Melek anneleriyle genel sohbet´e....

arkadanlaş biri 16 diğeri 21 haftalik ölü doğumum var ama 21 haftalik ölü doğum yapalı 25 gün oldu çok üzgününm

canım başın sağolsun 2 ölüm olmuş araştırdın mı canım ya bu çok ağır ama toparlan arkadaşım cennette seni bekleyen 2 yavrun var en sevilenin en sevgilinin yanındalar belki vücudun devamlı dinlenmeli çünkü kimi gebelik 9 ay yatarak geçmeliymiş Rabbim yaşatmasın birdaha

grip oldum bu arada boğazım patlıyo ıhlamur içicem yumuşatır biraz daha belki

Sana da günaydın canım. Geçmiş olsun.Ihlamur iyi gelir. Kendini çok yorgun hissediyorsan karanfil çayı dene. Çok rahatlatıyor. Sıcak suya 10 tane karanfil atıyorsun demlenince içiyorsun. bütün kırıklığı atıyor

Doğru o önyargı nasıl kırılcak bilmiyorum. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın..

Evet hiç sorma o beni daha çok sinir ediyor. Öyle kızıyorum ki bu dediklerine birşey demiyorum bende kırmamak için ama çok canım sıkılıyor. Cehaletlerine veriyorum ama bazıları iyice kaş yapayım derken göz çıkarıyor. Büyükler kendileride geçirmişler am hiç anlamıyorlar. Ya o günleri unuttular, yada bizim kadar hissetmediler diyorum bazen. Geçen arkadaşımın annesi duymuş aradı beni teselli vermek için. Kızım üzülme bende ilk bebeğimi ebenin hatası yüzünden kaybettim dedi. Dedim tamam anlayan biri çıktı. Demez mi. Arkadan iki evladım oldu. Sonra iki tane aldırdım diye.Başımdan kaynar sular indi. Sen yaşamışsın böyle bir kayıp nasıl için elverdide sonradan iki tanede aldırdın klava: Çok kızıyorum bunları duydukça.

gebelikten önce özel bir firmada çalışıyodum gebelik düşününce bıraktım sorunlu bir meslek stresli şu anda da bu psikolojiyle çalışamam zaten evde meşakkatler buluyorum kendime oyalanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…