- 4 Mayıs 2009
- 567
- 46
- 98
- Konu Sahibi gelincik37_34
-
mrhb kızlar benide eklermisiniz listeye bende hamişlik için uğraşıyorum.4 ay önce kürtaj oldum.2 buçuk aylık bebişimin kalbi durdu alındı.haziran annesiydi. ama kısmet işte.bu ayki denememizde olmadı.inşallah mayıs ayında kırmızılar gelmezde ikinci çizgiyi görmek nasip olur.bu hafta yumurtlama dönemim.Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda bebişini versin .kimseye aratmasın.çook zor.
valla kızlar drlar olabildiğince bekleme taraftarı ama bence süre uzadıkça daha da stres oluyor insan...
ben normal doğumdan sonra 2 ay bekledim sonra 2 dr hazır olduğumu söleyince hemen(eşim korksada) çalışmlara başladık rabbimde oğlumuzu yolladı...
Merhaba kızlar ben bu bebeğimi de kaybettimsenağlama
Merhaba kızlar ben bu bebeğimi de kaybettimsenağlama
gelincik sen inşallah mayısta hamiş olursun ama o zaman 4 ay ara vermiş olacasın:)
ayrıca dr bencede imayı yapmış başla sen...:)
Teşekkür ederim canım...Canımmm ne dicemi şaşırdımm kalakalım başın sağolsun
canımmmm başınsağolsun......inan ne diyeceğimi bilemedim....
Sen sağ babası sağ olsun canım benim Hepsi olacak kucağımıza dolacak yavrularımı Allah senin canını sağ etsin
Amin cnm saol.şimdi umudunuz olur muyum olmaz mıyım bilemiyorum.Tekrar olduğuna göre bi umut olur ama tekrarında yine kaybedince korku olur sanırım kafamçokkarıştı toparlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?