- Konu Sahibi gelincik37_34
-
meleGimcanım bende 14şubatta doğum yaptım bebeğim karnımda öldü hemde 40 haftalıktı ve o da benim elimden gitti.bende ameliyata alırken eşim o an geldi yoksa canım benim kocam benim ben onu eve çantaları almaya gönderdim çünkü hastaneye gittiğimizde bana doğum başladı bebek olcak artık dendi ve ben kızımın öldüğünü bilmiyordum bile sonra hep kızımın kalp atışlarını aradılar ama malesef yok yok yok.eşim yok annem yok yalnızım ve ben ameliyata girecem eşimi istiyorum bir baktım tam ameliyathane kapısından girecektim ki eşimle annem geldi ne oldu diye soruyolar bana bende ağlayarak kalp atışları yok dedim ve girdim ameliyata içerde hala ağlıyorum buz gibi yer çocuk dru bana soru soruyo ama zorla cvp veriyorum zaten ondan sonra bayıldım ve ayılamaya çalışırken eşimin beni odaya çıkardığını onunda ağladığını ve benim sürekli BEBEĞİM NERDE BEBEĞİM NERDE diye sorduğumu biliyorum ayıldığımda da herkes başıma babamlar dedemler amcamlar ama herkes ağlıyo ve ben hala bebeğimi soruyorum o yüzden eşimde dayanamıyo öyle işte daha yazamıcam şuan kızımın mezarının baş ucunda adı ve 14 şubat 2010 yazıyo.ve benim eşimde bu sene askere gidecek ve ben o gitmeden yeni bir bebiş istiyorum inşallah Rabbim sesimi duyar da bene yeni bir bebek melek kızımada bir kardeş gönderir inşallah...
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Kızlar meleklerim kardeş göndermişşşşhihoyyyt hihoyyyt
Darısı sizlerinde başına inşaallah:Saruboceq:
banada 6 ay bekle dedı ama rabbımın ıznıyle bırsey olmaz allahıma emanet ya sezeryan oldugu ıcınnn bır ıhtımal dıkıslerın patlama rıskı oluyomuss eeeee 4 ay oldu yeter daaaa 9 ayda hamılelıkkk hıc bısey kalmaz o zamana kadar allahın ıznıyleee
GELINCIGIM BASIN SAĞOLSUN....ALLAH AILESINE SABIR VERSINNNN BEN HASTA OLMADIM AMA OLACAKMISIM GIBI BI HIS VAR ICIMDEEEENE TABLOSUNDAN BAHSEDIYONN CANIMMM BU ARADA SEYMAMIZIN MUJDELI HABERIII HARIKA DIMIII BEN KATILDIM HALAYAA HADII SIRADAKI:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
kimse varmı bende 2 düsük yılbasında 17 haftalık suyu bitmiş diye erken dogum yaptım 4hafta 4 gün hamileyim ama bunada birşey olur diye korkuyorum allahın hayırlı ve saglıklı yine kucagıma almayı nasif eder inşalla tüm bebiş isteyen herkese allahım hayırlı ve saglıklı yine nasif eder inşallah
Merhaba hanımlar. Bende melek annesiyim. Aranıza beni de alır mısınız. Diğer topiklerde bir çoğunuzu okumuştum. Bazılarınıza mesaj yazmıştım. Evimde bilgisayarım olmadığı için akşamları sohbetlerinize katılamadım. Kısmet bu güneymiş. Bende 80 gün önce Meleklerimi kaybettim. İkizdiler. Topiği baştan sona okuyunca moralim yerine geldi çok sevindim burdan hamile haberleri gelmesine. Şeyma tebrik ederim. Allah bebeğine uzun ömürler versin. Melegim26 inşallah sende hamilesindir. Allah bir hepimize yeniden anne olmayı nasip etsin arkadaşlar.
ayyyyyyyyyyyy kızlar bakıyorum da baya sohbet etmişsiniz gece gece.imrendim valla.
şeymacım artık aşağıda tikerin varya onu kaldır bebklerin cennetteler şimdi ve krdeşini gönderdiler.
yeni bi ticker yap hamile olduğun belli olsunki bakanlar umutlansın tatlım.
evet ya bisiz sohbet etmişler. bundan sonra şöle yapalım sözleşelim .bi saatte buluşalım önemli bi işimiz olmazsa.nasıl fikir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?