Melek anneleriyle genel sohbet´e....

delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Kızlar meleklerim kardeş göndermişşşşhihoyyyt hihoyyyt
Darısı sizlerinde başına inşaallah:Saruboceq:

:dance:Bu harika bir haber Şeymacım, Allahım sana eşinle beraber sağlıkla, huzurla büyüteceğiniz sağlıklı, hayırlı, vaktinde doğan, normal evlatlar nasip etsin, darısı da bize olsun inşallah...:sm_cool:

herkes yaralı..herkes farklı farklı sınavda..40+3 de doğum yapmıştım..doğum yapmadan son gece babam beni rüyasında görmüş..ölüyormuşum oğlum yaşıyormuş..ertesi sabah doğum için giderken babam ağlayarak yolladı beni..hiçbir şeyde demedi..çok korkmuş çünkü kayınvalidemin yanına gömülmüşüm dua ediyormuş rüyasında.aynı yere oğlum gömüldü,işe bakın kızlar......
neyse..hayat devam ediyor bizler için...bakın yeni bebek hayalleri kuruyoruz..benim aklıma takılan hayat devam ediyorsa sınavda bitmedi demektir....Allah ım sağlık sınavı verme diye dua ediyorum...başka acı yaşama korkusu var..öbür dünyamızıda bu dünyamızı da cennete çevir ALLAH IM........

Bu şiir bize yazılmış gibi... Ama sanki yorgun gönlümüze de vuslatı müjdeliyor... Sağol arkadaşım.

Aminnn:Saruboceq:

Sevgili Bengisu, hoşgeldin, başın sağolsun... Ben de yeniyim, burada acımızı paylaşıyoruz, dilerim, bebişlerimizin güzel haberlerini paylaştığımız günler de gelir... Keyifle geçen hamileliklerimizi :hulya:, oğullarımızı gamyoncuiremsu, kızlarımızı kaydirigubbakcemile2...

Muhammed Rıza Alimoğlu canım.Kocamustafapaşa'da Crrahpaşaya çok yakın.Şiddetle tavsiye ediyorum opuyorumnanaktan
Dr.um 6 ay bekleyelim deyince ne yani 6 ay gelmicem mi demiştim.O da inş.hamile kalırda gelirsin demişti.Gittim bende hihoyyyt

Bebiş tam ne kadarlık bilmiyoruz canım daha çok yeni.Bi anormallik yoksa büyümeye devam edecektir dedi dr.um inş yoktur.Hafta sonu gideriz sanırım o zaman değişirimyerimseniben
Geçmiş olsun canım.Amin inş.Çok sağola.s.
Tebrikler Şeyma Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı naisp etsin,uzun ömür versin opuyorumnanaktan.
Çok teşekkür ediyorum canım.Aramıza hoşgeldin beraberce uzun uzun sohbetler edip birbirimizi cesaretlendiricez inş.Meleklerimizde üzülmesinler dimi.Bak bende ikizlerimi kaybettim.Açtığım topicten okuyabilirsin ayrıntı istersen.4 ay dolmadan yenisi geliyor şimdi.Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah.a.s.

Şeyma canım sana bir soru sormak istiyorum. Sen hangi doktora gidiyorsun merak ettim. Benim bebeklerimi kaybetmem doktorum yüzünden olmuştuda ondan sordum. Seni topiğinde de okumuştum bayağı özverili bir doktormuş.
Muhammed Rıza Alimoğlu canım.Evet dr.umdan çok memnunum Allah razı olsun ondan.Çok severim kendisini."Bana baba de" dese derim belki de :jeyyar:
Tavsiye ederim sana da.Sen nerde oturuyorsun.Meleklerin ne kadarlıktı dr.un hatası neydi?Çok sordum ama merak ettim canım yaa benneyaptımki

İnşaallah canım amin.:Saruboceq: Sırayla gelin sizlerde.O zaman yeni topic açarız.Hem melek hem minik insancık annesi diye ohaoldumsmile
Aaammiiinn.Canım benim babana da ne kadar zor gelmiştir kim bilir.O rüyanın etkisiyle seni kaybedecek gibi yollamıştır doğuma :sinifsinif:evet herşey bizim için sınavda olmamızın bilincinde olmana da çok sevindim.Allah inancı olmayanlar bu tür acılara nasıl katlanıyorlar acaba.CADIARZU
Bu şiir bize yazılmış gibi... Ama sanki yorgun gönlümüze de vuslatı müjdeliyor... Sağol arkadaşım.
Rica ederim canım.Bende bizden vurgular bulduğum için seviyorumyerimseniben

Tablo hazırlayalım umudumuz olsun diyordunuz buyrun =)) Sayı artınca yeni topic açarız inş.
[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***| ***Güncel notları***|
1|Seyma88 |21 |27 ŞUBAT | ARALIK |83ohaoldumsmile|?? |??|
2|
3|
4|
5|
6|
7|
8|
9|
10|
11|
12|
13|
14|
15|
16|
17|
18|
19|
20|
21
22|
23|
24|
25|
26|
27|
28|
29|
30|
31|
32|
[/table]

ben geldiiiiiiim benim saat başladı nerdesin meleğim bak şimdide sen kaçmışın sende bu gece yalnızsın demi?

canım kıyamam sana.....tüylerim diken diken oldu inşallah tez zamanda hayrlı saglıklı bebeğin olsunnnn:Saruboceq: kç yasndasın cnm kaç ay yapcak eşin askerlk....allah yarmcmz olsn

amin canım amin.ben 22 yaşındayım eşimde inşallah 6ay yapcak askerliği sen kaç yaşındasın senin eşin ne kadar yapcak askerliği cnm?

hoşgeldin canım.seninde başın sağolsun Allah sabır versin canım sanada

canım sanada ilk önce geçmiş olsun veeee inşallah sağlıkla alırsın yeni bebişinide kucağına Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı uzun ömür versin canım

sweetcim nasılsın nasıl gidiyo hayat kızlar epey konuşmuşlar bizsiz bizsiz sempatiksalakcinni

evet ya bisiz sohbet etmişler. bundan sonra şöle yapalım sözleşelim .bi saatte buluşalım önemli bi işimiz olmazsa.nasıl fikir.

yaaa gelinciğim sweetcim ben böyle gece kuşu olunca şeymeyla meleğimde denk gelince çok kaynatık benide gaza getirdiler yanidelikafadulden:dance:

canım benim sana bağıra bağıra AMİN diyorum inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.

kımse yok mu cicim nerdesın gece kuşummmm

ama ben geldim sen kaçmışın hemen tatlım.

gelinciğim galiba seninle aramızda sadece 40 gün var senin kırkın çıkmış ben kaybetmişim meleğimi.offffff yaaaaaaaaa özledim.ben yalnız kalınca hemen fena oluyorum kızlar ya.

başın sağolsun canım aramıza hoşgeldin neden kaybettin kuzunu bende karnımda 40 haftalık bebeğimi kızımı kaybettim bugün 61 gün oldu

şeymacım tabloda bayrağı taşıyosun arkandan kim gelicek bakalım hadi meleğim sıra sende çabuk ol bak

başın sağolsun canım aramıza hoşgeldin neden kaybettin kuzunu bende karnımda 40 haftalık bebeğimi kızımı kaybettim bugün 61 gün oldu

dr anne karnnda enfeksiyon kaptığını kalbindede 2 delik olduğunu söledi gerçi şüphelerim var gerekenide yapcam zaten enfeksiyonu atlatamadı kuzum 36+4 haftalık doğum yaptım sen nden kaybettn alıştınmı yokluğuna ya 12 gündr 7 -24 aklımda

Sağol canım. Benim bebeklerim sezeryanla doğmadı. Benim hamile olmadan önce rahimimde miyomlarım vardı. 4 ayrı doktora gittim hepside hamile kalmam gerektiğini söyledi. Sonra doğal yolla ikiz gebelik oluştu. Hem ikiz gebelik riski hem de rahimdeki miyomlar yüzünden ist.da en iyi hastanelerden birinin bu konuda uzman sandığım yard. doç.dr.na gittim. Bende olan tüm rahatsızlıklara kadın normal deyip yolladı. Hiç aklıma gelmedi bebeklerimi kaybedeceğim. En son 18 haftalıkken 3 gün boyunca kasılmalarım oldu. Sürekli doktoru aradım muayensine gittim. Beni geçiştirdi. En son aklına idrar tahlili yapmak aklına geldi. Orda da idrarda kum görünce senin kesin böbreklerinde taş var dedi. Üroloji uzmana yolladı. Ertesi gün sabah kalktığımda idrara çıkamadım. Ayağa kalktığımda sanki bebekler aşağıda taşıyamıyormuşum gibi oldum. Soluğu evime en yakın olan bahçelievlerdeki böbrek hast.de aldım. Yapılan ultrasonda böbreklerimde sorun olmadığı fakat bebeklerimden bir tanesinin kesesini erken yırttığını öğrendik. Sonra kesesini yırtan bebğin doğmasını bekledik bir gece hastanede yattım.Bebek gelmedi enfeksiyon kanımda yükselince suni sancı ile normal doğum yaptırıldı. Ölen bebeğimin ardından diğeri de kendini attı.Ben bunları yaşarken doktorum bir kerede arayıp neyin var diye sormadı. Onu arayıp durumumu söylediğimdede bana lakayt bir şekilde ikiz gebelik riskliydi zaten sen birdahaki hamileliğinde miyomlarını aldır öyle hamile kal demez mi. Kriz geçirdim. Hastaneye şikayet dilekçesi verdim. Orası da bana dönceği yere doktoru arattı. Doktor şikayetimden dolayı özür diledi. Kendini savundu. Ama benim bebeklerim gitmişti. Mahkemeye vermek o doktoru süründürmek istedim. Avukat bir arkadaşım benzer davaları araştırdı.Bu konuda adli tıp doktordan yana rapor veriyor. Seni daha çok üzerler dedi Davadan vazgeçtim. Sürekli baştan yaşamak istemedim. Artık herşeyi Allaha havale ettim.Allah benim ve meleklerimin hakkını o doktordan soracak hem bu dünyada hem öbür dünyada buna inanıyorum.ıyiki ahiret var. ıyiki hesap günü var.

ınşallah kuzlarımızın kardeşleri gelir bir an önce.Rabbim hayrlı ve uzun ömürlü evlatlar versin bizlere...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…