- Konu Sahibi gelincik37_34
-
hoşbulduk canım..çok teşekkürler..öyle iyi anlıyorum ki sizleri..öyle benim gibi ki herkes burda..kalabalık içinde yapayalnızım..ama bu sanal ortamda kendimi yalnız hissetmiyorum..:1hug:Ah canımm, başın sağolsun, yaşamayan bilmez, anlamaz, tekrar olur üzülme diyorlar, oysa biz giden bebeğimize ağlıyoruz, bilmiyorlar... Burası grup terapisi gibi... Yazmak iyi geliyor... Hoşgeldin aramıza...:teselli:
Canlarım günaydın beni yine uyku tutmadı perşembe akşamı saat 5 te yengem vefat etmiş beklenen bir durumdu ama tüm ölümler beklensede ani geliyo apar topar gittik cuma cenazesi kalktı yengemin kızı eltim olduğundan hep oradaydım giremedim nete acılar ve ben bütün olduk etrafımda dönüyo çok kötü oldum toparlanmaya çalıştıkça ben etrafım müsade etmiyo bilmiyorum ki daha mı güçlü kılacak beni Rabbimin bir bildiği vardır elbet.
Doktorum sonuçlar güzel çıkmış hiç sorun yok dedi kesinlikle bir daha olmaz demek doğru deil herşeyde bir ihtimal vardır ama olmaması gerek 2. bir defa dedi.Temennimiz olmamasıdır diye konuştuk herşey yolunda yani kızlar Allaha şükürler olsun.Bu arada şu 6 aylık dönemi sordum dikişlerde yırtılma olmasın diye 6 ay deniyomuş buda çok düşük ihtimal ama imkansızda deil dedi ama 5. ayda sonunda hamile kalırsan takibinide yaparız bu yırtılma ihtimaline karşın bu süre uygulanıyo dedi.
Aramıza yeni katılan arkadaşlar Hoşgeldiniz Başınız sağolsun Rabbim hiçbirimize yaşatmasın birdaha kuzularımız önce döbişe sonra kucağımıza sağlıcakla almayı nasip etsin hep birlikte atlatıcaz cancazlarımm
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Kızlar meleklerim kardeş göndermişşşşhihoyyyt hihoyyyt
Darısı sizlerinde başına inşaallah:Saruboceq:
Canlarım günaydın beni yine uyku tutmadı perşembe akşamı saat 5 te yengem vefat etmiş beklenen bir durumdu ama tüm ölümler beklensede ani geliyo apar topar gittik cuma cenazesi kalktı yengemin kızı eltim olduğundan hep oradaydım giremedim nete acılar ve ben bütün olduk etrafımda dönüyo çok kötü oldum toparlanmaya çalıştıkça ben etrafım müsade etmiyo bilmiyorum ki daha mı güçlü kılacak beni Rabbimin bir bildiği vardır elbet.
Doktorum sonuçlar güzel çıkmış hiç sorun yok dedi kesinlikle bir daha olmaz demek doğru deil herşeyde bir ihtimal vardır ama olmaması gerek 2. bir defa dedi.Temennimiz olmamasıdır diye konuştuk herşey yolunda yani kızlar Allaha şükürler olsun.Bu arada şu 6 aylık dönemi sordum dikişlerde yırtılma olmasın diye 6 ay deniyomuş buda çok düşük ihtimal ama imkansızda deil dedi ama 5. ayda sonunda hamile kalırsan takibinide yaparız bu yırtılma ihtimaline karşın bu süre uygulanıyo dedi.
Aramıza yeni katılan arkadaşlar Hoşgeldiniz Başınız sağolsun Rabbim hiçbirimize yaşatmasın birdaha kuzularımız önce döbişe sonra kucağımıza sağlıcakla almayı nasip etsin hep birlikte atlatıcaz cancazlarımm
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Darısı sizlerin de başına inşaallah:Saruboceq:tebrikler...amin.....Allah tamamına erdirsin..:1hug:a.s.
canım başınız sağolsun Allah sabır versin.
sonuçlarının temiz çıktığınada çok sevindim hadi sıra bebişte o zman.
:CüvCüv:akannehirakannehir ayyyyyyyyyyyy şeymacım o kadar çok sevindim ki inanamazsın sanki ben hamile kalmış gibi sevindim valla yaa.ayyy ne güzel ilk bebişimiz geldi hayırlısıyla sıra sıra bizde kalırız inşallah.şeymacım senin ne kadar zamandan sonra kaldın hamile ne kadarlık daha çokmu yeni ayyy vallaha çok sevindim anlatamam.zemuszemus:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin doya doya inşallah öpüp koklarsın bebişini yoksa bebişlerinimi diyelim gene.Allah'ım ne olur bizede yeniden bebek nasip eyle bütün isteyenlere ne olur Yarabbim sen duy sesimizi bizide sevindir Rabbim....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Çok sağol canım benim.rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.Bana da dua edin de bi anormallik çıkmasın.10 gün sonrasını iple çekiyorum.Şakaymış gibi geliyor.:çok üzgünüm:ay sanki kendimmiş gibi sevindim allahım çok güzel ya bu sefer sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağına ala inşallah dualarımız seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?