Melek anneleriyle genel sohbet´e....

cicime bak heleee işini halletti hemenn gıtmeden yapıyoo hayırlısı olsun tatlımmm ınsallah olurrr askere gıdecegı zaman senın kac ay olmus oluyooo dogum yapalıı yaaa seymacım senın bes ay olmustu dımı

Anam dedim ya ohaoldumsmile
ya birşey var ya da önümüzdeki ay olcak.inşaallah.Tam kaç gün geçti hep düzenli mi oluyordun vs vs.Çabauk cvp ver bakem aklinialirimsmile

canım benim bu gece 00.00 itibariyle tam 60 gün oldu.
halledelim ki çok beklemeyelim demi zaten daha tam da belli değil ne zaman gitceği.

nasıl becercez o testi bakim söyle de yapayım hemen hem sen yapmadınmı hiç
şeymacım sen ne zamandan bıraktın korunmayı dr bişey dedimi hiç erken falan diye.
bence seyma kocasıyla ılgılenıyooo:):):)
ya ben ıdrar testı yaptım ama cıkmadıııııııı hemde 3 kere yaptımzemuszemuszemuszemus:teytey:

şeymacım var var onda merak etme belki benim gibi olur döllenme geç olursa testlerde geç çıkıyo haberin olsun.

Anam dedim ya ohaoldumsmile
ya birşey var ya da önümüzdeki ay olcak.inşaallah.Tam kaç gün geçti hep düzenli mi oluyordun vs vs.Çabauk cvp ver bakem aklinialirimsmile

kırkımın bıtmesıne 3 gun vardı 31 ocakda hasta oldum ılk sonra mart 7 sınde oldummm dahada olmadımmm tatlımmmm kan testınde cıkar mı kıııııııı bır kac gun daha beklıcem mkırmızılar gelmezseee bakıcam careme

nasıl becercez o testi bakim söyle de yapayım hemen hem sen yapmadınmı hiç
şeymacım sen ne zamandan bıraktın korunmayı dr bişey dedimi hiç erken falan diye.
1 ay dolmadı bile.Dr ne dicek kız. 3 ay bekle demişti zaten kontrole gittik zmn dolunca.Artık korunmayın dedi.1 ay dolmadan oldu işteyerimseniben
4 oldu cnm :çok üzgünüm:

bence seyma kocasıyla ılgılenıyooo:):):)
ya ben ıdrar testı yaptım ama cıkmadıııııııı hemde 3 kere yaptımzemuszemuszemuszemus:teytey:
Yok o benimle ilgileniyordu size baktı biraz.teyteytey leri gösterdim de ona gülüyordu en son :teytey:
Bak ben sana ne dedim biraz önce dr.a gittiğim gün test yaptım bende bişi çıkmadı diyorum dr. dedi bana da.Varsa bile çıkmayabiliyor bazen :jeyyar:
şeymacım var var onda merak etme belki benim gibi olur döllenme geç olursa testlerde geç çıkıyo haberin olsun.
Hehehe bence de yoksa da bi dahaki ay :Saruboceq:

ılk hamılelıgımdede gec döllenme olmustuuu cicim yaaa kız azını yirimmm senin heeeeee valla bal damlıyo azındannn kurban olurum senı veren allahımaazemuszemus

eee benimde geç döllenme olmuştu ordan tecrübeliyiz biraz seninde bilmen lazımda ama acaba akıl nerelerde dolaşıyo inşallah hayırlı haberler alırız sendende canım benim.:))))))))))

şeyma datlum ıcınden ne gecıyooo kız mıı erkek mı ıkız olma ıhtımalıde var demıstın sankıı dımı yanlıs hatırlamıyosammmm

Bana da ol kızz =))))) Önce ben didim. alsanaalsanasmile

ayy kızlar ben kalkıyım.Sabah erken kalkıyorum bugün daha erken kalkmam lazım nöbetçiyim.:1ninca:

şeyma datlum ıcınden ne gecıyooo kız mıı erkek mı ıkız olma ıhtımalıde var demıstın sankıı dımı yanlıs hatırlamıyosammmm

evet ihtimal var da.Hiç bilmiyorum ikiz istiyorum yine boshayallersmile

ayyy bende 6 ay beklemesemmi napsam 1 ay sonra denesemmi
neee 6 ay mı eyvahedigeldismile.Dr.un dediyse bekle canım bizim yüzümüzden gaza gelme.Düşük oluyo sonra :1no2:

Bana da ol kızz =))))) Önce ben didim. alsanaalsanasmile

ayy kızlar ben kalkıyım.Sabah erken kalkıyorum bugün daha erken kalkmam lazım nöbetçiyim.:1ninca:

senınde azını yirimmmmm senıde veren allahıma gurrrbannnnnn olurammmmm aybalam bebısımıze bızden slm teyzelerının yerıne oksa bırazzzzz kk teyzesıyız onun yirimm onu banada dua ett nolurrr hayırlısı olsunnn hakkımda ıyı geceler canım öptum senı aeo

,iyi gecelr şeymacım ben çok bekleyemem dedim dr 3 ay bekle dedi ama 6 ay dursan toparlarsın falan dedi işte her dr gibi ama bende beklemek istemiyorum zaten belki 6 aya kadar anca olur bide o var dimi şimdi hemen olcakmı ki bebişinede yada lere kendine iyi bak öptüm canım

banada 6 ay bekle dedı ama rabbımın ıznıyle bırsey olmaz allahıma emanet ya sezeryan oldugu ıcınnn bır ıhtımal dıkıslerın patlama rıskı oluyomuss eeeee 4 ay oldu yeter daaaa 9 ayda hamılelıkkk hıc bısey kalmaz o zamana kadar allahın ıznıyleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…