Melek anneleriyle genel sohbet´e....

canım sağol eklediğin için.dr.un kaç ay beklemeni söyledi.bazı yerlerde okuduğuma göre sezeryanda 6 ay falan bekletiyorlar ama çok uzun gibi geliyo banada.kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla bence.herşeyin hayırlısı...

Canımbaşın sağolsun Rabbim kimselere yaşatmasın tekrarını inşallah kısmet nasip böyleymiş Allahım inşallah nasip edecek mhtp ve meleğin sevincini paylaştımız gibi bizlerinde sevinclerini hep birlikte yaşıcaz inşallah mayısta bende denemelere başlıyorum hadi rastgele kaydirigubbakcemile3

valla kızlar drlar olabildiğince bekleme taraftarı ama bence süre uzadıkça daha da stres oluyor insan...

ben normal doğumdan sonra 2 ay bekledim sonra 2 dr hazır olduğumu söleyince hemen(eşim korksada) çalışmlara başladık rabbimde oğlumuzu yolladı...

Tablo hazırlayalım umudumuz olsun diyordunuz buyrun =)) Sayı artınca yeni topic açarız inş.
[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini Doğum Tarihi***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***| ***Güncel notları***|
1| mhtp|28 |30.08.2009 |06.06.2010 |53|Erkek ||
2|
3|
4|
5|
6|
7|
8|
9|
10|
11|
12|
13|
14|
15|
16|
17|
18|
19|
20|
21
22|
23|
24|
25|
26|
27|
28|
29|
30|
31|
32|
[/table]
Mehtap'cım ayrıntıları verirsen düzenleme yapalım yerimseniben

Son düzenleme:
Reca ederim canım ben kendimi çok ii hissediyorum artık iiyim çok şükür 6 ay bitmez gibi sanki.mayısta 4 bitecek hadi ilk ay tuttu diyelim mayısın sonunda ancak anlayabilcem hamiş oldumu 1 ay daha bitti haziranın 5 inde 5 ay bitiyo tam

Eevt ya doktoruma gittimde bu süreyi sordum kesik yerden çok çok nadiren yırtılmaya karşınmış buda çok nadirmiş hamile kalırsanda takibini yaparız dedi sanki bana ima etti açıktan demedi de

canım yaş 28 ,sat 30 ağustos,53kilo,erkek:)
oğluşuma isim konusunda tam bir karar veremedik....isimlerle ilgisi yere topic açtım yardımlarınızı bekliyorum..:))

darısı sizlerin başına...

gelincik sen inşallah mayısta hamiş olursun ama o zaman 4 ay ara vermiş olacasın:)
ayrıca dr bencede imayı yapmış başla sen...:)

[table="head"]|***KK Nick***||||||| ***Güncel notları***|
1|Seyma88| ***Bu hikaye de bitti!..***|
2|GELİNCİK37_34
3|MELEK26
4|SWEETBABY
5|OZLENEN2010
6|CİCİ 22
7|SİNANNURAY
8|HADİBAKEM
9|YELZ
10|MAP
11|SENSİZHAYAT
12|DML
13|GLNK
14|28 MAVİ
15|EYİFTUL
16|HAZERÖZLEM
17|MELEĞİM
18|BENGİSU
19|SHARK_11
20|
21|
22|
23|
24|
25|
26|
27|
28|
29|
30|
31|
32|
[/table]

gelincik sen inşallah mayısta hamiş olursun ama o zaman 4 ay ara vermiş olacasın:)
ayrıca dr bencede imayı yapmış başla sen...:)

Evet kimse tutamaz artık beni ii hissediyorum kendimi bebişte gelirse daha da ii olıcam belki ilk ay olmazsa hemen gelmezse dimi ben başlımmm en ii si

Sen sağ babası sağ olsun canım benim Hepsi olacak kucağımıza dolacak yavrularımı Allah senin canını sağ etsin

Amin cnm saol.şimdi umudunuz olur muyum olmaz mıyım bilemiyorum.Tekrar olduğuna göre bi umut olur ama tekrarında yine kaybedince korku olur sanırım kafamçokkarıştı toparlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…