Melek anneleriyle genel sohbet´e....

hayırlısı olsun artıkk ne dıyımmm yürek dayanmıyoo olsun ıstıyoo hemen bı taneee hevesler var yarım kalan onları tamamlamak ıstıyooo ne bılımmm canım yaaa ben cok dengesız oldum cıktım bılıyo musun bı yaptıgım bı yaptıgımı tutmuyooo bı guluyorum bı somurtuyorummmmm bı anım bı anımı tutmuyooo

aynen bende öyleyim canım sende çalışmıyosun galiba demi biraz da ondan oda biraz etkiliyo bizim ruh halimizi

canım ben sana ark teklif etmiştin gördünmü bilmiyorum ama belkide kabul etmemişindir tabi oda var zorla ettirmiş gibi olmıyim sonra:)

şeymacım Allah rahatlık versin mutlu ve huzurlu uyu emi bebişinle merak etme benim namaz da kaldı bu saate gene onu kılmak için kalkarım zaten

Saol canım teşekkür ederim. a.s.
Melegim Bağcılardayım ben yakın mıyız acep buluşurduk=)))Ayy kaçtım yaa sen cevap yaz yarın dönücem sana.
CADIARZU

ya kabul edemıyorum yapamadım onlarıı yaaa:):):) heee senle arkadaslık yapmak ıstemıyommm ne bu satte rahatsızz edıonnn beeee

seymacım cık artık hadı yat tatlım yorulma fazlaaaa hadıııııı yorma mınıgımızııı annesıııı ayyyyy ne gusellllll masallah masallahhhhh ya topıgımızde guller acmaya basladııı kızlar yaaaa

ben seyrantepede oturuyorum uzagız yaaaa hangı dr a gıdıosunn nasıl bırı bunları bana yazzzz

canım istersen sen bana gönder ben kabul edeyim.
oh ne güzel buluşun siz ben uzak kaldım buralarda ya
kızlar bu hafta sonu düğünğmğz var dayımın kızı evlencek.

topk kız bişeyler yazınca gözükmüyo ya çıkıyorum sonra tekrar giriyorum o yüzden
heeee beni neden eklemedin küstüm işte küstümsenağlama

öylede yakın olunca işte
hem bu evlenende benim olayımı duyunca biraz zaman geçince bana diyodu hadi bekle ben evleneyim hep beraber tekrardan yaparız diye gün bile belirlemişti deli biliyomusun çatlak tır biraz yani hiç olmadık yerde güldürür insanı ben ağlarken bile bunları hesaplayıp bana haber verdi güldürmüştü beni ya:))

canım yapacak bırseyımız yok hayat devam edıyo ısteeee bızz guclu olacagız kı meleklerımızde guc versın bızlereee......tatlım ben yatıyorummm ıyı gecelerrr dayanamıyorum artıkkkk bır haftadırrr uyku manyagı oldummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…