Melek anneleriyle genel sohbet´e....

muhasebe zor stresli bir meslek. Seninle meslektaşız. Özel sektörde çalışırken muhasebedeydim. Şimdide kurtulamadım. Bir yandan seviyorum. Biryandan da nefret ediyorum. ınsanlarla uğraşmak zor oluyor.

bu yine kadınlar kulübünde dekorasyon bölümlerinden fikir ediniyorum oğlum vefat etmeden ev aldık taşındık adam edilmesi lazım kendimi toparlamak için ve uğraş bulmak için duvar kağıtlarıyla uğraştım banyo ve salonuma stekır mıdır adı her neyse onlarla uğraştım

şimdi perdelerle ve halıyla bozdum kafayı işin aksi tarafı grip oldum kolum kalkmıyo gerçi klavyede ii geliyooo :kedi: bi iyileşiyim bahar da gelsin ii olmalıyım hep birlikte ii olmalıyız bebişlerimiz sağlıklıca gelsin bizi üzgün çaresiz görmesinler dimi çünkü biz melek annesiyiz yavrularımız çok özel üzülmesinler

Bizde hamileyken ev almıştık. Bende uğraştım bayağı ama çok fazla birşey yapmadım. ıçimden gelmiyor.Sürekli bebeklerimi hatırlıyorum. Ben burda ev düzüyorum onlar yok hiçbir anlamı yok. Diyorum. Bir odamı bebek odası yapcaktım. Yapamadım içimde kaldı. Oturma odası oldu orası artık

Öyle . Güçlü olmak zorundayız. Çabuk atlatmak için. Ben fazla birşey yapmadım. Eşyalarımda eve uydu. Daha geçen sene almıştım. Biraz borcu bitireyim o zaman daha detaya incem.

Aynen benimde ilk başlarda içimden gelmiyordu ama yaşamak zorundayım olmuyor bir yerden tutunmalı eşimiz ailemiz bizim gözümüzü gözetleyen insanlar vardı en önemlisi kuzularımızda hayata devam etmemizi isterdi benim 3.5 ay oldu ama dışarı çıkınca ve akşamları çok hüzün basıyor birde bazı cumalar rüyamda oğlumu koklamıştım aynı koku sarıyor her yer kokuyor bunları çabuk atlatamıcaz ama tutunmalıyız arkadaşlardan biri birkaç sayfa öncesine sus gönlüm diye bir şiir eklemiş bayıldım bizim için yazılmış gibi sende topla kendini kuzuların da bunu isterdi annesini hayattan kopmuş görmesinler unutma kardeşlerini gönderecekler sana daha

Doğru cuma günleri kendimi sanki bebeklerime daha yakın hissediyorum kendimi. Cuma günleri daha farklı geçiyor. Evet bende okudum çok güzeldi.Ne güzel sen oğlunu rüyada olsun görüyorsun. Ben hiç göremiyorum bebeklerimi. Neydi kime benziyordu. Hiç bilmiyorum. Rüyamda cennetteki hallerini bir görsem. Çok sevincem içime ılık bir rüzgar escek. Demek ki daha vakti var görmeye. Ben sürekli kendimi güçlü olmak için zorluyorum. Bazen kendimi çok sıktığımı da hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…