Melek anneleriyle genel sohbet´e....

benim de gözüm bebeklerde ve hamilelerde görünce çok üzülüyorum eşim buna alışmam gerektiğini söylüyor o zaman daha çok sinirleniyorum daha 17 gün oldu bebeğimi kaybedeli mafoldum

aklım çok karışık siz de aynı şeyleri hissediyor musunuz merak ediyorum bir taraftan hemen hamile kalmak istiyorum diğer taraftan aynı şey yaşanacak diye ödüm kopuyor tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum

vet canım emin ol aynı şeyleri yaşıyoruz. ki enin daha çok erken 17 gün. ebnim 5 ay oluyo nerdeyse. ev çok korkuyorum . bian önce hamile olmak aynı heyecanalrı yaşamk istiyorum bi ayndan da ya yine aynı şeyleri yaşasam dayanamam diyorum. Allahım yardım etsin bizlee.

benim de gözüm bebeklerde ve hamilelerde görünce çok üzülüyorum eşim buna alışmam gerektiğini söylüyor o zaman daha çok sinirleniyorum daha 17 gün oldu bebeğimi kaybedeli mafoldum

hepimizin öyle galiba canım ben dışarı bi çıkıyorum etrafımda bir sürü bebek ve hamile acaba bu ne böyle bize inatmı diyorum ama galiba bizim acımız olduğu için hep onlar gözümüze batıyo yoksa daha önceleride aynıydı sonuçta.Allah'ın izniyle inşallah aşıcaz bu durumları bebişlerimizi üzmemek için olur mu?sende çok fazla üzmede kendini bebi öyle görüp üzülmesin.bebişinde orda seni öyle görüp üzülmesin.

ay ben bunu bilmiyordum
çok sevindimm
oğlumun yanımda olma düşüncesi bile beni mutlu ediyorr

ewet canım benim bildiğime göre de perşembe akşamı cuma gecesi olduğu için o gün gelirlermiş ve ben hepo gğn ve cuma günüde canım kızım için yasinimi okur duamı ederim aklında bulunsun onlar hep bizimle beraber ve yanımızdalar biz onları göremesek de....?

sweetcim diğer topiğe yazdım ama burayada yazayım canım sen doktora bursa yamı geliyodun inegölde varmı?hangisine gittin nerde doğum yaptın memnun muydun canım?

bnm 10 ay oldu kızlar ve bu on ay icindede cok yoruldum helede okula geldim bütün evli arkadaslarım hamile kaldılar simdi bir bir doguruyorlar düsünn beni cevremde 15 kişi hamile ne yapayım bn 10 ay oldu hala bebek yok bide bnmki dıs gebelkten gitti tek tüpüm alındı bi ay sagdan bi ay soldan yumrtladıgımı düsünürsek senede 6 ay hamile kalma sansım var zaten

yok cnm ya resmn bir moda herkez hamile sanatcılar mankenler yeni evlennler dizilerdekiler baktım da düsünn kurtlar vadisinde bile hamile var bizim sansızlıgımız boyle hamile modasının olugu donmde bebegimizi kaybetmek alh sabrınıda verir insallh sabır olmasa 10 aydır akıl hastanesine düsmm lazımdı zaten

ewet canım çok var hamile bu aralar benim de bütün akrabalarım benden sonra doğum yaptı hepsini kucağıunda bebişleri var ve daha da doğurcak olan var ama bir tek benim kucağım boş kaldı zaten bizimde eksiğimiz bebişlerimiz olduğu için malesef süreklki etrafımızda bebek ve hamile görüyoruz sürekli.inşallah senin içinde hayırlı bir zmanda bebeğin tekrardan olur.Rabbim hepimize tekrar bebeiş nasip eder.:Saruboceq:

nasıl olsun işte zaman geçiyo sen nasılsın.ben kurstayım hoca bi yandan ders anlatıyo ben buralarda size yazıyorum.

dersi inceden asmışın hee iyi yapmışın boşver.bende birkaç gündür giremedim nette sorun vardı hemde eşimin yengesi malesef kanser ve gününü bekliyo oraya gidip geliyoruz

ayy geçmiş olsun canım.ne yapayıma ama bilg kursu sertifika almakiçin geliyorum işe girmekiçin eeeeeee zaten hepsi bildiğim şeyler bende sallamıyorum pek burası daha güzel.

canım çok acıyo zaten birde kızlarını falan öle görünce çok kötüyüm anlıcan akşama tekrar gitcez çok yorgunum korkuyorum tekrar tutunmaya çalıştıkca aksine gidiyo sanki herşey

aslında bazen aklımane geliyo biliyomusun bezen dayanamayıp başkalarını böyle imrenip kıskanıyoruz ya yani biz onları değil de onlar bizleri kısaknsın diye de düşünüyorum çünkü biz ve bebeklerimiz seçilmiş insanlarız Allah sevdiği insana bunları verirmiş ne mutlu ki bize Rabbim tarafından seviliyoruz.tabi bu benim dfüşüncem kendimi böyle avutuyorum ve inan çok iyi hissediyorum.

kesinlikle doğru canım Rabbimin yarattığı tüm varlıklar mükemmel en ahlaklısı olan da insan.Rabbim sevdiğini dertsiz bırakmaz peygamberler zamanında en çok musubet onlara gelirmiş düşünsene Allahın en sevgilisi peygamberlere bile gelen bu acılar sevdiğinden hep.Rabbim bizleri seviyor ki inşallah verdi du acıyı kuluna kaldıramayacağı yükü de vermezmiş Allah bize düşen de sabır çokk sabır

Herkese nasip olmuyo bu dayanması çok zor ama Rabbim bize kısmet etti ve mahşer günü anne baba diye yanımıza gelecek yavrularımızı düşünsene bazen sevinmekle üzümek arasında sıkışıp kalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…