Melek anneleriyle genel sohbet´e....

hoşbulduk canım..çok teşekkürler..öyle iyi anlıyorum ki sizleri..öyle benim gibi ki herkes burda..kalabalık içinde yapayalnızım..ama bu sanal ortamda kendimi yalnız hissetmiyorum..:1hug:

canım seninde başın sağolsun hepimiz aynı acıları paylaşıyoruz inşallah bir gün bizede güneş doğar canım ve bizde zamanımız gelince mutlu oluruz...[/QUOTE]

inşallah..alt komşum okuldaki öğretmen arkadaşım,eltim üni.arkadaşım,arkadaşlarım..pek çok kişiyle aynı dönemde hamilelik yaşadım...kalp rahatsızlıkları 100 de 1 oluyormuş..sanki kuradan ben çıktım dedim eşime.. o da cennet kurasından da biz çıktık inşallah..dedi..onlar öbür dünyamız için kurtarıcı meleklerimiz..ölümde korkunç gelmiyor artık..öyle değiştirdiki bu olay hayata bakışımı..inşallah daha iyi bir anne olurum bundan sonra..inşallah Yaradan bize acır..teselli gönderir bize..çok şükür umudumuz var..:1rolleyes:

canlarım merhaba ben gıremıyorum nete leptop bozulduu yenı bır bılgısayar alana kadar oradan buradan gırecegım neyyyseee ben halaaa hasta olmadım tabı dururmuyum test yaptım ama cıkmadı 7 sınde olmam gerekıyoduuu yaaaa cok ıstıyorummm cok da korkuyorummm hayırlısı olsunnn ne dıyımmm gelıncıgım sen ne yaptın dr ne dedıı aramıza yenı katılanlan sızlerınde bası sağolsunnn rabbım tez zamanda annelık duygusunu bızlere tattırsın ınsallah

Canlarım günaydın beni yine uyku tutmadı perşembe akşamı saat 5 te yengem vefat etmiş beklenen bir durumdu ama tüm ölümler beklensede ani geliyo apar topar gittik cuma cenazesi kalktı yengemin kızı eltim olduğundan hep oradaydım giremedim nete acılar ve ben bütün olduk etrafımda dönüyo çok kötü oldum toparlanmaya çalıştıkça ben etrafım müsade etmiyo bilmiyorum ki daha mı güçlü kılacak beni Rabbimin bir bildiği vardır elbet.

Doktorum sonuçlar güzel çıkmış hiç sorun yok dedi kesinlikle bir daha olmaz demek doğru deil herşeyde bir ihtimal vardır ama olmaması gerek 2. bir defa dedi.Temennimiz olmamasıdır diye konuştuk herşey yolunda yani kızlar Allaha şükürler olsun.Bu arada şu 6 aylık dönemi sordum dikişlerde yırtılma olmasın diye 6 ay deniyomuş buda çok düşük ihtimal ama imkansızda deil dedi ama 5. ayda sonunda hamile kalırsan takibinide yaparız bu yırtılma ihtimaline karşın bu süre uygulanıyo dedi.

Aramıza yeni katılan arkadaşlar Hoşgeldiniz Başınız sağolsun Rabbim hiçbirimize yaşatmasın birdaha kuzularımız önce döbişe sonra kucağımıza sağlıcakla almayı nasip etsin hep birlikte atlatıcaz cancazlarımm

Başınız sağolsun canım mekanı cennet olur inşaallah.:Saruboceq:
Sonuçlarında iyi çıkmış çok sevindim hihoyyyt

delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Kızlar meleklerim kardeş göndermişşşşhihoyyyt hihoyyyt
Darısı sizlerinde başına inşaallah:Saruboceq:

melek anneleri..ne güzel bir ismimiz var..yazılarınızı okuyorum..gelincik ne kadar güçlüsün..yorumların da çok pozitif.. Allah gönlüne göre versin..benim oğlum kalp yetmezliği nedeniyle 2 gün yaşayabildi..doktorlar olabilir diyorlar ama genetik test mi ne ondan yaptırsak mı diyoruz.senin testler nedir?
meleğim26 sanırım seninde sorunun kalpti..aslında ölüm geldi cihane baş ağrısı bahane demişler..Allah sağlık imtihanı vermesin..ölüm için sabır istiyoruz..ve inşallah hamilesin..senin hamile olman bizede cesaret vercek..benimde sezeryandı..4 ay bitti..dikiş yerim kırmızı hala.şifa Allah tan..
her sabah sabır ve zaman ilacından içiyorum..içiyoruz....iyileşmemiz yakındır..inşallah....kader arkadaşlarımm

canım başınız sağolsun Allah sabır versin.
sonuçlarının temiz çıktığınada çok sevindim hadi sıra bebişte o zman.

:CüvCüv:akannehirakannehir ayyyyyyyyyyyy şeymacım o kadar çok sevindim ki inanamazsın sanki ben hamile kalmış gibi sevindim valla yaa.ayyy ne güzel ilk bebişimiz geldi hayırlısıyla sıra sıra bizde kalırız inşallah.şeymacım senin ne kadar zamandan sonra kaldın hamile ne kadarlık daha çokmu yeni ayyy vallaha çok sevindim anlatamam.zemuszemus:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin doya doya inşallah öpüp koklarsın bebişini yoksa bebişlerinimi diyelim gene.Allah'ım ne olur bizede yeniden bebek nasip eyle bütün isteyenlere ne olur Yarabbim sen duy sesimizi bizide sevindir Rabbim....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Sus Gönlüm. Bir Elif Miktarı Sus Çok dile getirme. Sen dile getirdikçe gönlün daha da coşuyor,daha meraklanıyor ve beklemek daha da zorlaşıyor. Sus gönlüm. Çok laf etme. Az söyle ki işimiz olgunlaşsın.Az söyle ki Hakka karşı yanlış kelam çıkmasın. Sus gönlüm. Bir eli...f miktarı sus. Az kaldı bahara. Dayan gönlüm. Denizin içinde meydana gelen görünmeyen dalgalar gibi yüreğin biliyorum. Beklemekten başka çare olsaydı,seni durdurmazdım...ınan bana...Ama yok. Başka çare yok. Unutma ki ilaç bile beklemeden tesir etmez,çiçek bile vakti gelmeden önce açmaz... Sus gönlüm. Bu kışın bahara dönünceye kadar. Bu gece gündüz oluncaya kadar. Uzak yollar yakınlaşıncaya kadar. Bu sıkıntının ardından ferahlık gelinceye kadar. Ve yüzümüz vuslat gözyaşlarıyla ıslanıncaya kadar sus... Sus gönlüm. Seni senden daha iyi bilen Rabbinin hükmü vuk'u buluncaya kadar. Sus gönlüm. Bütün bu susmalarına karşılık her şeyin hayırlısının olacağına inanarak sus. Sus gönlüm. Her susuşun bir cevap olsun. Her susuşun,sabrın olsun. Her susuşun,duan olsun. ıçten yakarışının adı olsun,susuşun. Bekleyişinin. umut edişinin,inancının,özlediğin şeylerin vurgusu olsun,susuşun.........

başınsağolsun gelincik.

ay sanki kendimmiş gibi sevindim allahım çok güzel ya bu sefer sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağına ala inşallah dualarımız seninle

tebrikler...amin.....Allah tamamına erdirsin..:1hug:a.s.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Darısı sizlerin de başına inşaallah:Saruboceq:

İnşaallah!..Çok teşekkür ederim canım.Ayın 17sinde 4 ay olacak.3 ay yasaktı zaten.Dinlenme süresi bitti ve oldu elh.Daha çok yeni canım.Doktorum bile şaşırdı daha yeni hemen bulantı felan mı başladı dedi?Rahatsızlanınca şüphelendim öyle gittim dr.a.10 gün sonra gidicem yine.Bi anormallik yoksa büyümeye dvm eder dedi.İnşaallah yoktur.ikiz olabilirmiş yine ama bakalım.Bi çok ihtimal var.10 gün sonra belli olcak artık.Hayırlısıyla bi öğrenelim de.
Rabbim hepinize nasip etsin inşaallah.Çok dua ediyorum inanın.
O kadar tuhaf bi durumdayım ki.Ne sevinebiliyorum,ne üzülebiliyorum :bbo: Yavrularımızı çok özlüyorum.Hamile olduğumu bile tam anlayamıyorum adapte olamadım henüz fisfisfis

ay sanki kendimmiş gibi sevindim allahım çok güzel ya bu sefer sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağına ala inşallah dualarımız seninle
Çok sağol canım benim.rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.Bana da dua edin de bi anormallik çıkmasın.10 gün sonrasını iple çekiyorum.Şakaymış gibi geliyor.:çok üzgünüm:

şeymacım ama öyla üzme kendini sevin genede işte üzme onların acıları hiç bir zman gitmicek ama böyle yaparakda hem kendimize hemde yeni bebişlere ceza vermiş olmayalım inşallah benimkinin de dinlenme süresi bitince olur senin gibi hemen ya.inşallah sağlıkla hiç bir problem çıkmadan alırsın kucağına Rabbim yüzünüzü güldürür inşallah.

seymaaaaaa canımm benim çok sevindim. ınşallah çoook güzel olacak herşey. Bana umut oldun sen ne güzel sabrının karşılığını aldın bence. Öptüm seni.

şeymacımmmmmmmmmm seni çok ama çok tebrik ediyorum. ne güzel denemenin ilk ayında gelivermiş minik bebişin. uamrım darısı bizim başımıza.uamrım sağlıkla hayırlısıyla bebişini kucağına alıp güzel günelrini görmeyi nasip eder Rabbim.lütfen geçmişi düşünüp kendini yıpratma strese sokma çünkü içinde artık bir minik var. onu düşün tamam mı canım. dikakt et kendine de meleğine de.

canım çooooook sıkılıyo fakat buralarda hiç kimse yok konuşabilceğim herkes yatağında uyuyodur böyle benim gibi bilg başında beklemiyodur kiiiiiiiiii..oooooooooofffffffffffffffffff.

bugün 59.gün kızım benden gideli daha 2 ay geçti ama o günler saatler hiç geçmek bilmiyor kızlar çok özlüyorum ben yaaa meleğim ne olur rüyama gel orda göreyim seni çok özledim seni annecim

kızlar eşim gece çalışıyo bugün onu kaldırırken ne aklıma geldi biliyormusunuz?
kızım şimdi burda olsaydı götürüp babasını yanına hadi babası kalk artık dicektim hamileykende hep onu hayal ederdik ama yok kızım ama yukardan bizi görüp de diyormudur acaba böyle biliyomudur benim bunları hayal ettiğimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…