Melek anneleriyle genel sohbet´e....

merb.canım,sağol.
Ben topralnamıştım ta ki düne kadar..10 gün önce hasta omuştum doktora gittim ilaç verdi ama triotlerinde bi sorun var gözküo baktr lütfen dedi.bende başımdan geçen bu olayı anlatınca lütfen baktır hemen dedi.bende dün için randevu alıp gittim baya bi test istedi doktor,triotlerimle ilgili,demir testi ve şeker testi istedi.kansızlık var dedi ama diğer sonuçlarım yarın belli olucak şekerden şüpheleniyorum dedi.
akşam eşimle konuştuk doktor böyle diyor diye.eğer şeker hastalığın varsa ben bebek istemiyorum tekrar aynı acıları yaşamaktan korkuyorum dedi.gece bıyu ağladım ondan gizli gizli uyuyamadım.eşim benden çoooook daha fazla etkilendi bu durumdan ve çok korkuyor tekrarlanmasından.ama böyle hastalığın varsa bebek yapmayalım demesi beni çok üzdü.biliyorum aslında çok istiyor ama cesareti yok tekrar aynı şeyleri yaşamaya.
eğer bende doktorun dediği hastalıklar çıkarsa,hamileyken gittiğim doktoru boğarım.çünkü hamileliğim boyunca benden hiç test istemedi yaşın genç bişi yoktur dedi hep.9 ay boyunca sadece üçlü tarama yapıldı bana.eğer doktorumun ihmalinden dolayı,bendeki hastalıktan dolayı bebeğim gitti ise ben bu kez hiç toparlanamam.
çok korkuyorum.yarın sonuçlar için gidicem doktora,dua edin nolursenağlama

evet bana da senin gibi oluyo tam karnımı tutucam olmadığını anlıyorum hemen ağlıyorum aklıma geliyo nasıl hareketliydi meleğim ben 3 gün çok iyiydim biraz yoparlanıcam heralde dedim ama dün gece bi patlama yaşadımki evde kimse yoktu komşularıda düşünmedim bağıra bağıra ağladım canım sende sıkma kendini yanlız kaldıkça ağla boşalt içini ileride bi hastalık çıkıcak içimize ata ata

28 haftalık bebeğim karnımda öldü bugün 12.gün bebeğimi yaşatamadım diye kendi kendimi yiyorum yazdıklarınızı okudum hissettiklerimde yalnız oladığımı gördüm herkes üzülme diyor ama mümkün değil

kimse yok mu lütfen benimle aynı acıyı paylaşanlarla görüşmek istiyorum herkes teselli veriyor ama çok boş geliyor bu acıyı yaşamayan bizim durumumuzu anlayamaz

canım acın daha çok yeni ama bu senin suçun değil mevlam böylesini bize uygun görmüş kolay bişey değil ama inşallah alışıcaz

Canım benim geçmiş olsun umarım sonuçların iyi çıkar.Eşinin dediğinin aynısını benim eşimde söylemişti.Günlerce aklımdan çıkmadı ve onu üzmekten o kadar çok korkuyorum ki.Benim çalışmamı istemediğimi söylemişti tekrar dayanamam dedi.Aslında bebeklerimi kaybettiğim zaman çalışmıyordum.2.5 ay oldu başlayalı.Ama erkekler bizden daha kötü oluyorlar genelde.Bizlerde çok etkilenip yıpranıyoruz ama en azından dışa vurabiliyoruz.Eşlerimiz bunu yapamıyor.Son zamanlarda bende hep eşimi düşünüyorum.Ben yalnız kalıp kendimi dinleyebiliyorum ama o bunu yapamıyor.İşten geliyor eve,evde de ben varım.Benimle de paylaşabilir elbette ama yalnızlığa herkesin ihtiyacı var :çok üzgünüm:

Bende her seferinde ağlayacak derece de kötü oluyorum ama ağlayamıyorum malesef. Yer ve zaman uygun olmuyor genelde.:1no2:

Geçmiş olsun diyebilecek pek birşeyim yok.İnna lillahi ve inna ileyhi raciun:gitme:

canım benimde inegöl de çok taıdığım var ama tam olarak oraları bilmiyorum yani.sen bursalı değimisin canım.

canım buralı değilim ben burda çalışıyorum.

evet canım tbiki çok zor günelr geçiyoruz bu kaybolacak bi acı değil aam belki kardeşelriyle biraz olsun hafifler ama bu da ancak kendimei iyi bakrsak kısa zmanda olur. ama zor tabi. inşalalh Rabbim hepime sabır dayanma gücü versinç. ben ancak hamile olup bebeğimi kucağıma alırsam dayanabilirmnişim gibi geliyo. yoksa bu eksiklik çok zor.

canım geçmiş olsun. çok zor veet hepimiz aynı şeyleri yaaşdık. aniden melekelrimi elelrimzi arasından kayıp gidiverdi. bomboş ortalarda kaldık. eevt acın çok taze bu acı geçmiyo aam hayat telaşıyla meşgul olunca sabretmeey dayanmaya çalışıyosun. dayanmak da zorundayız. çünkü anne olmayı istiyoruz. meleklerimzi kardeşelrini gönderecekler. çok ağlıcaksın. hala da ağlıyoruz hep özlüyoruz ama kader elimziden bişşey gelmiyo. ama bizler onları nasip eder rabbim yien vericek. inancımızı kaybetmememliyiz. bend e 5 ay oldu 32. haftada kaybettim oğlumu. atrişfi imkansız bi acı ancak bziler anlayabiliyoruz. sahte teselliler boşa ama kendine iyi bak ki sonra tekrar düşünebilesin.

işte bizim istediğimiz bi teselli sadece. yoksaki ilk gözağrılarımızı,ilk heyecanalrımızı unutmak ne mümkün.

Sağol canım.Evet erkekler bizler gibi dışa vuramıyor malesef.Bizimle paylaşımı nekadar içten olur ki...kendini çok ii ifade edemezki bizler üüzlmeyelim diye.dediğin gibi onların da yalnızlığa ihtiyacı var.allah hepimizin yardımcı olsun.
Buarada doktora gittim.Çok üşükr şeker ve demirim iyi çıktı fakat guatr hastalğım varmış ve kalp ritim bozukluğu.haftaya holter takılacak 24 saat duracak,ritim bozukluğunu anlamaları için.bakalım perşembe günü onunda sonucunu öğrenicem.

işte bizim istediğimiz bi teselli sadece. yoksaki ilk gözağrılarımızı,ilk heyecanalrımızı unutmak ne mümkün.

en cok koyan da o zaten canım ılk gözağrımızdı ılk hevesımızdı ılk ılk ılkkkımızdııı herseyın ılkı guzel derler ya onlarda bızım guzellerımızdıı ama olmadııı bugun cuma kızlar ölen bebekler cuma gunlerı anne babasını zıyarete gelırlermıss ıcım bır burukk o yuzden hıssedıyorum sağ omzumda kızım melegım ....herseyımmmm

sen olmadan bu kadar acıyı kederi taşıyamam yokluğuna alışamam
hiç anlamı yok sen olmadan günlerimin bırakma benı sensız yaşayamam
bebeğim yavrum küçüğüm yavrum
benım mınık kızım içimdeki sızım

geçmiş olsun canım benim çok sevindim bişey çıkmadığına inşallah diğerleride hayırlısyla iyi çıkcak üzme kendini iyi bak kendine

13 gün oldu zaman nasıl hala geçebiliyor nasıl yaşıyorum aklım şaşıyor eşlerinizin yaklaşımlarını okudum benim eşim de çok güçlü duruyor bana moral vermeye çalışıyor ben de kendimi tamamen Allaha verdim Allah böyle yazmış diyorum bunu bir sınav olarak görmeye çalışıyorum ama çok zor bebek ve hamile görmeye dayanamıyorum

Allah hepimize sabır versin

çok geçmiş olsun başın sağolsun canım hepimizin acısı aynı ve çok taze benimde 46 gün oldu daha 40 haftalık bebeğim kızım ellerimden kayıp gitti ama onu üzmemek için kendimide üzmemeye çalışıcam artık ne kadar zor olsada devam edicez hayata hep bi tarafımız buruk kalarak.

sweetcim anladım canım ama alışırsın zaten artık buralarada ne kadardır burda çalışıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…