- Konu Sahibi gelincik37_34
-
Sağol canım şahsım adına iyiyim ben.Ne kadarlık olduğu belli değil.Henüz çok yeniymiş.Cuma günü rahatsızlandım önceki belirtilerin aynısı oldu.ateşim felanda vardı o gece hiç uyuyamadık.İlaç felanda alamadım günüm geçti diye endişeliydim.C.tesi günü öğlen baktım böyle olmuyor eşime dedim doktorumuza gidelim sonra hastaneye gideriz diye.O zaten dr.a gidelim test bile yapma diyordu.aradım dr.umu gittik vs.Doktorumda bizi görünce şaşırdı tahmin de etti.Ne o günün mü geçti dedi.Evet ve rahatsızım dedim eşim anlattı ateş felan.Hemen hazırlan çok merak ediyorum bende dedi.
Hazırlandım usg başladı.Bak görüyor musun dedi dr. Neeee dedim ne görüyor muyum.Bak burda dedi ne orda diyorum.Bak geliyo dedi.Daha çok yeni şimdiden rahatsızlanmaya mı başladın dedi.
ama kızlar her yaşadığımdan işaret görmeye çalışıyorum ben.Öyle bi huyum var.Rabbim mutlaka birşey göstermek istiyordur diyorum.Cuma günü de 5 meleğime ayrı ayrı yasin okudum namazımı kıldım dua ettim.2 saat sonra okuldayken ateşim felan çıktı.O kadar dua ve üzüntüyle sanırm erken haber verilmek istendi.Bilemiyorum aklıma gelmedi değil yani bilmiyorumkismile
anlattıklarını sankı ben yasamıs gıbı oldum tatlım yaaa rabbım buyuruyorkıı 'DUANIZ OLMAZSA NE EHEMMİYETİNİZ(ÖNEMINIZ) VAR' dua herseyın ılacı belkı senın ettıgın dualar okudugun yasınlerrr derdıne derman olduu tatlımmmmSağol canım şahsım adına iyiyim ben.Ne kadarlık olduğu belli değil.Henüz çok yeniymiş.Cuma günü rahatsızlandım önceki belirtilerin aynısı oldu.ateşim felanda vardı o gece hiç uyuyamadık.İlaç felanda alamadım günüm geçti diye endişeliydim.C.tesi günü öğlen baktım böyle olmuyor eşime dedim doktorumuza gidelim sonra hastaneye gideriz diye.O zaten dr.a gidelim test bile yapma diyordu.aradım dr.umu gittik vs.Doktorumda bizi görünce şaşırdı tahmin de etti.Ne o günün mü geçti dedi.Evet ve rahatsızım dedim eşim anlattı ateş felan.Hemen hazırlan çok merak ediyorum bende dedi.
Hazırlandım usg başladı.Bak görüyor musun dedi dr. Neeee dedim ne görüyor muyum.Bak burda dedi ne orda diyorum.Bak geliyo dedi.Daha çok yeni şimdiden rahatsızlanmaya mı başladın dedi.
ama kızlar her yaşadığımdan işaret görmeye çalışıyorum ben.Öyle bi huyum var.Rabbim mutlaka birşey göstermek istiyordur diyorum.Cuma günü de 5 meleğime ayrı ayrı yasin okudum namazımı kıldım dua ettim.2 saat sonra okuldayken ateşim felan çıktı.O kadar dua ve üzüntüyle sanırm erken haber verilmek istendi.Bilemiyorum aklıma gelmedi değil yani bilmiyorumkismile
Oldurursun sen hiç şüphem yok =))))şeymacım aynen bizi anlatıyo gerçekten yazdıkların
çok güzeller
ya ben bi başlasam çalışmalara bende oldurcam ama işte......
Benimki şimdi geldi.alkisalkisalkiskızlar yoksa hepimizin kocaları gece mi çalışıyo benimki öylede
Aha bu ay olmasa bile diğer ay olacak.kikikikbılmıyorum kı canım ya bırsey varmı yok mu 7 sınde hasta olmam gerekıyoduu olmadımmmm bugunnn bır damla bıle degıldıı söylemesı ayıppp akıntı ıle kannnn bıle degıll azcıkk bı leke geldıı daha sonraaa şimdide hıcccc bıseyy yokk ya ne bılım bı yanım dıyokı hamıleyımm bı yanım ınanmak ıstemıyooo bılmıyorummmm yaaaaaaaa
Ben biliyorum kötükedihüsoben yataga yatsammm uyuyamıyorummm saga dön sola dönn düşünmekten kafamm cok doluu acaba hamılemıyımm dıyeee dusunmekten uyuyamıyorummm canım yaaaaa ben dun ne yaptım bılıyo musunuz kızlarrr
ne yaptıııııııııııııııııııııııııııın....................
Burdayım ama çıkmak üzereyim.meleklerim ve minik insancığımın babası geldi de :asigim:şeyma cıktı heralde
Aaammmiinn inşaallah cnm.Halledersiniz izne gelir ya delikafaduldenne güzel yaaaaaaaaaaaaaa.bende her gün kızım için okuyorum yasinimi her namazdan sonra dua ediyorum Rabbim sen bizim kucağımızı boş bırakma evimizi çocuk sesinden mahrum etme diye inş. bende istemeye başlayınca hemen olur.ama işte bizimde eşimin askerlik var ne yapcaz bakalım o düşündürüyo bizi
Evet canım gerçekten de duamız olmayınca hiçbir önemimiz yok.Belki de bilemiyorum.Ama bu kdr erken belirtiye dr.um çok şaşırdı :1rolleyes:anlattıklarını sankı ben yasamıs gıbı oldum tatlım yaaa rabbım buyuruyorkıı 'DUANIZ OLMAZSA NE EHEMMİYETİNİZ(ÖNEMINIZ) VAR' dua herseyın ılacı belkı senın ettıgın dualar okudugun yasınlerrr derdıne derman olduu tatlımmmm
Evet canım oluyordu ve oluyorakannehirya kızlar ben hergün uyandığımda falan yada ara ara çok mide bulantım oluyo ve içim hiçbirşey almıyo sizdede ilk zamanlarda öyle oluyormuydu????????
Burdayız ya :tomato:eee nerdesiniz kızlar
yzdım tatlım okudunn sanırımm
bee hastanedeyken melegımız kıyafetlerını toplamıs bı hhurcun ıcıne koymuslar kayınvalıdeme cıkartmıslar be görup uzulmım dıyeee dun kayınvalıdeme ındırttım eşim yoktu eşime bır kac kere söylemıstım ındırmem dıyoduu uzulursunnn falan dedııı bende esım yokken söyledım kaynanama ındırdıı ılk basta acmaya cesaret edemedımm evde tektım aglarımmm falan dıyeee daha sonraaa rabbıme sıgınarak dua ederek actıkkkkk allahım mınnacıkkk mınnacıkkk pembe pembeee seylerrrrr nede guzel yakısırdıı kızımaaa o ayakkabılarrr babasının hevesle aldıgı o mınık ayakkabılarrr nasılda dururduu mınnacık ayaklarındaaaa......kıyafetlerının hepsıne baktımmmmm sırada ne vardıı bılıyomusunuzzzzzzzz kızıma aldıgımız mevlut bıbloları tullerııı kapı susu sepetııııı nasılda guzellerdııı nasılda tatlılardıııı....nefes alamıyacak gıbı oldumm ellerım tıtredıııı allahıma sıgındım sen herseyın enn ıyısınııı bılırsın allahım dedımmmm.....velhasılllll bı tanıdık var dogum yapacakkk hıccc ama hıccc durumlarııı yokkkkkk erkek cocugu olacakkkkk yesılll olanlarıı sarı olanlarıııı sectımmmmmm ve kıyafetlerııı cantasına koydumm ıslak mendıllerını pudrasını yağınııı bezınıııı kulakk pamugunuuuu sampuanınııııı hazırladımmm ve o tanıdıgaa verdımmmmm dedımmkııı ıcımdennnn kızım gıyemedııı ama emınımkııı bunu yaptıgımı suanda göruyooo ve annesınıı taktır edıyooo dıye dusundummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?