- Konu Sahibi gelincik37_34
-
Nasıl bişi geldiğini tam olarak anlayamadım canım ama tereddütteysen al nolcak sanki bi abdest alsan kaydirigubbakcemile3eee benimde geç döllenme olmuştu ordan tecrübeliyiz biraz seninde bilmen lazımda ama acaba akıl nerelerde dolaşıyo inşallah hayırlı haberler alırız sendende canım benim.:))))))))))[/QUOTE
ya ben bugun namaz kılmadım öğlenı kıldımmm öyle gelınce dedım hasta oluyorum dıye kılmadımmmmmm abdest almam gerekıyo mu yaaaaa
Ayy tuhaf oldum yaa.Sağol canım.10 gün tam dolsn iyice netleşsin herşey o zaman başlarım bende selam getirmeye :sinifsinif:senınde azını yirimmmmm senıde veren allahıma gurrrbannnnnn olurammmmm aybalam bebısımıze bızden slm teyzelerının yerıne oksa bırazzzzz kk teyzesıyız onun yirimm onu banada dua ett nolurrr hayırlısı olsunnn hakkımda ıyı geceler canım öptum senı aeo
rabbım gönlune göre versın hayırlı saglıklı sıhhatlı sekılde kucagına almayı nasıp etsınn bıtanem hadi yat artık yorma kendını fazlaaa bebegım öptummmmmmŞenizŞenizNasıl bişi geldiğini tam olarak anlayamadım canım ama tereddütteysen al nolcak sanki bi abdest alsan kaydirigubbakcemile3
Ayy tuhaf oldum yaa.Sağol canım.10 gün tam dolsn iyice netleşsin herşey o zaman başlarım bende selam getirmeye :sinifsinif:
Zaten genelde 3 ay diyorlar.bekleyebildiğin kadar bekle sonra ver gazı delikafadulden,iyi gecelr şeymacım ben çok bekleyemem dedim dr 3 ay bekle dedi ama 6 ay dursan toparlarsın falan dedi işte her dr gibi ama bende beklemek istemiyorum zaten belki 6 aya kadar anca olur bide o var dimi şimdi hemen olcakmı ki bebişinede yada lere kendine iyi bak öptüm canım
9 ay beklerken rahim toparlanır mı kız.İçerde bebiş varken o artık kendini doğuma hazırlıyor olcak:Saruboceq:banada 6 ay bekle dedı ama rabbımın ıznıyle bırsey olmaz allahıma emanet ya sezeryan oldugu ıcınnn bır ıhtımal dıkıslerın patlama rıskı oluyomuss eeeee 4 ay oldu yeter daaaa 9 ayda hamılelıkkk hıc bısey kalmaz o zamana kadar allahın ıznıyleee
Nereye yatağa mı diyorsun -tatlicadiarzu-oh valla ne güzel yaaa benim ki bensiz gitmiyo hiç.
ehh biz ne diyoruz burda.Bak bu ay olmasa bile önümüzdeki ay olcak inş.kaydirigubbakcemilekızlar forumda okumustum yerlesme lekelenmesı oluyomusss belkı benımkıde ondandırrr:):):) ya bısey dıyın ben sımdı namazımı kılım mı abdest mı alımmmm
rabbım gönlune göre versın hayırlı saglıklı sıhhatlı sekılde kucagına almayı nasıp etsınn bıtanem hadi yat artık yorma kendını fazlaaa bebegım öptummmmmmŞenizŞeniz
Amin canım inş.Yatayım bende yalnız kalmasın kocacım.Alışık değiliz pek sonra der gelmedin etmedin naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?