Melek anneleriyle genel sohbet´e....

iyiyim cok sukur canım kırmızılarıı beklıyorummm daha dogrusu gelmemesını beklıyorumm ama hala tık yoka bilmiyorumkismile
 
HAMıLE KALACAKLAR LıSTESı


GELıNCıK37_34

MELEK26

SWEETBABY

OZLENEN2010

CıCı 22

SıNANNURAY

HADıBAKEM

YELZ

MAP

SENSıZHAYAT

DML

GLNK

28 MAVı

EYıFTUL

HAZERÖZLEM

MELEĞıM

BENGıSU

SHARK_11




HAMıŞLER :ecrin_bebek:

MHTP

SEYMA 88
 
Son düzenleme:
kızlar bir liste oluşturdum eksik yanlış olan faln varsa uyarın ekleyelim çıkaralım ok. hadi hayırlı olsun hamiş listemisss dolsun taşsın inşallahhhh :ecrin_bebek:
 
kızlar bir liste oluşturdum eksik yanlış olan faln varsa uyarın ekleyelim çıkaralım ok. hadi hayırlı olsun hamiş listemisss dolsun taşsın inşallahhhh :ecrin_bebek:

gelıncıgım yakaladım senı napıon nasıl gıdıyoo lıstemız hayırlı olsunnnn dolsunn taşsın ınsallahkaydirigubbakcemile5
 
gelincik arkadaşım doğru biliyorsun hamile olam mhtp ve doğuma az kaldı sanırım.
Ben hamile değilim doğal yaolla gebe kalabilmem çok zormuş ancak tüp bebek zaten kaybettiğim meleklerim de öyleydi. Ama yine de beni eklemişsin sağol. Çıkarmak istersen de sen bilirsin çünkü ben yaşadığım acılardan sonra cesaretimi toplayıp tüp bebek falan yaptırmam artık.
ınşallah rabbim meleklerinizin kardeşlerini gönderir size. ınanın burada aldığım her gebe haberi sevinç oluyor ve olacak. Çünkü bu dünyda anne olmayı en çok hekdenler sizlerisiniz kader arkadaşlarım melek anneleri.
 
merhaba kızlar ben halaaaa hasta olmadımm gecenlerde test yaptım negatıf cıktııı ama testıı atmadım bır ıkı saat sonra baktım ıkıncıı cızgııı coooookkk amaa cokkk sılıktı bılmıorum artık yarın belkı kan testı yaptırırım yada ıdrarrr ohaoldumsmile
 



Canım benim yine denersin Rabbim bu defa ömürlü sağlıklı bebiş verir umutsuz olma nolur mevlana hz.umutsuzluk bizden değildir demiş üzgünsün kırgınsın hepimiz böyleyiz kimi zaman içinden çıkamıcamızı düşünüyoruz ama bizler yapabiliriz evlatlarımız için bunu yapmalıyız ben çok inanıyorum hadi topla sende kendini ben gün sayıyorum artık bu ay bitsin mayıstaki adetimden sonra korunmıcam inşallah sağlıcakla olur gelir bebişler bak ne güzel listeler yaptık hepimiz burda arkadaş dost olduk hep birlikte yapıcaz bazen tökezlicez düşicez ama tekrar tutunarak kalkacağız sen güçlü bir insansın ki Rabbim bu acıyı verdi bu acıyla kopup gitmemiz için değil daha da güçlenip daha bilinçli olmamız daha dayanıklı olmamız için yavrularımız bizi bırakmış değil kavuşucaz elbet birgün şimdi ise hayat akıyo acıkıyoruz uyuyoruz gülüyo kahkaha atıyoruz herşeyi yapıyoruz bilincimiz yaradılışımız böyle ince ince bebiş fikrini aklına sok hadi çokkk öptüm seni a.s.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…