- Konu Sahibi gelincik37_34
-
Sevgili Bengisu, hoşgeldin, başın sağolsun... Ben de yeniyim, burada acımızı paylaşıyoruz, dilerim, bebişlerimizin güzel haberlerini paylaştığımız günler de gelir... Keyifle geçen hamileliklerimizi :hulya:, oğullarımızı gamyoncuiremsu, kızlarımızı kaydirigubbakcemile2...
hoşgeldin canım.seninde başın sağolsun Allah sabır versin canım sanada
Teşekkür ederim canım. Sağol. Allah tüm melek annelerine sabır versin. Günler çok zor geçiyor bebeklerimiz olmadan.
benide aranıza kabul edermisiniz 12 gün önce kaybettim meleğimi kızımı canımı 3 gün yaşıyabildi yoğun bakımda
dr anne karnnda enfeksiyon kaptığını kalbindede 2 delik olduğunu söledi gerçi şüphelerim var gerekenide yapcam zaten enfeksiyonu atlatamadı kuzum 36+4 haftalık doğum yaptım sen nden kaybettn alıştınmı yokluğuna ya 12 gündr 7 -24 aklımda
bengisu82 .!.:Teşekkür ederim canım. Sağol. Allah tüm melek annelerine sabır versin. Günler çok zor geçiyor bebeklerimiz olmadan.
keske aramıza katılmak zorunda kalmasaydın tatlım ama kader kısmett rabbım hakkımızda hayırlısını böyle uygun görmüş benım de kızım melegım terettı annesını hemde kendısını hıc göstermeden herkese nasıp olmaz melek annesı olmak basın sagolsun canımmbenide aranıza kabul edermisiniz 12 gün önce kaybettim meleğimi kızımı canımı 3 gün yaşıyabildi yoğun bakımda
Bende seni bu topiğe davet edecektim ki sen gelmişsin bile =) Hoşgeldin cnm a.s.benide aranıza kabul edermisiniz 12 gün önce kaybettim meleğimi kızımı canımı 3 gün yaşıyabildi yoğun bakımda
Meleğimi bekliyorum ama bakalım hayırlısı belki sen olursun akannehirşeymacım tabloda bayrağı taşıyosun arkandan kim gelicek bakalım hadi meleğim sıra sende çabuk ol bak
Evet cnm 17 aralıkşeymacım bebişlerin 17 aralıkda melek oldular?
Amin inşaallah.Dr.una çok sinirlendim yaa kötükedihüso Bnmde oğlumuzu kaybedeceğimiz belliydi o doğunca kızımızda attı kendisini mafoldumbenSağol canım. Benim bebeklerim sezeryanla doğmadı. Benim hamile olmadan önce rahimimde miyomlarım vardı. 4 ayrı doktora gittim hepside hamile kalmam gerektiğini söyledi. Sonra doğal yolla ikiz gebelik oluştu. Hem ikiz gebelik riski hem de rahimdeki miyomlar yüzünden ist.da en iyi hastanelerden birinin bu konuda uzman sandığım yard. doç.dr.na gittim. Bende olan tüm rahatsızlıklara kadın normal deyip yolladı. Hiç aklıma gelmedi bebeklerimi kaybedeceğim. En son 18 haftalıkken 3 gün boyunca kasılmalarım oldu. Sürekli doktoru aradım muayensine gittim. Beni geçiştirdi. En son aklına idrar tahlili yapmak aklına geldi. Orda da idrarda kum görünce senin kesin böbreklerinde taş var dedi. Üroloji uzmana yolladı. Ertesi gün sabah kalktığımda idrara çıkamadım. Ayağa kalktığımda sanki bebekler aşağıda taşıyamıyormuşum gibi oldum. Soluğu evime en yakın olan bahçelievlerdeki böbrek hast.de aldım. Yapılan ultrasonda böbreklerimde sorun olmadığı fakat bebeklerimden bir tanesinin kesesini erken yırttığını öğrendik. Sonra kesesini yırtan bebğin doğmasını bekledik bir gece hastanede yattım.Bebek gelmedi enfeksiyon kanımda yükselince suni sancı ile normal doğum yaptırıldı. Ölen bebeğimin ardından diğeri de kendini attı.Ben bunları yaşarken doktorum bir kerede arayıp neyin var diye sormadı. Onu arayıp durumumu söylediğimdede bana lakayt bir şekilde ikiz gebelik riskliydi zaten sen birdahaki hamileliğinde miyomlarını aldır öyle hamile kal demez mi. Kriz geçirdim. Hastaneye şikayet dilekçesi verdim. Orası da bana dönceği yere doktoru arattı. Doktor şikayetimden dolayı özür diledi. Kendini savundu. Ama benim bebeklerim gitmişti. Mahkemeye vermek o doktoru süründürmek istedim. Avukat bir arkadaşım benzer davaları araştırdı.Bu konuda adli tıp doktordan yana rapor veriyor. Seni daha çok üzerler dedi Davadan vazgeçtim. Sürekli baştan yaşamak istemedim. Artık herşeyi Allaha havale ettim.Allah benim ve meleklerimin hakkını o doktordan soracak hem bu dünyada hem öbür dünyada buna inanıyorum.İyiki ahiret var. İyiki hesap günü var.
İnşallah kuzlarımızın kardeşleri gelir bir an önce.Rabbim hayrlı ve uzun ömürlü evlatlar versin bizlere...
Amin cnm inşaallah.evet çok ilgilendi sağolsun.Gecenin 11inde yanıma geldiği bile oldu sırf görmek için.Babam burda yok demiştim memlekette olduğu için.Redüksiyon yapılacağı zmndı yani 3 ay öncesinde.Aklına gelmiş o dediğim gecenin 11inde gelmişti cnm bnm :1rolleyes:Şeyma88 Çok teşekkür ediyorum canım.Aramıza hoşgeldin beraberce uzun uzun sohbetler edip birbirimizi cesaretlendiricez inş.Meleklerimizde üzülmesinler dimi.Bak bende ikizlerimi kaybettim.Açtığım topicten okuyabilirsin ayrıntı istersen.4 ay dolmadan yenisi geliyor şimdi.Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah.a.s.
Muhammed Rıza Alimoğlu canım.Evet dr.umdan çok memnunum Allah razı olsun ondan.Çok severim kendisini."Bana baba de" dese derim belki de :jeyyar:
Tavsiye ederim sana da.Sen nerde oturuyorsun.Meleklerin ne kadarlıktı dr.un hatası neydi?Çok sordum ama merak ettim canım yaa benneyaptımki
Canım ben seni topiğinden okumuştum. Bende bebeklerimi senden bir ay sonra kaybetmiştim. Kimse beni anlamıyor diye kadınlar klübüne girmeye başladım. Benim gibi birçok kişi ile tanıştım.Senin sabrın ve teslimiyetin beni etkilemişti. İnsan ne kadar inançlı olura olsun zayıflığından neden ben diye sürekli sorguluyor.Bende sorguluyordum. Kendimi suçluyordum olanlardan.Sonra kendime geldim. Allaha sürekli sabır ve güç vermesi için dua ediyorum.
Ben bağcılarda oturuyordum. Bir ay önce başakşehire taşındım. Hamileyken ev almıştık. Bebeklerimin nasibi Allah onların hatırına bize ev almayı nasip etti, rızıklarıyla geliyorlar derken kaybettim.Benim doktorumun beni yanlış yönlendirmesinden oldu
böbreklerinde taş var dedi yolladı. Sonrası kendimi hastanede buldum.Oysa bu durumda bana erken doğumu engelleyici ilaç ve iğne vermesi gerekiyormuş. Geçen sene bir arkadaşımda ikiz doğum yaptı.3 aydan sonra sürekli hastanede yattı.Doktorun ilgisiziğinin kurbanıyım yani. Senindurumunuda biliyorum ondan sordum doktorunu. Çok ilgilenmiş senle doktorun.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Bnmkinde de çıkmamıştı dr. gördü.Daha kaç kere diyeceğimkızlarrrr yaaaaaaaaaa ben hala görmedım kırmızılarııı yaaaa yoksaaa bennn yoksa bennnnn hamılemıyımmmmm yaaaaa oooffff 4. testı de yaptım ama cıkmadı
kızlarrrr yaaaaaaaaaa ben hala görmedım kırmızılarııı yaaaa yoksaaa bennn yoksa bennnnn hamılemıyımmmmm yaaaaa oooffff 4. testı de yaptım ama cıkmadı
Başınsağolsun canım. Allah sabır versin. Ben bebeklerimin yüzünü göremedim. Cesaret edemedim görmeye. Bebeğini görmek daha çok zor. Allah sana iki katı sabır versin.
keske aramıza katılmak zorunda kalmasaydın tatlım ama kader kısmett rabbım hakkımızda hayırlısını böyle uygun görmüş benım de kızım melegım terettı annesını hemde kendısını hıc göstermeden herkese nasıp olmaz melek annesı olmak basın sagolsun canımm
ben epidural sezeryan olmuştum.doğar doğmaz ağladığını duydum gördüm meleğim aynı annesiydi zaten sadece doğumhanede canlı öptüm onu o kadar bide yoğun bakımda bi hemşire videosunu çekmişti o var elimde cenazesini defnetmeye lohusa olduğum için götürmediler kırkım çıkınca kızımı ziyaret edicem inş bi hocaya sordum meleğimi ben göremiyom o beni görüyomudur diye o beni görüyomuş ve dua ediyomuş ama içimde çok acıyo çok özlüyorum onu hala hastanede yatıyo gibi geliyo sanki arıcaklar bigün özür dilicekler biz bebekleri karıştırdık diye doğumhanedeki ve yoğun bakımdaki görüntüleri hiç gözümün önünden gitmiyo ama sabır başkada ne yapılabilirki zaten
amin canım amin hem de nasıl zor geçiyor bugün benim meleğim benden gideli 61 gün oluyor bugün niyeyse içim çok kötü bugün çok canım sıkkın ne gülmek geliyo içimden nede yiyp içmek. seninde yaşadıkların hiç kolay değil inşallah öyle umursamaz dr ların Allah yardımcısı olsun onca ahlara rağmen .senağlamasenağlama
bengisu basın sagolsun canım rabbım sabır versınn tez zamanda saglıklı sıhhatlı sekılde kucaggımıza almayı nasıp etsın meleklerımızın kardeslerını
Amin canım. Ben artık doktorlara karşı inancımı kaybettim. Onlara çok kolay geliyor bebek kayıpları. Bir daha hamile kalırsın deyip geçiyorlar. Sanki burda robot var durmadan çocuk yapmaya programlanmış. Bu hatalı üretim çıktı yenisini yapayım diyor.İnsanlıklarını kaybetmişler. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Bunu anlayan yok. Herkes bana doktor sebepti bebeklerinin yiyecek ekmeği yokmuş bu dünyada diyor. Ama anlayan yok. Kul hatası olunca insanın içinden gitmiyor.Yapılcak şeyler varken yapılmaması üzüyor insanı. Yoksa Allahın takdirine diyecek yok. Benimde öyle psikolojim çok bozuk. Hamile görmeye, bebek görmeye dayanamıyorum. Bende de algıda seçicilik başladı. Her sokağa çıktığımda ya hamile ya ikiz bebek görüyorum. Allah yardımcımız olsun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?