Melek anneleriyle genel sohbet´e....

sweetcim diğer topiğe yazdım ama burayada yazayım canım sen doktora bursa yamı geliyodun inegölde varmı?hangisine gittin nerde doğum yaptın memnun muydun canım?

canım ben doruk tıp merkezi gizem hanımda doğum yaptım aam hamile kalırsam yalçın kimya var prof. ona gidicem galiba. çok pahalı ama napıyım riske atmak istemiyorum.

canım sen kendinmi deniyosun yoksa doktorda takip faaln yaptıtıyomusun.

iii canım sen nasılsın.sweetcim bende bahar hast gönül hanıma gittim ama birdaha gitmicem oraya bakalım ilk önce bi şevket yılmazda bir dr söylediler ona gidicem bu sefer özel falan hiç uğraşmıcam yani.bakalım ne olcak memnun kalırmıyım bilmiyorum.

kızlar ben çıkıyorum kurstan eve gidinceişlerimi halledip fırsat bulursam girerim giremezsemde yarın görüşürüz.kendinize çoook iyi bakın.byby:gitme:

bn dıs gebelkten sonra 4 ay korundum ame old için sonra hemen klomne basladık ilk ay kist yaptı yine 1 ay ara sonrki ay yine klomn ve yine kist bi ay ara gecen ayda klomn bu seferde rahmi inceltti bu ay kendim denedim yumrtlama testi aldım onu kullanıyorum bakalım 17. gün yumrtladım degerlendirdikte ama ne taraftan yumrtladım onu bilmiyom dogru taraftan yumrtlasamda bu ay esim antibiyotık kullandıoda spermleri etkilediyse bu ayda zor

canım ktg kıstler ıÇın soĞan suyu denesene. Bıraz daha dene olmadı klomen ıŞe yarmazsa ıĞn denersın o da olmazsa aŞılama o da olmazsa tÜp bebek . Allahtan tıp Çok ılerledı. Bakın er yada geÇ anne olucaz . Vbuna ınanalım canım ınŞallah herŞey yolund gıder.

cıcı22 ebnce Öyle dÜŞÜnme. Ben daha ıyı bı doktora gıtmeyı dÜÜnÜyorum. SonuÇta ıkımızın d eyaŞadıĞı daha doĞrusu bebeĞını bu Şeklıde erken doĞumla kaybeden bızlerın bır rısklı gebelık uzmanına gıtmemız gerek. Ben netten d ebı profla gÖrÜŞtÜm o da mutlaka bır tıp fakÜltesınde rısklı gebelık bÖlÜmÜne ya da bu aanda uzmanlaŞmıŞ bı doktorda takıpleırnızı yaptırmalısınız dıyor. ÇÜnkÜ ızım hamılelık sÜreısnce ıĞne faaln kullanmamız gerekeıklır. Bırazda peekleampsı elırtılerı taŞıdıĞımız ıÇın rısklı canım. Ben asla tehlıkeye atamam. YalÇın kımyay gıdıcem dıyorum hem tp fakÜltesınde de belkı yatmak faaln gerkırse. Offfff hamıle olsak bı dert olmasa bıŞ dert. Oluncada hepıŞzı zorlu bı sÜreÇ beklıyo bızı. ınaŞŞallah hıÇbıŞey zor ve kÖtÜ olmaz. Allahım yardım et bzıere.

bilmiyorum canım ya bütün hamileliğim boyunca hep özele gittim herşeyimi orda yaptırdım ama olmadı baksana bende diğerini bi deniyim dedim bu sefer.ama tabi baştada dr problemli daha iyi bir yere görünmen lazım derse o yüzden hemen beklemem giderim zaten.gerçi ne desen ne yapsan boş Allah'ın takdiri ilahisi bu olacağı varmış da oldu ne desek boş yani.ama Rabbim birdaha bu acıyı hiç kimseye yaştmasın....

Cnm gözün aydın sonuçların iyi çıkmış adınıza çok sevindim.Bende bi kaç gündür giremedim.Belli olan sıkıntımızın haricinde başka bi sorunumuz yok anlaşılan geçmiş yazılara bi göz attım da şutarafagitti

bebeğimin beni gördüğünü hiç düşünmemiştim gerçekten görüyor mudur? sanki onu doğuramadığım yaşatamadığım sahip çıkamadığım için kırılmıştır gibi geliyor onu üzdüğümü düşünüyorum beni affet anneciğim diye sürekli dua ediyorum

tabiki canım görülardır.nasıl onlar bizi almadan cennete girmek istemiceklerse bizimde burda neler yaptığımızı görüyolardır ve biz üzülünce onlarda üzülüyodur o yüzden ben artık üzülmemek için kendime söz veriyorum çünkü canım kızımı düşünüyorum oda üzülmesin diye.hem merak etme o seni asla bunun için suçlamaz çünkü onlar bizimle birlikte değil yanımızda değiller ama inanınki en güzel yerdeler.ve vakti zamanı gelince onlarla beraber olucaz ve onlar öyle bir yerdelermiş ki şuan ellerinde bardaklarla bize su vermek için bir pınardan su dolduryolar.şu yalan günahla dolu dünyada hepimizin bir suçu günahı vardır bunları nasıl affettircez derken yavrularımız bize yardım edicekler ne mutlu bize ki onlar öyle bir yerdeler öyle bir güzelliğin içindeler.

Evet canım çok şükür yolunda herşey ve herşey aynı..Kendi doktorumada gitcem yakında bakalım o ne dicek

günaydın melek anneleri?gelincik çok erkencisin bu sabah.bende eşim gittikten sonra uyudum az önce uyandım hemen bilg başına oturdum.bugün 13.50de drda randevum var gidicem kızlar kontrole bakalım dr neler neler dicek.

Günaydın canım eşim sabah 5 te kalkıyo işe gitmek için bende uyuyamadım gittikten sonra.Canım benim iyi haberlerle gelirsin inşallah haber ver olur mu tatlım

ben geldim geliciğim dr testlerime baktı herşeyin temiz dedi kan sayımım hep temiz çıktı ama 15 gün sonra gidicem başka testler yaptırcam bugün yaptırcaktık ama labaratuar kaplıydı yaptıramadım.yani sonrayakaldım ve drda 6ay bekle toparlanman için dedi ya galiba benim çalışmalar hazirana kalıyo gene 6 ay sonraya yaniii.

ya kızlar bu göbüş ve bacak çatlakları için bana önerebileceğiniz bir şeyler yada krem ismi varmı hemen almam lazım ama ne alacağımı ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin bana?

Canım benim çokk sevindim inşallah hepimizin herşey yolunda gider aksilik çıkmaz.6 ay hep standart bu zaten en azı bende yarın gitcem doktora eşim yarın izinli Allahtan hayırlısı olsun hepimiz için inşallah canım a.s

ya kızlar bu göbüş ve bacak çatlakları için bana önerebileceğiniz bir şeyler yada krem ismi varmı hemen almam lazım ama ne alacağımı ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin bana?

Canım sorma ya benimde döbişte var biraz ovalayamadığım için bişey süremiyorum canım acıcak gibi oluyo içim bir tuhaf oluyo bu halini görünce işe yarar mı bilemem ama çatlak olmasın diye kakao yağı ve kayısı çekirdeği yağını sürüp streçle sarmıştım bulaşmasın diye tabi hamişken faydalı olmuştu ama şimdi faydası olur mu bilmiyorum ve sanırsam bunlar geçmiyooo akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…