Melek anneleriyle genel sohbet´e....

cici 22 kolay gelsin badana temizliği çok güzeldir biraz yorulacaksın ama sonra her taraf misss gibi olacak misafir trafiğin yoğun kendini çok yorma

HAMıLELERıMıZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Mhtp|36|ERKEK|06.06.2010
|Denizim16|6||02.01.2011
|Sweetbaby|6||03.01.2011
|selda5428|7||20.12.2010[/table]

MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT|BAT
gelincik37_34|04.04.2010|04.05.2010
meleğim26| |
cici_22|17.04.2010|17.05.2010
Seyma88| |
bengisu82| |
eyiftul| |
özlenen2010| |
28mavi|21.04.2010|19.05.2010
hadibakem||
sinannuray||
hazerözlem||
meleGim||[/table]

kızlar tablodaki biligilerinizi verin bende yazayım.
kızlar siteye girince bu tabloyu gördüğünüzde ordaki eksik bilgileri olanlar yazsın bende ekliyim ki takip edelim demi ama :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
ölüyorum bitiyorum yorgunluktan ya daha bugün kendi evimi temizlicem ve bu geceden itibarende misafirlere koşturmak var zaten laptop ta bozulup duryo oda sinir haberiniz olsun kızlar hem kimsede pek girmiyo galiba.

cici kolay gelsin kendi evini temizlemiyormuydun yaz temizligi başladı herkes onunla ilgileniyor havalarda güzel kimse evde kalma istemiyor bende bebişim için evdeyim dr dinlen dedi temizlikte yapamıyorum yasak bebişim allah ımın izniyle hayırlı ve saglıklı yine dogsunda ben herşeye razıyım allah ım isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı ve saglıklı yine bebiş nasif etsin allah a emanet olun melek anneleri opuyorumnanakta :Saruboceq:

slam güzel anneler bir kaç gündür giremedim annemdeydik işler vardı biraz bende bugün temizlik yaptım cici yorma bu kadar kendini canım dikkat et.seldacım boşver işler dursun bebişin ii olsunda önemli olan o kızlar ben adet olmadım 2 gün daha 3-4 gibi olacaktım ama kasıklarım ağrıyoo olcam artık ihtimalim yok diyemiyorum korunduk ama belli de olmaz Rabbim ol derse olur dimi

bu arada dün doktoruma gittim rahim toparlanmış herşey ii dikişler çok ii dedi 4 ay bitti dedim konuştuk 6 ay bekle dedi bende 4 ay yetmezmi falan dedim ilk 3-4 hafta rahim toparlanıyo zaten dedi bende beni ancak yeni bir hamilelik kurtarır hocam dedim ağladım tutamadım kendimi haca da kötü oldu biz bu 6 ayı 2.hamilelikte doğum sancısı çekene günü gelene kadar bekleyenler yüzünden söylüyoruz bu beklemeleri yüzünden sancı bu dikişlerden yırtılmaya sebep oluyo dedi ben o sırada hocam bekleme asla olmaz dedim o zaman hiç bişey olmaz hamile kal gitsin korunma dedi hem gülüştük hem ağlaştık tuhaf bişey oldu Allahta nasip ederse hayırlı sağlıklı uzun ömürlü nasip eder inşallah hepimize arkadaşlar

evet önemli olan bebişim hayırlı ve saglıklı yine kucagıma alayımda ben her şeye razıyım igneden korkan ben ama bebişim için her hafta iğne olacagım 9 ay boyunca allah ım inş bebişimizi kucagımıza almayı nasif eder en kısa zamanda bebişine hamile kalırsın inş tüm bebiş isteyen herkesede hayırlı ve saglıklı yine nasif etsin allah ım allah a emanet olun melek anneleri opuyorumnanaktan :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cici 22 sen bu zamana kadar kendi evini temizlemiyor muydun canım? anlayamadım neyse kolay gelsin temizlik yapmak insanı rahatlatıyor ben sileyim süpüreyim derken bütün hırsımı alıyorum gece yorgun argın yatınca hiçbir şey düşünmüyorum bu sıralarda uyumak çok zorlaştı inşallah temizlik yapmaktan bıkmamışsındır

selda 5428 temizlik ne zaman olsa yapılır canım boş ver sakın bir şeye elini sürme önemli olan bebeğin inşallah sağ salim kucağına alırsın

gelincik37_34 birkaç gündür yoktun özlettin kendini gezmelerdeymişsin umarım güzel vakit geçirmişsindir senin bekleme süren bitmiş gözün aydın canım en kısa zamanda hamile haberini duyarız inşallah:Saruboceq:

benim için değişen bir şey yok canım çok sıkkın hiçbir yere sığamıyorum sizlerle moral bulmaya çalışıyorum bu günler bir an önce bitsin artık

selda 5428 canım az önce son bebeğini 5 aylıkken suyu bittiği için kaybettiğini okudum suyun gelmiş miydi canım? suyun azaldığını doktor farketmedi mi? doğumdan sonra araştırma yapıldı mı? su niçin bitmiş belli oldu mu ? seni soru yağmuruna tuttum ama ben de bebeğimi 28 haftalıkken kaybettim doktor suyunun bittiğini söyledi hep erken farkedilseydi erken doğum olsaydı yaşar mıydı diye düşünüyorum renksiz kokusuz ama yoğun bir akıntım vardı acaba o su muydu bilemiyorum

Canım sen hangi doktora gidiyorsun. Bana da ameliyattan sonra altı ay verdi doktorda, bende beklemek istemiyirum. Onun için sordum:Saruboceq:

etrafta bir anneler günü muhabbetidir gidiyor ben ise daha çok üzülüyorum üzüntüme üzüntü ekleniyor anne olacağım şu günlerde melek annesi oldum bebeğimsiz hiçbir şeyin tadı yok mafoldumben

canım evet anneler günü geliyor bende çok üzgünüm bir taraftanda diyorum adet olmadım hala yavrumun kardeşi benle mi acaba diyorum avutuyorum kendimi eğer benleyse çok güzel ve buruk bir anneler günü geçireceğim üzülmemek elde değil reklamlar filmler diziler tüm hamileler canımı sıkıyo üzülüyorum ama elden bişey gelmiyo çaresiziz malesef Rabbim inşallah en ii vakitte tekrar bebek sahibi olmayı uzun ömürlü sağlıklı bebeklere kavuşturur bizi

televizyon izlemeye çalışıyorum kayınvalidem yaprak dökümünü izliyor ordaki kız hamile üzülüyorum diye değiştiriyorlar canım ailemde de hamile kurslarını yapmışlar değiştiriyorlar artık rahat olsunlar diye bilgisayarın başına geldim ben gerçekten etkileniyorum ama onlar sevdikleri şeylerden mahrum kalmasınlar

hamileleğim sırasında bir arkadaştan makyaj ürünlerinin bebeğin özgüvenini azalttığını duymuştum inanmazsınız hamileliğim boyunca tek bir ruj bile sürmedim bebeğimi kaybedeli 46 gün oldu içiden hiç majyaj yapmak gelmiyor ne yapsam nereye baksam bebeğimi hatırlıyorumeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…