- Konu Sahibi gelincik37_34
-
Canım fena deil işte sen nasılsın nasıl gidiyo görünmüyon hiççç
iyiyiz teyzesi..:))
valla acayip korku heyecan karıştı şimdiden...doğuma adepte oldum bu yüzden pek uğrayamıyorum topiğe..:)
darısı hepinizin başına..
evet canım inşallah..bugün okulda bir tane daha hamile haberi aldım..arkadaş bak ilk sana söylemek istedim,çünkü sen çok özel bir insansın dedi..saolsun..hamile sayısı 2 ye çıktı..bizde tayin istiyeceğiz..mayısta ..dua edin nolur..hayırlısıyla gitmek istiyorum burdan.....
birde..biz bu eve hamileyken taşınmıştık,lohusayken Allah ım hamile girdim,hamile çıkar bizi diye dua etmiştim..bakalım..GÖRELİM MEVLAM NEYLER..NEYLERSE GÜZEL EYLER
evet canım inşallah..bugün okulda bir tane daha hamile haberi aldım..arkadaş bak ilk sana söylemek istedim,çünkü sen çok özel bir insansın dedi..saolsun..hamile sayısı 2 ye çıktı..bizde tayin istiyeceğiz..mayısta ..dua edin nolur..hayırlısıyla gitmek istiyorum burdan.....
birde..biz bu eve hamileyken taşınmıştık,lohusayken Allah ım hamile girdim,hamile çıkar bizi diye dua etmiştim..bakalım..GÖRELİM MEVLAM NEYLER..NEYLERSE GÜZEL EYLER
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: Maşallah Allahım sağlıcakla kavuştursun uzuuuun sağlıklı bir ömür olsun inşallah sanki ben hamileyim öle sevinçliyim ki inşallah mayısta korunmıcam bakalım :Saruboceq:
bende geçen sene ailemn yanına hamile gittim ve orada doğum oldu kaybettim kızımı şimdi memlekete oğlum kollarımda gitmeyi istiyorum...mevlüdünü falan orada okutarak orada yaşadığım zor günleri zihnimden atmak istiyorum..üstelik kızımın mezarında vedalaşırken bir daha gelişide kardeşin benimle olur inşallah demştim...
allahım bir dah acı yaşatmasın...
mhtp 1 ayın kaldı dimi bu ay sonunda melek76 doğum yapacak inşallah hep aklımdasınız umut veriyosunuz bende inanıyorum inşallah Rabbim nasip edecek kucağımıza alıp hasret bitecek diye
Buna çok ihtiyacımız var sağol canım benim hep dua et Allah razı olsun inşallahh mayısı iple çekiyorum aslında bu ay korunmayalım dedim ama daha erken diyo eşim korkuyoruz açıkcası önümüzdeki ay tutarsa adetimden sonra yani 5 ay bitmiş olacak yeter dimi artık bu kadar beklemek döbiş büyüyene kadar senem dolar zaten
canım sezeryanmıydı senin??
sezeryansa bencede mayısı bekle ama normalse bekleme derim...
HAMİLE KALACAKLAR LİSTESİ
GELİNCİK37_34
MELEK26
SWEETBABY
OZLENEN2010
CİCİ 22
SİNANNURAY
HADİBAKEM
YELZ
MAP
SENSİZHAYAT
DML
GLNK
28 MAVİ
EYİFTUL
HAZERÖZLEM
MELEĞİM
BENGİSU
SHARK_11
HAMİŞLER :ecrin_bebek:
MHTP
SEYMA 88
gelincik inşallah canım..kendimmiş gibi duam seninle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?