- Konu Sahibi gelincik37_34
-
Canım benim seviniyorum ama içim buruk.Yarım yamalak bi sevinç sanki.Elimde olmayan birşey.Henüz tam olarak hissedemiyorum belki de ondandır.İnşaallah seninki de olur hemen dua ediyorum tatlımyerimsenibenşeymacım ama öyla üzme kendini sevin genede işte üzme onların acıları hiç bir zman gitmicek ama böyle yaparakda hem kendimize hemde yeni bebişlere ceza vermiş olmayalım inşallah benimkinin de dinlenme süresi bitince olur senin gibi hemen ya.inşallah sağlıkla hiç bir problem çıkmadan alırsın kucağına Rabbim yüzünüzü güldürür inşallah.
İnşaallah kuzum çok teşekkür ederim.Bende öpüyorum seniŞenizseymaaaaaa canımm benim çok sevindim. İnşallah çoook güzel olacak herşey. Bana umut oldun sen ne güzel sabrının karşılığını aldın bence. Öptüm seni.
Bende çoook teşekkür ediyorum canım benim.Bazen hiçbirini düşünmüyorum,düşünemiyorum bilmiyorum.Salak birşey oldum sanki:1shok:şeymacımmmmmmmmmm seni çok ama çok tebrik ediyorum. ne güzel denemenin ilk ayında gelivermiş minik bebişin. uamrım darısı bizim başımıza.uamrım sağlıkla hayırlısıyla bebişini kucağına alıp güzel günelrini görmeyi nasip eder Rabbim.lütfen geçmişi düşünüp kendini yıpratma strese sokma çünkü içinde artık bir minik var. onu düşün tamam mı canım. dikakt et kendine de meleğine de.
Sorularına cevap veremeyeceğim cnm ama bizi gördüklerini biliyoruz en azından ya da hissettiklerini en azından cuma günleri :asigim: Bende böyle hayal ediyordum.Bi elime birini öbür elime birini alıp babasını karşılayacaktık işten dönüşlerinde.Ama olmadı.İçimde kaldı ama şükrediyorum yine de.bugün 59.gün kızım benden gideli daha 2 ay geçti ama o günler saatler hiç geçmek bilmiyor kızlar çok özlüyorum ben yaaa meleğim ne olur rüyama gel orda göreyim seni çok özledim seni annecim
Canım benim bende senin gibi çok dua ediyordum ne olur rüyamda göreyim diye.Doğdukları an bile olsa,şu an ki halleri de olsa-bi şekilde görmek istiyordum.İlk zamanlar gördüm 2-3 yaşlarında gibilerdi elele.Ve hiç gözümün önünden gitmedi gitmiyor.Bir daha da hiiç görmedim.O kadar çok istiyorum ki görmeyi.Şu gözümüzün önündeki perdeler kalksa da şimdiki hallerini görebilsek keşke :sinifsinif:
kızlar eşim gece çalışıyo bugün onu kaldırırken ne aklıma geldi biliyormusunuz?
kızım şimdi burda olsaydı götürüp babasını yanına hadi babası kalk artık dicektim hamileykende hep onu hayal ederdik ama yok kızım ama yukardan bizi görüp de diyormudur acaba böyle biliyomudur benim bunları hayal ettiğimi?
Teşekkür ederim canım.Ayy hala test yapmadın mı sen.kafamçokkarıştı İnşaallah hamilesindir yaa :Saruboceq:şeymacım öncelıkleee tebrık ederımm canımm cok sevındımmm rabbım saglıklı sıhhatlı bır sekılde kucagna almay nasıp etsınnn....benım de gunum gectı 7 sınde hasta olmam gerekıyoduu hala tık yokkkkk :):) acaba bende hamılemıyımmmmm
ciciii burada mısınn canım yıpratma kendını nolurrr zaman herseyın ılacıı tabıkı unut demıyorum unutulmazz amaaa sabırrr dılemek lazımm rabbımızdennn
Canım benim en çokta doğacakları günler yıkıyor bizi.Öyle tespit ettim ben.Evet çok üzülüyoruz zaten ama o gün bir başka oluyor herşey.Umarım en kısa zamanda kardeşi gelir he ne dersin.Yıpratma kendini n'olur a.s.BENİM MELEĞİMDE GİİTTİ.....:gitme: GİTMESEYDİ CARSAMBA GÜNÜ DOGUMUM OLACAKTI....ALLAHIMMMMM :gitme:CANIMMMM YANIYORRRR
İnşaallah canımcım çok sağol.Şimdi halaya başlıyım bende desem yok almazsınız beni bişi olur diye,zaten benimde pek oynayasım yok.Diyorum ya buruk yaşıyorum sevincimi.Ama o günden beri hiç ağlamadım.Ne olacak haberine ne de olanlara.N'oluyo bana yaa kafamçokkarıştıNasıl hamile misin heyyyyyyyyyyooooooooo çok güzel bir haber son günlerde ne çok ihtiyacım varmış canım çok sevindim kuzun sana sımsıkı tutunsun bizlerede bu müjdeli haberi getiren kardeşleri olur inşallah hadi halaya o zaman
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Canım kaç ay oldu senin sezaryendin dimi 5şizlerin vefat etmişti.6 ayın bitti mi ya dikişlerin nasıl ayyyy çok soru sordum ama çok sevindim hepimize çok güzel bir umut oldun Rabbimin izniyle sağlıcakla gelsin kuzun bize bilgi ver emii nasıl geçiyo hamişlik bizler içinde dua et şimdi senin duaların diyetlerin hep kabul olur.
Sağol canım yaa ŞenizGELINCIGIM BASIN SAĞOLSUN....ALLAH AILESINE SABIR VERSINNNN BEN HASTA OLMADIM AMA OLACAKMISIM GIBI BI HIS VAR ICIMDEEEENE TABLOSUNDAN BAHSEDIYONN CANIMMM BU ARADA SEYMAMIZIN MUJDELI HABERIII HARIKA DIMIII BEN KATILDIM HALAYAA HADII SIRADAKI:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Dr.a gidip öğrendiğim gün bende test yaptım negatif çıkmıştı.Pek tamah etme testlere erken daha.10 günden önce sonuç vermiyor zaten.yerimseniben Kan testi yaptır dr.a git bişi yap da haber ver bize hadi bakim :jeyyar:İdrar testı yaptım dururmuyummm ama negatıfffffff ya bugunde az bısey leke olmusss sonra bısey olmadıııı bılmıyorummm kı yaaa hayırlısı olsun artıkkk benım 4 ay olacak canımmm bız korunmayı bıraktıkkkkkk
Şeyma felan diye yazıp tebrik ediyorsunuz ya sanki başka birine olmuş gibi okuyorum.poffmeleğim26 ve sweetcim biliyorum sabır en başta olması gereken şey var bedede çok ama arada işte böyle patlıyorum ne yapayım işte.akşam yalnız da kaldım kimse yoktu dertleşemedik.sweetcim senle karşılaşamadan sen çıktın sonra da ben çıkmışım sen girmişin meleğim26.inşallah en hayırlı zamanda yeni beişlerimiz gelir çoooooooook iztiyorum çünkü.inş şeyma gibi beklemeyiz çok.meleği26 bende 4ay bitireyim bırakcam korunmayı.hadi sweetcim sende arda korunuyosan falan bırak da sendende güzel haber alalım olurmu canlarım benim...
Canım benim yaa kıyamam sana.Her halimize şükretmemiz lazım.Senin durumun benimkinden de zor.Hepimiz hali bir başka.Eşlerimizi gördükçe de kötü oluyoruz sanırım.Eminim hepimizin eşi üzüntüsünü belli etmemeye çalışıyordur zaten biz üzülüyoruz diye hiçbirşeyi çaktırmamaya çalışıyorlar ama biz anlıyoruz tabi.Yazdıklarının hepsiyle ilgili içimde birşeyler var ama ağlamıycam o yüzden sadece yıpratma kendini diyebilcem.Dua et inş olacak yeniden kardeş gelcek meleğine yerimsenibenmeleGimcanım bende 14şubatta doğum yaptım bebeğim karnımda öldü hemde 40 haftalıktı ve o da benim elimden gitti.bende ameliyata alırken eşim o an geldi yoksa canım benim kocam benim ben onu eve çantaları almaya gönderdim çünkü hastaneye gittiğimizde bana doğum başladı bebek olcak artık dendi ve ben kızımın öldüğünü bilmiyordum bile sonra hep kızımın kalp atışlarını aradılar ama malesef yok yok yok.eşim yok annem yok yalnızım ve ben ameliyata girecem eşimi istiyorum bir baktım tam ameliyathane kapısından girecektim ki eşimle annem geldi ne oldu diye soruyolar bana bende ağlayarak kalp atışları yok dedim ve girdim ameliyata içerde hala ağlıyorum buz gibi yer çocuk dru bana soru soruyo ama zorla cvp veriyorum zaten ondan sonra bayıldım ve ayılamaya çalışırken eşimin beni odaya çıkardığını onunda ağladığını ve benim sürekli BEBEĞİM NERDE BEBEĞİM NERDE diye sorduğumu biliyorum ayıldığımda da herkes başıma babamlar dedemler amcamlar ama herkes ağlıyo ve ben hala bebeğimi soruyorum o yüzden eşimde dayanamıyo öyle işte daha yazamıcam şuan kızımın mezarının baş ucunda adı ve 14 şubat 2010 yazıyo.ve benim eşimde bu sene askere gidecek ve ben o gitmeden yeni bir bebiş istiyorum inşallah Rabbim sesimi duyar da bene yeni bir bebek melek kızımada bir kardeş gönderir inşallah...
demek ki neymiş : derdimi dinledim, derdimden iğrendim... onun derdini gördüm, derdime imrendim.... Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür, O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O Da Bugündür...cici_22
Ediyorum canım merak etme sen.İnşaallah olacak yakın zamanda.Ben hep olcak diye düşündüm,olmama ihtimali aklımın ucundan bile geçmedi.olcak olcak diye oldurdum belki de psikolojik boshayallersmileşeymacım ne olur çok çok dua et senin duan kabul olurmuş bende zamanım gelince göbüşümde bebiş istiyorum.
Meleklerim ve ben..Sayım yapıyoruz gece gece süprizzzzzkımler var burada bakımmmm
cicim naber nasılsınnnn ne var ne yokkk
bılmıyorum kı canım ya bırsey varmı yok mu 7 sınde hasta olmam gerekıyoduu olmadımmmm bugunnn bır damla bıle degıldıı söylemesı ayıppp akıntı ıle kannnn bıle degıll azcıkk bı leke geldıı daha sonraaa şimdide hıcccc bıseyy yokk ya ne bılım bı yanım dıyokı hamıleyımm bı yanım ınanmak ıstemıyooo bılmıyorummmm yaaaaaaaaiyiym canım senden ne var ne yok görünmüyosun pek denkdegelip konuşamadık
hiç nasıl gidiyo sende durumlar nasıl bakim varmı bişeyler?
bılmıyorum kı canım ya bırsey varmı yok mu 7 sınde hasta olmam gerekıyoduu olmadımmmm bugunnn bır damla bıle degıldıı söylemesı ayıppp akıntı ıle kannnn bıle degıll azcıkk bı leke geldıı daha sonraaa şimdide hıcccc bıseyy yokk ya ne bılım bı yanım dıyokı hamıleyımm bı yanım ınanmak ıstemıyooo bılmıyorummmm yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?