Melek anneleriyle genel sohbet´e....

ooooooooooo bak uyku manyaklığı başladıysa bebek geliyo demek
hadi canım Allah rahatlık versin bende namazımı kılıp yatıcam zaten şimdi hadi, öptüm kib iyi uykular daha belli olm adığı için bişey kendine dikkat et ha belki vardır:)))))))))))))))))))

canımcım ben çıkıyorum artık by by sonra tekrar görüşürüz denk geliriz inşallah yani.hadi öptüm.

ayyyyyyyyyyyy kızlar bakıyorum da baya sohbet etmişsiniz gece gece.imrendim valla.
şeymacım artık aşağıda tikerin varya onu kaldır bebklerin cennetteler şimdi ve krdeşini gönderdiler.
yeni bi ticker yap hamile olduğun belli olsunki bakanlar umutlansın tatlım.

canım kıyamam sana.....tüylerim diken diken oldu inşallah tez zamanda hayrlı saglıklı bebeğin olsunnnn:Saruboceq: kç yasndasın cnm kaç ay yapcak eşin askerlk....allah yarmcmz olsn

Merhaba hanımlar. Bende melek annesiyim. Aranıza beni de alır mısınız. Diğer topiklerde bir çoğunuzu okumuştum. Bazılarınıza mesaj yazmıştım. Evimde bilgisayarım olmadığı için akşamları sohbetlerinize katılamadım. Kısmet bu güneymiş. Bende 80 gün önce Meleklerimi kaybettim. ıkizdiler. Topiği baştan sona okuyunca moralim yerine geldi çok sevindim burdan hamile haberleri gelmesine. Şeyma tebrik ederim. Allah bebeğine uzun ömürler versin. Melegim26 inşallah sende hamilesindir. Allah bir hepimize yeniden anne olmayı nasip etsin arkadaşlar.

İnşallah hamilesindir arkadaşım.Böyle duyunca çok mutlu oluyorum. Darısı diğer melek annelerinin başına inşallah.:dance:

Şeyma canım sana bir soru sormak istiyorum. Sen hangi doktora gidiyorsun merak ettim. Benim bebeklerimi kaybetmem doktorum yüzünden olmuştuda ondan sordum. Seni topiğinde de okumuştum bayağı özverili bir doktormuş.

kimse varmı bende 2 düsük yılbasında 17 haftalık suyu bitmiş diye erken dogum yaptım 4hafta 4 gün hamileyim ama bunada birşey olur diye korkuyorum allahın hayırlı ve saglıklı yine kucagıma almayı nasif eder inşalla tüm bebiş isteyen herkese allahım hayırlı ve saglıklı yine nasif eder inşallah

Sağol canım Allah razı olsun gebelik için tablo oluşturalım demiştim ya o tablodan bahsediyorum canım erken mi bilmem ama ufaktan başlasak ii olur sanırım

Canım başın sağolsun ne güzel hamilesin tekrar inşallah sağlıcakla alırsın kucağına aklına getirme bunları yeni çok güzel bir sorumluluğun var artık gelecek güzel günleri düşün dua et bizler içinde Allaha emanet ol tatlım

Hoşgeldin canım aramıza başın sağolsun Rabbim kimselere yaşatmasın bu acıyı.Sezaryen mi oldun doktor hatası demişsin ahh canım benim inşallah kardeşlerini gönderecek kuzularımız bizlere kaç haftalıktı yavruların

sweetcim nasılsın nasıl gidiyo hayat kızlar epey konuşmuşlar bizsiz bizsiz sempatiksalakcinni

evet ya bisiz sohbet etmişler. bundan sonra şöle yapalım sözleşelim .bi saatte buluşalım önemli bi işimiz olmazsa.nasıl fikir.

sagol inşallah allahım herkese hayırlı ve saglıklı yine nasif eder bebişler:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…