Melek anneleriyle genel sohbet´e....

şeymacım öncelıkleee tebrık ederımm canımm cok sevındımmm rabbım saglıklı sıhhatlı bır sekılde kucagna almay nasıp etsınnn....benım de gunum gectı 7 sınde hasta olmam gerekıyoduu hala tık yokkkkk :):) acaba bende hamılemıyımmmmm
ciciii burada mısınn canım yıpratma kendını nolurrr zaman herseyın ılacıı tabıkı unut demıyorum unutulmazz amaaa sabırrr dılemek lazımm rabbımızdennn

delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Kızlar meleklerim kardeş göndermişşşşhihoyyyt hihoyyyt
Darısı sizlerinde başına inşaallah:Saruboceq:

Nasıl hamile misin heyyyyyyyyyyooooooooo çok güzel bir haber son günlerde ne çok ihtiyacım varmış canım çok sevindim kuzun sana sımsıkı tutunsun bizlerede bu müjdeli haberi getiren kardeşleri olur inşallah hadi halaya o zaman

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Canım benim evet çok güzel ismimiz bizi cennetin kapısında bekleyen annem babam olmadan girmem diyen yavrularımız var kime kaç kişiye nasip olur ki.Rabbim kuluna böyle bir acıyı ceza olarak vermez çünkü bizim günahlarımız yüzünden neden evladımız ölesin ki.Sabır sabır sabır çok güzel demişin arkadaşım her sabah sabır ve zaman ilacından içiyoruz bizlerde bu zaman dilimini geçirip inanın çokkkk mutlu olacağız yavrularımızda bekliyo aslında zamanın geçmesini başarıcaz arkadaşlar yapıcaz inşallah.

Allah razı olsun şimdiye kadar ben bişeyler yazıp arkadaşlara teselli vermek için yazardım bu tür yazıları günüm güzel geçecek gibi çok güzel bayıldım buna kimin bu canım

BENİM MELEĞİMDE GİİTTİ.....:gitme: GİTMESEYDİ CARSAMBA GÜNÜ DOGUMUM OLACAKTI....ALLAHIMMMMM :gitme:CANIMMMM YANIYORRRR

Canım başın sağolsun Rabbim çok büyük sabır versin biraz anlatmak ister misin rahatlarsın belki Doğumuna az kalmış benimde kuzum gideli 3 ay oldu 35 haftalıktı Rabbimden sabır dile bizlerle de paylaş canım bak kaç kişiyiz burda hepimizin acısı aynı beklentisi aynı şeyma arkadaşımız hamile şuan üzüntülerle üzülüyor sevinçlerde yine hep beraber mutlu oluyoruz.Zamanla hefiflicek acın hiç geçmicek sanıyo insan ilk önce ama yavaş yavaş hafifliyo işte sabır canım çokkk sabır dua et Yaradana

Canım kaç ay oldu senin sezaryendin dimi 5şizlerin vefat etmişti.6 ayın bitti mi ya dikişlerin nasıl ayyyy çok soru sordum ama çok sevindim hepimize çok güzel bir umut oldun Rabbimin izniyle sağlıcakla gelsin kuzun bize bilgi ver emii nasıl geçiyo hamişlik bizler içinde dua et şimdi senin duaların diyetlerin hep kabul olur.

Kızlar tablomuzu oluştursak mı artık aklınızda düşündüğünüz bişey var mı bu arada bu tabloyu oluşturamıyorum ben anlamadım uğraştım ama

Son düzenleme:
GELINCIGIM BASIN SAĞOLSUN....ALLAH AILESINE SABIR VERSINNNN BEN HASTA OLMADIM AMA OLACAKMISIM GIBI BI HIS VAR ICIMDEEEE NE TABLOSUNDAN BAHSEDIYONN CANIMMM BU ARADA SEYMAMIZIN MUJDELI HABERIII HARIKA DIMIII BEN KATILDIM HALAYAA HADII SIRADAKI:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canım benim bu patlamaları hepimiz zman zaman yaşıyoruz.özlemezmiyiz hepimiz çok özlüyoruz yavrualrımızı.
ama nekadar çağırsak da özlesek de gelmiyolar bebişlerimiz.
artık meleklerimizn kardeşleri için umutlanıyoruz.
umut etmeye denemeye başladığın zaman kendini daha iyi hissedeceksin.
ama unutmak mümkünmü canım ya.
bilseydim ben de 2de uyudum ama nette değildim
gelirdim dertleşirdik senle.
sıkma canını canım benim
biz, hepimiz neler hayal etmiştik neler
hepsi yarım kaldı,sonu güzel olmadı malesef
gittiler gözüyaşlı bırakyılar bizi.
onalr çok gzüel bi yerdeler de biz burda onların acısıyla başetmek zorundayız ya
geride kalana çok zor bu acıya dayanmak ayakta kalmak bide çok mümkün gibi geleceğe dair umutalrını ayakta tutmak.
ama yapıcaz tatlım yapıcaz
anne olucaz.
melekelrimniz kardeşelrini gönderip annecikelrini mutlu edicekelr.

aaaaaaaaaaaa canım günün geçtiyse test yapsana.
inşallah hamilesindir.
bebiş gelmiştir.
tatlım senin nkadar olmuştu ya
herkes denemeye başaldı bu ay
iyice kafam karıştı.

BENİM MELEĞİMDE GİİTTİ.....:gitme: GİTMESEYDİ CARSAMBA GÜNÜ DOGUMUM OLACAKTI....ALLAHIMMMMM :gitme:CANIMMMM YANIYORRRR

başın sağolsun canım
seninki kaç haftalıktı
Allah sabır ve dayanma gücü nasip etsin.

ooooooo bakıyorum da girdin halaya
snırım sıra sende
test yap da biz de öğrenelim.
hadi ya ne meraksızsın kızım ya
ben olsam dayanamzdım
5-6 gün geçmiş yap hadi
varsa çıkar zaten.

ıdrar testı yaptım dururmuyummm ama negatıfffffff ya bugunde az bısey leke olmusss sonra bısey olmadıııı bılmıyorummm kı yaaa hayırlısı olsun artıkkk benım 4 ay olacak canımmm bız korunmayı bıraktıkkkkkk

meleğim26 ve sweetcim biliyorum sabır en başta olması gereken şey var bedede çok ama arada işte böyle patlıyorum ne yapayım işte.akşam yalnız da kaldım kimse yoktu dertleşemedik.sweetcim senle karşılaşamadan sen çıktın sonra da ben çıkmışım sen girmişin meleğim26.inşallah en hayırlı zamanda yeni beişlerimiz gelir çoooooooook iztiyorum çünkü.inş şeyma gibi beklemeyiz çok.meleği26 bende 4ay bitireyim bırakcam korunmayı.hadi sweetcim sende arda korunuyosan falan bırak da sendende güzel haber alalım olurmu canlarım benim...

meleGimcanım bende 14şubatta doğum yaptım bebeğim karnımda öldü hemde 40 haftalıktı ve o da benim elimden gitti.bende ameliyata alırken eşim o an geldi yoksa canım benim kocam benim ben onu eve çantaları almaya gönderdim çünkü hastaneye gittiğimizde bana doğum başladı bebek olcak artık dendi ve ben kızımın öldüğünü bilmiyordum bile sonra hep kızımın kalp atışlarını aradılar ama malesef yok yok yok.eşim yok annem yok yalnızım ve ben ameliyata girecem eşimi istiyorum bir baktım tam ameliyathane kapısından girecektim ki eşimle annem geldi ne oldu diye soruyolar bana bende ağlayarak kalp atışları yok dedim ve girdim ameliyata içerde hala ağlıyorum buz gibi yer çocuk dru bana soru soruyo ama zorla cvp veriyorum zaten ondan sonra bayıldım ve ayılamaya çalışırken eşimin beni odaya çıkardığını onunda ağladığını ve benim sürekli BEBEĞıM NERDE BEBEĞıM NERDE diye sorduğumu biliyorum ayıldığımda da herkes başıma babamlar dedemler amcamlar ama herkes ağlıyo ve ben hala bebeğimi soruyorum o yüzden eşimde dayanamıyo öyle işte daha yazamıcam şuan kızımın mezarının baş ucunda adı ve 14 şubat 2010 yazıyo.ve benim eşimde bu sene askere gidecek ve ben o gitmeden yeni bir bebiş istiyorum inşallah Rabbim sesimi duyar da bene yeni bir bebek melek kızımada bir kardeş gönderir inşallah...

saol canım...facebook da bir arkadaş paylaşmış.videoydu.ben sözlerini yazdım.insan inandığı şeyler uğruna muhteşem hatalar yapabilir diye bir bölüm vardı ordan alıntı.......
meleğim sabırla ve zamanla atlatacaksın inşallah..duygusallık en büyük zaafımız..işleri dahada ağırlaştırıyor...güçlü olup benim de çocuğum olacak birgün inancıyla başarıcaz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…