- Konu Sahibi gelincik37_34
-
Canım benim çokk sevindim inşallah hepimizin herşey yolunda gider aksilik çıkmaz.6 ay hep standart bu zaten en azı bende yarın gitcem doktora eşim yarın izinli Allahtan hayırlısı olsun hepimiz için inşallah canım a.s
Canım sorma ya benimde döbişte var biraz ovalayamadığım için bişey süremiyorum canım acıcak gibi oluyo içim bir tuhaf oluyo bu halini görünce işe yarar mı bilemem ama çatlak olmasın diye kakao yağı ve kayısı çekirdeği yağını sürüp streçle sarmıştım bulaşmasın diye tabi hamişken faydalı olmuştu ama şimdi faydası olur mu bilmiyorum ve sanırsam bunlar geçmiyooo akannehir
meleklerimiz kardeşlerini göndersin.bu ara kızımı çok özlüyorum.canım sıkılıyo.onun küvezde yatışını hergün gidip geldiğim günlerimi unutamıyorumm.allahım hepimize sabır versin.buara hep ağlamaklı geçiyo günlerim.yağmurum benim canım kızım hasreti gitgide büyüyo içimde.
slm yelz,bende senın gıbı en çok bebeğimi kuvözde geçırdıği zmanlarını unutamıyorum,acaba acı çektımı ne hıssetti en çok bu düşündürüyoo benı..ben 6 ay önce bebeğimi uçurdum cennete hamıleliğimde preklamsı geçırdım.şimdi rısklı gebelıkler uzerıne ısparta tıp fakultesınde Okan Bey ısmını duydum risklı gebelıkler uzerıne ,iyi şeyler duydum hakkında Antalya da ıkamet edıyorum ve dr la görüşmek istiyorum konuyla ilgili bilgin var ise paylaşırsan sevnırım şimdiden teşekkurler ..Sabrın bol olsunn
Haklısın canım.Hayat zaten yoruyordu bizleri.Şimdi hepten yorucu olmaya başladı.kafamçokkarıştıiyi olmay çalışıyorum canım. ne olsun. vakit doldurmaya. hayat bazen okadar zor geliyoki ban. bi yandan bebeğinin yokluğunu kabullenmek ve hayatına devam etmek bi yandan gelecek için yeni bebk umuduyla herşeye yeniden başlama cesaretini toplayıp eklemeyi bunun için çaba harcamayı göze almak bunun için belki gün saymak. herşey çok zor geliyo bana. gelecek günelr ne getirecek acaba. belirsizlikkkkk. offfffffffffff
Başın saolsun canım aramıza hoşgeldin.Bizlerde birbirimize destek olmak için buradayız.Biliyoruz ki bu acıyı sadece yaşayanlar biliyor.Yaşamayanlarsa teselli etmek için kurdukları cümlelerle daha çok can yakıyorlar. :çok üzgünüm:bende 10 aralıkta doğan bebeğimi 12 aralıkta kaybettim..bende sizin gibiyim..yazılarınız çok iyi geliyor..sağolun..bir gün güneş bizede doğacak..
evet canım ya giremedim pek. yazılı haftası ya hazırlamak okumak derken. bi de bu sıralar yorgun hissediyorum kendimi niyeyse. sporu falan da baya boşladım ya. ne bileyim canım ya işte bi karamsarlıktır gidiyo. hemen ebebişim olsun istiyorum bi yandan kokuyorum bi yandn oğlumu özlüyorum. offffff içim çorba gibi.
ben de doktordan geldim hastaneye gitmek tam bir kabustu bebeğimle ilgili her şey film şeridi gibi gözümün önünden geçti bir de her tarafta hamile ve bebekler çok kötü oldum eşim sürekli buna alışman lazım deyip duruyor ona daha çok sinir oluyorum neyse rahim toparlanmış 8 haftalık raporu bozdurduk pazartesi çalışmaya başlıyorum bakalım nasıl olacak? ruh halim o kadar karışık ki kendimden korkuyorum
bende 10 aralıkta doğan bebeğimi 12 aralıkta kaybettim..bende sizin gibiyim..yazılarınız çok iyi geliyor..sağolun..bir gün güneş bizede doğacak..
bende 10 aralıkta doğan bebeğimi 12 aralıkta kaybettim..bende sizin gibiyim..yazılarınız çok iyi geliyor..sağolun..bir gün güneş bizede doğacak..
Ah canımm, başın sağolsun, yaşamayan bilmez, anlamaz, tekrar olur üzülme diyorlar, oysa biz giden bebeğimize ağlıyoruz, bilmiyorlar... Burası grup terapisi gibi... Yazmak iyi geliyor... Hoşgeldin aramıza...:teselli:
okuduğum kitapta giden bebğinize değil kendinize ağlayın diyo o cennette ruhu yeşil kuşların içine girip uçuyomuş bizim veremiyeceğimiz kadar mutluymuş bizimde onun yanına gidebilmemiz için dualar ediyomuş bu dünyada hiç acı çekmedi kötü insanları tanımadı ne mutlu onlara bazen bu açıdanda bakmak gerek burdaki kavuşmak geçici gerçek olan sonsuz olan ahiretteki kavuşma rabbim kavuştursun bizi meleklerimiz le
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?