Melek anneleriyle genel sohbet´e....

demek ki neymiş : derdimi dinledim, derdimden iğrendim... onun derdini gördüm, derdime imrendim.... Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür, O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O Da Bugündür...cici_22

Canım benim seviniyorum ama içim buruk.Yarım yamalak bi sevinç sanki.Elimde olmayan birşey.Henüz tam olarak hissedemiyorum belki de ondandır.İnşaallah seninki de olur hemen dua ediyorum tatlımyerimseniben
seymaaaaaa canımm benim çok sevindim. İnşallah çoook güzel olacak herşey. Bana umut oldun sen ne güzel sabrının karşılığını aldın bence. Öptüm seni.
İnşaallah kuzum çok teşekkür ederim.Bende öpüyorum seniŞeniz

Bende çoook teşekkür ediyorum canım benim.Bazen hiçbirini düşünmüyorum,düşünemiyorum bilmiyorum.Salak birşey oldum sanki:1shok:
Dikkat ederiz cnm çok sağol darısı başına inş.Dua ediyorum inş hepinizin olur en kısa zmnda:Saruboceq:
Sorularına cevap veremeyeceğim cnm ama bizi gördüklerini biliyoruz en azından ya da hissettiklerini en azından cuma günleri :asigim: Bende böyle hayal ediyordum.Bi elime birini öbür elime birini alıp babasını karşılayacaktık işten dönüşlerinde.Ama olmadı.İçimde kaldı ama şükrediyorum yine de.
Şanslı olduğumuzu da düşünüyorum.rabbim herkese nasip etmez böyle bir sınavı.Bizler şanslıyız hemde çok.İçimizde özlemde olsa,buruklukta olsa şanslıyız

Teşekkür ederim canım.Ayy hala test yapmadın mı sen.kafamçokkarıştı İnşaallah hamilesindir yaa :Saruboceq:

BENİM MELEĞİMDE GİİTTİ.....:gitme: GİTMESEYDİ CARSAMBA GÜNÜ DOGUMUM OLACAKTI....ALLAHIMMMMM :gitme:CANIMMMM YANIYORRRR
Canım benim en çokta doğacakları günler yıkıyor bizi.Öyle tespit ettim ben.Evet çok üzülüyoruz zaten ama o gün bir başka oluyor herşey.Umarım en kısa zamanda kardeşi gelir he ne dersin.Yıpratma kendini n'olur a.s.

İnşaallah canımcım çok sağol.Şimdi halaya başlıyım bende desem yok almazsınız beni bişi olur diye,zaten benimde pek oynayasım yok.Diyorum ya buruk yaşıyorum sevincimi.Ama o günden beri hiç ağlamadım.Ne olacak haberine ne de olanlara.N'oluyo bana yaa kafamçokkarıştı

17sinde 4 ay olcak cnm.Beşizlerdi ama 3 aylıkken 2ye inmişti o sayı.Geri kalan yolumuza kızım,oğlum ben ve babası dördümüz devam ettik.6 aylıkken erken doğumla kaybettim.Doğar doğmaz kaybettik seslerini bile duymadım.Normal doğum yaptım zaten sancıyla gittim hastaneye.Serklaj felan yapılmıştı ama 16 saat kaldım öyle.Ayrıntılar son açtığım konuda yazıyor bakabilirsin.Aynı şeyleri yazmıyım yine yerimseniben
Sağol canım yaa Şeniz

Dr.a gidip öğrendiğim gün bende test yaptım negatif çıkmıştı.Pek tamah etme testlere erken daha.10 günden önce sonuç vermiyor zaten.yerimseniben Kan testi yaptır dr.a git bişi yap da haber ver bize hadi bakim :jeyyar:

Şeyma felan diye yazıp tebrik ediyorsunuz ya sanki başka birine olmuş gibi okuyorum.poff
Canım inşaallah en kısa zmnda sizlerde haberleri vereceksiniz.Mısır patlağı gibi dökülürüz burda :dance: Senin şu 4 ayın bitsinde alalım senden de güzel bi haber yerimseniben
Canım benim yaa kıyamam sana.Her halimize şükretmemiz lazım.Senin durumun benimkinden de zor.Hepimiz hali bir başka.Eşlerimizi gördükçe de kötü oluyoruz sanırım.Eminim hepimizin eşi üzüntüsünü belli etmemeye çalışıyordur zaten biz üzülüyoruz diye hiçbirşeyi çaktırmamaya çalışıyorlar ama biz anlıyoruz tabi.Yazdıklarının hepsiyle ilgili içimde birşeyler var ama ağlamıycam o yüzden sadece yıpratma kendini diyebilcem.Dua et inş olacak yeniden kardeş gelcek meleğine yerimseniben

Efkâr dolu gönül sustuğu vakit, bir nâme duyulur; yalnızlar esas yalnızlığa, duygular düşlediği rüyalara, dil konuşma özlemi duyduğu sevdalara savrulur… mühür vurulur Ayın’a, çıkarılır Şın alfabeden, hüzne bırakılır Kaf belirsiz sinelerden…

Ve bir ses duyulur, bir dize fısıldar inceden;
“Ey gönül gel gayriden geç aşka eyle iktidâ
Zümre ehli hakikat ânı kılmış muktedâ.”

Şimdi…
Sus gönlüm...

Çok dile getirme.Sen dile getirdikçe gönlün daha da coşuyor,daha meraklanıyor ve beklemek daha da zorlaşıyor.

Sus gönlüm.Çok laf etme.Az söyle ki işimiz olgunlaşsın.Az söyle ki Hakka karşı yanlış kelam çıkmasın...

Sus gönlüm.Bir elif miktarı sus.Az kaldı bahara.Dayan gönlüm.Denizin içinde meydana gelen görünmeyen dalgalar gibi yüreğin biliyorum.Beklemekten başka çare olsaydı,seni durdurmazdım...İnan bana...Ama yok.Başka çare yok.Unutma ki ilaç bile beklemeden tesir etmez,çiçek bile vakti gelmeden önce açmaz...

Sus gönlüm.Bu kışın bahara dönünceye kadar.Bu gece gündüz oluncaya kadar.Uzak yollar yakınlaşıncaya kadar.Bu sıkıntının ardından ferahlık gelinceye kadar.Ve yüzümüz vuslat gözyaşlarıyla ıslanıncaya kadar sus...

Sus gönlüm.Bu kışın bahara dönünceye kadar.Bu gece gündüz oluncaya kadar.Uzak yollar yakınlaşıncaya kadar.Bu sıkıntının ardından ferahlık gelinceye kadar.Ve yüzümüz vuslat gözyaşlarıyla ıslanıncaya kadar sus...

Sus gönlüm...Seni senden daha iyi bilen Rabbinin hükmü vuk'u buluncaya kadar...

Sus gönlüm...Bütün bu susmalarına karşılık her şeyin hayırlısının olacağına inanarak sus...

Sus gönlüm...Her susuşun bir cevap olsun...Her susuşun,sabrın olsun...Her susuşun,duan olsun...İçten yakarışının adı olsun,susuşun...Bekleyişinin,umut edişinin,inancının,özlediğin şeylerin vurgusu olsun,susuşun...
Sükûta ses, bîçâreliğe çare olsun…

Sus gönlüm…

Mahmut Sayar

:çok üzgünüm:

şeymacım ne olur çok çok dua et senin duan kabul olurmuş bende zamanım gelince göbüşümde bebiş istiyorum.

O parçanın devamı arkadaşlar.Çok severim bende.Bize çok uygun olduğunu düşünüyorum bu yüzden seviyorum sanırım.Mahmut Sayar'ın.ama Halid bn.Velid'in şiirlerinden seçmeymiş sanırım.Youtube da video var sesli paylaşılmış ama pek güzel değil .:umursamaz:

Son düzenleme:
şeymacım ne olur çok çok dua et senin duan kabul olurmuş bende zamanım gelince göbüşümde bebiş istiyorum.
Ediyorum canım merak etme sen.İnşaallah olacak yakın zamanda.Ben hep olcak diye düşündüm,olmama ihtimali aklımın ucundan bile geçmedi.olcak olcak diye oldurdum belki de psikolojik boshayallersmile
kımler var burada bakımmmm
Meleklerim ve ben..Sayım yapıyoruz gece gece süprizzzzz

eyiftul cum çok haklısın canım ömür dediğin üç gündür dün geldi geçti.............
ama bizim için nasıl geçiyo bir bilinse.

şeymacım aynen bizi anlatıyo gerçekten yazdıkların
çok güzeller
ya ben bi başlasam çalışmalara bende oldurcam ama işte......

meleğim nerdesin
bak kimse yokmu bu gecede dedim bir sürü melek annesi geldi
ama ah bide denk gelsek çok güzel olcak ama

iyiym canım senden ne var ne yok görünmüyosun pek denkdegelip konuşamadık
hiç nasıl gidiyo sende durumlar nasıl bakim varmı bişeyler?
bılmıyorum kı canım ya bırsey varmı yok mu 7 sınde hasta olmam gerekıyoduu olmadımmmm bugunnn bır damla bıle degıldıı söylemesı ayıppp akıntı ıle kannnn bıle degıll azcıkk bı leke geldıı daha sonraaa şimdide hıcccc bıseyy yokk ya ne bılım bı yanım dıyokı hamıleyımm bı yanım ınanmak ıstemıyooo bılmıyorummmm yaaaaaaaa

burdayım ben cancagazımmm bırakmam artık sızı benım kocam yatıyoooo:):):) benımkıde yarın gece calısacakkk sabah gıdecek ertesı sabah gelcekkk

inşallah hamilesindir canım siz başladınız bende gelirim artık 1 ay sonra falan arkanızdan

hadi hayırlısı bakalım neler neler olcakdelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…