Melek anneleriyle genel sohbet´e....

kızlar forumda okumustum yerlesme lekelenmesı oluyomusss belkı benımkıde ondandırrr:):):) ya bısey dıyın ben sımdı namazımı kılım mı abdest mı alımmmm

aynen canım haklısın çok katılıyorum sana:)
aman bişey olmaz benim yengem doğurdu 40ı çıktığı gün gene hamile kalmış bida doğurdu sağlıkla büyüdü ikiside işte
Rabbimin izniyle hiç bişey olmaz o ve meleklerimiz korurlar bebişleri

yaa gördünmü yerleşme lekesidir kesin o merak etme sen geliyo bir tane daha oh oh:teytey::teytey:

Zaten genelde 3 ay diyorlar.bekleyebildiğin kadar bekle sonra ver gazı delikafadulden

9 ay beklerken rahim toparlanır mı kız.İçerde bebiş varken o artık kendini doğuma hazırlıyor olcak:Saruboceq:

oh valla ne güzel yaaa benim ki bensiz gitmiyo hiç.
Nereye yatağa mı diyorsun -tatlicadiarzu-

yaaa ciciii ne var yerlesme lekesı o :):):):):):):):) kız benımde tanıdıgım cok var sezeryandan sonra 40 ı cıktı hemen dogurdu hemde öncekı 3 unude sezeryan yapmıs normalde 4 sezeryan yasakya

kızlar forumda okumustum yerlesme lekelenmesı oluyomusss belkı benımkıde ondandırrr:):):) ya bısey dıyın ben sımdı namazımı kılım mı abdest mı alımmmm
ehh biz ne diyoruz burda.Bak bu ay olmasa bile önümüzdeki ay olcak inş.kaydirigubbakcemile

hakkaten kız 4 sezeryan yasak mı olmuyo mu ben hep 3 çocuğum olsun isterdim ama bir hakkım gitti

Yengem dördüncüye hamile ve sezaryen.Dr.um doktora bağlı dedi.Sürekli aynı dr.un elinde olursa içini dışını,inciğini cıncığını bildiği için sayı artabiliyormuş.Yengem devlette yapmıştı hep ama bunda bnm dr.umu istiyor.

Siz yazın yazın... Bakabilirsem yarın bakarım öyle cevap veririm artık.Hadi hayırlı geceler öptüm sizi.ıyi bakın kendinize.Falza takılmayın yatın uyuyun emi =))))

yaaaaa ne demessinn ama belli de olmaz dı tabi isteyip duruyorum zaten bebek olmasını ama bir yandanda daha benim çok erken ya korkuyom zaten gaza geldiğime bak ma korkuyorum işte biraz daha beklicem o yüzden senin ne kadar oldu

şeymacım Allah rahatlık versin mutlu ve huzurlu uyu emi bebişinle merak etme benim namaz da kaldı bu saate gene onu kılmak için kalkarım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…