- Konu Sahibi gelincik37_34
-
canımm benım 7. ay bıtmıstı hersey yolunda hazırlıklar devam edıyordu herseyı hazırdı melegımın mevlut sekerıne varana kadar kontrole gıttık bırgun esımle bebısımızı görecegız dıye sevıne sevıne gıdıyoruz doktor ılk basta hersey yolunda amaa dedı ama dıyınce sankı ıcımden bırsey koptu gıttı ama bebegın kalbınde bır sorun var dedı hemen telefona sarıldı tanıdıgı profa sordu falan fılan sonra bıze acıklama yaptı bınde 8 ınde görulen bır kalp yetmezlıgı dedı oturdugum yerde kaldım sankı butun hayallerım o anda söndu bıttı hersey benım ıcın yanıyordu taaa suracıgım ıcım yanıyordu capaya gıt dedı anca orada yapabılırsın dedı gıttık capaya heyete gırdım cart curtt nst ye baglandım bı dahakı hafta yıne 1 ay boyunca gıttık capaya en sonunda hemen hastaneye yatman lazım dedı bebegın kalp atısları ıyı degıl dedı yattım veee sezeryana aldılar normal dogum yaparsan ölur dedı bı umıt sezeryanla kurtarırız dedı sezeryana gırdım esımle vedalasırken agladım esımde agladı ebe gördu aglama kızım bebegını yogun bakımı koyarlarsa ben bebegının resmını cekıp verecegım sana dedı gırdım sezeryana cıktık ve odamın kapısının önune getırdıler benı bebegım yogun bakımda zannedıyorudmm ebeyı gördum cektın mı kızımın resmını dedım basın sağolsun dedııı mahvoldum bagırdım cagırdımmmm ve bızımkıler geldıı aglayarakkkk o kadar kötu oldum kııı esım geldı herkes cıktı sarıldı boynuma agladıkkkhoşbulduk canım senin ve bütün melek annelerinin de başı sağolsun Allah sabır versin.çok haklısın herkese nasip olmuyo bizler şeçilmiş insanlarız demekki Rabbim bizden daha çok seviyormuş demek onları yanına aldı ve bizlerede inşallah vakti zamanı gelince yararı dokuncak.bizler bebeklerimize faydalı,yararlı olamadık ama onlar bize şefaatçi olcak inşallah Allah'ın izniyle.senin neden oldu.
canım ben profa gittim plesantanın ayrılma olayını tekrar yaşama olsılığı %1 miş.am sürekli tnsiyon kontrolü faaln yapıcaz ama bizde biraz da gebelik zehirlenemsi olmuş o el a ayak şişmesi faaln o da tekarlayabilir. elişmziden geleni yapıcaz aam engelleyemiyosunki işte. uamrım öle bişey olmaz bu sefer mutlu son olur. ümmü sübyan nedir.nasıl bişey anlaamdım. ondan varmış dediğin ne. büyü faalnmı.
canımm benım 7. ay bıtmıstı hersey yolunda hazırlıklar devam edıyordu herseyı hazırdı melegımın mevlut sekerıne varana kadar kontrole gıttık bırgun esımle bebısımızı görecegız dıye sevıne sevıne gıdıyoruz doktor ılk basta hersey yolunda amaa dedı ama dıyınce sankı ıcımden bırsey koptu gıttı ama bebegın kalbınde bır sorun var dedı hemen telefona sarıldı tanıdıgı profa sordu falan fılan sonra bıze acıklama yaptı bınde 8 ınde görulen bır kalp yetmezlıgı dedı oturdugum yerde kaldım sankı butun hayallerım o anda söndu bıttı hersey benım ıcın yanıyordu taaa suracıgım ıcım yanıyordu capaya gıt dedı anca orada yapabılırsın dedı gıttık capaya heyete gırdım cart curtt nst ye baglandım bı dahakı hafta yıne 1 ay boyunca gıttık capaya en sonunda hemen hastaneye yatman lazım dedı bebegın kalp atısları ıyı degıl dedı yattım veee sezeryana aldılar normal dogum yaparsan ölur dedı bı umıt sezeryanla kurtarırız dedı sezeryana gırdım esımle vedalasırken agladım esımde agladı ebe gördu aglama kızım bebegını yogun bakımı koyarlarsa ben bebegının resmını cekıp verecegım sana dedı gırdım sezeryana cıktık ve odamın kapısının önune getırdıler benı bebegım yogun bakımda zannedıyorudmm ebeyı gördum cektın mı kızımın resmını dedım basın sağolsun dedııı mahvoldum bagırdım cagırdımmmm ve bızımkıler geldıı aglayarakkkk o kadar kötu oldum kııı esım geldı herkes cıktı sarıldı boynuma agladıkkk((( ooooooooofff ınan yazsam yazarım daha anlatıncaaa rahatlıyorum bıraz olsunnn allahım bır daha yasatmasınnnn
çok zor canım ya gerçekten çok zor böyle şeye dayanmak.benimde canım kızımın herşeyi hazırdı hayallerim vardı hep ama her şey yarıda kaldı.bende son haftamda kontrole gittim herşeyim normaldi nst falan girdim hiç bişey yoktu normaldi işte sadece biraz bebek zayıf geldi bize 2,650grdı sonra birazdaha iyi beslen dedi dr tamam dedim sevine sevine eve geldim son haftam ya artık bebişimizi bekliyoruz gelsin diye.eve gelmeden önce tekrar pazartesi için nstye randevu aldım gelmek için ondan sonra eve geldim.eşimle konuştum çalıştığı için gelememişti yanımda,biraz kilosu azgeldi dr daha çok süt yumurta falan ye dedi,dedim oda bundan sonra daha çok ye ozaman falan dedi bana işte tamam dedim öyle geçti.sonra hergün artık eşim soruyodu yiyomusun diye kontrol ediyodu beni.o haftayı öyle geçirdik cumartesi günü saat 3ten sonra hafif bi kahverengi leke geldi ama daha öncede benden geliyodu o yüzden önemsemedim pazartesi gidince söylerim dedim.akşam olduktan sonra yemek yedik eşim falan geldi işte sonra süt içmek için almaya gönderdim bende lavaboya gittim baktım bu sefer kan gelmiş biraz kanı görünce zaten eşime dedim hemen gidelim dr diye saat 9,30asla dakikaları bile unutmuyorum o günlerin.gittik hastaneye hemen anlattım işte hemşire çatı kontrolü yaptı 2cm açıklman var yatışının yapalım
doğumu bekleyelim başlamış artık dedi.o kadar mutluyuz ki kızımız geliyo ve o gece 13
şubat saat 14şubatta sürpriz yaptı bize diye en büyük hediyemiz olcak diye.benim odamı falan hazırladılar gecelik giydim yattım yatağıma nstye bağlayıp tekrar kontrol etceklerdi bağladılar ama kalp atışı duyamıyolar arıyolar ama sürekli benimkini duyuyolar.ultrason falan getirdiler işte gene bulamıyolar bende daha önce ultrasonda çalışmıştım her şeyi anladım o an bebeğime bişey olduğunu ama bir yandanda anlamak istemiyorum çünkü ben öle bişey beklemiyorum.delircem ben sanki eşimde yanımda değil bişeyler almaya göndermiştik arıyorum gelsin diye ama söyleyemiyorum araba kullanıyo kötü olmasın diye sadece çabuk oldiyorum.eşimgelene kadar dr geldi beni tekrar muayne etti bebeğin plesantadan ayrılmış kalp atışı yok büyük ihtimalle ölmüş deyince ben çok kötüyüm zaten ağlıyodum daha fena oldum.alalım bebeği belki zayıf olduğu için kalp atışı azdır kurtarabiliriz belki dedi hemen ameliyata gircem ben.eşimde daha gelmedi beni hazırladılar ameliyathaneye götürürken tam kapısının önünde eşimi annemi falan gördümsöyledim onlarda başladı ağlamaya ben hiç orda duramadan ağlayarak girdim içeri aldılar bebeğimi odayı çıkarkende hayal meyal eşimin yanımda olduğunu hatırlıyorum ve ona sürekli bebeğim nerde diye sorduğumu ayıldığım zaman öğrendim bebeğim yoktu artık çok kötü oldum.tam kızımın ölüm tarihide 14 şubat 00,00 buda çok üzdü beni...bende yazınca konuşunca rahatlıyorum ama işte bunlarıda inan zar zor yazdım Rabbim inşallah hiç kimseye bu acıları yaşatmaz bizede inşallah atlatıp yeni bebişler kucağımıza almayı nasip eder.
Canım başın sağolsun 2 gün kulübe giremedim.Rabbim sabır versin bende 4 ocakta kaybettim kuzumu doğumumuza yakındı Kısmet böyleymiş Rabbim sevdiği kula acı verirmiş Eninde sonunda kavuşulacak bir gün var o günün tesellisi var bende de bazen ii bazen çokk kötüyüm 2.5 ay oldu Rabbim inşallah bir daha yaşatmaz sağlıklı sıhhatli ömürlü evlatlarımıza kavuşuruz.
çok zor canım ya gerçekten çok zor böyle şeye dayanmak.benimde canım kızımın herşeyi hazırdı hayallerim vardı hep ama her şey yarıda kaldı.bende son haftamda kontrole gittim herşeyim normaldi nst falan girdim hiç bişey yoktu normaldi işte sadece biraz bebek zayıf geldi bize 2,650grdı sonra birazdaha iyi beslen dedi dr tamam dedim sevine sevine eve geldim son haftam ya artık bebişimizi bekliyoruz gelsin diye.eve gelmeden önce tekrar pazartesi için nstye randevu aldım gelmek için ondan sonra eve geldim.eşimle konuştum çalıştığı için gelememişti yanımda,biraz kilosu azgeldi dr daha çok süt yumurta falan ye dedi,dedim oda bundan sonra daha çok ye ozaman falan dedi bana işte tamam dedim öyle geçti.sonra hergün artık eşim soruyodu yiyomusun diye kontrol ediyodu beni.o haftayı öyle geçirdik cumartesi günü saat 3ten sonra hafif bi kahverengi leke geldi ama daha öncede benden geliyodu o yüzden önemsemedim pazartesi gidince söylerim dedim.akşam olduktan sonra yemek yedik eşim falan geldi işte sonra süt içmek için almaya gönderdim bende lavaboya gittim baktım bu sefer kan gelmiş biraz kanı görünce zaten eşime dedim hemen gidelim dr diye saat 9,30asla dakikaları bile unutmuyorum o günlerin.gittik hastaneye hemen anlattım işte hemşire çatı kontrolü yaptı 2cm açıklman var yatışının yapalım doğumu bekleyelim başlamış artık dedi.o kadar mutluyuz ki kızımız geliyo ve o gece 13 şubat saat 14şubatta sürpriz yaptı bize diye en büyük hediyemiz olcak diye.benim odamı falan hazırladılar gecelik giydim yattım yatağıma nstye bağlayıp tekrar kontrol etceklerdi bağladılar ama kalp atışı duyamıyolar arıyolar ama sürekli benimkini duyuyolar.ultrason falan getirdiler işte gene bulamıyolar bende daha önce ultrasonda çalışmıştım her şeyi anladım o an bebeğime bişey olduğunu ama bir yandanda anlamak istemiyorum çünkü ben öle bişey beklemiyorum.delircem ben sanki eşimde yanımda değil bişeyler almaya göndermiştik arıyorum gelsin diye ama söyleyemiyorum araba kullanıyo kötü olmasın diye sadece çabuk oldiyorum.eşimgelene kadar dr geldi beni tekrar muayne etti bebeğin plesantadan ayrılmış kalp atışı yok büyük ihtimalle ölmüş deyince ben çok kötüyüm zaten ağlıyodum daha fena oldum.alalım bebeği belki zayıf olduğu için kalp atışı azdır kurtarabiliriz belki dedi hemen ameliyata gircem ben.eşimde daha gelmedi beni hazırladılar ameliyathaneye götürürken tam kapısının önünde eşimi annemi falan gördümsöyledim onlarda başladı ağlamaya ben hiç orda duramadan ağlayarak girdim içeri aldılar bebeğimi odayı çıkarkende hayal meyal eşimin yanımda olduğunu hatırlıyorum ve ona sürekli bebeğim nerde diye sorduğumu ayıldığım zaman öğrendim bebeğim yoktu artık çok kötü oldum.tam kızımın ölüm tarihide 14 şubat 00,00 buda çok üzdü beni...bende yazınca konuşunca rahatlıyorum ama işte bunlarıda inan zar zor yazdım Rabbim inşallah hiç kimseye bu acıları yaşatmaz bizede inşallah atlatıp yeni bebişler kucağımıza almayı nasip eder.
gelıncıgım neredesın sen yaaa o gun öyle dedın ıcıme dert oldu haber alamadım senden nasılsın canım neyın var
sağol canım seninde başın sağolsun.öyle bu dünyada rızkı yokmuş demekki Rabbim aldı yanına daha güzel bir yere huzurun mutluluğun içine.inşallah birdaha hiçbirimiz yaşamayız böyle şeyleri kimsede yaşamasın.senin neden oldu canım kesin bişey dedilermi?sana da Rabbim sabır versin ve tekrar bi evlat nasip eder inşallah tekrar o duyguları ve artık inşallah devamını da yaşatır bize Allah'ım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?