- Konu Sahibi gelincik37_34
-
sweetcim diğer topiğe yazdım ama burayada yazayım canım sen doktora bursa yamı geliyodun inegölde varmı?hangisine gittin nerde doğum yaptın memnun muydun canım?
bnm 10 ay oldu kızlar ve bu on ay icindede cok yoruldum helede okula geldim bütün evli arkadaslarım hamile kaldılar simdi bir bir doguruyorlar düsünn beni cevremde 15 kişi hamile ne yapayım bn 10 ay oldu hala bebek yok bide bnmki dıs gebelkten gitti tek tüpüm alındı bi ay sagdan bi ay soldan yumrtladıgımı düsünürsek senede 6 ay hamile kalma sansım var zaten
:teytey:Ben geldimm bu aralar telaşlıydım kızlar annemler sahile evlerine gitti onların telaşı vardı cuma test sonuçlarını aldık genetikten Allahım çok şükür bütün testler temiz çıktı kan pıhtılaşması falan da çıkmadı haftaya kendi doktoruma gitcem inşallah bakalım neler olacak.Kızlar bunlarla uğraşıyorum diye giremedim buraya ben çok şükür iiyim.Bu arada 3. adetimi oluyorum bugün :teytey:
hepimizin öyle galiba canım ben dışarı bi çıkıyorum etrafımda bir sürü bebek ve hamile acaba bu ne böyle bize inatmı diyorum ama galiba bizim acımız olduğu için hep onlar gözümüze batıyo yoksa daha önceleride aynıydı sonuçta.Allah'ın izniyle inşallah aşıcaz bu durumları bebişlerimizi üzmemek için olur mu?sende çok fazla üzmede kendini bebi öyle görüp üzülmesin.bebişinde orda seni öyle görüp üzülmesin.
bebeğimin beni gördüğünü hiç düşünmemiştim gerçekten görüyor mudur? sanki onu doğuramadığım yaşatamadığım sahip çıkamadığım için kırılmıştır gibi geliyor onu üzdüğümü düşünüyorum beni affet anneciğim diye sürekli dua ediyorum
Cnm gözün aydın sonuçların iyi çıkmış adınıza çok sevindim.Bende bi kaç gündür giremedim.Belli olan sıkıntımızın haricinde başka bi sorunumuz yok anlaşılan geçmiş yazılara bi göz attım da şutarafagitti
günaydın melek anneleri?gelincik çok erkencisin bu sabah.bende eşim gittikten sonra uyudum az önce uyandım hemen bilg başına oturdum.bugün 13.50de drda randevum var gidicem kızlar kontrole bakalım dr neler neler dicek.
ben geldim geliciğim dr testlerime baktı herşeyin temiz dedi kan sayımım hep temiz çıktı ama 15 gün sonra gidicem başka testler yaptırcam bugün yaptırcaktık ama labaratuar kaplıydı yaptıramadım.yani sonrayakaldım ve drda 6ay bekle toparlanman için dedi ya galiba benim çalışmalar hazirana kalıyo gene 6 ay sonraya yaniii.
ya kızlar bu göbüş ve bacak çatlakları için bana önerebileceğiniz bir şeyler yada krem ismi varmı hemen almam lazım ama ne alacağımı ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?