Melek anneleriyle genel sohbet´e....

mrehaba melek anneleri nasılsınız?gelincik dr dan geldikten sonra bize de haber verde merak etmeyelim oldu mu tatlım?

hayırlısı canım bende çok sevindim bişey çıkmadığına inşallah sende bugün istediğin herşeyin en hayırlısını duyarsın.Allah yardımcın olsun.

bende bu sitede kahvenin içine limon sıkıpta ovuyormuşsun onu okudum bi denicem işe yarıyo falan yazmışlar bakalım ama bulursam hemen bir kre alıcam yalnız daha fazla geçmeden sağol canım önerin için zaten ben hamileliğimde hiç çatlamadım doğumdan sonra göbiş inince göbeğimde çok az oldu ama bacaklarımda biraz var o yüzden kullnmam lazım o kızarıkları beyaza dönüşmeden.

kızlar bugün perşembe ve akşamda cuma gecesi yani meleklerimiz bu grce bizi görmeye geliyorlar ve onlar için dua ediyomuyuzdiye bakarlarmış oyüzden ben yasinimi okuyup duamı edicem sizinde aklınızda bulunsun...ki meleklerimşz üzülmesinn..

slm yelz,bende senın gıbı en çok bebeğimi kuvözde geçırdıği zmanlarını unutamıyorum,acaba acı çektımı ne hıssetti en çok bu düşündürüyoo benı..ben 6 ay önce bebeğimi uçurdum cennete hamıleliğimde preklamsı geçırdım.şimdi rısklı gebelıkler uzerıne ısparta tıp fakultesınde Okan Bey ısmını duydum risklı gebelıkler uzerıne ,iyi şeyler duydum hakkında Antalya da ıkamet edıyorum ve dr la görüşmek istiyorum konuyla ilgili bilgin var ise paylaşırsan sevnırım şimdiden teşekkurler ..Sabrın bol olsunn

offffff ya dün drdan gelirken arkadaşıma uğradım kızlar ve bebeğini seveyim belki iyi gelir diye daha doğrusu alışmam için bu duruma kendimle savaşıyorum.ve ark birden bire oğlunu kucağıma bıraktı gitti kahve yapmaya ben çok fena oldum o kadar yiğenlerimi büyüttüm çocuk tutmasını biliyorum o çocuğu kucağıma bıraktığı şekilde kıza geri verdim ya tutamadım bile ellerim titredi eve gelincede gece çok kötü oldum ağladım gene uyumadan önce ben meleğimi kızımı çook özledi.annecim canım kızım ne olur senin gibi dünya güzeli bir kardeş gönder bizede senin sevgini onla yaşayalım çok özledim bebeğim seni bugün 54 gün oldu annem günler geçmiyo kızım pazar günü seni görmeye gelicem annecim gene.seni çoook seviyorum büşram.

başınız sağolsun canım Allah sabır versin.çok kötü bir durum Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın bizlerinde yüzlerini güldürsün.evlat sevgisin tam anlamıyla bizde yaşayalım kokusunu inşallah bizede koklamayı nasip eder Rabbim.:Saruboceq::Saruboceq:

meraba kızlar nasılsınız. giremedim bi süredir. dualrınıza amin diyorum inşllh en ykın zmnda tekrar aynı hyecanalrı yaşayıp teselli oluruz. meleklerimiz bize yardım etsinler.sağlıkla sıhhatle kardeşelrini kucağımıa almak nasip olur inşallah.

iyi olmay çalışıyorum canım. ne olsun. vakit doldurmaya. hayat bazen okadar zor geliyoki ban. bi yandan bebeğinin yokluğunu kabullenmek ve hayatına devam etmek bi yandan gelecek için yeni bebk umuduyla herşeye yeniden başlama cesaretini toplayıp eklemeyi bunun için çaba harcamayı göze almak bunun için belki gün saymak. herşey çok zor geliyo bana. gelecek günelr ne getirecek acaba. belirsizlikkkkk. offfffffffffff

hayırlı cumalar kızlar.bugün üzülmek yok meleklerimiz bizi gelip te üzgün görmesinler demi ama.

sweetcim nasılsın kaç gündür görünmüyodun.ya kızlar burası insana bağımlılık yapıyo valla ya ben bi oturuyorum kalkamıyorum bırak evimin işi bile öylecene duruyo.canım sende o kadar üzme kendin inşallah yeni bebeiş müjdesini alırız senden üzülme olurmu?

geliciğim nerelrdesin merakta bıraktın beni dün neler oldu dr ne dedi bekliyorum haberlerini canım.

evet canım ya giremedim pek. yazılı haftası ya hazırlamak okumak derken. bi de bu sıralar yorgun hissediyorum kendimi niyeyse. sporu falan da baya boşladım ya. ne bileyim canım ya işte bi karamsarlıktır gidiyo. hemen ebebişim olsun istiyorum bi yandan kokuyorum bi yandn oğlumu özlüyorum. offffff içim çorba gibi.

ben de doktordan geldim hastaneye gitmek tam bir kabustu bebeğimle ilgili her şey film şeridi gibi gözümün önünden geçti bir de her tarafta hamile ve bebekler çok kötü oldum eşim sürekli buna alışman lazım deyip duruyor ona daha çok sinir oluyorum neyse rahim toparlanmış 8 haftalık raporu bozdurduk pazartesi çalışmaya başlıyorum bakalım nasıl olacak? ruh halim o kadar karışık ki kendimden korkuyorum

canım çok normal bunları hissetmen. evt benim eşimde sürekli böle diyodu. çok zorladım kendimi halada zorluyorum am her gördüğüm hamileyi bebği gösteriyorudum ona . neyse işte değişen bişey olmuyo. buarada çalışmak iyi gelicek emin ol. ben keşke daha önce bşalsaydım diyorum.

bende 10 aralıkta doğan bebeğimi 12 aralıkta kaybettim..bende sizin gibiyim..yazılarınız çok iyi geliyor..sağolun..bir gün güneş bizede doğacak..

Haklısın canım.Hayat zaten yoruyordu bizleri.Şimdi hepten yorucu olmaya başladı.kafamçokkarıştı

bende 10 aralıkta doğan bebeğimi 12 aralıkta kaybettim..bende sizin gibiyim..yazılarınız çok iyi geliyor..sağolun..bir gün güneş bizede doğacak..
Başın saolsun canım aramıza hoşgeldin.Bizlerde birbirimize destek olmak için buradayız.Biliyoruz ki bu acıyı sadece yaşayanlar biliyor.Yaşamayanlarsa teselli etmek için kurdukları cümlelerle daha çok can yakıyorlar. :çok üzgünüm:

hmmm kolay gelsin sana canım o zamn ama emin ol evde oturmaktan iyidir bazen sıkılıyorum ben çok bu arada biraz canım sıkkın gibi bugün mevlüt var ark bebeği için ama annemi çağırdım onu gönderiyorum ben gitmicem eşim göndermiyo biliyo üzülceğimi gitme sen dedi.inşallah olur canım bebeğin az kaldı senin biz nekliyoruz bak böle beklemek daha da zor geliyo insana hadi hayırlısı canım senden güzel haberler bekliyoruz biz tatlım senden

canım gerçekten çalışmak sana iyi gelir inşallah bizde bu acıları meleklerimiz kardeş gönderirlerse acımız geçmez ama biraz hafifler.ama insanlar bizi anlayamadıkları için sadece boş boş konuşuyolar takma kafana hiç bir şey sadece meleğinin orda çok mutlu olduğunu düşün sende mutlu ol hep karamsar olma ki oda üzülmesin olurmu

canım seninde başın sağolsun hepimiz aynı acıları paylaşıyoruz inşallah bir gün bizede güneş doğar canım ve bizde zamanımız gelince mutlu oluruz...

Ah canımm, başın sağolsun, yaşamayan bilmez, anlamaz, tekrar olur üzülme diyorlar, oysa biz giden bebeğimize ağlıyoruz, bilmiyorlar... Burası grup terapisi gibi... Yazmak iyi geliyor... Hoşgeldin aramıza...:teselli:

okuduğum kitapta giden bebğinize değil kendinize ağlayın diyo o cennette ruhu yeşil kuşların içine girip uçuyomuş bizim veremiyeceğimiz kadar mutluymuş bizimde onun yanına gidebilmemiz için dualar ediyomuş bu dünyada hiç acı çekmedi kötü insanları tanımadı ne mutlu onlara bazen bu açıdanda bakmak gerek burdaki kavuşmak geçici gerçek olan sonsuz olan ahiretteki kavuşma rabbim kavuştursun bizi meleklerimiz le

amin canım amin inşallah hepimiz kavuşuruz sonsuz güzelliklerin olduğu yerde meleklerimize çok doğru yazıyo ne mutlu bize aslında bizler yetiştiremeyip oralara hakkeettiği yere gönderremezdik onları Rabbim kötülüklerden uzak tuttu onları inşallah kavuşuruz meleklerimize çok istiyorum çoook özledim yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…