- Konu Sahibi gelincik37_34
-
Anam dedim ya ohaoldumsmilebende öyle düşündümm kızımm mutlu olacak dıye dusundummm oooffff öyle işteeee gıysın sevaptır hıc durumlarıı yokkkk rabbım bızlerınde gönlune göre verır ınsallah
şeymacımmmmm ya benım bu duruma bı acıklık getırr neydıı bugun o gelen seyy:):):) kan degıldıı yaaaa cok ama cok azzz bıseydııı offf ben hamılemıyımmm cicii yaaaaa bı test yapın bakem banaopuyorumnanaktan
bence seyma kocasıyla ılgılenıyooo:):):)nasıl becercez o testi bakim söyle de yapayım hemen hem sen yapmadınmı hiç
şeymacım sen ne zamandan bıraktın korunmayı dr bişey dedimi hiç erken falan diye.
Anam dedim ya ohaoldumsmile
ya birşey var ya da önümüzdeki ay olcak.inşaallah.Tam kaç gün geçti hep düzenli mi oluyordun vs vs.Çabauk cvp ver bakem aklinialirimsmile
1 ay dolmadı bile.Dr ne dicek kız. 3 ay bekle demişti zaten kontrole gittik zmn dolunca.Artık korunmayın dedi.1 ay dolmadan oldu işteyerimsenibennasıl becercez o testi bakim söyle de yapayım hemen hem sen yapmadınmı hiç
şeymacım sen ne zamandan bıraktın korunmayı dr bişey dedimi hiç erken falan diye.
4 oldu cnm :çok üzgünüm:cicime bak heleee işini halletti hemenn gıtmeden yapıyoo hayırlısı olsun tatlımmm ınsallah olurrr askere gıdecegı zaman senın kac ay olmus oluyooo dogum yapalıı yaaa seymacım senın bes ay olmustu dımı
Yok o benimle ilgileniyordu size baktı biraz.teyteytey leri gösterdim de ona gülüyordu en son :teytey:bence seyma kocasıyla ılgılenıyooo:):):)
ya ben ıdrar testı yaptım ama cıkmadıııııııı hemde 3 kere yaptımzemuszemuszemuszemus:teytey:
Hehehe bence de yoksa da bi dahaki ay :Saruboceq:şeymacım var var onda merak etme belki benim gibi olur döllenme geç olursa testlerde geç çıkıyo haberin olsun.
şeymacım var var onda merak etme belki benim gibi olur döllenme geç olursa testlerde geç çıkıyo haberin olsun.
eee benimde geç döllenme olmuştu ordan tecrübeliyiz biraz seninde bilmen lazımda ama acaba akıl nerelerde dolaşıyo inşallah hayırlı haberler alırız sendende canım benim.:))))))))))[/QUOTE
ya ben bugun namaz kılmadım öğlenı kıldımmm öyle gelınce dedım hasta oluyorum dıye kılmadımmmmmm abdest almam gerekıyo mu yaaaaa
şeyma datlum ıcınden ne gecıyooo kız mıı erkek mı ıkız olma ıhtımalıde var demıstın sankıı dımı yanlıs hatırlamıyosammmm
neee 6 ay mı eyvahedigeldismile.Dr.un dediyse bekle canım bizim yüzümüzden gaza gelme.Düşük oluyo sonra :1no2:ayyy bende 6 ay beklemesemmi napsam 1 ay sonra denesemmi
Bana da ol kızz =))))) Önce ben didim. alsanaalsanasmile
ayy kızlar ben kalkıyım.Sabah erken kalkıyorum bugün daha erken kalkmam lazım nöbetçiyim.:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?