Melek anneleriyle genel sohbet´e....

belli olmuyo dün gece balkonda 3.30 kadar oturdum ağladım hıçkıra hıçkıra tamda ay karşımdaydı yıldızlar çok güzeldi ama geleceğimden çok korktuğumu farkettim ne olucak ilerisi korktum hemde çok korktum

inşallah adet sıkıntılarım başladı yavaş yavaş mayısta inşallah kısmet olurda kuzumun kardeşi geliverir pazartesi doktoruma gitcem bir ultrasondan baksın rahim ii mi diye ondan sonra inşallah Rabbim nasip eder

Canım o duygu karışıklıkları hep oluyor.Hepte yalnız kalınca oluyor. Bende dün gece rüyamda ilk kez bebeklerimi gördüm. Kızımı almışım kucağıma. Allahım bu kadar güzel bir bebek görmedim. Diyorum ki benim bebeklerim melek oldu bu kimin böyle diyorum. Senin diyorlar. Seviyorum. Bağrıma basıyorum kuzumu Bebeğin dilsiz diyorlar. Ağlıyorum yavrum diye. Sonra uyandım. Rüyadan sonra da ağladım okadar gerçekti ki anlatılamaz.

canım benim rüyan hayrolsun inşallah üzüntünden dilsiz olarak görmüşündür kuzunu onlar çokkk ii inşallah yine olcak kucağımıza alıp büyüteceğiz hayırlısıyla üzülme emi kuzun üzülür

hayırlı cumalar melek anneleri bu gun bebişim beni cok korkuttu kanamam oldu parca düşdü birşey oldu zanneddim dr gittim annesini bırakmamış bebişim kalp atışını dinledik 6 4 günlük olmuş allahım inş hayırlı ve saglıklı yine hepimiz kucagımıza alırız allahım herkeze hayırlı ve sağlıklı bebiş nasip eder allaha emanet olun melek anneleri:Saruboceq:

ayy seldacım dikkat et kendine bebişinlede birbirinize sımsıkı tutunun ve birbirinizi hiç bırakmayın Allah'ın izniyle.

sağol geliciğim iyi yapmışşın eklemekle..
yurtdışından misafirler gelicek evleri temizliyoruz o yüzden pek giremiyorum arada girince böyle yazar çıkarım zaten.

Canım aman dikkat et yat dinlen kalkma ayağa fazla yerleşme kanamasıdır ama yat şu 3 4 ay geçsiz boşver herşeyi Allaha emanet olun

gelincik 37_34 bilgilerimi girmişsin teşekkür ederim bu arada içimden bir ses hep senin hamile olduğunu söylüyor her girdiğimde sanki müjdeli haberi yazmışsın gibi geliyor inşallah hayırlısı olur

selda 5428 canım üç melek annesiymişsin kendine çok dikkat et Rabbim yardımcın olsun bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

hafta sonu olunca temizlik faslı oluyor ancak işlerimi bitirdim dışarıya çıkmadan bir gireyim dedim hep akşam giriyorum kimseyle karşılaşmıyorum belki biraz daha erken olursa karşılaşırım dedim ama yine kimse yok az önce balkondan dışarı bakıyordum çocuk çamaşırlarının asılı olduğu bir ip dikkatimi çekti o kadar imrendim ki anlatamam acaba benim ipimde de böyle çamaşırlar olacak mı ? dün arkadaşın bebeğine hediye almaya gittim daha 2 aylık mağazaya girer girmez bittim ben de bebeğime kıyafetler alacaktım yine bakmakla yetiniyorum yine hediye alıyorum diye kahroldum Allah'tan yanımda arkadaşım vardı o kafamı dağıttı akşam otururken bebeği kucağıma bile alamadım içim yanıyor arkadaş emzirmeye altını değiştirmeye gidince hep ne kadar şanslı olduğunu düşündüm çalıştığım için hep düşünüyordum bebekle iş nasıl olacak diye çünkü izin alamayacaktım kredimiz olduğu için neleri problem haline getirmişim hiç böyle bir şeyi düşünmemiştim keşke bebeğim sağlıkla kucağımda olsaydı da ben uykusuz kalsaydım borçlansaydık ne olursa olsaydı ama bebeğim yanımda olsaydı ben bebeğimi istiyorum bir kere bile kucağıma alamadım yavrumu bugün 42. gün bebeğimin kırkı çıkacaktı onu gezmelere götürecektim bütün heveslerim kursağımda kaldı

28 mavi amim allah ım herkesin bebişini hayırlı ve saglıklı yine kucagımıza almayı nasif etsin allah ım kimseyede evlat acısı yaşatmasın bebiş isteyen herkesede hayırlı ve saglıklı yine bebiş nasip etsin allah ım inş sanada hayırlı ve saglıklı yine bebiş versin allah a emanet olun melek annelerikaydirigubbakcemile5

gelinciğim sağol valla böyle arada kaçamak yapıyorum daha gelmedi misafir biz ev temizliyoruz badana falan uzun iş oluyo işte onun için yani salı gün gelcek o zamanlar daha az girerim kendinize çok çok iyi bakın hepiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…