- Konu Sahibi gelincik37_34
-
13 gün oldu zaman nasıl hala geçebiliyor nasıl yaşıyorum aklım şaşıyor eşlerinizin yaklaşımlarını okudum benim eşim de çok güçlü duruyor bana moral vermeye çalışıyor ben de kendimi tamamen Allaha verdim Allah böyle yazmış diyorum bunu bir sınav olarak görmeye çalışıyorum ama çok zor bebek ve hamile görmeye dayanamıyorum
Allah hepimize sabır versin
cici 22 kızını kaybetmişsin ne kadar oldu sebep belli mi
sen en azından sebebini biliyorsun ben 28 haftalıkken karnımda öldüğünü öğrendim sebebini düşünüp duruyorum otopsi istedik sonuç çıkar mı bilmiyorumsenağlama46 gün oldu bugün sebebide rahim ağzındaki kanama çok olmuş ve bebeğim plesantadan ayrılmış hem de son günlerimde.Rabbim yardım etsin bize sabır dayanma gücü veriyo bize şükürler olsun ki?yoksa atlatması çok zor bir durum.
13 gün oldu zaman nasıl hala geçebiliyor nasıl yaşıyorum aklım şaşıyor eşlerinizin yaklaşımlarını okudum benim eşim de çok güçlü duruyor bana moral vermeye çalışıyor ben de kendimi tamamen Allaha verdim Allah böyle yazmış diyorum bunu bir sınav olarak görmeye çalışıyorum ama çok zor bebek ve hamile görmeye dayanamıyorum
sweetcim anladım canım ama alışırsın zaten artık buralarada ne kadardır burda çalışıyosun?
sen en azından sebebini biliyorsun ben 28 haftalıkken karnımda öldüğünü öğrendim sebebini düşünüp duruyorum otopsi istedik sonuç çıkar mı bilmiyorumsenağlama
ya nıye kımse benım yazdıklarıma cevap vermıyoooo
sen olmadan bu kadar acıyı kederi taşıyamam yokluğuna alışamam
hiç anlamı yok sen olmadan günlerimin bırakma benı sensız yaşayamam
bebeğim yavrum küçüğüm yavrum
benım mınık kızım içimdeki sızım
Haklısın canım:gitme:işte bizim istediğimiz bi teselli sadece. yoksaki ilk gözağrılarımızı,ilk heyecanalrımızı unutmak ne mümkün.
Sonuçlarının iyi çıkmana sevindim canım.Benimde kalpte bi anormallik var diye düşünüyordum dr.a gittim ama bişi yok normal dedi.Neden bu kadar zorluyor kalbim anlamadım başka dr.a giderim belki.Umarım seninkide iyi çıkar büyük bi sorun olmaz :Saruboceq:Sağol canım.Evet erkekler bizler gibi dışa vuramıyor malesef.Bizimle paylaşımı nekadar içten olur ki...kendini çok ii ifade edemezki bizler üüzlmeyelim diye.dediğin gibi onların da yalnızlığa ihtiyacı var.allah hepimizin yardımcı olsun.
Buarada doktora gittim.Çok üşükr şeker ve demirim iyi çıktı fakat guatr hastalğım varmış ve kalp ritim bozukluğu.haftaya holter takılacak 24 saat duracak,ritim bozukluğunu anlamaları için.bakalım perşembe günü onunda sonucunu öğrenicem.
Amin canım.Hiçbirimiz anlamıyoruz ki zamanın nasıl geçtiğini.Hele benim günlerim oldu-bittiye geliyor hep.Gözümü bi açıyorum sabah olmuş sonra hemen akşam olmuş ve gece...Sürüp gidiyor böyle :1no2:13 gün oldu zaman nasıl hala geçebiliyor nasıl yaşıyorum aklım şaşıyor eşlerinizin yaklaşımlarını okudum benim eşim de çok güçlü duruyor bana moral vermeye çalışıyor ben de kendimi tamamen Allaha verdim Allah böyle yazmış diyorum bunu bir sınav olarak görmeye çalışıyorum ama çok zor bebek ve hamile görmeye dayanamıyorum
Canım benim hangimizin durumu hangimizden kötü çözemiyorum.Senin doğum için gidip kaybettiğini öğrenmen mi;benim normal doğum yapıp "birini kaybettik diğeri duracak sanırım" deyip de sevinip sevinememek ortasında kalıp spnra diğerini de kaybetmem mi? Herbirimiz farklı sebeplerle kayıplar verdik.Hepimiz acı çekiyoruz.Ben gün geçtikçe daha çok çekiyorum o acıyı.Psikolog ark.lar 9 ay dolunca kaybını anlayacaksın demişlerdi acaba o mu oluyor CADIARZURabbim yardımcımız olsun.46 gün oldu bugün sebebide rahim ağzındaki kanama çok olmuş ve bebeğim plesantadan ayrılmış hem de son günlerimde.Rabbim yardım etsin bize sabır dayanma gücü veriyo bize şükürler olsun ki?yoksa atlatması çok zor bir durum.
Aaammmiiiiinnnn :Saruboceq::gitme:canıbenim onalrın yoklukları öyle derin ve kanayan bi yaraki. acımaması mümkün değil. tek isteğimi sadece biraz kabuk bağlaması da . bu da ancak meleklerimzin gzüel kardeşelrini kucağımıza aldığımızda olucak belki. o yüzden biraz kendimize gelir gelmez yeniden umut etmeye ayakta kalmaya çalışıyoruz yeniden o güzel günelr ekavuşabilmek, o kıpırdanışalrı içimizde hissedebilmek ama bu kez mutlu sona ulaşıp onalrın mis kokuları ve masum yüzleriyle mest olabşlmek için. bu günler çabucak kolayca gelsin. bu kez herşey gzüel olsun yüzümüz gülsün. Tüm melek annelerine bunu nasip et Yarabbim tek ortak dileğimiz bu. daha beter acılardan sakın bizleri Allahım.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
en cok koyan da o zaten canım ılk gözağrımızdı ılk hevesımızdı ılk ılk ılkkkımızdııı herseyın ılkı guzel derler ya onlarda bızım guzellerımızdıı ama olmadııı bugun cuma kızlar ölen bebekler cuma gunlerı anne babasını zıyarete gelırlermıss ıcım bır burukk o yuzden hıssedıyorum sağ omzumda kızım melegım ....herseyımmmm
canıbenim onalrın yoklukları öyle derin ve kanayan bi yaraki. acımaması mümkün değil. tek isteğimi sadece biraz kabuk bağlaması da . bu da ancak meleklerimzin gzüel kardeşelrini kucağımıza aldığımızda olucak belki. o yüzden biraz kendimize gelir gelmez yeniden umut etmeye ayakta kalmaya çalışıyoruz yeniden o güzel günelr ekavuşabilmek, o kıpırdanışalrı içimizde hissedebilmek ama bu kez mutlu sona ulaşıp onalrın mis kokuları ve masum yüzleriyle mest olabşlmek için. bu günler çabucak kolayca gelsin. bu kez herşey gzüel olsun yüzümüz gülsün. Tüm melek annelerine bunu nasip et Yarabbim tek ortak dileğimiz bu. daha beter acılardan sakın bizleri Allahım.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ben bunu hiç duymamıştım
doğrumudur acaba bebegim buğün yanıma geldimi gerçekten.
:teytey:Ben geldimm bu aralar telaşlıydım kızlar annemler sahile evlerine gitti onların telaşı vardı cuma test sonuçlarını aldık genetikten Allahım çok şükür bütün testler temiz çıktı kan pıhtılaşması falan da çıkmadı haftaya kendi doktoruma gitcem inşallah bakalım neler olacak.Kızlar bunlarla uğraşıyorum diye giremedim buraya ben çok şükür iiyim.Bu arada 3. adetimi oluyorum bugün :teytey:
:teytey:Ben geldimm bu aralar telaşlıydım kızlar annemler sahile evlerine gitti onların telaşı vardı cuma test sonuçlarını aldık genetikten Allahım çok şükür bütün testler temiz çıktı kan pıhtılaşması falan da çıkmadı haftaya kendi doktoruma gitcem inşallah bakalım neler olacak.Kızlar bunlarla uğraşıyorum diye giremedim buraya ben çok şükür iiyim.Bu arada 3. adetimi oluyorum bugün :teytey:
benım olmama 5 gun var meraktan ölüyorummm canım yaaa
benım olmama 5 gun var meraktan ölüyorummm canım yaaa
ınan o kadar cok merak edıyorumkı bır yandanda korkuyorum...AAAAAAAAA büyük güne az kalmış bende merak ediyodum hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun cancazım yerimseniben
inşallah rabbim seninde bbizimde yüzümüzü güldürecek bugünle 4 günün kaldı :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?