca çok kolay geçiliyo belki ama bizim içimizde o günler geçmiyo hiç.içim yanıyo bugün kızımın mezarının ordan geçtim ama uğrayamadım yanına malesef inşallah tekrardan gidince geçerken mutlaka uğrıcam bebeğime yavruma.

cici 22 kızını kaybetmişsin ne kadar oldu sebep belli mi

46 gün oldu bugün sebebide rahim ağzındaki kanama çok olmuş ve bebeğim plesantadan ayrılmış hem de son günlerimde.Rabbim yardım etsin bize sabır dayanma gücü veriyo bize şükürler olsun ki?yoksa atlatması çok zor bir durum.

sen en azından sebebini biliyorsun ben 28 haftalıkken karnımda öldüğünü öğrendim sebebini düşünüp duruyorum otopsi istedik sonuç çıkar mı bilmiyorumsenağlama

canım bende doğum yapmaya kızımı kucağıma almaya diye gittim hastaneye ve bebeğimin karnımda öldüğünü öğrendim ve ameliyata girdim doğum olduktan sonra söylenilen sebepler bunlar yani.

canım evet Allah hepimize sabır versin. yaşadıkalrımız çok zor. evet Allaha sığınmaktan başka çaremiz eyok. yoksa kafayı yeriz. belki d eyioruz. ama vazgeçmememzi gerekiyo çünkü evlat sahibi olmak anne olmak istiyoruz ama güçlü durmak da nakadar zor. eşelrimzi daha güçlü durmak zorundalar çünkü kaldığımız yerden devam etmek istiyolr. ben d eeşim olmasa çktan kaybetmiştim kendimi. onun yine olucak bak zman geöicek diye telkinelriyle ayakta durmaay en azından onun için avzgeçmemeye çalışıyorum.

sweetcim anladım canım ama alışırsın zaten artık buralarada ne kadardır burda çalışıyosun?

alıştım canım artık. 2.5 yıl oldu geleli.burda kalıcı gibiyiz artık. bursa gzüel ya. herşey var. inşallah hamile oluruz da hangi doktora gideceğimizi, bebeğimize nereden alışveriş yapacağımızı düşünürüz. karar veririz. Allahım o günelr çabukkk gelsinn.

sen en azından sebebini biliyorsun ben 28 haftalıkken karnımda öldüğünü öğrendim sebebini düşünüp duruyorum otopsi istedik sonuç çıkar mı bilmiyorumsenağlama

canım merak etme belli olur sebebi otopsiyle. işte insan bebeğini kaybettiğine mi yansın. niye oldu diye koşturmasına mı yoksa bidaha yaşarmıyım diye korkmaya mı. offf ne zor. Allahım işlerimzii kolaylaştır.

ya nıye kımse benım yazdıklarıma cevap vermıyoooo

ne yazdın tatlım. ben geldim ama geç kaldım sanırım kimseler yok.

canıbenim onalrın yoklukları öyle derin ve kanayan bi yaraki. acımaması mümkün değil. tek isteğimi sadece biraz kabuk bağlaması da . bu da ancak meleklerimzin gzüel kardeşelrini kucağımıza aldığımızda olucak belki. o yüzden biraz kendimize gelir gelmez yeniden umut etmeye ayakta kalmaya çalışıyoruz yeniden o güzel günelr ekavuşabilmek, o kıpırdanışalrı içimizde hissedebilmek ama bu kez mutlu sona ulaşıp onalrın mis kokuları ve masum yüzleriyle mest olabşlmek için. bu günler çabucak kolayca gelsin. bu kez herşey gzüel olsun yüzümüz gülsün. Tüm melek annelerine bunu nasip et Yarabbim tek ortak dileğimiz bu. daha beter acılardan sakın bizleri Allahım.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

işte bizim istediğimiz bi teselli sadece. yoksaki ilk gözağrılarımızı,ilk heyecanalrımızı unutmak ne mümkün.
Haklısın canım:gitme:

Sonuçlarının iyi çıkmana sevindim canım.Benimde kalpte bi anormallik var diye düşünüyordum dr.a gittim ama bişi yok normal dedi.Neden bu kadar zorluyor kalbim anlamadım başka dr.a giderim belki.Umarım seninkide iyi çıkar büyük bi sorun olmaz :Saruboceq:

Amin canım.Hiçbirimiz anlamıyoruz ki zamanın nasıl geçtiğini.Hele benim günlerim oldu-bittiye geliyor hep.Gözümü bi açıyorum sabah olmuş sonra hemen akşam olmuş ve gece...Sürüp gidiyor böyle :1no2:

Canım benim hangimizin durumu hangimizden kötü çözemiyorum.Senin doğum için gidip kaybettiğini öğrenmen mi;benim normal doğum yapıp "birini kaybettik diğeri duracak sanırım" deyip de sevinip sevinememek ortasında kalıp spnra diğerini de kaybetmem mi? Herbirimiz farklı sebeplerle kayıplar verdik.Hepimiz acı çekiyoruz.Ben gün geçtikçe daha çok çekiyorum o acıyı.Psikolog ark.lar 9 ay dolunca kaybını anlayacaksın demişlerdi acaba o mu oluyor CADIARZURabbim yardımcımız olsun.

Aaammmiiiiinnnn :Saruboceq::gitme:

ben bunu hiç duymamıştım
doğrumudur acaba bebegim buğün yanıma geldimi gerçekten.

inşllh canım bak senın az kaldıııı basla sen calısmalaraaaakaydirigubbakcemile

:teytey:Ben geldimm bu aralar telaşlıydım kızlar annemler sahile evlerine gitti onların telaşı vardı cuma test sonuçlarını aldık genetikten Allahım çok şükür bütün testler temiz çıktı kan pıhtılaşması falan da çıkmadı haftaya kendi doktoruma gitcem inşallah bakalım neler olacak.Kızlar bunlarla uğraşıyorum diye giremedim buraya ben çok şükür iiyim.Bu arada 3. adetimi oluyorum bugün :teytey:

canım cok sevıındımmm yaaa phh ne gusel hıc bısey cıkmamıs :dance:

benım olmama 5 gun var meraktan ölüyorummm canım yaaa

AAAAAAAAA büyük güne az kalmış bende merak ediyodum hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun cancazım yerimseniben
ınan o kadar cok merak edıyorumkı bır yandanda korkuyorum...
inşallah rabbim seninde bbizimde yüzümüzü güldürecek bugünle 4 günün kaldı :dance:

3 gunum kaldı ama 11 ındede olabılırım hayırlısı canımmm

az önce eve geldim ve dışarda yeni doğmuş bebek gördüm bir aylık ya vardır yada yoktur.çok üzgünüm ama çünkü onları öyle görünce annelerinin kucaklarında birde bebeklerini öpüyolarda içim acıyo kızlar ya gerçekten kalbim ağrıyo.........:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…