- Konu Sahibi gelincik37_34
-
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Kızlar meleklerim kardeş göndermişşşşhihoyyyt hihoyyyt
Darısı sizlerinde başına inşaallah:Saruboceq:
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olur inşaallah.:Saruboceq:
Sonuçlarında iyi çıkmış çok sevindim hihoyyyt
melek anneleri..ne güzel bir ismimiz var..yazılarınızı okuyorum..gelincik ne kadar güçlüsün..yorumların da çok pozitif.. Allah gönlüne göre versin..benim oğlum kalp yetmezliği nedeniyle 2 gün yaşayabildi..doktorlar olabilir diyorlar ama genetik test mi ne ondan yaptırsak mı diyoruz.senin testler nedir?
meleğim26 sanırım seninde sorunun kalpti..aslında ölüm geldi cihane baş ağrısı bahane demişler..Allah sağlık imtihanı vermesin..ölüm için sabır istiyoruz..ve inşallah hamilesin..senin hamile olman bizede cesaret vercek..benimde sezeryandı..4 ay bitti..dikiş yerim kırmızı hala.şifa Allah tan..
her sabah sabır ve zaman ilacından içiyorum..içiyoruz....iyileşmemiz yakındır..inşallah....kader arkadaşlarımm
Sus Gönlüm. Bir Elif Miktarı Sus Çok dile getirme. Sen dile getirdikçe gönlün daha da coşuyor,daha meraklanıyor ve beklemek daha da zorlaşıyor. Sus gönlüm. Çok laf etme. Az söyle ki işimiz olgunlaşsın.Az söyle ki Hakka karşı yanlış kelam çıkmasın. Sus gönlüm. Bir eli...f miktarı sus. Az kaldı bahara. Dayan gönlüm. Denizin içinde meydana gelen görünmeyen dalgalar gibi yüreğin biliyorum. Beklemekten başka çare olsaydı,seni durdurmazdım...İnan bana...Ama yok. Başka çare yok. Unutma ki ilaç bile beklemeden tesir etmez,çiçek bile vakti gelmeden önce açmaz... Sus gönlüm. Bu kışın bahara dönünceye kadar. Bu gece gündüz oluncaya kadar. Uzak yollar yakınlaşıncaya kadar. Bu sıkıntının ardından ferahlık gelinceye kadar. Ve yüzümüz vuslat gözyaşlarıyla ıslanıncaya kadar sus... Sus gönlüm. Seni senden daha iyi bilen Rabbinin hükmü vuk'u buluncaya kadar. Sus gönlüm. Bütün bu susmalarına karşılık her şeyin hayırlısının olacağına inanarak sus. Sus gönlüm. Her susuşun bir cevap olsun. Her susuşun,sabrın olsun. Her susuşun,duan olsun. İçten yakarışının adı olsun,susuşun. Bekleyişinin. umut edişinin,inancının,özlediğin şeylerin vurgusu olsun,susuşun.........
BENİM MELEĞİMDE GİİTTİ.....:gitme: GİTMESEYDİ CARSAMBA GÜNÜ DOGUMUM OLACAKTI....ALLAHIMMMMM :gitme:CANIMMMM YANIYORRRR
çok hoşuma gitti..paylaşmak istedim..
bugün 59.gün kızım benden gideli daha 2 ay geçti ama o günler saatler hiç geçmek bilmiyor kızlar çok özlüyorum ben yaaa meleğim ne olur rüyama gel orda göreyim seni çok özledim seni annecim
kızlar eşim gece çalışıyo bugün onu kaldırırken ne aklıma geldi biliyormusunuz?
kızım şimdi burda olsaydı götürüp babasını yanına hadi babası kalk artık dicektim hamileykende hep onu hayal ederdik ama yok kızım ama yukardan bizi görüp de diyormudur acaba böyle biliyomudur benim bunları hayal ettiğimi?
şeymacım öncelıkleee tebrık ederımm canımm cok sevındımmm rabbım saglıklı sıhhatlı bır sekılde kucagna almay nasıp etsınnn....benım de gunum gectı 7 sınde hasta olmam gerekıyoduu hala tık yokkkkk :):) acaba bende hamılemıyımmmmm
ciciii burada mısınn canım yıpratma kendını nolurrr zaman herseyın ılacıı tabıkı unut demıyorum unutulmazz amaaa sabırrr dılemek lazımm rabbımızdennn
BENİM MELEĞİMDE GİİTTİ.....:gitme: GİTMESEYDİ CARSAMBA GÜNÜ DOGUMUM OLACAKTI....ALLAHIMMMMM :gitme:CANIMMMM YANIYORRRR
GELINCIGIM BASIN SAĞOLSUN....ALLAH AILESINE SABIR VERSINNNN BEN HASTA OLMADIM AMA OLACAKMISIM GIBI BI HIS VAR ICIMDEEEENE TABLOSUNDAN BAHSEDIYONN CANIMMM BU ARADA SEYMAMIZIN MUJDELI HABERIII HARIKA DIMIII BEN KATILDIM HALAYAA HADII SIRADAKI:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
saol canım...facebook da bir arkadaş paylaşmış.videoydu.ben sözlerini yazdım.insan inandığı şeyler uğruna muhteşem hatalar yapabilir diye bir bölüm vardı ordan alıntı.......BENİM MELEĞİMDE GİİTTİ.....:gitme: GİTMESEYDİ CARSAMBA GÜNÜ DOGUMUM OLACAKTI....ALLAHIMMMMM :gitme:CANIMMMM YANIYORRRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?