- Konu Sahibi gelincik37_34
-
Amin inşaallah.Dr.una çok sinirlendim yaa kötükedihüso Bnmde oğlumuzu kaybedeceğimiz belliydi o doğunca kızımızda attı kendisini mafoldumben
Amin cnm inşaallah.evet çok ilgilendi sağolsun.Gecenin 11inde yanıma geldiği bile oldu sırf görmek için.Babam burda yok demiştim memlekette olduğu için.Redüksiyon yapılacağı zmndı yani 3 ay öncesinde.Aklına gelmiş o dediğim gecenin 11inde gelmişti cnm bnm :1rolleyes:
Allah doğru insanlarla karşılaştırsın hepimizi. Senin doktorun yapılacak herşeyi yapmış. Ben yapılcak şeyler yapılmadığı için içimde hep bir üzüntü pişmanlık hissediyorum.
Bana da doğumu yaptıran doktor söylemişti. Kesesini yırtan bebek gelince arkadan diğeride gelir. %1 lik ihtimal gelmemesi eğer öyle birşeyde olursa rahimi diker bebeği içerde tutmayı sağlarız demişti ama olmadı işte. Bazen kendi kendime diyorum keşke bir tanesi kalsaydı onunla teselli bulurdum ama demek ki bunuda yaşayacakmışım. :sinifsinif:
Birde benim kız kardeşim de hamile aramızda üç hafta vardı.Benden üç hafta sonra doğum yapacaktı. Onu gördükçe hep bebeklerim aklıma geliyor. Kötü oluyorum. Yansıtmamak için uğraşsam da anlaşılıyor herhalde dışardan. Geçen gün onun bebeğine birşeyler aldım. Mağzada ağlamamak için kendimi zor tuttum. ıçimden ben de şimdi kendi bebeklerime alışveriş yapıyor olacaktım dedim. Annemle dün alışverişe gitmişler. Birlikte gitcektik bana haber vermemiş. Daha çok üzülürüm diye. Zor oluyor çok zor.:sinifsinif: Herhalde bende patlama onun bebeği doğunca olcak galiba. ınşallah olmaz.
arkadanlaş biri 16 diğeri 21 haftalik ölü doğumum var ama 21 haftalik ölü doğum yapalı 25 gün oldu çok üzgününm
grip oldum bu arada boğazım patlıyo ıhlamur içicem yumuşatır biraz daha belki
Amin inşaallah.Dr.una çok sinirlendim yaa kötükedihüso Bnmde oğlumuzu kaybedeceğimiz belliydi o doğunca kızımızda attı kendisini mafoldumben
Amin cnm inşaallah.evet çok ilgilendi sağolsun.Gecenin 11inde yanıma geldiği bile oldu sırf görmek için.Babam burda yok demiştim memlekette olduğu için.Redüksiyon yapılacağı zmndı yani 3 ay öncesinde.Aklına gelmiş o dediğim gecenin 11inde gelmişti cnm bnm :1rolleyes:
Allah doğru insanlarla karşılaştırsın hepimizi. Senin doktorun yapılacak herşeyi yapmış. Ben yapılcak şeyler yapılmadığı için içimde hep bir üzüntü pişmanlık hissediyorum.
Bana da doğumu yaptıran doktor söylemişti. Kesesini yırtan bebek gelince arkadan diğeride gelir. %1 lik ihtimal gelmemesi eğer öyle birşeyde olursa rahimi diker bebeği içerde tutmayı sağlarız demişti ama olmadı işte. Bazen kendi kendime diyorum keşke bir tanesi kalsaydı onunla teselli bulurdum ama demek ki bunuda yaşayacakmışım. :sinifsinif:
Birde benim kız kardeşim de hamile aramızda üç hafta vardı.Benden üç hafta sonra doğum yapacaktı. Onu gördükçe hep bebeklerim aklıma geliyor. Kötü oluyorum. Yansıtmamak için uğraşsam da anlaşılıyor herhalde dışardan. Geçen gün onun bebeğine birşeyler aldım. Mağzada ağlamamak için kendimi zor tuttum. İçimden ben de şimdi kendi bebeklerime alışveriş yapıyor olacaktım dedim. Annemle dün alışverişe gitmişler. Birlikte gitcektik bana haber vermemiş. Daha çok üzülürüm diye. Zor oluyor çok zor.:sinifsinif: Herhalde bende patlama onun bebeği doğunca olcak galiba. İnşallah olmaz.
Canım gerçekten zor en yakınında en uzağından biri de olsa çokkk zor ama biliyoruz ki burası bir imtihanhane ve Rabbimin bize sunduğu imtihan bu bunu biliyoruz dimi Allahın izniyle atlatıcaz Rabbim bugün ağlatıyorsa ahirette mutluluğumuz içindir inşallah böyle bir acıyı yaşamak çok zor ama başa gelen çekiliyo sabredicez çokk dua edicez Rabbim kardeşleriyle kavuşturacak bizi inşallah
Sana da günaydın canım. Geçmiş olsun.Ihlamur iyi gelir. Kendini çok yorgun hissediyorsan karanfil çayı dene. Çok rahatlatıyor. Sıcak suya 10 tane karanfil atıyorsun demlenince içiyorsun. bütün kırıklığı atıyor
Bu durumlardan ötürü hepimizin önyargısı oluştu doktorlara evet onlar için en azından çoğu için gençsin yine olur ki bunu bana doktorlar deilde etrafımda teselli etmeye çalışan insanlar yapıyo kırmamak için kafamı sallıyorum sadece bu doktor işini garantiye almak için bir doktor daha buldum bizim binadan komşumuzun kızıda doğuma birkaçgün kala kaybetmiş onun gittiği doktorada gitcem ayrıdan şimdi 2 çocuğu var Allah çok büyük bugün cuma yavrularımız belki de yanımızda sağ omzumuzda kızlar
Canım gerçekten zor en yakınında en uzağından biri de olsa çokkk zor ama biliyoruz ki burası bir imtihanhane ve Rabbimin bize sunduğu imtihan bu bunu biliyoruz dimi Allahın izniyle atlatıcaz Rabbim bugün ağlatıyorsa ahirette mutluluğumuz içindir inşallah böyle bir acıyı yaşamak çok zor ama başa gelen çekiliyo sabredicez çokk dua edicez Rabbim kardeşleriyle kavuşturacak bizi inşallah
İnşallah Rabbim bizi bu imtihandan geçmek için güç kuvvet versin.
ben kahv. yapıp geleyim burda mısın canım sen ok.gör olumunekankayizsmile
hoşbulduk cevapları hemen göremiyorum ben sende de öle oluyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?