- Konu Sahibi gelincik37_34
-
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Kızlar meleklerim kardeş göndermişşşşhihoyyyt hihoyyyt
Darısı sizlerinde başına inşaallah:Saruboceq:
Efkâr dolu gönül sustuğu vakit, bir nâme duyulur; yalnızlar esas yalnızlığa, duygular düşlediği rüyalara, dil konuşma özlemi duyduğu sevdalara savrulur… mühür vurulur Ayın’a, çıkarılır Şın alfabeden, hüzne bırakılır Kaf belirsiz sinelerden…
Ve bir ses duyulur, bir dize fısıldar inceden;
“Ey gönül gel gayriden geç aşka eyle iktidâ
Zümre ehli hakikat ânı kılmış muktedâ.”
Şimdi…
Sus gönlüm...
Çok dile getirme.Sen dile getirdikçe gönlün daha da coşuyor,daha meraklanıyor ve beklemek daha da zorlaşıyor.
Sus gönlüm.Çok laf etme.Az söyle ki işimiz olgunlaşsın.Az söyle ki Hakka karşı yanlış kelam çıkmasın...
Sus gönlüm.Bir elif miktarı sus.Az kaldı bahara.Dayan gönlüm.Denizin içinde meydana gelen görünmeyen dalgalar gibi yüreğin biliyorum.Beklemekten başka çare olsaydı,seni durdurmazdım...İnan bana...Ama yok.Başka çare yok.Unutma ki ilaç bile beklemeden tesir etmez,çiçek bile vakti gelmeden önce açmaz...
Sus gönlüm.Bu kışın bahara dönünceye kadar.Bu gece gündüz oluncaya kadar.Uzak yollar yakınlaşıncaya kadar.Bu sıkıntının ardından ferahlık gelinceye kadar.Ve yüzümüz vuslat gözyaşlarıyla ıslanıncaya kadar sus...
Sus gönlüm.Bu kışın bahara dönünceye kadar.Bu gece gündüz oluncaya kadar.Uzak yollar yakınlaşıncaya kadar.Bu sıkıntının ardından ferahlık gelinceye kadar.Ve yüzümüz vuslat gözyaşlarıyla ıslanıncaya kadar sus...
Sus gönlüm...Seni senden daha iyi bilen Rabbinin hükmü vuk'u buluncaya kadar...
Sus gönlüm...Bütün bu susmalarına karşılık her şeyin hayırlısının olacağına inanarak sus...
Sus gönlüm...Her susuşun bir cevap olsun...Her susuşun,sabrın olsun...Her susuşun,duan olsun...İçten yakarışının adı olsun,susuşun...Bekleyişinin,umut edişinin,inancının,özlediğin şeylerin vurgusu olsun,susuşun...
Sükûta ses, bîçâreliğe çare olsun…
Sus gönlüm…
Mahmut Sayar
:çok üzgünüm:
herkes yaralı..herkes farklı farklı sınavda..40+3 de doğum yapmıştım..doğum yapmadan son gece babam beni rüyasında görmüş..ölüyormuşum oğlum yaşıyormuş..ertesi sabah doğum için giderken babam ağlayarak yolladı beni..hiçbir şeyde demedi..çok korkmuş çünkü kayınvalidemin yanına gömülmüşüm dua ediyormuş rüyasında.aynı yere oğlum gömüldü,işe bakın kızlar......
neyse..hayat devam ediyor bizler için...bakın yeni bebek hayalleri kuruyoruz..benim aklıma takılan hayat devam ediyorsa sınavda bitmedi demektir....Allah ım sağlık sınavı verme diye dua ediyorum...başka acı yaşama korkusu var..öbür dünyamızıda bu dünyamızı da cennete çevir ALLAH IM........
Merhaba hanımlar. Bende melek annesiyim. Aranıza beni de alır mısınız. Diğer topiklerde bir çoğunuzu okumuştum. Bazılarınıza mesaj yazmıştım. Evimde bilgisayarım olmadığı için akşamları sohbetlerinize katılamadım. Kısmet bu güneymiş. Bende 80 gün önce Meleklerimi kaybettim. İkizdiler. Topiği baştan sona okuyunca moralim yerine geldi çok sevindim burdan hamile haberleri gelmesine. Şeyma tebrik ederim. Allah bebeğine uzun ömürler versin. Melegim26 inşallah sende hamilesindir. Allah bir hepimize yeniden anne olmayı nasip etsin arkadaşlar.
Muhammed Rıza Alimoğlu canım.Kocamustafapaşa'da Crrahpaşaya çok yakın.Şiddetle tavsiye ediyorum opuyorumnanaktanseymacım cık artık hadı yat tatlım yorulma fazlaaaa hadıııııı yorma mınıgımızııı annesıııı ayyyyy ne gusellllll masallah masallahhhhh ya topıgımızde guller acmaya basladııı kızlar yaaaa
ben seyrantepede oturuyorum uzagız yaaaa hangı dr a gıdıosunn nasıl bırı bunları bana yazzzz
Bebiş tam ne kadarlık bilmiyoruz canım daha çok yeni.Bi anormallik yoksa büyümeye devam edecektir dedi dr.um inş yoktur.Hafta sonu gideriz sanırım o zaman değişirimyerimsenibenayyyyyyyyyyyy kızlar bakıyorum da baya sohbet etmişsiniz gece gece.imrendim valla.
şeymacım artık aşağıda tikerin varya onu kaldır bebklerin cennetteler şimdi ve krdeşini gönderdiler.
yeni bi ticker yap hamile olduğun belli olsunki bakanlar umutlansın tatlım.
Geçmiş olsun canım.Amin inş.Çok sağola.s.Merhaba hanımlar. Bende melek annesiyim. Aranıza beni de alır mısınız. Diğer topiklerde bir çoğunuzu okumuştum. Bazılarınıza mesaj yazmıştım. Evimde bilgisayarım olmadığı için akşamları sohbetlerinize katılamadım. Kısmet bu güneymiş. Bende 80 gün önce Meleklerimi kaybettim. İkizdiler. Topiği baştan sona okuyunca moralim yerine geldi çok sevindim burdan hamile haberleri gelmesine. Şeyma tebrik ederim. Allah bebeğine uzun ömürler versin. Melegim26 inşallah sende hamilesindir. Allah bir hepimize yeniden anne olmayı nasip etsin arkadaşlar.
Çok teşekkür ediyorum canım.Aramıza hoşgeldin beraberce uzun uzun sohbetler edip birbirimizi cesaretlendiricez inş.Meleklerimizde üzülmesinler dimi.Bak bende ikizlerimi kaybettim.Açtığım topicten okuyabilirsin ayrıntı istersen.4 ay dolmadan yenisi geliyor şimdi.Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah.a.s.Tebrikler Şeyma Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı naisp etsin,uzun ömür versin opuyorumnanaktan.
Muhammed Rıza Alimoğlu canım.Evet dr.umdan çok memnunum Allah razı olsun ondan.Çok severim kendisini."Bana baba de" dese derim belki de :jeyyar:Şeyma canım sana bir soru sormak istiyorum. Sen hangi doktora gidiyorsun merak ettim. Benim bebeklerimi kaybetmem doktorum yüzünden olmuştuda ondan sordum. Seni topiğinde de okumuştum bayağı özverili bir doktormuş.
İnşaallah canım amin.:Saruboceq: Sırayla gelin sizlerde.O zaman yeni topic açarız.Hem melek hem minik insancık annesi diye ohaoldumsmile:dance:Bu harika bir haber Şeymacım, Allahım sana eşinle beraber sağlıkla, huzurla büyüteceğiniz sağlıklı, hayırlı, vaktinde doğan, normal evlatlarnasip etsin, darısı da bize olsun inşallah...:sm_cool:
Aaammiiinn.Canım benim babana da ne kadar zor gelmiştir kim bilir.O rüyanın etkisiyle seni kaybedecek gibi yollamıştır doğuma :sinifsinif:evet herşey bizim için sınavda olmamızın bilincinde olmana da çok sevindim.Allah inancı olmayanlar bu tür acılara nasıl katlanıyorlar acaba.CADIARZUherkes yaralı..herkes farklı farklı sınavda..40+3 de doğum yapmıştım..doğum yapmadan son gece babam beni rüyasında görmüş..ölüyormuşum oğlum yaşıyormuş..ertesi sabah doğum için giderken babam ağlayarak yolladı beni..hiçbir şeyde demedi..çok korkmuş çünkü kayınvalidemin yanına gömülmüşüm dua ediyormuş rüyasında.aynı yere oğlum gömüldü,işe bakın kızlar......
neyse..hayat devam ediyor bizler için...bakın yeni bebek hayalleri kuruyoruz..benim aklıma takılan hayat devam ediyorsa sınavda bitmedi demektir....Allah ım sağlık sınavı verme diye dua ediyorum...başka acı yaşama korkusu var..öbür dünyamızıda bu dünyamızı da cennete çevir ALLAH IM........
Rica ederim canım.Bende bizden vurgular bulduğum için seviyorumyerimsenibenBu şiir bize yazılmış gibi... Ama sanki yorgun gönlümüze de vuslatı müjdeliyor... Sağol arkadaşım.
canım kıyamam sana.....tüylerim diken diken oldu inşallah tez zamanda hayrlı saglıklı bebeğin olsunnnn:Saruboceq: kç yasndasın cnm kaç ay yapcak eşin askerlk....allah yarmcmz olsn
Merhaba hanımlar. Bende melek annesiyim. Aranıza beni de alır mısınız. Diğer topiklerde bir çoğunuzu okumuştum. Bazılarınıza mesaj yazmıştım. Evimde bilgisayarım olmadığı için akşamları sohbetlerinize katılamadım. Kısmet bu güneymiş. Bende 80 gün önce Meleklerimi kaybettim. İkizdiler. Topiği baştan sona okuyunca moralim yerine geldi çok sevindim burdan hamile haberleri gelmesine. Şeyma tebrik ederim. Allah bebeğine uzun ömürler versin. Melegim26 inşallah sende hamilesindir. Allah bir hepimize yeniden anne olmayı nasip etsin arkadaşlar.
kimse varmı bende 2 düsük yılbasında 17 haftalık suyu bitmiş diye erken dogum yaptım 4hafta 4 gün hamileyim ama bunada birşey olur diye korkuyorum allahın hayırlı ve saglıklı yine kucagıma almayı nasif eder inşalla tüm bebiş isteyen herkese allahım hayırlı ve saglıklı yine nasif eder inşallah
sweetcim nasılsın nasıl gidiyo hayat kızlar epey konuşmuşlar bizsiz bizsiz sempatiksalakcinni
evet ya bisiz sohbet etmişler. bundan sonra şöle yapalım sözleşelim .bi saatte buluşalım önemli bi işimiz olmazsa.nasıl fikir.
herkes yaralı..herkes farklı farklı sınavda..40+3 de doğum yapmıştım..doğum yapmadan son gece babam beni rüyasında görmüş..ölüyormuşum oğlum yaşıyormuş..ertesi sabah doğum için giderken babam ağlayarak yolladı beni..hiçbir şeyde demedi..çok korkmuş çünkü kayınvalidemin yanına gömülmüşüm dua ediyormuş rüyasında.aynı yere oğlum gömüldü,işe bakın kızlar......
kımse yok mu cicim nerdesın gece kuşummmm
başın sağolsun canım aramıza hoşgeldin neden kaybettin kuzunu bende karnımda 40 haftalık bebeğimi kızımı kaybettim bugün 61 gün oldu
Hoşgeldin canım aramıza başın sağolsun Rabbim kimselere yaşatmasın bu acıyı.Sezaryen mi oldun doktor hatası demişsin ahh canım benim inşallah kardeşlerini gönderecek kuzularımız bizlere kaç haftalıktı yavruların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?