Melek anneleriyle genel sohbet´e....

canım söylediklerinin aynısını banada söyledi dr birden bire tansiyonunda yükselmiş olabilir dediler işte. valla canım ben 8 şubatta kontrole gittim nstye falan girdim herşeyim normaldi o zamanlar işte yani son haftamda şişti ellerim ayaklarım yüzüm ama bana dr um hiç gel falan demedi şişersen diye gitmedim bende normaldir dedim herşey ama ondanda şüphelendim sonrada biraz.işte 13şubattada gittim kanama olunca baktılar ettiler aldılar ameliyata tam 14 şubat 00.00da bebeğimi almışlar benim için dahada acı sevgililer gününde eşime en büyük hediyeyi veririm sandım ama bizim için artık sevgili günü falan kalmadı olmıcakta artık.öyle zaman geçiyor ama nasıl işte.inşallah gelir kardeşlerde avunuruz biraz canım.

canım cici_22 aramıza hoşgeldın öncelıkle basın sağolsun benım de kızım 38. haftasında bıraktı benı senınde kızmıs tekrar gecmıs olsun.. aramıza hoşgeldın tabıkı melek annesı olarak burada olmak ıstemezdık ama buda allah ın bızlere bır hedıyesı herkese kısmet olmuyo cennette bekleyen melek bızlerın cennette bekleyen meleklerı varr

hoşbulduk canım senin ve bütün melek annelerinin de başı sağolsun Allah sabır versin.çok haklısın herkese nasip olmuyo bizler şeçilmiş insanlarız demekki Rabbim bizden daha çok seviyormuş demek onları yanına aldı ve bizlerede inşallah vakti zamanı gelince yararı dokuncak.bizler bebeklerimize faydalı,yararlı olamadık ama onlar bize şefaatçi olcak inşallah Allah'ın izniyle.senin neden oldu.

cicim seninle benzer şeyler yaşamışız. sen daah geç yaşamışsın okadar. yalnız benim hiç kanmam olmadı ağrıyla gittim şiddetli kasılmalarla. şimdi hem bebek sahibi olmak istiyorum hem de çok korkuyorum ya yine aynı şeyleri yaşarsam diye. çok zor günler geçiriyoruz ve ilerde zr günler de bizi bekliyo. zor bi hamilelik. korkularla.kaç yaşındasın. nekadar yıllık evlisin. balşka çocuğun var mı. hemen isteyince olmuşmuydu bebeişin. bakalım bu sefer nezman gelicekler. ne zormuş anne olmak. uamrım en yakın zmanda hayırlısıyla yaşamayı nasip eder Yarabbim.

haklısın canım bende çok korkuyorum.nette araştırdım okudum falan tekrar olabilir diye okuyunca içimde kaldı o korku.ama aklımdan çıkarcam Allah izin verdiği sürece hayırlısıyla olucak.ben 22 yaşındayım 2yıllık evliyim.ve ilk bebeğimdi ilk göz ağrımdı oyüzden çok zor oluyo çoook. bebek olmasını istediğimde 2ayda olmuştu fazla uzamadı o süre inşallah Rabbim tekrar aynı sürede isteyince yeni bi evlat verir bize onun bende kalması için elimden gelen herşeyi yapıcam inşallah o zaman.bide belki sende duymuşsundur ama büyükler hep ümmüsubyan diyolar benim annemde de varmış böle bişey onunda erkek bebeği yaşamıyomuş bi muska yazdırmış hamileliği boyunca taşımış ve hiç bişey olmamış bende yaptırcam onu seninde aklında bulunsun canım doğrudur bu çünkü çok yapan var.gerçi herşey Allah'tan ama denemekten de zarar çıkmaz.Onun izniyle inşallah faydasıda olur bebeklerimiz için.

Son düzenleme:
canım ben profa gittim plesantanın ayrılma olayını tekrar yaşama olsılığı %1 miş.am sürekli tnsiyon kontrolü faaln yapıcaz ama bizde biraz da gebelik zehirlenemsi olmuş o el a ayak şişmesi faaln o da tekarlayabilir. elişmziden geleni yapıcaz aam engelleyemiyosunki işte. uamrım öle bişey olmaz bu sefer mutlu son olur. ümmü sübyan nedir.nasıl bişey anlaamdım. ondan varmış dediğin ne. büyü faalnmı.

canımm benım 7. ay bıtmıstı hersey yolunda hazırlıklar devam edıyordu herseyı hazırdı melegımın mevlut sekerıne varana kadar kontrole gıttık bırgun esımle bebısımızı görecegız dıye sevıne sevıne gıdıyoruz doktor ılk basta hersey yolunda amaa dedı ama dıyınce sankı ıcımden bırsey koptu gıttı ama bebegın kalbınde bır sorun var dedı hemen telefona sarıldı tanıdıgı profa sordu falan fılan sonra bıze acıklama yaptı bınde 8 ınde görulen bır kalp yetmezlıgı dedı oturdugum yerde kaldım sankı butun hayallerım o anda söndu bıttı hersey benım ıcın yanıyordu taaa suracıgım ıcım yanıyordu capaya gıt dedı anca orada yapabılırsın dedı gıttık capaya heyete gırdım cart curtt nst ye baglandım bı dahakı hafta yıne 1 ay boyunca gıttık capaya en sonunda hemen hastaneye yatman lazım dedı bebegın kalp atısları ıyı degıl dedı yattım veee sezeryana aldılar normal dogum yaparsan ölur dedı bı umıt sezeryanla kurtarırız dedı sezeryana gırdım esımle vedalasırken agladım esımde agladı ebe gördu aglama kızım bebegını yogun bakımı koyarlarsa ben bebegının resmını cekıp verecegım sana dedı gırdım sezeryana cıktık ve odamın kapısının önune getırdıler benı bebegım yogun bakımda zannedıyorudmm ebeyı gördum cektın mı kızımın resmını dedım basın sağolsun dedııı mahvoldum bagırdım cagırdımmmm ve bızımkıler geldıı aglayarakkkk o kadar kötu oldum kııı esım geldı herkes cıktı sarıldı boynuma agladıkkk ((( ooooooooofff ınan yazsam yazarım daha anlatıncaaa rahatlıyorum bıraz olsunnn allahım bır daha yasatmasınnnn

canım benimde şu lohusalığım bitsin ondan sonra gidicem dr baştan aşağı tekrar bi kontrole giricem tekrardan.bendede şişlikler için bişey demediler ama olabilir zehirlenme.benimde çünkü karnımda öldüğü için normal doğum yaptırmadılar bide benim doğum kanalında çok kan varmış(plesanta previa diyolar) o yüzden ondan dolayı benide tehlikeye attığı için hemen sezeryan yaptılar.inşallah Rabbim birdaha kimseye böyle bir acı yaşatmaz.ümmüsubyan büyü falan değil böyle herşey çok normalken herşey yolundayken birden bire doğmadan önce bebeğin anne karnında boğulmasıymış.(cinler tarafından)bunu ben bebeğim öldüğünde hastanede yatıyodum sabaha kadar uyuyamamıştım tv açtım izlerkende bir tane hocaya bu soruyu sordular o da anlattı ordan falan da duydum işte.dedim ya artık herşeyi denicem sırf bebeğime bişey olmasın yeterki diye.önce Rabbime dua etcez artık ondan sonra da elimizden geleni yapıcaz ne yapalım.

çok zor canım ya gerçekten çok zor böyle şeye dayanmak.benimde canım kızımın herşeyi hazırdı hayallerim vardı hep ama her şey yarıda kaldı.bende son haftamda kontrole gittim herşeyim normaldi nst falan girdim hiç bişey yoktu normaldi işte sadece biraz bebek zayıf geldi bize 2,650grdı sonra birazdaha iyi beslen dedi dr tamam dedim sevine sevine eve geldim son haftam ya artık bebişimizi bekliyoruz gelsin diye.eve gelmeden önce tekrar pazartesi için nstye randevu aldım gelmek için ondan sonra eve geldim.eşimle konuştum çalıştığı için gelememişti yanımda,biraz kilosu azgeldi dr daha çok süt yumurta falan ye dedi,dedim oda bundan sonra daha çok ye ozaman falan dedi bana işte tamam dedim öyle geçti.sonra hergün artık eşim soruyodu yiyomusun diye kontrol ediyodu beni.o haftayı öyle geçirdik cumartesi günü saat 3ten sonra hafif bi kahverengi leke geldi ama daha öncede benden geliyodu o yüzden önemsemedim pazartesi gidince söylerim dedim.akşam olduktan sonra yemek yedik eşim falan geldi işte sonra süt içmek için almaya gönderdim bende lavaboya gittim baktım bu sefer kan gelmiş biraz kanı görünce zaten eşime dedim hemen gidelim dr diye saat 9,30asla dakikaları bile unutmuyorum o günlerin.gittik hastaneye hemen anlattım işte hemşire çatı kontrolü yaptı 2cm açıklman var yatışının yapalım doğumu bekleyelim başlamış artık dedi.o kadar mutluyuz ki kızımız geliyo ve o gece 13 şubat saat 14şubatta sürpriz yaptı bize diye en büyük hediyemiz olcak diye.benim odamı falan hazırladılar gecelik giydim yattım yatağıma nstye bağlayıp tekrar kontrol etceklerdi bağladılar ama kalp atışı duyamıyolar arıyolar ama sürekli benimkini duyuyolar.ultrason falan getirdiler işte gene bulamıyolar bende daha önce ultrasonda çalışmıştım her şeyi anladım o an bebeğime bişey olduğunu ama bir yandanda anlamak istemiyorum çünkü ben öle bişey beklemiyorum.delircem ben sanki eşimde yanımda değil bişeyler almaya göndermiştik arıyorum gelsin diye ama söyleyemiyorum araba kullanıyo kötü olmasın diye sadece çabuk oldiyorum.eşimgelene kadar dr geldi beni tekrar muayne etti bebeğin plesantadan ayrılmış kalp atışı yok büyük ihtimalle ölmüş deyince ben çok kötüyüm zaten ağlıyodum daha fena oldum.alalım bebeği belki zayıf olduğu için kalp atışı azdır kurtarabiliriz belki dedi hemen ameliyata gircem ben.eşimde daha gelmedi beni hazırladılar ameliyathaneye götürürken tam kapısının önünde eşimi annemi falan gördümsöyledim onlarda başladı ağlamaya ben hiç orda duramadan ağlayarak girdim içeri aldılar bebeğimi odayı çıkarkende hayal meyal eşimin yanımda olduğunu hatırlıyorum ve ona sürekli bebeğim nerde diye sorduğumu ayıldığım zaman öğrendim bebeğim yoktu artık çok kötü oldum.tam kızımın ölüm tarihide 14 şubat 00,00 buda çok üzdü beni...bende yazınca konuşunca rahatlıyorum ama işte bunlarıda inan zar zor yazdım Rabbim inşallah hiç kimseye bu acıları yaşatmaz bizede inşallah atlatıp yeni bebişler kucağımıza almayı nasip eder.

Canım başın sağolsun 2 gün kulübe giremedim.Rabbim sabır versin bende 4 ocakta kaybettim kuzumu doğumumuza yakındı Kısmet böyleymiş Rabbim sevdiği kula acı verirmiş Eninde sonunda kavuşulacak bir gün var o günün tesellisi var bende de bazen ii bazen çokk kötüyüm 2.5 ay oldu Rabbim inşallah bir daha yaşatmaz sağlıklı sıhhatli ömürlü evlatlarımıza kavuşuruz.

sağol canım seninde başın sağolsun.öyle bu dünyada rızkı yokmuş demekki Rabbim aldı yanına daha güzel bir yere huzurun mutluluğun içine.inşallah birdaha hiçbirimiz yaşamayız böyle şeyleri kimsede yaşamasın.senin neden oldu canım kesin bişey dedilermi?sana da Rabbim sabır versin ve tekrar bi evlat nasip eder inşallah tekrar o duyguları ve artık inşallah devamını da yaşatır bize Allah'ım.

canım benım bundan sonra bırbırımıze destek olacagız yaza dogru bu topıkde bebıs haberlerı ucusacak ınsallah zor gunler yasadık kolay degıl ama atlatacagız meleklerımız bızı uzgun görmesınler...benım 3 ay oldu ne zaman gectıı zaman anlamadımmmm ama kızımıııı cokk özledımmm cokkkkk

gelıncıgım neredesın sen yaaa o gun öyle dedın ıcıme dert oldu haber alamadım senden nasılsın canım neyın var

gelıncıgım neredesın sen yaaa o gun öyle dedın ıcıme dert oldu haber alamadım senden nasılsın canım neyın var

canım ben geldimm.Ogün biraz estiler sağlı sollu biraz şarkı türkü dinledim mümkün oldukça dinlemiyodum ogün dolmuşum boşaldığım ana dekgeldi.Kusura bakma canım benimm

ııYIM COK SUKUR bende dun öyleydım ya sorma ne zaman atlatacagız bılmıyorum bende bayadır ııydım dun dolmusummm bosverdım kendımı dun agladımmmm agladımmm

İnşallah canım aminnn.Ben otopsi istemedim kıyamadım göremedim bile 1 defa kabrine gidebildim şimdi test sonucunu bekliyoruz ben ve eşimden kan aldılar kromozom ve kanda pıhtılaşma varmı diye bakılıcak az kaldı sonuçlara.Otopsi istemediğimizden tam olarak nedenini bilemiyoruz ama doktorum kalpten kaynaklı oluyo bu tür ölümler dedi.Sonuçlarla birlikte doktora gidicem 1 hafta öncesine kadar kalp atışı her şeyi normaldi.1 hafta sonra kont.gittiğimde nst de kalp atışı bulunamadı çok kötü zor bir andı tarifi imkansız.3 yıllık evliyim 25 yaşındayım bende 3 ay olacak oğluşum gideli ama Rabbim sabrını veriyo canım kısmet inşallah bu bahar yaz arası çalışmalara başlıcaz Rabbim sağlık sıhhat versin bizde burada hep birlikte atlatıcaz inşallah opuyorumnanaktan

biraz sakin geçiyo sonra dolup taşıyo bardak gibi fazla suyu döküyo işte yer kalmayınca bizde böyle akıtıyor boşaltıyoruz içimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…