Melek anneleriyle genel sohbet´e....

herkese merhabalar...kırmızılar bekleniyor daha doğrusu gelmesin diye bekleniyor..inşallah gelmezler bebek gelir...

allahım meleklerinizin kardeşlerini bir an önce göndersin....benim meleklerimin kardeşinin gelmesine az kaldı çok heyecanlı ve korku içindeyim...darısı sizlerin başına..

evet canım inşallah..bugün okulda bir tane daha hamile haberi aldım..arkadaş bak ilk sana söylemek istedim,çünkü sen çok özel bir insansın dedi..saolsun..hamile sayısı 2 ye çıktı..bizde tayin istiyeceğiz..mayısta ..dua edin nolur..hayırlısıyla gitmek istiyorum burdan.....
birde..biz bu eve hamileyken taşınmıştık,lohusayken Allah ım hamile girdim,hamile çıkar bizi diye dua etmiştim..bakalım..GÖRELİM MEVLAM NEYLER..NEYLERSE GÜZEL EYLER

iyiyiz teyzesi..:))
valla acayip korku heyecan karıştı şimdiden...doğuma adepte oldum bu yüzden pek uğrayamıyorum topiğe..:)
darısı hepinizin başına..

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: Maşallah Allahım sağlıcakla kavuştursun uzuuuun sağlıklı bir ömür olsun inşallah sanki ben hamileyim öle sevinçliyim ki inşallah mayısta korunmıcam bakalım :Saruboceq:

inşallah herşey güzel gönlünce olur canım...
branşın ne??tayinlerde hergeçen gün arapsaçı oluyor allah kolylık versin..

CADIARZU

İnşallah canım güzel haberle çıkarsın evinden bende bu evi aldımızda hamiştim acıyla kucakladı bizi benim tayin imkanım da yok inşallah bebiş sesleri dolar seneye de affettirir kendini CADIARZU

canım benimmm..inşallah mayıs uğurlu gelir küçük kelebeğin göbüşüne konar...hamile duası geçer dua ediyorum hepinz için..

mhtp 1 ayın kaldı dimi bu ay sonunda melek76 doğum yapacak inşallah hep aklımdasınız umut veriyosunuz bende inanıyorum inşallah Rabbim nasip edecek kucağımıza alıp hasret bitecek diye

bende geçen sene ailemn yanına hamile gittim ve orada doğum oldu kaybettim kızımı şimdi memlekete oğlum kollarımda gitmeyi istiyorum...mevlüdünü falan orada okutarak orada yaşadığım zor günleri zihnimden atmak istiyorum..üstelik kızımın mezarında vedalaşırken bir daha gelişide kardeşin benimle olur inşallah demştim...
allahım bir dah acı yaşatmasın...

Buna çok ihtiyacımız var sağol canım benim hep dua et Allah razı olsun inşallahh mayısı iple çekiyorum aslında bu ay korunmayalım dedim ama daha erken diyo eşim korkuyoruz açıkcası önümüzdeki ay tutarsa adetimden sonra yani 4 ay bitmiş olacak yeter dimi artık bu kadar beklemek döbiş büyüyene kadar senem dolar zaten

Son düzenleme:

Ahh ahh çok acı yaşandı ama düşünsene seninle kıpır kıpır yavrun ben burdayım şimdi ama mayısta yanında kucağında olacak inşallah Rabbim sabrın sonunu herkese selamet olarak verir inşallah senin gibi şanslı oluruz meleğinin yanına kucağında kardeşi ile gidersin acın geçmez ama kesin hafifleyecek

mhtp 1 ayın kaldı dimi bu ay sonunda melek76 doğum yapacak inşallah hep aklımdasınız umut veriyosunuz bende inanıyorum inşallah Rabbim nasip edecek kucağımıza alıp hasret bitecek diye

1-1,5 ay kaldı :dance:
melek76 nın kuzusunun gelmesi çok yaklaştı:))
inşallah allahım hasretinizi bitirecek...

canım sezeryanmıydı senin??
sezeryansa bencede mayısı bekle ama normalse bekleme derim...

mrhb kızlar benide eklermisiniz listeye bende hamişlik için uğraşıyorum.4 ay önce kürtaj oldum.2 buçuk aylık bebişimin kalbi durdu alındı.haziran annesiydi. ama kısmet işte.bu ayki denememizde olmadı.inşallah mayıs ayında kırmızılar gelmezde ikinci çizgiyi görmek nasip olur.bu hafta yumurtlama dönemim.Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda bebişini versin .kimseye aratmasın.çook zor.

canım sezeryanmıydı senin??
sezeryansa bencede mayısı bekle ama normalse bekleme derim...

evet sezeryandı benimki 4 ocakta kaybettim oğlumu mayısın ilk haftası 4 ay bitecek adetimde ilk haftası zaten adet sonrası o ay tutarsa haziran başı belli olur zaten testlerde haziran başı da 5 ay bitmiş oluyo dimi açık açık yazıyorum ki atladığım nokta olmasın sen ne dersin yani yanlış bişi yapmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…