Melek anneleriyle genel sohbet´e....

Şeyma88 Çok teşekkür ediyorum canım.Aramıza hoşgeldin beraberce uzun uzun sohbetler edip birbirimizi cesaretlendiricez inş.Meleklerimizde üzülmesinler dimi.Bak bende ikizlerimi kaybettim.Açtığım topicten okuyabilirsin ayrıntı istersen.4 ay dolmadan yenisi geliyor şimdi.Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah.a.s.

Muhammed Rıza Alimoğlu canım.Evet dr.umdan çok memnunum Allah razı olsun ondan.Çok severim kendisini."Bana baba de" dese derim belki de :jeyyar:
Tavsiye ederim sana da.Sen nerde oturuyorsun.Meleklerin ne kadarlıktı dr.un hatası neydi?Çok sordum ama merak ettim canım yaa benneyaptımki

Canım ben seni topiğinden okumuştum. Bende bebeklerimi senden bir ay sonra kaybetmiştim. Kimse beni anlamıyor diye kadınlar klübüne girmeye başladım. Benim gibi birçok kişi ile tanıştım.Senin sabrın ve teslimiyetin beni etkilemişti. ınsan ne kadar inançlı olura olsun zayıflığından neden ben diye sürekli sorguluyor.Bende sorguluyordum. Kendimi suçluyordum olanlardan.Sonra kendime geldim. Allaha sürekli sabır ve güç vermesi için dua ediyorum.
Ben bağcılarda oturuyordum. Bir ay önce başakşehire taşındım. Hamileyken ev almıştık. Bebeklerimin nasibi Allah onların hatırına bize ev almayı nasip etti, rızıklarıyla geliyorlar derken kaybettim.Benim doktorumun beni yanlış yönlendirmesinden oldu
böbreklerinde taş var dedi yolladı. Sonrası kendimi hastanede buldum.Oysa bu durumda bana erken doğumu engelleyici ilaç ve iğne vermesi gerekiyormuş. Geçen sene bir arkadaşımda ikiz doğum yaptı.3 aydan sonra sürekli hastanede yattı.Doktorun ilgisiziğinin kurbanıyım yani. Senindurumunuda biliyorum ondan sordum doktorunu. Çok ilgilenmiş senle doktorun.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım sağol. Sende hoşgeldin. Seninde başın sağolsun canım. Allah bizede bebişlerimizin kardeşlerini kucağımıza almayı nasip eder inşallah. zemuszemus

benide aranıza kabul edermisiniz 12 gün önce kaybettim meleğimi kızımı canımı 3 gün yaşıyabildi yoğun bakımda

Başınsağolsun canım. Allah sabır versin. Ben bebeklerimin yüzünü göremedim. Cesaret edemedim görmeye. Bebeğini görmek daha çok zor. Allah sana iki katı sabır versin.

bende bebeğimi 40 haftalıkken plesantadan ayrıldığı için kaybettim canım hiç bir şey yokken ortada .alışmaya sıra gelince hiç alışılmıyo.şuan inan çok kötüyüm ben çünkü dayanamıyorum artık ama senin biraz daha kötü gördün sen kokladın belkide bende gördüm kızımı ama öpüp koklayamadım meşeğimi çok özledim.

bengisu82 .!.:
Teşekkür ederim canım. Sağol. Allah tüm melek annelerine sabır versin. Günler çok zor geçiyor bebeklerimiz olmadan.

amin canım amin hem de nasıl zor geçiyor bugün benim meleğim benden gideli 61 gün oluyor bugün niyeyse içim çok kötü bugün çok canım sıkkın ne gülmek geliyo içimden nede yiyp içmek. seninde yaşadıkların hiç kolay değil inşallah öyle umursamaz dr ların Allah yardımcısı olsun onca ahlara rağmen .senağlamasenağlama

benide aranıza kabul edermisiniz 12 gün önce kaybettim meleğimi kızımı canımı 3 gün yaşıyabildi yoğun bakımda
keske aramıza katılmak zorunda kalmasaydın tatlım ama kader kısmett rabbım hakkımızda hayırlısını böyle uygun görmüş benım de kızım melegım terettı annesını hemde kendısını hıc göstermeden herkese nasıp olmaz melek annesı olmak basın sagolsun canımm

bengisu basın sagolsun canım rabbım sabır versınn tez zamanda saglıklı sıhhatlı sekılde kucaggımıza almayı nasıp etsın meleklerımızın kardeslerını

kızlarrrr yaaaaaaaaaa ben hala görmedım kırmızılarııı yaaaa yoksaaa bennn yoksa bennnnn hamılemıyımmmmm yaaaaa oooffff 4. testı de yaptım ama cıkmadı

Bende seni bu topiğe davet edecektim ki sen gelmişsin bile =) Hoşgeldin cnm a.s.

şeymacım tabloda bayrağı taşıyosun arkandan kim gelicek bakalım hadi meleğim sıra sende çabuk ol bak
Meleğimi bekliyorum ama bakalım hayırlısı belki sen olursun akannehir
şeymacım bebişlerin 17 aralıkda melek oldular?
Evet cnm 17 aralık
Amin inşaallah.Dr.una çok sinirlendim yaa kötükedihüso Bnmde oğlumuzu kaybedeceğimiz belliydi o doğunca kızımızda attı kendisini mafoldumben

Amin cnm inşaallah.evet çok ilgilendi sağolsun.Gecenin 11inde yanıma geldiği bile oldu sırf görmek için.Babam burda yok demiştim memlekette olduğu için.Redüksiyon yapılacağı zmndı yani 3 ay öncesinde.Aklına gelmiş o dediğim gecenin 11inde gelmişti cnm bnm :1rolleyes:
kızlarrrr yaaaaaaaaaa ben hala görmedım kırmızılarııı yaaaa yoksaaa bennn yoksa bennnnn hamılemıyımmmmm yaaaaa oooffff 4. testı de yaptım ama cıkmadı
Bnmkinde de çıkmamıştı dr. gördü.Daha kaç kere diyeceğim klava: Gitsene bi dr.a ya da kana baktır :mymeka:

ya kızım sen neden dr gitmiyosun daha hala ne bekliyosun yoksa illa idrardamı çıksın diye bekliyosun anlmadım ki şeymanında dediği gibiiiiiiiiiiidr a giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiittttttttttttttt...ok mi?yoksaaaaaaaaakaydirigubbakcemile

meleğim gelir şeymacım benden önce benimkine daha çok var beni beklemeyin kolay kolay canım.
şeymacım ben 17 aralıkmı diye sorduğumda çok kötü oludum çünkü meleklerin benle aynı zamanda doğmuş ve melek olmuş canım ya çok kötü oldum inanki kendi doğum günüm de yok artık benim

kızlar ben yarından sonra giremeyebilirim anneme gidicem düğün var ama sonra inşallah görüşürüz kendinize çokçok iyi balın meleğim sende çok beklemede yap kız şu testi kanı yani he bide dr git bak öğrende haner ver.hepinizi öptümmm kızlar.şeymacım kendinede bebişede iyi bak

Başınsağolsun canım. Allah sabır versin. Ben bebeklerimin yüzünü göremedim. Cesaret edemedim görmeye. Bebeğini görmek daha çok zor. Allah sana iki katı sabır versin.

ben epidural sezeryan olmuştum.doğar doğmaz ağladığını duydum gördüm meleğim aynı annesiydi zaten sadece doğumhanede canlı öptüm onu o kadar bide yoğun bakımda bi hemşire videosunu çekmişti o var elimde cenazesini defnetmeye lohusa olduğum için götürmediler kırkım çıkınca kızımı ziyaret edicem inş bi hocaya sordum meleğimi ben göremiyom o beni görüyomudur diye o beni görüyomuş ve dua ediyomuş ama içimde çok acıyo çok özlüyorum onu hala hastanede yatıyo gibi geliyo sanki arıcaklar bigün özür dilicekler biz bebekleri karıştırdık diye doğumhanedeki ve yoğun bakımdaki görüntüleri hiç gözümün önünden gitmiyo ama sabır başkada ne yapılabilirki zaten

neden terketti hayırlısı böyleymiş amin bu acıyı yaşıyan herkesin başı sağolsun

Allah yar ve yardımcın olsun canım. Çok kötü bir haldeyiz hepimiz.Ben bebeklerimi görmedim. Normal doğum yaptırdılar. Ebeye yalvardım ben bebeklerimi böyle görmeye dayanamam ne olur beni bayıltın diye. O da bana göstermemek için hemen sarıp sarmalayıp doğumhaneden çıkarmıştı. Ben de cenazeleri defnedilirken gidemedim. Doğumdan bir ay sonra gittim mezarlığa. O gün hep ruh gibiydim. Yine gitmek istiyorum ama eşim götürmüyor. Sen daha kötü oluyorsun diye. Ama bilmiyor ki biriken tüm üzüntüm orda boşalıyor. Orda kendimi daha huzurlu hissediyorum. ınsanın hafızasına kazınıyor enson yaşadıkları. Hiç gerçekmiş gibi gelmiyor. Hep uykudan uyancak herşey kaldığı yerden devam etcek gibi geliyor. Alışamıyor insan bu duruma. Allah sabır versin güç kuvvet versin canım.

Son düzenleme:

Amin canım. Ben artık doktorlara karşı inancımı kaybettim. Onlara çok kolay geliyor bebek kayıpları. Bir daha hamile kalırsın deyip geçiyorlar. Sanki burda robot var durmadan çocuk yapmaya programlanmış. Bu hatalı üretim çıktı yenisini yapayım diyor.İnsanlıklarını kaybetmişler. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Bunu anlayan yok. Herkes bana doktor sebepti bebeklerinin yiyecek ekmeği yokmuş bu dünyada diyor. Ama anlayan yok. Kul hatası olunca insanın içinden gitmiyor.Yapılcak şeyler varken yapılmaması üzüyor insanı. Yoksa Allahın takdirine diyecek yok. Benimde öyle psikolojim çok bozuk. Hamile görmeye, bebek görmeye dayanamıyorum. Bende de algıda seçicilik başladı. Her sokağa çıktığımda ya hamile ya ikiz bebek görüyorum. Allah yardımcımız olsun.....

bengisu basın sagolsun canım rabbım sabır versınn tez zamanda saglıklı sıhhatlı sekılde kucaggımıza almayı nasıp etsın meleklerımızın kardeslerını

Sağol canım.Amin. Seninde başın sağolsun. Hayırlısıyla bebeğinin kardeşi göbüşüne gelsin.opuyorumnanaktan

günaydın kızlar nasılsınız bakıym betülcüm hala kan testi yapmadın mı biz meraktan yarıldık ikiye canım bizi bilgilendir hamile deilsen sorun ne onu öğren ihmal etme canım yerimseniben

Bu durumlardan ötürü hepimizin önyargısı oluştu doktorlara evet onlar için en azından çoğu için gençsin yine olur ki bunu bana doktorlar deilde etrafımda teselli etmeye çalışan insanlar yapıyo kırmamak için kafamı sallıyorum sadece bu doktor işini garantiye almak için bir doktor daha buldum bizim binadan komşumuzun kızıda doğuma birkaçgün kala kaybetmiş onun gittiği doktorada gitcem ayrıdan şimdi 2 çocuğu var Allah çok büyük bugün cuma yavrularımız belki de yanımızda sağ omzumuzda kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…